עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kobibo,

מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Trol,

קודם כל, אני לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה, למרות שהבעיה הזאת מתאימה לפורום תמיכה טכנית(לא של חומרה). אז ככה, בכל פעם שאני מתקין משחק, גם על משחקים שהוצאתי 200+ ש"ח בשביל עותק מקורי, וגם על הורדות פרטיות, אני מקבל הודעת שגיאה עם הכותרת CRC Error, הינה תמונה: בנוסף לזה, אם אני מוריד קובץ rar ששוקל 50+ מגה ואני מחלץ מתוכו את התוכן אני מקבל הודעה זהה "ארכיון מקולקל". אני שוב יגיד, זה קורה תמיד, אני אפילו ניסתי להתקין במחשבים אחרים בשביל לראות אם מדובר בדיסק פגום, אבל התשובה שלילית. אני אודה מאוד מאודד למי שיעזור לי, זה פשוט משגע אותי.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by davidkeren,

שלום משהו יכול להסביר לי איך משחקים ברשת אני חדש בעניין ורוצה לשחק ברשת בתית וגם ברשת חוץ איך עושים את זה אין לי מושג תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by avshalom,

?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. מה המטרה של המשחק? והאם אפשר לעשות שלבים?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by X-Gamer,

אני מנסה להתחבר וזה עושה לי את זה: http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.gif מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. אחרי הרבה דרמות ותהפוכות, חברת Runic Games מוכנה סוף סוף להשקת היצירה החדשה שלה, כחמש שנים אחרי הקודמת לכתבה

8. Started by just_me,

משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by Galit17,

הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]

11. Started by ag43,

GOG מחלקים ביומיים הקרובים את FALLOUT המקורי ללא תשלום. הזדמנות מצויינת להשיג את הקלאסיקה הזו למי שעדיין לא שיחק. http://www.games.co.il/article6751.html

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by ronaldo a,

מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Morfium,

שלום, רכשתי את ה BO2 (בעיקר בכלל ה MP .. ), לא חשוב. קיצור יש לי מחשב חדש שהכל עובד חלק (מן הסתם), I7 3770 + GTX 570 (אמור להספיק בכל המשחקים הקיימים היום בשוק). אך מה שכן, שלא משנה איזו הגדרות גראפיות אני בוחר, אם זה המקסימום או הבינוני המשחק לא עובד את ה 25 FPS ... יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? * יש לציין ש MW3 עובד חלק חלק ...

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by Rahat lokum,

במקרה נזכרתי בשמועות הישנות שמפתחים או שיפתח בעתיד המשך לכותרים אלה, אין לי ממש מושג למה פתאום נזכרתי בזה אבל אכן מעניין אותי אם מישהו יודע משהו. כבוד לשני המשחקים האלה, עליהם גדלנו.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. Started by QQQ,

סיימתי את המשחק הנ"ל בכל רמות הקושי ואהבתי אותו מאוד אשמח אם תביאו לי שמות של משחקים דומים תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by daniel89,

אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. מפיצת המשחקים נכנסת למצב רוח חגיגי ומשיקה חבילת מסתורין נוספת שכוללת חמישה כותרים בשווי כולל של מעל ל-80 דולר, שנמכרים במחיר של 10 דולר בלבד אם יש לכם כמה עשרות שקלים וחיבה להפתעות – אתם מוזמנים לנסות את מזלכם במסגרת חבילת משחקים "אלמוניים" חדשה של Square Enix היפנית לרגל חג הפסחא, שמהווה המשך של מסורת אותה היא התחילה אי שם בשנת 2013. כמו בסיבובים הקודמים, גם הפעם הקונספט הוא פשוט למדי – אתם מוזמנים לשלם סכום של 10 דולר (או 6.5 יורו) בחנות המקוונת של המפיצה, ובתום תקופת הזמינות, ביום שני ה-21 במרץ, תקבלו קודים של פלטפורמת ה-Steam לחמישה משחקים שאת זהותם אתם לא יודעים, כאשר ההבטחה היא לשווי שוק מלא של מעל ל-80 דולר למוצרים אלו. דיל מעניין – במיוחד אם ספריית המשחק…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  19. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by Sango,

שלום רב, אני כבר איזה שעתיים מחפש משחק שהיתי משחק בו לפני המון זמן... המשחק מאוד דומה ל Disasteroids אבל היתה שם אפשרות לשחק עד 4 שחקנים וזה היה מאוד כיך לשחק בזה אם מישהו. היה אפשר לירות בחללית של שחקן אחר ואז הוא מתחיל לנוע מהר ומאבד שליטה ואם נתקע באסטרויד - מתפוצץ .

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  21. http://planet.nana.co.il/jw666/WC3.JPG עזרה בבקשה...

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by mMmSaK,

התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by liorgadidi,

שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by misha182,

בבקשה צריך דחוץ את המספר של tiger woods pga 2003 מדובר על המספר שצריך כדי להתקין את הדיסק (cd key) תודה מיכאל :AR15:

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by tront,

Gametrailers שיחררו סיקור למשחק וראיתי גם בIGN. http://www.gametrailers.com/player/35565.html המשחק נראה לי טוב, אבל התלוננו על המקשים, אני חושב שהמקשים למשחק הזה במחשב לא יהיו קשים כמו של הXBOX. מישהו שיחק במשחק?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.