עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kissrocknroll,

:nixweiss: לא כיף לשחק בסרברים של 94-78פינג

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Bam65,

דרישות המערכת הסופיות לקראת היציאה של BioShock BIOSHOCK PC SPECIFICATIONS Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disc space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better …

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by Bug2000,

אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by Googleness,

קישור: https://www.origin.com/en-ie/store/browse/on-sale?q=#88

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. המבצעים העדכניים בפלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר לצלול אל העולם המקוון של סדרת The Elder Scrolls בחינם, ולבנות אימפריה בחלל בעבור פחות מארבעה שקלים לכתבה

6. קונסולת ה-PlayStation 4 חוצה עוד רף מכירות מרשים שמקרב אותה לדילוג מעל פני כלל מכירות הדור הקודם, ומציגה הצלחה נאה גם בתחום המציאות המדומה לכתבה

7. Started by עמוס ז,

לפרטים כנסו לפה-->http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1002161

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by Zipi-2,

אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by Omerole,

יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by manticore,

למה לעזאזל משחקי X-com חסומים ב Steam?? :s05: יש איזה דרך לעקוף את זה או להוריד אותם ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by DJ,

אני צריך שרתים לאנרייל 2003 ואיך משחקים באינטרנא

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by User_Name,

שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by GbeTech,

עכשיו שיחקתי בדמו. ממש אהבתי את הרעיון, פשוט אדיר. ואז חשבתי , איך אפשר ליישם את המשחק בזמן במולטי? ב Credits בסוף היה כתוב שהמשחק יתמוך עד 16 שחקנים בשרת (לא בטוח). ברגע שמישהו יעצור את הזמן כל ה 15 האחרים פשוט יעזבו את המקלדת וילכו לשתות משהו? מה אתם חושבים.

14. Started by *NightMare,

שמעתי עליו הרבה אבל לא שיחקתי בחיים... מה הוא? איך הוא? לאיזה משחקים הוא דומה?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני עדיין נמצא בשלבים הראשונים של המשחק, ואני לא מצליח לעבור את השלב הזה. קפצתי לקומה הגבוה יותר מעל הזרוע של המקפיא אבל עדיין זה לא מתקדם לשום מקום, הרגתי את כל האוייבים בשלב ואני מגיע למקום עם האולם הענקי שאין בו כלום למעט מכונות יריה אוטמטיות. התסובבתיב כל השלב לכל חור אפשרי, לחצתי על כל הכפתורים, אבל עדיין יש דלתות נעולות שאי אפשר לפתוח אותן(גם לא זאת שבאיזור של המים המחושמלים). מה לקיבינאמט אני אמור לעשות? חוץ מUninstall...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by mrraz,

אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. http://www.worldinconflict.com/main/index.html משחק אסטרטגיה מודרני. נראה משחק טוב!!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by rosesr,

באיזה משחקים אפשר למכור דמויות ואביזרים? ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. תוסף חדש עבור בקרי ה-DualShock 4 הפופולריים יוסיף לו שימושיות מעניינת - בחלקו האחורי לכתבה

21. הם נותנים לי לשים מקסימום 1280X720 יש איזה פקודה או משהו?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום עכשיו גמרתי את הקרירה עם GDI ורציתי לדעת אם אני מתחיל עכשיו קרירה עם הNOD אני יכול לחזור ולהשלים מהקרירה של GDI? כי אין לי שם את כול המדליות ואני רוצה בסוף לעשות להשלים את כול השלבים שלא גמרתי ב100% זה אפשרי? אם כן אך...

25. Started by Earis,

GG WP Replay: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224239/

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.