משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה, למרות שהבעיה הזאת מתאימה לפורום תמיכה טכנית(לא של חומרה). אז ככה, בכל פעם שאני מתקין משחק, גם על משחקים שהוצאתי 200+ ש"ח בשביל עותק מקורי, וגם על הורדות פרטיות, אני מקבל הודעת שגיאה עם הכותרת CRC Error, הינה תמונה: בנוסף לזה, אם אני מוריד קובץ rar ששוקל 50+ מגה ואני מחלץ מתוכו את התוכן אני מקבל הודעה זהה "ארכיון מקולקל". אני שוב יגיד, זה קורה תמיד, אני אפילו ניסתי להתקין במחשבים אחרים בשביל לראות אם מדובר בדיסק פגום, אבל התשובה שלילית. אני אודה מאוד מאודד למי שיעזור לי, זה פשוט משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. קניתי פיפא 13 למחשב והמשחק עבד ממש טוב אבל עכשיו שאני עושה סתם משחק נגד המחשב המגרש פתאום נהיה כחול.. או שיש עליו כתמים מוזרים.. ולפעמים גם אין רשת בשער מה אני אמור לעשות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
גם לאלה בעלי כרטיסי מסך dx9 יכולים לראותכ dx10 ע"י הפאץ. משהו מכיר ? ומאיפה מורידים.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הכי מעודכנת ואני שם הגדרות 1024*1280 הכי גבוהה הכל ועובד חלק אני לא מצליח להפעיל AA אני שם X6/4/2 ואחרי שאני לוחץ "הפעל" וזה אומר שצריך להפעיל מחדש את המשחק וזה מחזיר לAA OFF וגם אם אני יוצא ונכנס זה אותו דבר. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה,למישהו יש איזשהו רעיון? רק אל תגידו לי להשתיל windows אחר.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Serious Sam - The Second Encounter!!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני שבועיים מעבד i3 2330 כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וזיכרון 8 ג'יגה בהתחלה הפעלתי דיאבלו הכל עבד לי חלק ואז פיתאום הכל ניתקע שום דבר לא זז אני יורה וזה לא יורד והכל כאילו הויצאו אותי מהשרת.... מה אפשר לעשות? וגם עכשיו זה עושה לאחר שפירמטתי את המחשב
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לשדרג את המחשב שלי לקראת BF4. כרגע המפרט הוא: i5-2500 CPU 3.30Ghz 3.60 Ghz 8G 1333 DDR3 Gigabyte Geforce 630 GT 1 GB TB1.5 WD Caviar Black אני חושב לשדרג את המעבד ל i7 וכרטיס מסך ליותר חזק..GTX עם 2 GB. מה אתם אומרים? יספיק בשביל להריץ את BF4 במקסימום? או אם לא במקסימום אז לפחות על הגדרות גבוהות ב FPS גבוה?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה ומשובחת ועוד סופ"ש של הנחות ב-Steam מחכים רק לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי המפרט שלי בחתימה. קודם כל, כשאני עושה benchmark באמצעות 3dmark05 אני מקבל 4900 שזה מתאים לכרטיס מסך שלי. אז הבעיה שלי מתעוררת רק במשחקים (וניסיתי כל דריבר אפשרי). לדוגמא: בblack and white 2 הפריימים הם 20 עד 30. בAOE 3 אני גם מרגיש כאלה קפיצות מוזרות (לא בדקתי FPS). המשחק היחיד שאולי פועל לי כמו שצריך זה Battlefield 2 שרץ על FPS שנע בין 50 ל70. כרגע אני משתמש בדריבר 78.01 FORCEWARE של NVIDIA. הטמפרטורות מצוינות ואני לא רואה כל סיבה למקרים אלה.
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לקניית משחקים חדשים וחזקים תודה מראש! 19 אנשים נכנסו ואף אחד לא יכול לכתוב?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מעתיקים תכנים מפורום FXP. זה סיקור מקדים שאני כתבתי בפורום FXP ואחד פה העתיק אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402830.0 אני זה FabriGas כמו שאתם יודעים,ועכשיו רק ראיתי שהפורום הזה מעתיק תכנים מפורומים אחרים. בושה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קניתי fm7 בmicrosoft store בלתי אפשרי לשחק בזה כי בזמן מסלול יש קפיצות קירטועים כאלה כל כמה שניות חיפשתי הרבה באינטרנט ומצאתי פתרון שאפשר לבטל חלק מהליבות במעבד דרך מנהל המשימות בזמן משחק ואז זה פועל חלק. השאלה שלי האם זה בטוח לבטל ליבות ונגיד להשאר עם 2 או 3 בזמן משחק ? אני שואל את כי אני לא רוצה שחס וחלילה יקרה משהו למעבד שלי אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
משחק מכות Capoera Fighter 3 FLASH מדליק אפשר לשחק בלי להוריד מה אתם חושבים אליו? http://www.shockwave.com/contentPlay/shockwave.jsp?id=capfighter3&prep
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
Flyby = 107 Botmatch - 42 ברזולוציה 1024X768 [xp1900, 512DDR, Hercules 8500le]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי או האם יש תכנון, להוציא משחק המשך לTotal Overdose שהוא בעצמו (הראשון) משחק אקשן מדהים!!!, אבל קצר ומאכז בגרפיקה! תודה רבה!!! נ.ב- לכל מי שחיפש תהגדרה ל"משחק כיפי" תתחילו לשחק במשחק המטורף הזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-