עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amit1242,

שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by devilo,

יש אפשרות לשחק עם מחשבים של המקום לשתיים מאצלנו יש כמה בעיות עם המחשבים.אם כן כמה צריך לשלם וצריך להביא רק ציוד ?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני רק רוצה לבדוק את הפופולאריות של המגזין Vgames בקרב משתמשי הפורום. תודה מראש, R.

5. iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by zion789,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של רדאון. כאשר אני מריץ את המשחק הספציפי הזה בהגדרות הכי גבוהות הכל בסדר אבל כאשר אני מעלה את הרזולוציה של המשחק ל1280X768 שזוהי לא הרזולוציה הכי גבוהה של המסך (1368X768) בהגדרות הכי גבוהות המסך מרצד לי וזז כזה וזה מעצבן לשחק ככה.אבל ברגע שאני מוריד את הרזולוציה ל 1024X768 בהגדרות הכי גבוהות המשחק זז בסדר...ואני רוצה לשחק ברזולוציה המקסימלית של המסך וזה לא מצליח לי יש לציין שיש לי מחשב חדש עם 4 גי'יגה זכרון,מעבד E8400 וכו' כלומר מחשב מעולה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים....עשיתי גם reinstall למשחק ועדיין אותה בעייה...הכרטיס מסך שלי אמור לסחוב את המשחק בהגדרות הכי גבוהות לא? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. מחפש XBOX360 לקנייה עם צ'יפ

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  8. לקראת השקתו של Rainbow Six: Siege המבטיח, ב-Humble Bundle העדכנית תוכלו לקבל את מרבית המשחקים הנהדרים שנוצרו בעזרתו והשראתו של הסופר טום קלנסי בעבור 10 דולר או פחות לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הפעולה-הטקטיים-מבית-טום-קלנ/

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  9. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  10. נזכרתי במשחק ששיחתי לפני המון שנים שאתה דמות כזאת שעוברת בין חדרים ועונה על כל מני שאלות מתמטיות וכשאתה עונה נכון אתה מקבל חלקים למין מכונית שאתה בונה ולבסוף אתה מתחרה. כשאתה מנצח נפתח לך סטייג' חדש. מישהו זוכר איך קוראים למשחק הזה?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  11. כמן כמו כל דבר דורש אימוץ של מפתחי המשחקים במנועים שלהם, אבל בהחלט נראה מרשים ומבטיח: https://www.neogaf.com/threads/amds-new-femfx-physics-based-cpu-library-offers-lifelike-object-deformation-and-destruction.1516162/

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by noam_m,

לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by michaelr,

גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by ZomberGaming,

אז אחרי הרבה עיכובים של צבא עבודה ועוד דברים בדרך וסוף סוף זה יצא וזה העולה אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be אני ישמח לראות תגובות

15. Started by lg,

יש לי רידאון 9700 פרו של ג'יגהבייט עם קאטליסט 3.8 ודירקט איקס 9 ואני מפעיל את פיפא 2004 והוא מתחיל לכבות ולהדליק תמסך בלי הפסקה מישהו נתקל בזה או שזה רק במחשב הדפוק שלי?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Bug2000,

כנסו לפייסבוק של NVIDIA . http://www.facebook.com/#!/NVIDIAGeForce תורידו למחשב את התוכנה של ORIGIN. ואחרי זה מורידים את המשחק דרך התוכנה .

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by Ben in Black,

אני לא מצליח לבנות קירות !! מה זה ?? איך עושים ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by chenrp,

עם האדם הקדמון שעף עם סוכה שהוא מעיף ע"י פדאלים...? הוא היה אמור להגיע ולקחת אנשים כמו נהג מונית וזה היה משחק ממש חמוד... חשבתי אולי להשיג כזה לסלולרי...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by d1v,

הגראפיקה טובה ועובד חלק על 1650X1050 8800GT q6600 2GB Ram ה AI אחד המפגרים הם לא יודעים מה הם עושים והמשחק לא מאתגר כ"כ. העלילה גם לא מעניינת..

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Roces,

[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by 159357,

בבקשה תנו קודים בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

23. Started by Omerole,

יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 0 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים