משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בקיצור אחיים שלי אני חייב שם מישתמש לCounter-Strike 1.6 קנבו לי ואולי מישהו שפרש יכול להביא לי את המישתמש שלו אני לא יכול בלי המישחק אני מישתגע תעזרו ליייי :'( אם מישהו יכול להביא לי אני יודע לו מאוד ICQ:310966276
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בשלב עם גוסט בכביש המהיר זה מגיע לי לקטע שנקרא THE TRUCK ויוצא לווינדוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מישהו שעבר תקטע הזה יכול להביא לי שמירה של אחרי הקטע הזה??? או להסביר לי איך לפתור תבעיה...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הבעיה היא הטמטום שלי נסיתי לגנוב מה קונט של אנויל וכשהוא התנגד הרגתי אותו טוב ברחתי וזה לא הפריע לי ולאחר כמה זמן וכמה הרבה משימות וקידומים גליתי שאני צריך לדבר איתו ודרך הגב הרגתי גם את אשתו וגם כמה שומרים אז בסופו של דבר אין לי אם מי לדבר וזה חלק מהמשימה של להגן על בורמה ואני לי שמץ מה לעשות יש לי אפשרות מסויימת לעשוצ משהו או משהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
החידה שלי היא: three bright coins in five holes be at one end sits the seducer of she the wind from behind the woman doth play the formless one null,lies furthest from they The old one beside the serpent sits not. tis to the prisoner's left that he doth rot יש חמישה חורים של מטבעות ויש לי 3 (יש לי מטבעה של נחש , איש זקן , ואסיר ) עכשיו אני צריך לסדר אותם בסדר מסוים כדי לפתוח מגירה חשובה או משהו כזה אז הבעיה שלי היא באיזה סדר לסדר אותם????????? אין לי מושג !!!! ??? כל מי ששיחק במשחק תעזרו לי בבקשה !!! ???
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני במשימה שצריך לעלות לגג של הכלא ולהרוג את מורלו עם רובה צלפים אבל אם אני עושה כוונת תראו איך רואים ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רואה צבעוני אך לא ראוה תשחקנים את את הכתפיים שלהם ובלי קהל הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA (להוריד את הגרסת INTERNATIONAL) או הרגיל של ה12 מגה? בזה אולי טעיתי כי הורדתי את הרגיל... אז מההבעיה? יש לי Gforce 4 mx 64ddr
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את NWN ואת חבילת ההרחבה של המשחק. עכשיו כשאני משחק במישחק המשחק פשוט מקרטע בצורה נוראית וזה לא משנה אם אני שם גראפיקה הכי טובה או הכי גרועה. הכי מוזר זה שאם אני מחזיק SHIFT המשחק זז חלק (!) לגמרי על האיכות הגראפיקה הכי גבוהה. ולא רק זה, גם הLOADING מאוד ארוך (במיוחד במקומות גדולים), ואפילו המשחקים יותר כבדים (כמו מאפיה) הLOADING יותר קצר ואני פשוט משתגע . יש לי DX9.0B והדריוורים לפני הכי חדשים. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תראו פעם שיחקתי גאנז ועשיתי הפסקה עכשיו אני רוצה שוב לשחק אז הורדתי והתקנתי את הקובץ שמתקין גם את כל הUPDADES ויש בעיה תראו מה זה רושם: http://i6.tinypic.com/1zed1nd.jpg בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ארצ 512 ram ddr וכרטיס מסך ati radeon 9600xt 256 mb http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/16712.offfffffffffffffffffffffff.jpg
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה, ניסיתי את מה שאני יודע...בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנתי half-life 2 שבה ביחד עם counter strike source ביחד שאני מתחיל בהתקנה הוא מעביר את הדיסק הראשון בסדר אבל שהמחשב מסיים את הדיסק הראשון הוא מבקש את הדיסק השני ואז איך שאני מכניס את הדיסק השני הסידירום נעלם מהמחשב ..... בבקשה מי שיודע מה לעשות או מכיר את התופעה בבקשה שיעזור לי .....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין וזה מגיע לתנאי ההתקנה הוא לא מראה כלום בחלון וכשאני לוחץ ACCEPT הוא פשוט מודיע שאין לי את הדיירקט איקס 9.0C ... אני משתגע מזה כבר מי יכול לעזור ? זה בעיה די נפוצה אחרי כמה חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה :'(
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-