עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Jook,

אז ככה ... לא מזמן קניתי את כרטיס המסך Radeon 9700 PRO של ג'יגה בייט ויש לי בעיות המשחק הרשת Counter-Strike שהוא בעצם Half-Life . אני מקבל 100 FPS עם שימוש בסוג מסויים של Refresh Rate ועם הדרייברים הכי חדשים שיצאו של ATI . עכשיו אני מדי פעם מקבל קפיצות FPS מ-100 ל-40 , ל-10 , חזרה ל-100 וזה ממש מעיק ואי אפשר לשחק בנוחות . שמעתי שכרטיסי ה-Radeon למינהם יוצרים בעיות עם המשחק HL ויש פאטץ' לסידור הבעיה , האם מישהו יכול לעזור לי ? יש לי מעבד AMD 1400 ו256DDR ככה שהמערכת מספיקה ויותר לקבלת 100 FPS יציב . בתודה, JOOK

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by ea666,

היי יש לי את המשחק קאונטר סטרייק סורס ויש לי FPS לא טובים בכלל יש לי p. 1.8ghtz 512 rdram (800htz) i850 ATI radeon 9800xt איך זה שאני מקבל רק 50 FPS בממוצע? אפילו אני מוריד את כל ההגדרות במשחק ל LOW 800X 600 עדיין FPS נמוך... יש רעיונות? אולי איזה פקודות שאני לא יודע עליהם בקונסול או משהו...

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by Mike-,

המשחק הוא משחק מרוצים אומנותי "אבסטרקטי" קטן ופשוט. בעקרון המשחק הוא "Pay what you want" ז"א שהוא חינמי ויש אפשרות לשלם עליו כל סכום שרוצים. אם תמונה שווה אלף מילים, הסרטון הבא שווה הרבה יותר. דף הבית: http://www.proun-game.com

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by moonjib,

http://www.gamespot.com/pages/profile/video_player.php?user=anthonyr1&id=dSExxDes5bsNuDM&page=2 אני מכיר את השם/מותג כבר לפחות 3 שנים, ושמעתי עליו המון, אבל עדיין לא הזדמן לי לראות משחק שלו. הוא משחק מדהים, ועושה דברים כמעט בלתי אפשריים (לעשות frag למישהו כשהוא באוויר, עם שוט-גאן!). תראו ותהנו.

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by shefi,

Battlefield 2 1.22 Patch יצא לבדוק בEA DOWNLOADER Patch 1.22 is about to be released and will available on EA Downloader within the next few hours. The release of this patch is in line with our ongoing effort to make the game as enjoyable as possible, releasing quicker fixes addressing some of the things that you want to see changed. We're still hard at work on version 1.3, which will see the addition of some additional, sought-after changes. When we have more information to share with you on 1.3 we will, in the meantime, please find below the list of fixes in 1.22: - Improved Server Stability - Adjusted handling of the Tiger attack chopper - Increased delay for aiming …

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  7. בטוח יש איזה NEED FOR SPEED .....או משו בסיגנון... אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by EyEOnE,

אתר המשחק: http://www.heroesofstalingrad.com/ 2 סרטוני משחק מ-gamescom 2009: משום מה עוד לא ידוע מתי יצא ב-2010. יש פה אנשים שמתעניינים במשחק הזה?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום וברכה, קיבלתי סידיקי והצבתי אותו, היה רשום לי שהסידיקי הזה מאושר, אך אני רוצה לבדוק שוב פעם אם הסידיקי הזה אכן מאשר לי כניסה ל-B2K... איך אני בודק זאת?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by tront,

Gametrailers שיחררו סיקור למשחק וראיתי גם בIGN. http://www.gametrailers.com/player/35565.html המשחק נראה לי טוב, אבל התלוננו על המקשים, אני חושב שהמקשים למשחק הזה במחשב לא יהיו קשים כמו של הXBOX. מישהו שיחק במשחק?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by carman6,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  14. אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. Started by romansah9,

בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by SilentBob,

יוביסופט חשפה את Watch Dogs 2, שינסה לתת התחלה חדשה למותג עם קצת פחות יומרות מיותרות גם אם אהבתם מאוד את Watch Dogs הראשון מבית יוביסופט ויוביסופט מונטריאול, קשה להתווכח עם העובדה שהתוצר הסופי לא היה ממש זהה להדגמה הראשונה ועוצרת הנשימה שנעשתה לכותר אי שם בשנת 2012 – בין אם מבחינת האיכות הויזואלית ובין אם מנקודת המבט של המשחקיות. המפיצה הצרפתית הגדולה זכתה להרבה מאוד ביקורת ברשת (לצד הצלחה מסחרית נאה) על כותר העולם הפתוח שלה, ונראה שהייתה לכך השפעה כלשהי – משום ש-Watch Dogs 2 אשר נחשף כעת מרגיש כמעט כמו משחק שונה לגמרי. Watch Dogs 2 מציע עיר חדשה שאותה צריך לשחרר ממערכת המעקב הדרקונית ctOS (סן פרנסיסקו), דמויות חדשות, משחקיות שקיבלה אף היא כיוון קצת אחר – ובעיקר…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by NIVTAL,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל יש לי בעיה במנג'ר מוד אני עם מנצ'סטר יונייטד ואני מחפש בהעברות את מסי בכל דרך אפשרית ואני לא מוצא אותו.. עזרה?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by alexrta,

מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by ztahie,

שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. כאילו אני לא מבין מה חדש בו??... הקטע שלו שהוא לPSP בלבד?...

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. המשחק מתוכנן ל-2007 ויציג משחק יחיד משופר לעומת שאר המשחקי הסדרה וזאת מבלי לזנוח את מצב המולטיפלייר: http://www.joystiq.com/2006/08/21/new-battlefield-console-game-in-the-works/

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  22. לילה פיקס לכולם!! סיימתי את קרייסיס ,חיסלתי את המפלצת של ביושוק ,אני עומד לסיים את ג'ריקו (למרות לא מדברים עליו ,הוא מעולה), ההגה של המחשב שלי כבר לא עובד מרוב שחרשתי עליו עם כל סוגי משחקי המירוץ. את cod4 סיימתי 8086666 פעמים וגם המולטי מאוס, וכו' וכו' .עכשיו אני על fear combat ,הרי תמיד חוזרים הביתה בסופו של דבר. בקיצור אחרי החפירה הזאת רציתי לקבל המלצות או מידע על המשחקים החמים שיוצאים או שיצאו עכשיו ואני לא מעודכן,....חבר'ה תעניינו אותי א נ י ר ו צ ה מ ש ה ו ח ד ששששששששששש..... ד"א gow עוד מעט אצלי ..אז חוץ ממנו תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by sharon3581,

NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה עידן

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Wheel,

המשחק רץ על האופציות הכי גבוהות ו-16x AF NoAA, המפרט שלי בפרופיל עשיתי למעבד אוברקלוק מ1.86 ל2.6, זה עזר אבל עדיין ירד למתחת ל20 הגבוהים במצבים שיש רק הרבה יחידות על המסך ואין קרבות המשחק עדיין חלק במצבים של קרבות עם הרבה יחידות המשחק יורד לפעמים גם מתחת ל-20 ו בין 4xaa 16xaf או ללא פילטרים בכלל יש הבדל קטן מאוד בביצועים, פריימים בודדים האם זה נורמלי כשמדובר באופציות הכי גבוהות או שמשהו לא בסדר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.