עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by noiZE,

זה לא פעם או פעמיים שהמנהל אלדור "Fadida" נותן לי באן בלילה ואני אפילו לא יודעלמה הוא פשוט צוחק ונותן את הבאן. אני לא עושה לו כלום והוא נותן לי kick מהסרבר ורושם סיבות טיפשיות כמו: Wanta fanta ? או תלך לישון תחזור עוד שעתיים. מקווה שתטפלו בזה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  2. הראשון הוא NEXUS 2: GODS AWAKEN שהוא ההמשך ל - RTS בחלל הטוב מ - 2005 (המשחק בסגנון HOMEWORLD או SINS OF A SOLAR EMPIRE למי שמכיר). http://www.kickstarter.com/projects/mostwanted/nexus-2-the-gods-awaken השני מקורי הרבה יותר, BLACKSPACE הוא משחק HYBRID RTS שבו בונים בסיס על אסטרואיד, כורים שם מחצבים ומגנים עליו. http://www.kickstarter.com/projects/1035580424/blackspace-plan-dig-defend-survive?ref=live בינתיים הם לא התקדמו רחוק מדי במימון שלהם וחבל יהיה אם לא יגיעו ליעדם כדי לפתח את המשחקים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by yuval1324,

במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by BenSalem2,

למה אין סרברים מישראל שיתנו פינג נאה של 40? אני רוצה לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא אקנה משחק שאני אוכל לשחק בפינגים של 100+ זה כאילו אין שום טעם לקנות את המשחק עדיף להוריד... :screwy:

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  5. למי שלא מכיר, מדובר באחד ממשחקי המטוסים היותר נחמדים שיצאו אי פעם. הבעיה איתו היא שהוא לא פועל כמו שצריך על מערכות הפעלה חדשות - טקסט מעוות\חסר בתפריטים וקריסות תכופות. מישהו הצליח להפעיל אותו בצורה טובה על מערכת הפעלה "עכשווית"?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by גיא מ,

שלום לכולם ברצוני לדעת אם יש מדריך של בניית משימות בarma 1 קצת מסובך הקטע של הסקריפטים ואם יש מקום שממנו אפשר להוציא סקריפטים מוכנים כבר תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by Eden 6600,

בהתחשב בכל העדכונים הדרושים, כמה זמן לוקח להתקין WoW? מפרט: intel pentium D 915 2.8GHz 512MB DDR2 80GB SATA2 מהירות חיבור לאינטרנט: 1.5 מגה מחובר עם ראוטר לשני מחשבים בבית

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Salwaby,

מדובר על DLC שמציע אפשרות משחק Single חדשה לגמרי. מפה חדשה לגמרי שכוללת גם שינויים גרפיים קטנים, עם 6 קלאנים שונים בתקופת זמן מוקדמת מהמקורי. השינוי הוא די קיצוני, נוספו המון יחידות חדשות (מכל הסוגים, גם גיבורים), נוספו סוגים שונים של סוכנים ועוד ... המשחק דורש את המשחק המקורי מותקן. הוא עולה 10$ כרגע, ויוצא כנראה בסוף החודש. לפרטים נוספים: http://www.totalwar.com/shogun2/rise-of-the-samurai Steam pre-purchase: http://store.steampowered.com/app/34344/ (תראו את הסרטון בדף הסטים)

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. האם חייבים שיהיה מותקן 2-HALF-LIFE על מנת לשחק ב-EPISODE-1 ,EPISODE-2? או שכל אחת מחבילות ההרחבה עומדת בפני עצמה ולא מחייבת את המשחק הבסיסי? האם כדי להבין ולהנות יותר מחבילות ההרחבה מומלץ בכל זאת לשחק את המשחק הבסיסי-HALF-LIFE-2 או שזה לא ממש משמעותי עבור אחד כמוני ששיחק במשחק הראשון בסידרה-HALF-LIFE-1 (זה שיצא בסוף שנות ה-90 ) ומכיר את הרקע הכללי. אני שואל את כל זאת,מפני שאין לי יותר מדי זמן וקיבלתי את הרושם שחבילות ההרחבה הן מצד אחד קצרות יחסית ומצד שני גם טובות בכמה רמות מהמשחק הבסיסי(שאותו אני מיתכוון לעבור בתקופה שיהיה לי יותר זמן פנוי). תודה מראש על עצתכם.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה התקנתי את ההרחבה החדשה למשחק טיטאן קווסט אבל כשהתחלתי לשחק בה משום מה אני מתחיל מחדש את טיטאן קווסט עצמו ולא את הקמפיין החדש של ההרחבה! יש לכם מושג למה? :s05:

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Tomerico,

שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

מפתיע מישהו? http://www.gamespot.com/news/6209640.html?tag=latestheadlines;title;1

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by cb,

למרות כל ההייפ שהיה סביב המשחק במשך השנה-אפחד לא מדבר על זה שהדמו יצא בפורום.מוזר. בכל מקרה אני מוריד עכשיו את הדמו מGamershell. אני אתן את חוות הדעת שלי לאחר שאשחק.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by mafyoner,

GTA IV לא אמור לצאת היום?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה

20. Started by xtract1,

יש לי רשת של מחשבים בבית..(3) והתקנתי את המשחק ב2 מחשבים..חבר שלי ואני רוצים לשחק אחד נגד השני.. ניכנסתי לBATTELE NET יצרתי חדר ומהמחשב השני אני לא רואה אותו...אולי זה בגלל שזה בעצם על אותו אינטרנט? ניסיתי לעשות דרך חיבור ישיר וגם לא ממש הולך.. מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. תודה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. מיקרוסופט חושפת את דרישות המערכת והתאריך לתחילת הבטא הפתוחה עבור משחק המירוצים שמגיע לראשונה לעולם ה-PC אחת ההפתעות המשמעותיות ביותר במסגרת ההחלטה של מיקרוסופט לחזק את מעמדה של מערכת החלונות 10 כפלטפורמת גיימינג פורחת הייתה להביא את סדרת Forza Motorsport אל המחשבים האישיים, בפעם הראשונה אי פעם עם הכותר השישי בסדרה – ובגירסה שתהיה חינמית (לפחות בבסיסה) בנוסף לכל. כעת אנחנו זוכים לעדכון חשוב, אשר מכריז כי בטא פתוחה לכולם עבור Forza Motorsport 6: Apex תחל כבר ביום חמישי הקרוב, ה-5 במאי 2016, עם דרישות מערכת מינימליות להפעלתו ודרישות המומלצות להפעלה ברזולוציה וקצב של 1080p60 וברזולוציה וקצב של 2160p60. מבחינת המינימום הבסיסי עבור הכותר נראה כי מדוב…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by fargoth,

http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=191&ref=0&id=496

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by yair100,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by nore0,

המשחק יצא גם ל-PC או שהוא יהיה רק לקונסולות הדור הבא ?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.