עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by glory,

אהלן, תמליצו לי בבקשה על משחקי מירוץ להגה הנ"ל. אגב, משחקים ישנים..לפני כמה שנים לא יעבדו עם ההגה הזה כבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SilentBob,

יוביסופט חשפה את Watch Dogs 2, שינסה לתת התחלה חדשה למותג עם קצת פחות יומרות מיותרות גם אם אהבתם מאוד את Watch Dogs הראשון מבית יוביסופט ויוביסופט מונטריאול, קשה להתווכח עם העובדה שהתוצר הסופי לא היה ממש זהה להדגמה הראשונה ועוצרת הנשימה שנעשתה לכותר אי שם בשנת 2012 – בין אם מבחינת האיכות הויזואלית ובין אם מנקודת המבט של המשחקיות. המפיצה הצרפתית הגדולה זכתה להרבה מאוד ביקורת ברשת (לצד הצלחה מסחרית נאה) על כותר העולם הפתוח שלה, ונראה שהייתה לכך השפעה כלשהי – משום ש-Watch Dogs 2 אשר נחשף כעת מרגיש כמעט כמו משחק שונה לגמרי. Watch Dogs 2 מציע עיר חדשה שאותה צריך לשחרר ממערכת המעקב הדרקונית ctOS (סן פרנסיסקו), דמויות חדשות, משחקיות שקיבלה אף היא כיוון קצת אחר – ובעיקר…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by danield51,

הגעתי לירידה לפני שאני מגיע לאזור של הנסיכה בACT 2 ואני לא מצליח להבין את החידה הזאת עם הסמלים...איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by MotherShip,

אני אוהב את הטריקים השיווקיים של EA =] http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, לא יצא לי לשחק במשחק אבל לפי כל הביקורות הוא ממש שווה... רציתי לדעת את דעתכם עליו בכלל ועל הגירסא הזו בפרט - האם משתלם לרכוש ? אני אוהב משחקים כמו COD,SC2,DIABLO3,OVERWATCH... תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ban26,

שלום לכולם. כל מי ששחק במשחק והתקדם הרבה או גמר אותו אם בכלל יש כאלה אז אני מבקש עזרה או מידע בנושא. אני נמצא בSHDUW ROINS אני כבר כמה ימים שם לא מוצא לא ידיים ולא רגלים . אין לי מושג מה עושים. כל קטע שם חוזר וחוזר .הקיצר אין לי מושג מה עושים בבקשה כל מי שיכול לעזוא יתקבל בשמחה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Bam65,

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by קלוקיי,

שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Domovoi,

איך אני מפעיל HDR+AA ב FAR CRY? התקנתי את ה PATCH 1.33 ויש לי X1800XT :]

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  13. וידאו רשמי חדש ל-Prey מצליח להרשים את הגולשים, ולהשכיח במעט את החזון 'המקורי' מתחילת העשור לכתבה

14. Started by gshhar,

התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by J0n1,

התקנתי את המשחק, התקנתי אפילו את הפאצ' מהאתר של TEAM17, אבל זה לא עובד. אני נכנס למשחק, רואים בסדר, התפריטים קצת איטיים. לאחר מכן שאני נכנס למשחק עצמו הכל הופך שחור ורואים רק את השחקנים ואת המוקשים. ניסיתי להפעיל את זה בתאימות לווינדאוס 95/98 וזה לא עובד, ניסיתי גם להפעיל את זה ב256 צבעים וזה לא עובד. גם שינוי רזולוציה לא עובד, למרות שהצלחתי פעם אחת במקרה לשחק כמו שצריך על 1024*786 (הרזולוציה המקסימלית שם) ככה זה נראה, משום שצילמתי את זה כשהמסך היה על 600*800 במקום 1600*1200 זה מכווץ, אבל ככה זה בכל אופן. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by xXaXdXaXrXx,

אני משחק במישחק יומיים אחרי יום אחד פיתאום המישחק טססססססססס הכול זז מהר כזה ואי אפשר לעשות כלום מה צריך לעשות תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by IlanF,

אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by amit123,

חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!

19. יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.

20. Started by שמואלל,

שלום אני לא מצליח לעבור את המסימה הסודית בשלב 3 שצריך להרוג 5 אנשים בקפיצה איך עושים זאת תודה רבה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by sahargt,

אני בשלב מתקדם של המשחק רציתי לדעת יש את הרוחות רפאים שאני מנסה לדבר אתם זה אומר שאני צריך למצוא משהו משהו יודע על מה אני מדבר????

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. מה לא הבנתם? ד"א זה חתיחת שלב מדהים! יותר יפה מהנופים של פאר קריי.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.