עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 104952,

כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! בימים אלה אני פותח שרת ישראלי למשחק האגדי (והחינמי) Quake 3! לכל מי שמעוניין שישלח אימייל ל: natishapiro@gmail.com אם יש איזושהי בעיה עם השגת המשחקים/התחברות לשרת וכ'ו אני אעזור לכם! בתודה רבה מראש, והמשך יום נעים (:

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אני גר בחיפה, בגראנד קניון באנג לא פתוחים......יש עוד חנות שמוכרת את far cry במחיר הזה חוץ מבאנג?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום עכשיו גמרתי את הקרירה עם GDI ורציתי לדעת אם אני מתחיל עכשיו קרירה עם הNOD אני יכול לחזור ולהשלים מהקרירה של GDI? כי אין לי שם את כול המדליות ואני רוצה בסוף לעשות להשלים את כול השלבים שלא גמרתי ב100% זה אפשרי? אם כן אך...

6. האם צריך dvd בשביל להפעיל משחקי ps2 ו box על המחשב? אני רוצה תשובה בבקשה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  7. כמה מהמשחקים הבולטים שעתידים להגיע אלינו במהלך החודש וחצי הקרובים זוכים לסרטוני משחקיות ארוכים טריים, שינסו לשכנע אתכם להשקיע את הכסף דווקא בהם לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לתקופה-החמה-סרטוני-משחקיות-חדש/

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by overload,

שלום. יש לי בעיה עם המשחק UFO Aftermath : http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22902&page=0 אני לא מצליך לעבור שלבים של השתלטות על בסיסים, כבר ניסיתי שני שלבים כאלה ומשהוא שם לא עובד, אני הורג את כל האויבים באזור נכנס לתוך הבסיס עומד בתוך הריבוע הירוק..... וכלום לא קורה , המשימה לא נגמרת. למה ??? מה לא עשיתי ??? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שיחקנו כבר במולטיפלייר של GTA 2, אנחנו מחפשים משחק נוסף.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by DrayModeAPB,

מונטאג' קטלני

11. האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

כשאני מתקין את המשחק בסוף ההתקנה מופיעה לי הודעה error 1628 אם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ויכול לתת לי הסבר ופתרון אני הודה לו מאוד . תודה.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by idan1836,

מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Shay17,

תגידו יש את המשחק בלייד למחשב ? או רק לקונסולות ...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. יש לי win2k sp3 ושאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל ארור שmedival ( אין לי כח לרשום את כל הקובץ זה הוא השם של קובץ ה exe ) גרם לארורים ב windows והוא נסגר . כיצד ניתן להפעיל אותו ? יש מצב תאימות ב Medieval - Total War?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכולם. 1) אם אני קונה ממשהו את ה-KEY שלו לאיזה משחק.. אז איך אפשר להיות בטוח שאחרי שהוא יקבל את הכסף, הוא לא ישתמש בו יותר ויווצר לי מצב שנקבל באן וחסימה על ה-KEY הזה? 2) אם כבר התקנתי משחק, ורק עכשיו אני מקבל את ה-KEY שלו.. איך אפשר להזין אותו פנימה (נגיד PES 2012)? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by wooper,

1.איך עושים את המשימה של הגלידה כי כל פעם שאני מחלק (ואני יודע שצריך להגיע ל50 )המשטרה מוציאה אותי מהרכב ואני מגיע הכי הרבה ל30 גלידות 2.אני במשימה של הסטודיו לצילום ואני לא מצליח להמריא במטוס אם אני עושה קדימה הוא רק זז ולא ממריא איך ממריאים תודה לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. כותר הפעולה העדכני ביותר של Activision פוצח בשבוע היכרות ראשון מסוגו בגלגול הנוכחי לכתבה

19. שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  20. Started by oren99,

לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

מישהו יודע אם אמור לצאת לספר גם משחק? בדר"כ המשחקים יוצאים במקביל לסרט. חיפשתי באינטרנט פרטים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שלא מתכוונים להוציא את המשחק? :s05: נקווה שיוציאו ושיוציאו אחד נורמלי באותו הזמן. החמישי היה דיי טוב רק חבל שלא עשו FREE LOOK עם העכבר זה היה כ"כ מטומטם. נ.ב למה באמת כל המשחקים החדשים כ"כ קצרים?... נ.ב 2 עדיף שיהיו קצרים ולא יעשו כמו שעשו בקרייסיס... התחלה טובה אמצע טוב סוף ממש גרוע... איפה ההיגיון בלהסתובב בתוך חדר שחור ופשוט לנחש לאן ללכת? =\ תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אם אני לא טועה זאתי עוד חבילת הרחבה למשחק FEAR. תסתכלו על ה-Gameplay שווה הצצה: http://www.gametrailers.com/player/22223.html

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

מפתיע מישהו? http://www.gamespot.com/news/6209640.html?tag=latestheadlines;title;1

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  25. המשחק שאני מדברת עליו הוא לפני 15 שנה אולי יותר הוא בסגנון של המשחק הזה... גם שם הנשק זה כמו פה חרב או גרזן משהו כזה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.