עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שיחקנו כבר במולטיפלייר של GTA 2, אנחנו מחפשים משחק נוסף.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by (G),

אתר חדש נפתח לקהילת FARCRY בישראל http://www.farcry-israel.co.nr/ לכל מי שעדיין לא יתנסה במשחק הרשת FARCRY שיכנס לאתר שלנו וירשם לפורום. שם הוא יקבל את כל העזרה שהוא יצטרך. אז קדימה, נראה אתכם שם...

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. שאלה בנושא.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Shay17,

תגידו יש את המשחק בלייד למחשב ? או רק לקונסולות ...

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by avshalom,

?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by OmegaShadow,

מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by zoobooboozoo,

קצת התבלבלתי עם הפאצ'ים... יש לי את C&C 3 KANE EDITION באנגלית, מהו הפאץ' האחרון שיצא בשביל זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  10. כותר הפעולה העדכני ביותר של Activision פוצח בשבוע היכרות ראשון מסוגו בגלגול הנוכחי לכתבה

11. שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה זה המוד הזה ? מה המטרה מה הולך שם ? הורדתי את המוד ולחצתי על סינגל פלייר וכל מה שאני רואה זה אותי עוצר דברים באוורי וכאלה עם הגראביטי גאן אפשר קצת הסבר על המוד ? נגיד אם היו אומרים לי תן הסבר על קאונטר סטרייק הייתי אומר שיש קבוצת מחבלים וקבוצת שוטרים וצריך לנצח את הסיבוב ע"H הריגה של אחת מהקבוצות או ע"י ניטרול פצצה והצלת שבויים הסבר מסוג כזה אני רוצה על Garry'ws Mod

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

14. Started by davidcohen,

יש לי את המשחק far cry ואני בשלב מספר 19 בערך רציתי לדעת מה מספר השלבים המדויק שיש במשחק מי שיודע שיכתוב... תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

מישהו יודע אם אמור לצאת לספר גם משחק? בדר"כ המשחקים יוצאים במקביל לסרט. חיפשתי באינטרנט פרטים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שלא מתכוונים להוציא את המשחק? :s05: נקווה שיוציאו ושיוציאו אחד נורמלי באותו הזמן. החמישי היה דיי טוב רק חבל שלא עשו FREE LOOK עם העכבר זה היה כ"כ מטומטם. נ.ב למה באמת כל המשחקים החדשים כ"כ קצרים?... נ.ב 2 עדיף שיהיו קצרים ולא יעשו כמו שעשו בקרייסיס... התחלה טובה אמצע טוב סוף ממש גרוע... איפה ההיגיון בלהסתובב בתוך חדר שחור ופשוט לנחש לאן ללכת? =\ תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  16. משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אם אני לא טועה זאתי עוד חבילת הרחבה למשחק FEAR. תסתכלו על ה-Gameplay שווה הצצה: http://www.gametrailers.com/player/22223.html

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  18. אחים שלי הזה זה בא ! אני וחבר שלי ישבנו כמה שבעות ויצרנו תוכנה לחשבונות בVALVE זה לקח קצת זמן היינו צריכים לפרוץ אץ האתר של VALVE אבל לא נורא זה היה שווה ! כל מי שיש לו ACCOUNT בקאונטר סטרייק 1.6 או סורס אני יכול להפוך לו אותו לGOLD זאת אומרת שאם יש ACCOUNT של קאונטר סטרייק 1.6 אז אני יכול להוסיף לך גם סורס ועוד משחקים ! הכל בחינם אז מי שרוצה שאני יוסיף לא את כל המשחקים של VALVE מוזמן לפנות אלי אי מייל : gnrh123@walla.co.il ICQ:203-089-302 203-089-302 נ.ב לי באופן אישי יש כמה חשבונות של GOLD !

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  19. כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. מישהו יודע איך עושים צ'אט באמצע המשחק? אם בכלל אפשר?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. מיקרוסופט חושפת את דרישות המערכת והתאריך לתחילת הבטא הפתוחה עבור משחק המירוצים שמגיע לראשונה לעולם ה-PC אחת ההפתעות המשמעותיות ביותר במסגרת ההחלטה של מיקרוסופט לחזק את מעמדה של מערכת החלונות 10 כפלטפורמת גיימינג פורחת הייתה להביא את סדרת Forza Motorsport אל המחשבים האישיים, בפעם הראשונה אי פעם עם הכותר השישי בסדרה – ובגירסה שתהיה חינמית (לפחות בבסיסה) בנוסף לכל. כעת אנחנו זוכים לעדכון חשוב, אשר מכריז כי בטא פתוחה לכולם עבור Forza Motorsport 6: Apex תחל כבר ביום חמישי הקרוב, ה-5 במאי 2016, עם דרישות מערכת מינימליות להפעלתו ודרישות המומלצות להפעלה ברזולוציה וקצב של 1080p60 וברזולוציה וקצב של 2160p60. מבחינת המינימום הבסיסי עבור הכותר נראה כי מדוב…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  22. לפני 3 שבועות התקנתי את המשחק, הכל עבד חלק על הגדרות MED/HIGH עם 95% פילטרים כבויים. לפני כמה ימים הרגשתי ירידה חדה בפריימים מ30-50 עם ירידות פה ושם חלה צניחה ל 20-40 עם צניחות למתחת ל20. המשחק פשוט לא שחיק ,התנועה לא זורמת ולמרות שהורדתי עוד מההגדרות זה עדיין choppy לפני יומיים גם פירמטתי את המערכת והתקנתי הכל FRESH ואותו סיפור. האם מישהו חווה משהו דומה? מפרט לצורך העניין : cpu : amd phenom II x4 965 @ 3,82 gpu: 4890 1gb ram : 4gig ddr3 monitor : u2312hm

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by nimni,

אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי

24. Started by ZomberGaming,

משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים