משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שצריך גם את Arma II וגם את Arma II operation Arrowhead בשביל להפעיל את Dayz. אני צריך לדעת עכשיו אם זה בסדר שאני אקנה את Operation Arrowhead כי אי אפשר להשתמש בדמו, אבל אני אשתמש בArma II: Free ולא ברגיל? כי אמרו שאפשר גם את האחד שבחינם...
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מה עושים שחקנים בכותר שדורש השקעה של שעות משחק רבות רק בכדי לקבל גישה לכל הדמויות והיכולות שנמצאות בו? מתחילים "להרוס" את המצבים המקוונים בו באמצעים מקוריים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-remake-in-the-source-engine-spotted/ אם יש משחק שדורש רימייק מודרני (מלבד HALF LIFE 1 ו - DEUS EX 1) זה SYSTEM SHOCK 2, הלוואי שייצא משהו כזה מתישהו.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אחים שלי, יש דרך להוסיף את מקש הבאקדאוון לNBA 06 ??? למשל איזו העתקה לפינקס רשימות של המקשים[של NBA 06] מהפנקס רשימות של המקשים של NBA 05 את השורה או השורות של המקש באקדאוון??? בבקשה תכתבו דרך להוסיף את זה או שמשהו שמבין בזה קצת ינסה לעשות מה שאני רשמתי תודה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משחק אינדי בסגנון roguelike: http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Overview -Choose from 3 Character classes - Marine, Scout, and Engineer, each with different advantages. -Go up levels and improve your skills by fighting monsters, salvaging technology, and crafting equipment and weapons. -Fight dozens of enemies from the Sword of the Stars universe. -Use over 30 weapons and armor-types including laser guns, flame-throwers, plasma cannons, powered Brawler armor and lightning blades. -Use randomized augmentation items to modify your weaponry and armor. They're different every play-through - you won't know what they do until you use them. -Find and craft spec…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - AMD3000, כרטיס מסך X800GTO וזיכרון 1G -> מזל טוב->תודה 8) עכשיו אני בבעיה - איזה מערכת הפעלה להתקין עליו - XP32 PRO SP2 או XP64 מה עדיף למשחקים ? MAT
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם של MMORPG וניסיתי את ה TRAIL של swtor ומאוד נהניתי. יש לי שאלה שאולי תיראה טיפשית, אבל תסלחו לי כי אין לי שום נסיון במשחקים המוניים ברשת. יש אפשרות לחלוק חשבון עם מישהו שמשחק בצורה קבועה? או שיש לשרתים אפשרות לאתר שמשחקים בדמויות שונות ממחשבים שונים ואז חוסמים את החשבון? אני שואל מכיוון שאני משחק לעיתים רחוקות (עבודה, לימודים), ואני לא מתכוון בינתיים ליצור חשבון בתשלום, אז תהיתי אם זה נפוץ שמישהו אחר יאפשר לי לשחק דרך החשבון שלו בדמות שאני אפתח. שוב, יכול להיות שזאת שאלה שלא שואלים, אבל באמת שאין לי מושג, אז אל תצלבו אותי אם יצאתי אהבל\קמצן\שם-תואר-שלילי-כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
למה אסור לתת פה לינקים להורדה של משחקים או פורום בקשות למשחקים מה רע בזה?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אני לא יכול להשתמש בדמות שלי בסינגל פלייר בבטל.נט? פעם היה אפשר... לא? מידע בבקשה... תודה מראש, תומר אורן.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מוכרח לדעת את ההבדלים, הפרטים שמשנים, ומדוע לעזאזל הפרשי המחירים בין פלייסטיישן 3 לבין xbox360 גדולים כל כך? *צריך לציין שסרקתי את האינטרנט הלוך ושוב בסירטוני השוואה וביקורות על משחקים. רציתי לשמוע את דעתכם
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל המשחק זז מעולה, נראה טוב וכו' וברגע שאני עובר את ההתחלה (אחרי INTRO ומלחמה מול הבחור השני), אני מגיע לקטע סרטון שרואים את המפלצת הקטנה הורגת איזה מישהו ברחוב (בדיוק שהם יוצאים מהקתדרלה) והמשחק נתקע. אם אני קופץ על הסרט הזה, אני רואה פשוט מסך שחור! מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? זה ממש מייאש ומעצבן (לגבי כרטיסי מסך שיש לי וכו', תסתכלו במפרט)
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אנשים למי שלא מכיר אנחנו Ri5e והיום אנחנו מביאים לכם סרטון בו xtak,rushezz וdanikn מראים איך לעשות את הגליץ' בresistance, מראים כמה מקומות מגניבים שאפשר להגיע אליהם עם הגליץ' ועוד כמה טריקשוטים מגניבים בסוף. תהנו מהסרטון, תנסו את הגליץ' ואל תשכחו לתת בסאב ובלייק קומנטרי #4 גליץ' ברסיסטנס חלק ראשון |Ri5e Clan חבריי הקלאן היו רוצים לבקש מכם השחקנים לא לנסות את הגליץ' במשחקי המולטי כי זה יכול להרוס את חווית המשחק לכל השחקנים האחרים, לכו לפרייבט ותתפרעו!החלק השני ייצא ממש בקרוב, שווה לראות גם אותו!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המשחק אשר יצא רק לקונוסלות הדור הבא, נראה מהמם, הכי טוב שראיתי עד עכשיוו. הסרט הוא לא גיימפליי אבל מכונה IN GAME ENGINE. http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24548
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי ATI במשחק Icewind dale 2, והמשחק קורס, יצא לזה patch?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אליפות ישראל בLOL כבר כאן! לפרטים והרשמה: http://gamex.co.il/community/viewforum.php/f,163/
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-