עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sheff2k1,

מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by Yoav,

שחכתי איך קוראים לשלב, אבל זה השלב הראשון שבו יש את הקטע שהופכים את כוח המשיכה. בכל מקרה, הגעתי לקטע שבו אתה מגיע לבאר הזה בחזרה והרגתי איכשהו את כל המפלצות. הבעיה היא שזה מלא פורטלים שכאילו מגיעים לאותו מקום, ואני צריך איכשהו להפוך את הכבידה כדי להגיע לתחמושת למעלה (כפי שניתן לראות יש לי מעט מאוד..), ואני מנחש שלשם אני צריך להגיע בכל מקרה. אני מנחש שאישהו צריך להפוך את כוח המשיכה, אבל שאני יורה על הדבר הזה שמשנה אותו על הרצפה אין שום שינוי ואני לא מוצא אחד אחר (הזה שנמצא למעלה שהשמשתי בו מקודם משום מה לא עובד.. הוא שחור כאילו הוא נשרף).. עזרה, מישהו? ד"א, אני חייב לציין שזה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם, והוא רץ מצוין בהגדרות גבוהות עם AAX2 ו-AFX8 (ב-1024X768 כמובן…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by mMmSaK,

שלום לכולם התקנתי את המשחק כמו שצריך והכל אבל זה עדיין עושה לי את הבעיה גם אחרי שאני שם אותו אחרי שאני שם אותו אני לוחץ על ההפעלה של המשחק וזה אומר לי שזה לא צריך להיות שמה ( ב SISTEM 32) אני מזיז אותו משמה זה אומר לי שהוא חסר מה למען השם אני צריך לעשות עם זה?:smiley7: תודה מראש לכל העוזרים:cheesy:

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  4. Started by johnwoo,

איפה ניתן להשיג את המשחק?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. אין לי מה להוסיף....... ;D

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Cyron,

היי קיבלתי beta key ל-sc2, הבעיה אני לא מצליח לשחק בגלל איטיות מטורפת יש לי אינטרנט 5/0.5 ב-013, פתחתי פורטים וניסיתי הכל ללא הצלחה האם הבעיה עם 013 ? איך הם במשחקי רשת ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by amirx19,

ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. Started by *R.S,

ראיתי כמה תמונות של Rainbow Six: Vegas ובאמת משחק ממש יפה... הוא רק ל XBOX או שהוא גם למחשב?? http://media.xbox360.ign.com/media/815/815419/imgs_1.html

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. הפעם roguelike בחלל. לא ממש חדש. נתקלתי בו במקרה. הביקורות טובות, הציונים מאוד גבוהים(84 metacritic). ניסיתי ואהבתי. המשימה: לברוח מצי ספינות המורדים שטסים בעקבותכם. לקפוץ ממערכת למערכת, ומסקטור לסקטור. בדרך להספיק כמה שיותר בזמן שצי המורדים מכסה את המפה כמו גל, לפני שאתם נמלטים לסקטור הבא. ואחרי הרבה נסיונות, וקצת מזל, אולי תגיעו לסוף המשחק עם מידע חיוני לכוחות הפדרציה, תביסו את ספינת הדגל של צבא המורדים, ותשימו סוף למלחמת האזרחים. מגוון גדול של נשקים, שדרוגים, ספינות, טקטיקות, אירועים מפתיעים. כיף וממכר מאוד.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. מי שהוא יודע מיאפה אני מוצא איזה שהוא רשימת סרברים של סופר הירו אבל רק של סופר הירו בבקשה!!:i ;) :-*

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. הפסקתי לשחק במשחק לפני כמה חודשים, כי פשוט לא היה לי זמן, אבל עכשיו יש לי כמה שעות חופשיות פה ושם, כשאני לא עובד או לא יוצא מהבית, וחשבתי לחזור לשחק. פשוט, בתקופה שבה עזבתי את המשחק, נראה היה שהוא בתהליכי גסיסה והרבה עוזבים אותו. מה המצב כרגע? כדאי לי לשלם שוב על חשבון ולהתחיל לשחק, או שהוא לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by x-dude,

משחק גרוע,אני כל כך ציפיתי לו,שליטה חרא,גרפיקה לא רעה אבל שום דבר מיוחד,והכי גרוע אין savim למשל אם אתה נפסל אז המשחק יתחיל ממקום מוקדם יותר וזה ממש מעצבן. ניקוד 4/10 .....די גרוע

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. קודם כל, קניתי את המשחק אתמול ותאמינו לי אומנם לא הספקתי לשחק הרבה אבל הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כזה...אין לי מילים לגביו..ואני לא יושב הרבה בד"כ לשחק...אבל המשחק ממש אבל ממש יפה ומהנה...גרפיקה נחמדה, סאונד מדהים, אווירת משחק מותחת וכיפית ביותר!) בקיצור יש איזה משהו שעוד לא הבנתי...הגעתי לקטע שהוא הלך לעבודה (הרוצח כביכול, ברח לי השם שלו...) עכשיו רודפים אחרי מפלצות ומופיע לי על המסך "GET READY" ואז מופיע לי כל מיני סימנים כאלה שם (צהוב, כחול, אדום ועוד איזה צבע..כמו המשחק הזה..) עכשיו מתי שנדלק לי הצבע אני פשוט לוחץ על הצבע (נגיד צהוב משמאל, אני לוחץ על שמאל..וכן הלאה..) וזה לא עושה כלום אני עושה את זה בדיוק וזה ממשיך לתת לי הודעה של "Failed"... מה בדיוק אני צריך לעשות בש…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  14. אז מה קורה חברים כאן מדבר CapthinVordexGaming\רפאל אלפסי איך שבא לכם לקרוא לי.. אז בואו ניגש לעיינין.. אני קומנטר חדש ואני רוצה גם לנסות לפתח את הגיימניג בארץ אז בואו אני יסביר לכם עלי קצת פרטים.. ------------------------------------- קוראים לי רפאל אברהם אלפסי אברהם על שם סבא שלי שנפטר ז"ל ורפאל על שם המלאך.. אני בן 13 ואני מבית שאן מה אני אוהב לעשות:לשחק עם חברים כדורגל ללכת איתם לפיצה/שווראמה לא משנה ללכת לראות משחק וכמובן לשחק במחשב... איזה משחקים אני אוהב במחשב:BF COD ונוסטלגיה.. איזה משחקים אני אוהב בכללי:כדורגל טניס פינג פונג -------------------------------------------------------- אז זה כמה פרטים עלי אני קומנטר קטן כמו שאומרים בכלל הגיל... אז אם את…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

אפשריבכלללשנותאתהכפתוריםכדישיהיהכמובפיפא

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by dor18,

יש לי בעיה במשחק , ברוב השרתים שאני נכנס עליהם , הוא יוצא אחרי מספר שניות בארור של ה PUNKBUSTER עכשיו אני עדכנתי את ה PUNKBUSTER מאתר האינטרנט שלהם: http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php, וזה עדיין לא עוזר... יש לי מישהו מושג איך אני מסדר תבעיה הזאת ???

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by barzanger,

אני מנסה להריץ את המשחק והוא לא מציג לי כלום על המסך כותב OUT OF FRICUENCY משו כזה ואחרי 20 שניות מתכבה כשאני חוזר לוונדוס המסך נדלק מה הבעיה ? אני לא מוצא את הדיון של המשחק בחיפוש אז פתחתי חדש מקווה שתעזרו תודה מראש בר

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. טוב... BATTLEFIELD2 היה משחק מצוין...הפופולאריות שלו הלכה וגדלה עם הזמן,והמשחקיות רק הלכה והשתפרה.. אבל איפשהו במהלך השנה האחרונה,דייס הצליחו לדפוק את המשחק...פאצ' אחר פאצ' תיקן כמה באגים מינוריים והוסף עוד כמה באגים ממש רציניים...ואם זה לא מספיק-הם גם החליפו את אופי המשחקיות כמו זוגות גרביים משומשים. הפופולאריות של המשחק החלה לצנוח במהירות,ועכשיו אנחנו נמצאים במצב שבו כבר אין בכלל שרתים ישראליים למשחק,ואנחנו צריכים לשחק רק בשרתים מחו"ל...לא שזה כזה משנה-אבל לי אישית זה מפריע שכמעט מכל שרת שני אני נזרק בגלל פינג גבוה [או לחליפין-בגלל שהמשחק מתרסק בעקבות הפאצ' האחרון הדפוק] כל זה היה עוד איכשהו,מתקבל על הדעת...אבל זה כבר הולך באמת לפוצץ מזעם כל שחקן באטלפילד2...: שמועה שהו…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  19. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לאחר שבוע מלא באקשן ומתח אנו גאים להכריז על הזוכים של טורניר הקיץ 2013 2VS2 B FLAG! והזוכים הם: Swagb0ys אשר כל אחד מהם יקבל לא פחות מ: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium אנו מודים לכל מי שלקח חלק בטורניר הזה והראה נחישות וספורטיביות. מקווים שנהנתם כי זה כמובן לא הטורניר האחרון שנעשה! אנו מקווים לראותכם פעילים בפורום, בTS, ובשרתי המשחק שלנו. שיהיה לכולם המשך חופש נעים, צוות קהילת Battlefield!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by Wheel,

אני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל לפי מה שראיתי הדרך היחידה לקנות אותו זה בתוך החבילה של Half-Life 2:Game of the Year שעולה 250 ש"ח האם זה נכון או יש דרך לקנות את המשחק ביותר זול??

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by itamar1234,

הבנתי שצריך גם את Arma II וגם את Arma II operation Arrowhead בשביל להפעיל את Dayz. אני צריך לדעת עכשיו אם זה בסדר שאני אקנה את Operation Arrowhead כי אי אפשר להשתמש בדמו, אבל אני אשתמש בArma II: Free ולא ברגיל? כי אמרו שאפשר גם את האחד שבחינם...

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. Started by IME3,

come play Demigod with me add my hamachi add hamachi name Demigod hwzone password: hwzone מחפש מישהו שאוהב את המשחק הזה אני ישאיר הימאצי פתוח תוסיפו

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by eyal00,

אני משחק על 1024X768 ויש קרטועים מידי פעם. <---מפרט

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by nore0,

כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???

• 6 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים