עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by עמוס ז,

לפרטים כנסו לפה-->http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1002161

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  2. להורדה לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by mrraz,

האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)

4. היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by DORAZABI,

איכשהו נדפק לי הפרופיל ואני לא מצליח לשנות את הCONTROLS במשחק....מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש אבל הפרופיל נשמר לי ואיתו הבעיה...ניסיתי שוב למחוק תמשחק ומחקתי כל זכר....גם מהתוכניות וגם מהתיקיות במחשב שלי....אבל עדיין אני שוב מתקין והפרופיל נשמר..למה זה קורה?<

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. Started by SlimShady_1,

מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. יוצרי משחק הבאטל רויאל המצליח הטריפו את הגיימרים עם הכרזה פתאומית על "סוף" המשחק בסיום העונה העשירית שלו - בדרך להשקת פרק חדש עם מפה חדשה ותוספות מעניינות למשחקיות לכתבה

9. השלב הראשון מתוך מצב המשחק לשחקן יחיד בכותר הפעולה החדש והמוצלח זמין גם כעת להורדה ללא עלות עבור משתמשי ה-Steam ובעלי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 אחת ההכרזות של חברת Bethesda במסגרת תערוכת E3 2016 הייתה על כך שדמו עבור הפרק הטרי בסדרת Doom יהיה זמין להורדה והתנסות חינמיים – אך ורק לשבוע התערוכה עצמה. עם זאת, נראה שהדמו שכולל את השלב הראשון מתוך המצב העלילתי של הכותר עשה עבודה טובה מהמשוער – ובמפיצה הכריזו כעת על החלטה להמשיך ולהציע אותו למשך העתיד הנראה לעין, ללא תאריך יעד סופי חדש. להמשך: https://hwzone.co.il/עוד-הזדמנות-להתנסות-הדמו-של-doom-ימשיך-להי/

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by iem,

שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by integral,

באיזה רזולוציה? פילטרים? FPS?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. עריכה: שיניתי מעבד ל-I5-2500, לפי ביקורות ברשת הוא המינימום שצריך ל-BF3 כדי לשחק בהגדרות גבוהות על FPS נורמלי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538064.new#new התייעצתי לא מזמן בנוגע לקניית מפרט מחשב חדש לגיימינג, שעיקרו הוא BF3 (בגלל ש-COD נהיה קקה) ומה שיצא בשנה וחצי הקרובות בסגנון. המפרט הסופי: משכורת נכנסה, רציתי להזמין מחר, ואני נתקל בהודעה הזו: http://forums.electronicarts.co.uk/pc-build-upgrade-forum/1473954-cheapest-bf3-system-g840-hd-6850-a.html בקצרה, אחרי חפירה של שעות באותו הנושא, עד כמה שהמעבד הנ"ל טוב יחסית לכפולי ליבה, הרבה מוצאים שב-BF3 הוא לא עושה את העבודה נאמנה ב-100%, והרי המפרט נועד ברובו למשחק הזה! אני אשחק על רזולוציה 1050*1680, וה…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by djdjdjj,

מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג את חוברת המשחק של סים סיטי 4 או אולי לכוון אותי לאדם הנכון שמשחק במשחק תודה לכם

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  15. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים הותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP והמשחק רץ עליהם בלי שום בעייה! כל היום אתמול ניסיתי לטפל בזה! הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפתי את כל התוכנות ברקע - לא עזר. התקנתי directX9 - לא עזר. העפתי directX9 (השתמש…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. החבילה החדשה של מיזם ה-Humble Bundle מאפשרת לכם לקבל את המיטב של סדרות המשחקים Company of Heroes, Total War ו-Dawn of War במחיר של 12 דולרים או פחות שבוע חדש בפתח – ואיתו עוד חבילת משחקים נהדרת ומשתלמת מאוד מבית מיזם ה-Humble Bundle הפופולרי, שממשיך להפתיע אותנו. כעת, החבילה מתרכזת במיטב משחקי האסטרטגיה אשר נמצאים בבעלותה של חברת סגה (Sega) היפנית, אשר הפכה לכוח עולה ומשמעותי מאוד בסצינה הזאת כשרכשה את המפתחת האמריקאית Relic. מי שיבחרו לשלם דולר אחד בודד או יותר, יזכו לקבל חבילה נהדרת עם המשחק Company of Heroes ושתי חבילות ההרחבה שלו, המשחק Warhammer 40,000: Dawn of War ושלושת חבילות ההרחבה שלו, המשחק Medievil 2: Total War וחבילת ההרחבה שלו, המשחק Rome: Total Wa…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by tamar,

נתקלתי לפני כמה ימים במשחק האדיר הזה והופתעתי לראות שיש מעט מאוד מידע לגביו ברשת. זהו אחד ממשחקי ה RPG הטובים ביותר שראיתי (בייחוד אחרי האכזבה מאובליביון ובטח מגוטיק 3). מישהו פה משחק במשחק הנ"ל? נראה שיוצרי המשחק לא השכילו ליצור מספיק "הייפ" סביבו וחבל - זה משחק ה RPG הטוב ביותר שיצא בשנים האחרונות.

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  18. תמונה חדשה אשר משווה בין תצלום לתוצר שנבנה בעזרת מנוע ה-Fortsbite 3 תשאיר אתכם עם לסת שמוטה, ומבהירה את הכיוון השאפתני מאוד של פרק האיתחול לסדרת המשחקים הוותיקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרק-החדש-של-need-for-speed-מתיימר-לספק-לנו-היפר-רי/

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. הכותרת

20. אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'... הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה) ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...) הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאו…

21. אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by krembo0o,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=59526 לינק למשחק גינדיס כנסו קטלני ביותר!!!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  23. אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?

24. Started by Aviv C,

איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by crip,

בבקשה למי שיש הזמנה שיתן לי אני מת לשחק כבר וגם כל החברים שלי משחקים בזה תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים