משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה .. מה אני צריך קוד של מולטיפלייר ?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הנה לכם סיקור נפלא מאתר http://www.vgames.co.il/article/20084.html :vgames סרטון של המופע המלא: סרטון המשחקיות של Dishonored 2: טיזר של The Elder Scrolls: Legends(יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה) : סרטון הרשמה לבטא של Battlecry (יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה): סרטון המשחקיות של DOOM בסינגלפלייר (מאדים): סרטון המשחקיות של DOOM (גיהנום): סרטון הדגמה של המולטיפלייר וsnapmap של DOOM: ואחרון - ראשון FALLOUT 4: וסרטון נוסף של FALLOUT 4: מקווה שנהנתם
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי מסך CRT 85HZ. לא הייתה שום בעיה, כי אף משחק רציני לא היה נותן לי יותר מ85 פריימים על הגדרות גבוהות, כך שלא הייתי מפעיל את הVSYNC בכלל. המסך התקלקל, וכמובן שקניתי מסך LCD 60HZ רגיל. הפלא ופלא....יש במשחקים מסוימים בעיה. יותר מ60 FPS יש קריעות, פחות מ60FPS זה כבר מתחיל להיות די איטי. במשחקים שבהם הVSYNC עובד כמו שצריך, ולא גורם לפריימים לרדת ל30- אין בעיה. העניין הוא שעכשיו התחלתי לשחק far cry 4. כמו שהיה בFC2 , הVSYNC במשחק הזה פשוט הורג את הפריימים. מה שמעניין , שזה קורא לי רק בMSAA. SMAA פועל כמו שצריך. יכול להיות שזה בכלל שהפריימים שלי אף פעם לא יורדים מתחת ל60 עם השיטה הזאת. בכל אופן אי אפשר לשחק את המשחק עם SMAA. ניסיתי adaptive…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אנשים מי שרוצה לראות את השידורים החיים של טורניר מספר 18 מוזמן להיכנס עכשיו לערוץ ה- Twitch שלנו: IGAisrael מי שצריך לעשות CHECK-IN שיכנס כבר עכשיו לעמוד הטורניר ויעשה זאת כאן: http://www.z33k.com/z/h35
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
על כמה FPS הCSS צריך לעבוד לי על המחשב ? המפרט בצד ימין...
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
BattelField Bad Company יעבוד אצלי? טוב אז ככה אני רוצה לדעת עם זה יעלה אצלי?? המערכת שלי: Machine name: ENRIKO Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100216-1514) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7383 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Page File: 817MB used, 3126MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unico…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
של red alert? זה משחק שאפשר לשחק אותו רק ברשת כמו WOW? או משחק רגיל?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עדיין לא ממש מבינים מה זה Prey ואיך הוא קשור לכותר בעל אותו שם שהושק לפני עשור? עכשיו אתם מוזמנים לגלות פרטים נוספים במסגרת סרטון רשמי חדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פעם שיחקתי במישחק חמוד עם איש מפלסטלינה ניראה לי שהשם של המישחק היה neighborhood יש מצב או שמישהו יודע מה השם של המישחק
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
בשלב שאני מתפס על גדר ואז נכנס לבניין אחרי שצותתי לאנשים במעלית אני אמור לפרוץ למחשב של ניקולס משהו..... איך אני מגיע למשרד שלו??? עלתי במעלית נכנסתי לאיזה חדר משם עלתי לתעלת איורור וסרקתי את כל המקום ואני לא יודע איפה להמשיך....וגם עליתי לגג מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
התקנתי אצל בן דוד שלי generals והא נתקע באמצע ההתקנה. יש לו radeon 7200 ואני לא יודע אם הוא כרטיס חלש מדי כדי להפעיל את המשחק ובגלל זה הוא לא מתקין אותו. אולי מישהו יכול למצוא או להביא לי את הדרישות האופטימליות של המשחק או יודע מה הבעיה אז שיגיב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
נזכרתי במשחק ששיחתי לפני המון שנים שאתה דמות כזאת שעוברת בין חדרים ועונה על כל מני שאלות מתמטיות וכשאתה עונה נכון אתה מקבל חלקים למין מכונית שאתה בונה ולבסוף אתה מתחרה. כשאתה מנצח נפתח לך סטייג' חדש. מישהו זוכר איך קוראים למשחק הזה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי את הדיסק המקורי, התקנתי את הסטים, והבעיה שהמשחק לא עולה וניתקע על המסך Preparing to launch call of duty. מה עליי לעשות? עריכה - עכשיו שמתי לב שבSTEAM זה ניתקע על 45%...
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-