עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eegg,

Need for Speed ProStreet יוצא ב13 לנובמבר להמשך של הסדרה המעולה של nfs לא יודע אם מישהו ישים לב למשחק כי באותו זמן יוצא גם crysis\cod4\ut3 יש פה עוד מידע: http://www.nfsunlimited.net/prostreet/gameinfo

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by idofr,

היייי כולם בשעה טובה אחרי שסיימתי י'ב והייתי תקופה מכובדת בחו"ל חזרתי הבייתה וממתין לגיוס (או ללימודים ) בנתיים אני לא עובד ויש לי הרבה זמן פנוי אז אני צריך בבקשה המלצות למשחקים. אני משחק פעולה - גוף ראשון ואסטרטגיה זמן אמת (אבל עם בסיסים, לא רק להזיז כוחות ממקום למקום) מה שיש לי בנתיים זה: אסטרטגיה - c&c3, warcarft3 שניהם מדהימים אבל די ישנים פעולה - COD4 (סיימתי היה מדהים), crysis (לא אהבתי) (אני שוקל את הcrysis החדש, שמעתי שהוא יותר מהיר ועם יותר אנדרנלין), UT3 (בדרך) יש לכם עוד המלצות? כל דבר שיעביר לי קצת את הזמן בצורה יותר אינטראקטיבית מאשר לראות טלביזיה כל היום. (ורק כדי לא לצאת חסר חיים - אני יוצא וכמעט כל יום פשוט תמיד יוצאים בלילה גם כי חם וגם כי חלק מהחברי…

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by kisin,

שימו לב למוד המדהים הזה: מחשב נייד שהוא בעצם איקס בוקס 360 http://news.teamxbox.com/xbox/11726/Xbox-360-Laptop-Mod/ חובה לראות

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  4. הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by TimoTy,

טוב יש לי שני מחשבים בחדר והם מחוברים בכרטיסי רשת וכשאני יוצר משחק ומנסה להיכנס אליו מהמחשב השני הוא נותן לי את השגיאה "conecton timed out" וכשהמחשב השני יוצר משחק אני פשוט לא רואה אותו ... ניסיתי להתקין פאצים שונים ועשיתי את האונליין אפדיט של המישחק וזה עדיין לא עובד ... מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/bastion-f-e-r-%d7%95-mortal-kombat-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%91%d7%a6/

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by IlanF,

תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  9. שלום הבעיה הזאת קראה גם במחשבים של חברים שלי... אני לא ממש יודע מה גרם לה אבל הבעיה היא שאני מתחיל תמשחק סופר בערך עד 3 ואז הוא ניתקע וזה לא תקיעה כאילו המחשב ניתקע ריסטרט זה כמו תקליט שבור! נגיד יריתי וזה ניתקע, אז התמונה תישאר תקוע והסאונד חוזר על עצמו... בלופים! ואחרי חצי דקה המישחק חוזר לעצמו ונתקע שוב כעבור 3 שניות ב3 שניות האלה שמתי לב שבNET_GRAPH (איפה שכתוב את הFPS ושאר השטויות כגון UL\DL, פינג וכדומה) יש שם שורה שכתוב בה "MS:" ומספר שמגיע ל10000 בערך שבדרך כלל אין שם מספר בכלל...

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  10. גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by d1v,

הגראפיקה טובה ועובד חלק על 1650X1050 8800GT q6600 2GB Ram ה AI אחד המפגרים הם לא יודעים מה הם עושים והמשחק לא מאתגר כ"כ. העלילה גם לא מעניינת..

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by fragon,

אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף

13. Started by 47,

אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  14. הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה

15. Started by The-Devil,

מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  16. החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25638028&sid=6171079&tag=latestnews;title;0 אוי, מצוין! רק שיעשו אותו כמה שיותר קרוב לראשון ולא לשני שמיקרוסופט הרסו.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  18. אני מחפש משחק שייראה וירגיש כמו משחקים בסרטים/ספרים. כלומר, שבו האויבים חכמים, ההתנהלות מרגישה באמת חופשית והמכניקה וה-AI מרגישים טבעיים. אני מוכן לוותר על גרפיקה פוטוריאליסטית בשביל זה, אבל שלא תהיה דו ממדית ושהעולם יהיה פתוח או לפחות לא מוביל אותך במסלול מסוים. אחד מהמשחקים שאהבתי והזכיר לי את הרמה הזו הוא THIEF 2 בגלל שבו ההרגשה של משחק התגנבות הגיעה לרמות חדשות. למשל: הייתי רוצח מישהו ונמלט בתוך בית, אז עברתי פינה והתחבאתי מאחורי דלת פתוחה. שומרים הגיעו אחריי ולא ראו אותי ודיברו בינהם "לאן הוא נעלם? הוא היה פה הרגע!" משום מה, כיום מתמקדים במראה הרבה יותר מכל דבר אחר והמכניקות של משחקי התגנבות או עולם פתוח כמעט זהות אחת לשנייה האם אתם מכירים בין אלפי המש…

19. שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by solidus,

טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by W0lverine,

מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך

23. Started by sherlock1212,

מתי יוצא המשחק Delta Force: Reloaded ? :s05:

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. כמו בכותרת

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by satan,

אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב

• 3 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים