עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Morfium,

שלום, רכשתי את ה BO2 (בעיקר בכלל ה MP .. ), לא חשוב. קיצור יש לי מחשב חדש שהכל עובד חלק (מן הסתם), I7 3770 + GTX 570 (אמור להספיק בכל המשחקים הקיימים היום בשוק). אך מה שכן, שלא משנה איזו הגדרות גראפיות אני בוחר, אם זה המקסימום או הבינוני המשחק לא עובד את ה 25 FPS ... יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? * יש לציין ש MW3 עובד חלק חלק ...

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי רשת של מחשבים בבית..(3) והתקנתי את המשחק ב2 מחשבים..חבר שלי ואני רוצים לשחק אחד נגד השני.. ניכנסתי לBATTELE NET יצרתי חדר ומהמחשב השני אני לא רואה אותו...אולי זה בגלל שזה בעצם על אותו אינטרנט? ניסיתי לעשות דרך חיבור ישיר וגם לא ממש הולך.. מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

משחק ענק ביותר מומלץ לכולםםםםםםםםםם יש עוד משהו שמשחק במשחק הפצצתי הזה? http://beyondgoodevil.com/uk/intro.php

5. הסטודיו החדש של שניים ממקימי Vigil Games זוכר להצלחה בקיקסטארטר עם כותר חדש ומפתיע שיקרא Battle Chasers: Nightwar ויהיה מבוסס על קומיקס שיצר אחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/המשחק-החדש-של-יוצרי-darksiders-הוא-בכלל-rpg-בסגנון/

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  6. בקיצור - יש לי את המסך - Sam Syn Mas 730BF ואני גם משחק במשחק FLIGHT SIM יש לי שאלה בקשר ל FRAME RATE הRATE המקסימלי במצב רגיל במסך שלי הוא 60(אני מאמין שבכל מסך דק שטוח הוא ככה) ובקיצור האם אני יכול להגדיר את המשחק ל100 FRATE למרות שהמסך שלי מגיע ל 60 מקסימום??? האם יש איזה שהוא סיכון או שזה בטוח לגמרי?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by carman6,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by Omerole,

ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by moses_23,

יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by User_Name,

שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי ATI במשחק Icewind dale 2, והמשחק קורס, יצא לזה patch?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by ztahie,

שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. כאילו אני לא מבין מה חדש בו??... הקטע שלו שהוא לPSP בלבד?...

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. אחרי הרבה דרמות ותהפוכות, חברת Runic Games מוכנה סוף סוף להשקת היצירה החדשה שלה, כחמש שנים אחרי הקודמת לכתבה

15. Started by gaga1234,

http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=349 לפי האתר הזה halo3 גבור ועכשיו הוא בשלבי ה mastering אבל כנראה ידחו אותו עד ליציאת ה PS3 כדי לגנוב את ההצגה מ sony . ועד אז יפתחו מסביב למשחק הזה הייפ מאוד גדול עם הרבה טיזרים :-\ לא אוהב טיזרים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by zxc1301,

הכותרת אומרת הכל ?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום!!! יש לי את FEAR על המחשב ועכשיו כמה חברים קנו לי ליומולדת את החבילת הרחבה...F.E.A.R Extraction Point עכשיו הם אמרו לי שבישביל להתקין את זה אני צריך מותקן על המחשב את המשחק הראשון ועוד איזה עידכון או משהו למשחק הראשון... רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד את העידכון של זה ומה סדר ההתקנה וכאלה... תודה!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by bmw,

שלום לכוווווולם!!!!!!!! יש לי את המשחק sof 2 אך אני לא מצליח להתקין את המשחק בגלל שאין לי סיריאל נמבר אז לכוווווול מי שיש לו את הסיריאל נמבר בבקשה לעזור לי כי אני רוצה מאוד מאוד להתקין!!!!!!!!!!!!!!! כול מי שעוזר לי הוא כלי ביותר אז בבקשה בבקשה לעזור לי טוב......

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by ns,

יש לי מעבד 3.3i3 2120 כרטיס מסך geforce gtx 550 ti זכרון 4גיגהבייט וכשאני שם את המשחק על הגדרות הכי גבוהות +4aa+16af ב1900*1020 אז אני מקבל אף פי אס נורא נמוך בסביבות ה30 40 ... האם זה בסדר? אני רוצה שיפעל לי על 100 אף פי אס ...מה לעשות ? האם דרוש מחשב טוב יותר ואם כן תוכלו להמליץ לי על חלקים שיפעילו את המשחק על הגדרות הנל ב100 אף פי אס?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מה עושים שחקנים בכותר שדורש השקעה של שעות משחק רבות רק בכדי לקבל גישה לכל הדמויות והיכולות שנמצאות בו? מתחילים "להרוס" את המצבים המקוונים בו באמצעים מקוריים לכתבה

22. Started by Kak,

Intel i5 2400 Radeon HD 7950 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz DELL U2312HM win 7 64 הורדתי את המשחק דרך הסטים, המסך הראשון עלה וראיתי שאני ב600X800 אז נכנסתי להגדרות בשביל להעלות את הבצועים. בהגדרות ה-כ-ל על הכי נמוך ורשום לי באדום שהמערכת שלי מתקשה להריץ את המשחק ליד הכיתוב 229 מגה בשימוש מתוך 3000 של הכרטיס מסך שגם צבוע באדום. הייתה לי בעיה עם metro 2033 וזכרתי ששם הייתי צריך להכנס לתיקיה של המשחק ולהתקין את כל מה שנמצא בתוך תיקיה ששמה Installers אז נכנסתי לשם ויש 7 קבצים, מתוכם כשניסיתי להריץ את הקבצים הבאים: wmpappcompat , wmfdist11 , umdf קופצת לי הודעת מערכת שאין לי מספיק מקום איחסון (יש לי עוד 200GB פנויים) יש למישהו רעיון? {אני אפרט פה מפרט מלא אם צריך …

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by mpdesign,

האם יש עדיין שמשחקים במשחק הזה אם כן בואו נעשה משחק רשת דרך האמצ'י. החדר בהאמצ'י נקרא mps-zd כל המעוניין המשחק יתחיל ב-23:30 כמו כן יש כבר שתי שחקנים. המשחק בגרסה 1.05

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, הורדתי את הGTA הראשון מהאתר שלהם רציתי להעלות כזת זכרונות אתם יודעים... בקיצור אני מתקין הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק והוא עובד כאילו זה דום 3 על פנטים 166MHZ תקיעות לא נורמליות... איך זה יכול להיות ? יש לי מחשב חדש 66000GT AMD3000 1024DDRAM הכל מעודכן ומתוקן כמו שצריך... מה אפשר לעשות חבר'ה ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Idan-h,

אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים