עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by hagadi,

אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%a2-%d7%94%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%aa%d7%92%d7%9c%d7%9e%d7%95-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. Started by michaelr,

גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by שמעון 17,

שלום , יש לי את המשחק ואני צריך פאץ מי שיוכול להביא לי ויש לו אותו אז שיתן לי בבקשה את הלינק להוריד ... תודה שמעון ..

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Shavoigen,

שלום התחלתי אתמול לשחק בפיינל פנטסי 7 ואחרי כמה זמן שאני משחק ושומר סגרתי את התוכנה ועכשיו שאני מנסה להעלות שוב את השמירות הוא לא מראה לי שום שמירה מה אני לא עושה נכון? תודה לכל העוזרים נ.ב מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. משחק האסטרטגיה ובניית הערים החביב מוצע חינם לכל דורש, רק בשעות הקרובות לכתבה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. הי. הבן של שותף לעבודה של סבא שלי טס לחו"ל... אז הוא ביקש ממני לעשות רשימה של המשחקים שאני רוצה שלא ניתן להשיג בארץ...[כי אני כבר זמן רב מחפשת כמה משחקים...], עד עכשיו חשבתי על: Grim Fandango American McGee's Alice earthworm jim 1+2 יש לכם עוד רעיונות למשחקים ישנים נוסטלגיים שקשה להשיג בארץ? תודה.

9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום הבעיה הזאת קראה גם במחשבים של חברים שלי... אני לא ממש יודע מה גרם לה אבל הבעיה היא שאני מתחיל תמשחק סופר בערך עד 3 ואז הוא ניתקע וזה לא תקיעה כאילו המחשב ניתקע ריסטרט זה כמו תקליט שבור! נגיד יריתי וזה ניתקע, אז התמונה תישאר תקוע והסאונד חוזר על עצמו... בלופים! ואחרי חצי דקה המישחק חוזר לעצמו ונתקע שוב כעבור 3 שניות ב3 שניות האלה שמתי לב שבNET_GRAPH (איפה שכתוב את הFPS ושאר השטויות כגון UL\DL, פינג וכדומה) יש שם שורה שכתוב בה "MS:" ומספר שמגיע ל10000 בערך שבדרך כלל אין שם מספר בכלל...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  11. אני צריך המלצות לקניית משחקים חדשים וחזקים תודה מראש! 19 אנשים נכנסו ואף אחד לא יכול לכתוב?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4478097,00.html

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by Victoryart,

שלום לכולם,😏 לפני מספר ימים פרסמו באתר הודעה על מצבע של humble,שבו אפשר להירשם לhumble ולרכוש COD ב12 דולר https://hwzone.co.il/main-games/שלושה-כותרים-נהדרים-מ-activision-במחיר-חסר-תקדי/ אני בקושי משחק במשחקים,ולכן אין לי כל צורך במנוי שהאתר מציע.. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל אותו,כדי שלא יחייבו אותי בחודש הבא בסכום נוסף? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by IlanF,

אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אם אני רוצה לשחק CS 1.6 / CSS ברשת, לא באינטרנט, איך אני עושה את זה? יש הרי את הSTEAM... דרך אגב, יש לאחד מהם או לשניהם DEMO?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  16. אז מה קורה חברים כאן מדבר CapthinVordexGaming\רפאל אלפסי איך שבא לכם לקרוא לי.. אז בואו ניגש לעיינין.. אני קומנטר חדש ואני רוצה גם לנסות לפתח את הגיימניג בארץ אז בואו אני יסביר לכם עלי קצת פרטים.. ------------------------------------- קוראים לי רפאל אברהם אלפסי אברהם על שם סבא שלי שנפטר ז"ל ורפאל על שם המלאך.. אני בן 13 ואני מבית שאן מה אני אוהב לעשות:לשחק עם חברים כדורגל ללכת איתם לפיצה/שווראמה לא משנה ללכת לראות משחק וכמובן לשחק במחשב... איזה משחקים אני אוהב במחשב:BF COD ונוסטלגיה.. איזה משחקים אני אוהב בכללי:כדורגל טניס פינג פונג -------------------------------------------------------- אז זה כמה פרטים עלי אני קומנטר קטן כמו שאומרים בכלל הגיל... אז אם את…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Shpiz,

אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אהלן לכולם, רכשתי משחקי WII בארה"ב ללא ידיעה שזה לא יפעל על המכשיר שלי שנרכש פה בארץ ולכן אני מציעה אותם למכירה. להלן הרשימה (ולינק לראות את העטיפה של המשחק): 1. Looney Tunes- ACME ARSENAL 8$ http://www.pwned.com/gamecovers/wii/651459c4c941bf67a655655ed202c06 9-Looney_Tunes__Acme_Arsenal.jpg 2. family party- 30 great games 15$ http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/13654.jpg 3. Sims 2- castaway 30$ http://www.luckylab.eu/wp-content/uploads/thesims2castaway-wii.jpg 4. Sonic and the Secret Rings 20$ http://dvdguatemala.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_ itemId=2168&g2_serialNumber=3 המכירים הינם המכירים שבהם רכשתי את המשחקים. …

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by The Dom,

נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  20. http://www.gamershell.com/pc/loki/screenshots.html?id=23 נראה מדהים... מישהו יודע אם זה דורש DX10?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק התקנתי אותו על המחשב אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לאחר ההתקנה הוא עושה לי מסך שחור כאילו הוא נכנס אל המשחק אז יוצא וכותב לי את ההודעת ''שלח'' ו ''אל תשלח'' תמונה של ההודעה:

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by THE KING,

למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. טוב... BATTLEFIELD2 היה משחק מצוין...הפופולאריות שלו הלכה וגדלה עם הזמן,והמשחקיות רק הלכה והשתפרה.. אבל איפשהו במהלך השנה האחרונה,דייס הצליחו לדפוק את המשחק...פאצ' אחר פאצ' תיקן כמה באגים מינוריים והוסף עוד כמה באגים ממש רציניים...ואם זה לא מספיק-הם גם החליפו את אופי המשחקיות כמו זוגות גרביים משומשים. הפופולאריות של המשחק החלה לצנוח במהירות,ועכשיו אנחנו נמצאים במצב שבו כבר אין בכלל שרתים ישראליים למשחק,ואנחנו צריכים לשחק רק בשרתים מחו"ל...לא שזה כזה משנה-אבל לי אישית זה מפריע שכמעט מכל שרת שני אני נזרק בגלל פינג גבוה [או לחליפין-בגלל שהמשחק מתרסק בעקבות הפאצ' האחרון הדפוק] כל זה היה עוד איכשהו,מתקבל על הדעת...אבל זה כבר הולך באמת לפוצץ מזעם כל שחקן באטלפילד2...: שמועה שהו…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by PuG3o6,

שלום... אני מחפש אתר ישראלי שמוכר משחקים מקוריים.. ולדיוק אני מחפש אתר שמוכר תמשחק FARCRY למחשב.. כי אני מעוניין לקנות כמות משהו כמו 10-15 שיהיו מקוריים! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.