משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
תמיד חלמתם לשלוט על צבא של ספרטנים ולהוביל אותם לניצחון אל מול חייזרי ה-Covenant? בקרוב תהיה לכם הזדמנות לכך, גם בקונסולות וגם במחשב האישי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפתעה-נעימה-halo-wars-2-נחשף-ויגיע-גם-למחשבים-הא/
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק בו ולא קנה אותו בגלל המחיר, זאת ההזדמנות שלו. 75% הנחה בסטים... אני אישית לא אהבתי את המשחק אבל אולי מישהו אחר כאן ישמח לדעת http://store.steampowered.com/app/22100/
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, לאחר שאני מוריד את המשחק, אפשר לצרוב אותו לדיסק?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי את ג'י טי איי מותקן במחשב שלי הכל טוב ויפה, עד שהחלטתי להתעסק יותר מידי עם אובר קלוק והג'י טי איי לא עבד פיתאום וגם לא האנטי וירוס ועוד כמה תוכנות... עכשיו החזרתי את האובר קלוק למצב הקודם שלו ואני לא מצליח להתקין את הג'יטיאיי מבלי לקבל הודעת שגיאה כל כמה שניות :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חברה יש לי אתה משחק PURE עכשיו שכשהייתי משחק בו בXP הוא היה עולה מה זה מהר...וזמני הLOADING היו ממש קצרים עכשיו כשיש לי ויסטה והתקנתי את PURE כל פעם יש לי LOADING של איזה דקה דקה וחצי וזה ממש מעצבן....למה אני צריך להמתין כל כך הרבה?? עריכה: עוד פרט ששכחתי לציין הוא שזה לא יצר לי קיצור דרך בתיקיית משחקים... הרי זו תיקייה מובנית בויסטה שאחרי שמתקינים משחק מסוים יש שם את קיצור הדרך שלו עם דרישות המשחק וכל השטויות האלה פשוט זה יורת יפה מה שאני עשייתי זה יצרתי ידנית אבל לא רואים את האייקן יפה עם דרישות המערכת (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) רק אציין שהמשחק עובד חלק רק שזמני ההמתנה מאוד ארוכים משום מה...
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הבנתי שצריך גם את Arma II וגם את Arma II operation Arrowhead בשביל להפעיל את Dayz. אני צריך לדעת עכשיו אם זה בסדר שאני אקנה את Operation Arrowhead כי אי אפשר להשתמש בדמו, אבל אני אשתמש בArma II: Free ולא ברגיל? כי אמרו שאפשר גם את האחד שבחינם...
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
פשוט ה anti aliasing נראה על הפנים בשני המשחקים האלה שאני לא מסוגל לשחק. בכל אופן אם אין את האפשרות מישהו יכל להציע לי משחק מכוניות בסגנון עם גרפיקה טובה ו AA טוב?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Need for Speed ProStreet יוצא ב13 לנובמבר להמשך של הסדרה המעולה של nfs לא יודע אם מישהו ישים לב למשחק כי באותו זמן יוצא גם crysis\cod4\ut3 יש פה עוד מידע: http://www.nfsunlimited.net/prostreet/gameinfo
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק כמו שצריך והכל אבל זה עדיין עושה לי את הבעיה גם אחרי שאני שם אותו אחרי שאני שם אותו אני לוחץ על ההפעלה של המשחק וזה אומר לי שזה לא צריך להיות שמה ( ב SISTEM 32) אני מזיז אותו משמה זה אומר לי שהוא חסר מה למען השם אני צריך לעשות עם זה?:smiley7: תודה מראש לכל העוזרים:cheesy:
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת יש לי MW2 מקורי עם דיסק קופסא והכל ואני מעונייןלהחליף ב BFBC2 אפשר להחליף גם רק את הסידיקי, אין לי בעיה עם זה פשוט מאסתי ב MW2 ואני רוצה לנסות את BF
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Star Wars: The Force Unleashed, המשחק יוצא גם למחשב או שאני סתם מחכה?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לקניית משחקים חדשים וחזקים תודה מראש! 19 אנשים נכנסו ואף אחד לא יכול לכתוב?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעתיקים תכנים מפורום FXP. זה סיקור מקדים שאני כתבתי בפורום FXP ואחד פה העתיק אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402830.0 אני זה FabriGas כמו שאתם יודעים,ועכשיו רק ראיתי שהפורום הזה מעתיק תכנים מפורומים אחרים. בושה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-