עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי, אני משחק בשנתיים האחרונות בערך במשחק הנ"ל נגד אותם אנשים, בערך 5 במספר: אחד משקיען ונותן פייט טוב, לעיתים הוא מנצח ולעיתים אני. שני אותו דבר, רק חלש יותר. השאר ממש חלשים. אני מאוד סקרן לשחק נגד יריבים חדשים כדי ללמוד ולהתפתח עוד. אם יש מישהו שמעוניין לשחק, אנא צור עימי קשר או השאר הודעה כאן. תודה רבה, אורן.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by bogdant,

סמתי לב שיש ירידיה בביצעים למשל בOBELIVION פעם בשתח הפתוח הכול עבד חלק החשב יש ירידה בFPS וזה עובד לאט וגם SC DA הדמו עומד לאט המערכת שלי E6300 1G 667 GEFORCE 7600GS 256 ASROCK CROSSFIRE 250GB SATA2 מה הבעיה אולי אני מצפה ליותר מדי מעמרכת לגבי SC או שזה בעיה שאפשר לפתור גם לגבי OBLIVION תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי בעיה ב cs מתי שאני ליד הרבה אנשים אז ה fps שלי יורד בסביבות 40-70 וזה משחק בכלל לא חלק אני ניתקה מתי שאני לבד או אם עוד אחד אז אני משחק על 100FPS יש לי כרטיס מסך R9600XT ואני לא יודע למה זה יורד היה לי בעיה לפני כמה זמן שיחקתי על מעל 300 פינג הורדתי חיגן חדש ועכשיו אני משחק על פינג טוב 30 -50 לפני שהיה לי את הבעיה אני שיחקתי טוב מאוד גם אם הלכתי אם כל הקבוצה שיחקתי על 100FPS מתי שיורד לי ה fps אני משחק על פינג טוב 40 בערך אז אני לא יודע מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי ירידת FPS :'(

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Eliyahu_,

שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חבר'ה, יש לי מעבד E8400 וכ.מסך ZOTAC GTX260, זכרונות 4GB. המחשב טרף כל משחק שהבאתי לו עד היום(כולל COD 4'5'6) בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1920X1080. גם GTA עבד מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, אבל בחודש וחצי האחרון התחילו לי מעין "תקיעות" כאלה במהלך המשחק בGTA, כלומר פתאום יש ירידות FPS לאיזה 3-2 שניות, לפעמים קריטי ולפעמים פחות. קצת מציק לי שזה קורה. אגב, זה לא קורה במשחקים אחרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? נ.ב, המחשב נקי מאבק לחלוטין.

6. היי ראיתי שאפילו שיש לי כרטיס מסך עוצמתי 7950OC יש לפעמים קטעים במשחק שיש ירידה של כ35 FPS כאשר רוב הזמן הFPS עומד על 60,אפילו שאני מוריד הגדרות למדיום יש ירידה, האם זה ביגלל המעבד שלי Q9500 ? או שמשהו לא בסדר עם כרטיס המסך שלי, מבקש את עזרתכם . רוני

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by Tomerico,

אני רוצה לדעת האם מישהו יודע למה אין בase את המשחק Nox או את האפשרות לשחק בו דרך ase ? אני אישית לא אוהב את המשחק אבל הבאתי לחבר שלי והוא טוען שאין nox והוא צודק... ???

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  8. http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/5088154.stm ואני שואל....WTF?!?! discuss.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tmpusr,

משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך). הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש את הפונט של המשחק, תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

זה פשוט בלתי נסבל לשחק על ping של 300+. אני מחפש איזה server שיהיה ranked ועם ping של פחות מ-100,יש אחד כזה של ישראל אולי?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. תודה.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by rikus,

כל מה שלפני DREAMFALL כבר שיחקתי(הטובים)

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  19. תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by woodk1d,

^THIS

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. יש אליפות ארצית (סוף סוף) בחסות אטארי ישראל של DragonBall Z בודוקאי 3 לפלייסטיישן 2 בפסח http://www.arcadia.co.il/Page.asp?page=237&aff=pesach יש גם אליפות TEKKEN 5 (יצא כבר בארץ ??) וגם שטיחי ריקוד אני די גרוע בזה, אבל נרשמתי כי קניתי משהו מהאתר ( UT2004 !!) וקיבלתי 25 שקל הנחה אז מה אכפת לי... בכל אופן אני נרשמתי ל TEKKEN5 אבל בטח יבואו כל התותחים ויקרעו לי את הת*ת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by needacomp,

ויכול להריץ משחקים כמו last of us ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה

24. Started by stone cold,

התחלתי לשחק בFlatOut 2 לצערי בגירסה הגרמנית :lol: אבל המישחק מגניב וקלט גם תהגה וגם תידית לצערי הרטט כרגע לא פועל מיסיבה לא ידוע ואני צריך ליבדוק למה ואם גם בידית הוא לא מזה אבל מהקצת ששיחקתי המישחק מאוד טוב ומאוד מומלץ לפחות לPC שלא מקבל הרבה מישחקי מרוצים ארקידים חוץ מהסידרה הממוחזרת וממוסחרת ניד פור פיכס בכל מיקרה כדי לכם לנסות תמישחק זה מזכיר קצת את סגע ראלי אם גרפיקה הרבה יותר טובה ופיזיקה נחמדה (לא מציאותית אבל מגניבה) וקחו תמונות מיגוגל תמונות-

• 73 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. אני משחק בסינגל מידי פעם והיום ניסיתי תמולטי הבעיה שראיתי רק שרת אחד של "תפוס תדגל" וזה מעצבן מאוד אני רוצה כולם נגד כולם -רוצים לשחק ליפעמים?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים