משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש תאריך יציאה ל Black & White 2 ? וכמה הוא יקח? ב VGAMES כתוב מחצית שניה בשנת 2003??????? http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1437&platform=main
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך סידיקי מקורי של אנ ריל 2003.. מישהו יכול להביא לי?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ממצב? תראו פתחתי את הדיון הזה כדי שתגידו לי מה המשחקים (חמישה משחקים) שהכי אהבתם כמעט ואין לי משחקים במחשב ואני רוצה להוריד כמה אז בבקשה תגידו לי! :)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
האמת היא שהשעה 3 בלילה ודי משעמם לי ובמקרה תפסה את עיני רשימה מעודכנת של המשחקים שעתידים ליפול עלינו בשלושה חודשים הקרובים אז מרתי לעצמי למה לא לפתוח איזה דיון. ולעניין,שראיתי את חודש ספטמבר פשוט נדהמתי מכמות הכותרים האיכותיים שאמורים לצאת בו,פשוט לא ייאמן,כל כך הרבה משחקים איכותיים שממש יהיה קשה לבחור מה לקנות! ( או במקרה של הרבה מאיתנו מה להוריד ) נתחיל עם 09/09 : Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (PC) המשך למשחק המדהים שכבש מאות אלפי שחקני רשת נלהבים בזירת הלוחמה (הדי צפופה האמת) של מלחמת העולם השנייה. ההמשך אמור להביא המון כלי נשק חדשים ומגוונים ,כלי רכב רבים , מטוסים חדשים , בינה מלאכותית משופרת וקוד רשת משופר וכמו כן גם מצב משחק חדש. http://www.tothegame…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלושה סרטונים הלקוחים מתוך המצגת בתערוכת המשחקים E3 (של החצי ג'יגה). http://www.fileshack.com/file.x?fid=3337 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3332 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3279
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ליפני יומיים הורדתי את המישחק.(אפשר להוריד אותו חוקיתי מ FilePlanet להירשם ולקבל CD KEY) אם מישה פה משחק תנו שמות ובאיזה סרבר אתם משחקים. השם שלי: Smon ואני משחק בסרבר של אירופה. ועוד שאלה:האם אני צריך לשלם לאתר בישביל שזה לא יהיה מישחק ל 7 יום? אלה מישחק פתוח? נ.ב: אני עכשיו ב Hossin (המבין יבין.)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שחקתי במשחק בערך חודשיים באינטרנט ואז פתאום אני מדליק את המשחק ולוחץ על המולטיפלייר..... הוא חושב ואז אומר לי שאני צריך לעדכן את המשחק לאחר מכן אני עושה update ואז אני נכנס למשחק ובכלל הסינגל פלייר והמולטיפלייר נהיו שחורים כאלה זאת אומרת שאי אפשר ללחוץ עליהם!! תעזרו לי בבקשה עם אתם יודעים!! תודה.
-
אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
מה המספר של המשחק SERIAL NO כדיי להפעיל את המשחק
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חזרתי לשחק ביצירת האומנות היפה ביותר שנוצרה כמשחק למחשב האישי וכשהורדיתי את הפאץ' האחרון גיליתי שהוא מוסיף אופציה למשחק מרובה משתתפים. רק מה, איפה אני מוצא שרתים למשחק? אני מעלה את האופציה והכל אבל הרשימה של השרתים ריקה. יש לכם מושג איפה אני מוצא אנשים לשחק איתם וכתובות IP שלהם? טנקס
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-