משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מה המטרה של המשחק? והאם אפשר לעשות שלבים?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מחפש משחקי פעולה מגוף שלישי,חרבות ונשקים פיזיים מאשר רובים ואקדחים... ואם אפשר שתיהיה להם גרפיקה כמה שיותר טובה ! לא כולל POP
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אחים שלי הזה זה בא ! אני וחבר שלי ישבנו כמה שבעות ויצרנו תוכנה לחשבונות בVALVE זה לקח קצת זמן היינו צריכים לפרוץ אץ האתר של VALVE אבל לא נורא זה היה שווה ! כל מי שיש לו ACCOUNT בקאונטר סטרייק 1.6 או סורס אני יכול להפוך לו אותו לGOLD זאת אומרת שאם יש ACCOUNT של קאונטר סטרייק 1.6 אז אני יכול להוסיף לך גם סורס ועוד משחקים ! הכל בחינם אז מי שרוצה שאני יוסיף לא את כל המשחקים של VALVE מוזמן לפנות אלי אי מייל : gnrh123@walla.co.il ICQ:203-089-302 203-089-302 נ.ב לי באופן אישי יש כמה חשבונות של GOLD !
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
למי ששכח מהסידרה המעולה הזאת כנראה הושפע ובצדק מעודף הדחיות שלו . PUBLISHER:Ubisoft DEVELOPER:Gearbox Software GENRE(S):Historic First-Person Shooter PLAYERS: 32 ESRB RATING: M (Mature) RELEASE DATE:October 7, 2008 בינתיים גירסת הקונסולות שוחררה שלשום עם ציונים מעורבים ובממוצע של 77: http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/brothersinarmshellshighway דרישות המערכת גם כן פורסמו כבר: Supported OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® SP1 (only) Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925) RAM: 1 GB (2 GB Recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9.0câcompliant, Shader 3.0âenabled (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0â or 10.0âcomp…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=191&ref=0&id=496
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ת'משחק, הוא נראה נחמד מאוד, אבל יש בעיה, הוא מסרב לרוץ על רזולוציה אחרת מלבד 640x480, ניסיתי לשנות דרך האפשרויות במשחק, אבל ללא הצלחה. any idea?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הרזולוציה במשחק. בכל רזולוציה שאני בוחר ישנו פס שחור לכל אורך צד שמאל של המסך ובצד ימין של המסך חתוך וקטוע, כלומר חסרים פרטים. ברשותי GeForce2 GTS עם גירסאת דרייברים של 30.82. אודה לכם אם תעזרו לי בפתירת הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המשחק עובד אצלי ממש גרוע כשאני שם על אופציות גבוהות זה לא עולה לי על 30 FPS, ואין שום דבר על המסך חוץ מקצת עצים!!!!! אפילו כשאני מוריד להגדרות בינוניות זה עדיין לא עולה על 40 התחלתי את האדיטור של המשחק ששם באמת אין כ-ל-ו-ם עך המסך ועדיין אני מקבל רק 40 FPS אז אני בטוח שמשהו דפוק במנוע של המשחק יש עוד מישהו עם מחשב טוב שמקבל ביצועים כאלה בסיזר?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שנקרא JAILBREAK ובקטע הזה אני אמור לשחרר מישהו מהכלא ויש בתא שלידו איזה פסיכי אחד שצריך לתת לו עכברוש מת בשביל שהוא ימות כי יש בתא שלו מפתח כזה לתא אחר או חדר אחר כניראה... בכל אופן, בתוך הבית כלא הזה יש איזה שוטר שמנמנם שמה ואני צריך כניראה להכות בו או להרוג אותו כניראה מבלי שהוא יתעורר וישרוק במשרוקית שלו ויקרא לכל השוטרים... הבעיה היא שאני לא מצליח שלא להעיר אותו!! או שיכול להיות שאני בכלל טועה במה שאני חושב שצריך לעשות כי לא שיחקתי במשחק הזה חודשיים אולי ואני רוצה לסיים אותו כבר אה ויש בחדר הזה של השוטר שיושן שם מן כספת כזאת שנמצאת מאחורי ארון כזה שמזיזים אותו, מה עושים איתו? אין לי את הקוד לזה עדיין... מישהו עבר את הקטע הזה? זוכר משהו?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין ליצור קבוצת חברים ישראלית לQC, למטרת חסכון בלאג הגבוה לשרתים בחו''ל ואימון כללי. אם מישהו משחק תרשמו למטה ואוסיף אתכם (המשחק חינמי אגב).
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברה, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E היות ואני חייל כרגע וגם נמצא בקורס פסיכומטרי אין לי יותר מידי זמן לעצמי אבל אני עדיין מעוניין קצת לשחק במשחקים אני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי משחקים טובים (בעיקר אסטרטגיה סטייל רד אלרט) שיש שם הרבה טקסטים לקרוא או מילים באנגלית שיוכלים איכשהו לעזור בקטע של לימוד האנגלית ושיפור אוצר מילים... תודה!
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ראיתי את זה רק היום.. http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php מישהו שמע חדשות או יודע יותר פרטים בנושא-באתר עצמו לא מפורט יותר מדי..
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מגיע גם למחשב,ב22 במאי 2012,לקונסולות הוא יגיע ב 22 בפבואר http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake%27s_American_Nightmare http://www.gamespot.com/alan-wakes-american-nightmare/videos/alan-wakes-american-nightmare-announcement-trailer-6375699/ http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/05/08/alan-wake-39-s-american-ni
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer. המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3. יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק. כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין. יש למשהו רעיון ? ראיתי בספרייה: \Monster Madness\Engine\Config בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי fm7 בmicrosoft store בלתי אפשרי לשחק בזה כי בזמן מסלול יש קפיצות קירטועים כאלה כל כמה שניות חיפשתי הרבה באינטרנט ומצאתי פתרון שאפשר לבטל חלק מהליבות במעבד דרך מנהל המשימות בזמן משחק ואז זה פועל חלק. השאלה שלי האם זה בטוח לבטל ליבות ונגיד להשאר עם 2 או 3 בזמן משחק ? אני שואל את כי אני לא רוצה שחס וחלילה יקרה משהו למעבד שלי אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
האם חייבים שיהיה מותקן 2-HALF-LIFE על מנת לשחק ב-EPISODE-1 ,EPISODE-2? או שכל אחת מחבילות ההרחבה עומדת בפני עצמה ולא מחייבת את המשחק הבסיסי? האם כדי להבין ולהנות יותר מחבילות ההרחבה מומלץ בכל זאת לשחק את המשחק הבסיסי-HALF-LIFE-2 או שזה לא ממש משמעותי עבור אחד כמוני ששיחק במשחק הראשון בסידרה-HALF-LIFE-1 (זה שיצא בסוף שנות ה-90 ) ומכיר את הרקע הכללי. אני שואל את כל זאת,מפני שאין לי יותר מדי זמן וקיבלתי את הרושם שחבילות ההרחבה הן מצד אחד קצרות יחסית ומצד שני גם טובות בכמה רמות מהמשחק הבסיסי(שאותו אני מיתכוון לעבור בתקופה שיהיה לי יותר זמן פנוי). תודה מראש על עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-