משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל יש לי בעיה במנג'ר מוד אני עם מנצ'סטר יונייטד ואני מחפש בהעברות את מסי בכל דרך אפשרית ואני לא מוצא אותו.. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אנשים,יש לי התלבטות בין שני משחקים,ואני זקוק לעזרתכם והצעתכם חבר שלי מציע לי להתקין שני משחקים: האחד-Ghost recon:Advanced Warfighter והשני-Splinter cell:Double Agent וכאן מגיע השיקול הקשה...אני צריך להחליט רק על אחד מהשניים... [מפאת מחסור במקום בכונן הקשיח] בGRAW יצא לי להתנסות מעט מאוד,אפילו בקושי לחוות את דעתי עליו,אבל שמעתי ביקורות עליו וראיתי קטעים מהמשחק,והוא נראה מעולה...מצד שני-הבנתי שהמשחק דורש מחשב-על כדי לפעול כמו שצריך [ואם כבר אתם עונים על זה,אולי תועילו בטובכם לאמר לי איך המשחק יעבוד על המחשב שלי?אפילו הערכה גסה תעזור]...מה גם שאני לא בטוח אם גירסאת המחשב מגיעה לרמה של גירסאת הXBOX360? בצד השני של הזירה נמצא SC:DA החדש...עליו בקושי שמעתי משהו,ובטח ובטח שלא רא…
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המשחק מתוכנן ל-2007 ויציג משחק יחיד משופר לעומת שאר המשחקי הסדרה וזאת מבלי לזנוח את מצב המולטיפלייר: http://www.joystiq.com/2006/08/21/new-battlefield-console-game-in-the-works/
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לומר שאני אוהב אותכם לא משנה מה. מי שלא יודע אני יובל MrStereo הייתי מנהל ב HW ובקהלות שונות עם אותם אנשים. תהנו ותצליחו בהמשך. אה ורק שתדעו אני לא הולך לשום מקום!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ חדש של גיימפלייס מהסוני מקווה שתבדקו אותו ושתאהבו את הסרטונים ותעשו סאב : https://www.youtube.com/user/uFagTeam/featured אחד הסרטונים האחרונים שהועלו: Modern Warfare 3 Multi-Kill Montage אם אהבתם תנו סאב ולייק
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב לפני שבועיים מעבד i3 2330 כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וזיכרון 8 ג'יגה בהתחלה הפעלתי דיאבלו הכל עבד לי חלק ואז פיתאום הכל ניתקע שום דבר לא זז אני יורה וזה לא יורד והכל כאילו הויצאו אותי מהשרת.... מה אפשר לעשות? וגם עכשיו זה עושה לאחר שפירמטתי את המחשב
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי את FEAR על המחשב ועכשיו כמה חברים קנו לי ליומולדת את החבילת הרחבה...F.E.A.R Extraction Point עכשיו הם אמרו לי שבישביל להתקין את זה אני צריך מותקן על המחשב את המשחק הראשון ועוד איזה עידכון או משהו למשחק הראשון... רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד את העידכון של זה ומה סדר ההתקנה וכאלה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אחרי האכזבה מהפרק שהושק לפני שנה וחצי, בחברת EA Games מתכוננים להשקה של כותר מירוצים חדש עוד השנה, אשר יציע גישה מרוככת להגנות מפני פיראטיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש עדיין שמשחקים במשחק הזה אם כן בואו נעשה משחק רשת דרך האמצ'י. החדר בהאמצ'י נקרא mps-zd כל המעוניין המשחק יתחיל ב-23:30 כמו כן יש כבר שתי שחקנים. המשחק בגרסה 1.05
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אחים שלי, יש דרך להוסיף את מקש הבאקדאוון לNBA 06 ??? למשל איזו העתקה לפינקס רשימות של המקשים[של NBA 06] מהפנקס רשימות של המקשים של NBA 05 את השורה או השורות של המקש באקדאוון??? בבקשה תכתבו דרך להוסיף את זה או שמשהו שמבין בזה קצת ינסה לעשות מה שאני רשמתי תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, המשחק הזה סינגל פלייר או מולטי? או שגם וגם... שווה לקנות? אגב עשיתי חיפוש ואין דיון ראשי..מדוע?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משחקי PS2 (לא חובה חדשים..) במחירים זולים. תודה מראש ד"א - אני לא מחפש שיתנו לי הצעות כאן, אני צריך שיתנו לי לוח מכירות עם משחקים יד שניה או משהו כזה..
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-