משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב הורדתי את המשחק מהטורנט ויש לי סטים מותקן על המחשב לפני שאני קונה משחק אני בודק אותו כמו כולם ועם באמת שווה להשקיע עליו כסף. כי לא בא לי לזרוק 150 200 שקל ככה. עכשיו הורדתי תמשחק מהטורנט והוא פותח לי תסטים כאילו איך שאני לוחץ על האייקון קופץ לי הסטים ומכניס אותי לדף הקנייה של המשחק מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בנושא חברים ועם הוא באמת טוב קונה אותו ויאלה חרישות של החיים כמו שתקופת הג'נרלס ג'נרלס זה אחד המשחקים הטובים ששחקתי וזה נראה גם אחלה משחק. act of aggression אשמח לעזרה או הורדה שלא תקפיץ לי תסטים או שאפשר לעשות משהו בהגדרות. תודה לכולם ויום חמישי מגניב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 32 ל- 64 ביט,על מנת לזהות את ה- 4G זיכרון שלי השאלה: האם זה ייצור לי בעיה עם משחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב BF3 שאני בא להיכנס לסרבר זה ניכנס ואז יוצא וזה כותב לי אתזה ame disconnected: something went wrong. עם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי מה שהבנתי, שני המשחקים האלה דיי דומיים, בעיקר במולטי. אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות מבינהם. אני אוהב משחקים שיש בהם אקשן, אבל גם חייבים חשיבה בביל לנצחת ולא פשוט לבנות מליון יחידות כמו בC&C ניסיתי את הדמו של wic, והמשחק נראה לי קצת בלאגניסטי. COH נראה לי עדיף, כי בוא באמת חייבים שיתוף פעולה והרבה חשיבה וטקטיקה כדאי לנצח, אבל הוא כבר דיי ישן ואני לא רוצה משחק עם גרפיקה מיושנת מדי.. אז מה עדיף: HOC או WIC? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, רכשתי משחקי WII בארה"ב ללא ידיעה שזה לא יפעל על המכשיר שלי שנרכש פה בארץ ולכן אני מציעה אותם למכירה. להלן הרשימה (ולינק לראות את העטיפה של המשחק): 1. Looney Tunes- ACME ARSENAL 8$ http://www.pwned.com/gamecovers/wii/651459c4c941bf67a655655ed202c06 9-Looney_Tunes__Acme_Arsenal.jpg 2. family party- 30 great games 15$ http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/13654.jpg 3. Sims 2- castaway 30$ http://www.luckylab.eu/wp-content/uploads/thesims2castaway-wii.jpg 4. Sonic and the Secret Rings 20$ http://dvdguatemala.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_ itemId=2168&g2_serialNumber=3 המכירים הינם המכירים שבהם רכשתי את המשחקים. …
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא ראיתי פה דיון על הנושא. GT נניח נתנו פה אחד ל- MW2 (המשחק הטוב ביותר לכל הקונסולות והמחשב) Gamespot נתנו ל- Demon's Soul. מה דעתכם? מהו משחק השנה? אולי נעשה את זה לפי ז'אנר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בילדותי נהנתי מאוד ממשחק ארקייד בדו מימד אך לצערי איני זוכר את שמו. במשחק היית לוקח שליטה על חללית (מבט מלמעלה) ועובר שלבים שונים (מזכיר את raptor). אני זוכר שבכל סוף משימה היה ניתן לשדרג את החללית בכלי נשק שונים ושהבוס של סוף המשחק היה מעיין חללית ירוקה ומסביבה כדורים ירוקים גדולים שהיו נעים במגעל ומספקים לה הגנה. מה שכן, ברגע שעברת את המשחק פעם אחת, היית מתחיל מחדש רק עם חללית בצורת בננה (!?). יותר מזה לא זוכר יותר..רק שמדובר באחד ממשחקי הארקייד הכיפים ביותר שיצא לי לשחק בהם, והפלוס הרציני שניתן היה לצרף לחוויה חבר נוסף שהיה יכול לשלוט בחללית שניה. גם הגרפיקה היתה נהדרת ( יחסית לזמנו). אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לעזרה. אני זוכר שהשם היה משהו כמו sybena 2000 או משהו …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק ההרפתקאות האפיזודי החדש מבית Square Enix מצליח להוכיח לנו שאין צורך בנשקים ואויבים בכדי ליצור חוויה שתישאר אתכם גם אחרי שתסיימו לשחק לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-משחק-life-is-strange-הוא-הרפתקה-הזויה-אשר-תכ/
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, הורדתי משחק נוסטלגי ישן ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל מסך דוס שחור לשנייה ואז הוא חוזר לשולחן העבודה. הורדתי מכמה מקומות ושחקתי עם הגדרות של קובץ ה- Exe שלו. אודה לסיוע. יש לי Xp. אגב, במחשבים אחרים הוא כן מצליח לעבוד...
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל? האם היא באמת משפרת את ביצועי המחשב ? שווה לרכוש את הגרסא המלאה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשחק משחק רשת,כאשר אני מתחבר לחבר,אז העלייה של המשחק פתאום נתקעת באמצע או אפילו לקראת הסוף..וכתוב Connection lost מה עושים? יש לציין שהוא שיחק כבר עם אנשים אחרים ברשת כך שהבעיה חייבת ליהיות אצלי..
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היתקנתי את המישחק אחרי ההוראות שב NAFO ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה, מה ההבדל בין הגרסאות : CS:S, CS 1.6, CS:Z ? מה הכי מומלץ ? ולמה ? איזה חיבור אינטרנט מספיק כדי לשחק בכייף ? ואיזה מחשב מומלץ כדי לשחק בכייף ? ובנוסף המלצה איפה אפשר לקנות בזול CDKEY מקורי ? תודה רבה (מצטער אין לי גישה לפורום משחקים ובנוסף זה די כללי, אז אשמח אם לא תנעלו.)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-