משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם יש כבר דיון כזה אז אני מתנצל מראש כי לא ממש מצאתי אחד כזה. יש לי paypal ועדיין לא יצא לי להשתמש בו. לצורך העניין אני רוצה לקנות את המשחק Dragon Age: Origins אני אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה לצערי זה המחשב שלי 2.58 אינטל 533 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון 400 abit 17 guro
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
התקנתי, ניסיתי להתחיל תמישחק, וכותב לי: The application failed to start because WINHTTP.dll was not found. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש כמה פעמים אבל לא עובד לי. עדיין כותב אותו דבר. מישו יכול לעזור לי בבקשה..?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
EA שיחררו לפני זמן קצר כמה תמונות של המשחק החדש בסדרה! הנה כמה מהם:
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
פיתוח של Spark Unlimited הפצה Gamecock Media Group נראה מענין http://www.legendarythebox.com/trailer.html
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אפשר להקטין את הכוונת בCS:CZ וגם בCS1.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רק רוצה לבדוק את הפופולאריות של המגזין Vgames בקרב משתמשי הפורום. תודה מראש, R.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
פשוט ה anti aliasing נראה על הפנים בשני המשחקים האלה שאני לא מסוגל לשחק. בכל אופן אם אין את האפשרות מישהו יכל להציע לי משחק מכוניות בסגנון עם גרפיקה טובה ו AA טוב?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי התקנתי את המשחק והתחלתי לשחק עם ההגדרות המומלצות ע"י המשחק לכרטיס שלי x1650 pro. הפרק הראשון עובר חלק (החלק הלימודי), בחלק השני יש סצנה בשטח פתוח והמחשב שלי פשוט לא מעכל (ראה מפרט). מישהו עם כרטיס דומה יכול להמליץ לי על הגדרות טובות יותר? ??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
הנחות של 25 אחוז על GTA V, Fallout 4 וכותרים חמים אחרים - עכשיו בחנות המקוונת Green Man Gaming לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a1%d7%a4%d7%a1-batman-arkham-knight-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-40-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק כמו שצריך והכל אבל זה עדיין עושה לי את הבעיה גם אחרי שאני שם אותו אחרי שאני שם אותו אני לוחץ על ההפעלה של המשחק וזה אומר לי שזה לא צריך להיות שמה ( ב SISTEM 32) אני מזיז אותו משמה זה אומר לי שהוא חסר מה למען השם אני צריך לעשות עם זה?:smiley7: תודה מראש לכל העוזרים:cheesy:
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נתקלתי לפני כמה ימים במשחק האדיר הזה והופתעתי לראות שיש מעט מאוד מידע לגביו ברשת. זהו אחד ממשחקי ה RPG הטובים ביותר שראיתי (בייחוד אחרי האכזבה מאובליביון ובטח מגוטיק 3). מישהו פה משחק במשחק הנ"ל? נראה שיוצרי המשחק לא השכילו ליצור מספיק "הייפ" סביבו וחבל - זה משחק ה RPG הטוב ביותר שיצא בשנים האחרונות.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התקני קאונטר.... ועכשיו זה מעדכן את css רק בעיה אחת..יקל לזה עוד 845 שעות...שזה טיפה יותר מחודש... הממ ולא בא לי לחכות... יש איזה דרך להוריד את העידכון ולהתקין באופן ידני או משהו?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה ... אני מקווה להסתדר פה טוב... ;D יש לי battlefield 2...הוא עובד לי מצוין ואני משחק בו כמה ימים כבר... עכשיו אני כבר רואה שרוב הסרברים של הרנקד עברו כבר לגירסה של 1.02 ונשארו רק 22 סרברים של רנקד ! :s05: התקנתי 1.02 ושאני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה חוזר לי לווינדוס.... ניסיתי גם להתקין קודם את 1.01 ואז את 1.02 אבל זה לא עזר.... בבקשה בבקשה תעזרו לי ! בבקשה זה כל כך חשוב...
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-