משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי FEAR עם סיומת TAR אז אני פותח את זה כרגיל עם DAEMON ??? אם יש לי X800GT 256 אז לשים על איזה הגדרות גראפיקה??
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
שלום לכוווווולם!!!!!!!! יש לי את המשחק sof 2 אך אני לא מצליח להתקין את המשחק בגלל שאין לי סיריאל נמבר אז לכוווווול מי שיש לו את הסיריאל נמבר בבקשה לעזור לי כי אני רוצה מאוד מאוד להתקין!!!!!!!!!!!!!!! כול מי שעוזר לי הוא כלי ביותר אז בבקשה בבקשה לעזור לי טוב......
-
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קצת על שרתינו אמיו דיווין שרת קשה מאתגר שמכליל בתוכו אתגר,חווית משחק באיכות הגבוהה בישראל,השרת מאוחסן ,אין נפילות,לאגים,באגים,ציטרים יש לנו אנטי האק יחודי חזק ביותר !,מצלמת 3D בקליינט. חדש לנו שירותי SMS עוד מידע באתר פרטי השרת : עונה:1 אקספי:500X דרופ:70% חנויות:מאתגרות בחנויות חפצי קווסט וכל הסקילים לכל הדמויות בלבד! מקס סטאט:32767 שילוב יהלומים : 95% לכולם ספוטים מאתגרים ביותר ! קאסטל סייג':בקרוב יקבע יום קבוע ! רשימת שרתים: שרת 1 (קאסטל סייג') שרת 2 (PVP) *צונזר* סריקה צוות: EvOoloziA-בעל השרת Oron-עוזר בעלים
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון האם הCOD6 למחשב האישי כולל מולטיפלייר??? אני זוכר בהשקה אמרו שהוא לא יכלול מולטיפלייר זה עדיין ככה??? דבר שני יש לי אקסבוקס 360 פרוץ ואני רוצה לשחק בCOD6 ברשת כמובן שאני לא יכול .חבל שאי אפשר להחזיר אותו למקורי ... בעקבות זאת השאלה: אם יש מולטיפלייר למחשב האישי -כמה עולה COD6 למחשב??? ואיפה הכי זול לקנות והאם המחשב שלי יריץ את המשחק (בהגדרות בינוניות ) ??? מפרט: Primary Adapter Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset ATI Radeon HD 4550 Device ID 9540 Vendor 1002 Subsystem ID 026C Subsystem Vendor ID 1043 Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.012.000…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המשחק עובד אצלי ממש גרוע כשאני שם על אופציות גבוהות זה לא עולה לי על 30 FPS, ואין שום דבר על המסך חוץ מקצת עצים!!!!! אפילו כשאני מוריד להגדרות בינוניות זה עדיין לא עולה על 40 התחלתי את האדיטור של המשחק ששם באמת אין כ-ל-ו-ם עך המסך ועדיין אני מקבל רק 40 FPS אז אני בטוח שמשהו דפוק במנוע של המשחק יש עוד מישהו עם מחשב טוב שמקבל ביצועים כאלה בסיזר?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי את הסימולטור החדש למרות שהוא יצא לשוק רק ב-8 לנובמבר,משחק מדהים פשוט מומלץ לרכוש אותו.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אתר חדש נפתח לקהילת FARCRY בישראל http://www.farcry-israel.co.nr/ לכל מי שעדיין לא יתנסה במשחק הרשת FARCRY שיכנס לאתר שלנו וירשם לפורום. שם הוא יקבל את כל העזרה שהוא יצטרך. אז קדימה, נראה אתכם שם...
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, היום אני אמור לקבל מחבר את המשחק halo 2 xp (המשחק בין הכי טובים ביקום) אבל אני לא יודע אם הוא יפעל לי כי לא מצאתי את דרישות המערכת בשביל המשחק. אם משהוא יודע שיכתוב כדי שאני אדע וכך אני יכול להגיד לו (לחבר שמוריד) שאני לא צריך את המשחק עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי יובל ואני מנהל את הגאדרים והאיוונטים בקיהלת ה BattleField . כידוע לכם יש עוד מעט חופש גדול אנחנו רוצים להעביר איתכם את הזמן בכיף. יש לנו הרבה רעיונות לאיוונטים שונים *אבל זה לא מספיק* ! אנחנו רוצים לשתף אותכם בדיון. איזה איוונטים הייתם רוצים שיהיו בקהילה. תציעו לנו הצעות ורעיונות לאיוונטים! תוכלו להגיב פה וליצור איתי קשר בשרת ה TeamSpeak. תודה. יובל-MrStereo
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
המשחק החדש של CROTEAM, יוצרי סדרת Serious Sam זמין ל BETA TESTING ב STEAM. המפתחים רוצים עזרה בהשלמת הפרוייקט לפני יציאת המשחק ב 18/12/2014. כמובן שהצלחת המשחק הזה תעזור גם בפיתוח SS4 שכרגע אין לו תאריך יציאה אבל CROTEAM אשרו שהפיתוח עליו לא הופסק בשום שלב. http://store.steampowered.com/app/330710/ כמו כן המשחק זמין כרגע בהנחה של 10% (או 15% לבעלי Antichamber, The Swapper, or Serious Sam 3: BFE) הזמנה מוקדמת: http://store.steampowered.com/app/257510/ או ב 10% מ GMG (ניתן להוסיף קופון ולהוריד את המחיר ל 27.71$): http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/puzzle/talos-principle/ בהזמנה מוקדמת מקבלים גם עותק נוסף של Serious Sam 3: BFE (אם יש לכם את המשחק יתנו לכם עותק GI…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-