משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה את המשחק הוא מעלה את הסרט אבל כשהוא אמור להעלות את מסך הטעינה הוא לא עולה והוא זורק אותי לWIN, הדיסקים עצמם טובים, אני כבר לא יודע מה לעשות :-\ המערכת היא: AMD ATHLON THUNDERBIRD 800MHZ VOODO 3 לוח- (לפי CPU-Z) AMD-5X-W977 WIN XP PRO + SP 1 128 MB SDRAM PC 133 בתודה מראש, naorai
-
או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הורדתי לי את EMPEROR BATTLE FOR DUNE. והתקנתי והכל סבבה, אבל הסאונד של המשחק - יריות, פקודות וכו' לא עובד. המוסיקה והSFX כן עובד. זה כוון באופציות למאה אחוז. אנא עיזרו לי לשחזר את המשחק היקר לליבי.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואני לא רואה את סמן העכבר יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט למישהו יש מושג מה יכול להיות? זה די מעצבן כי אי אפשר לשחק בכלל ככה זה די דחוף תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושחקתי משהו כמו 4 שלבים פתאום באמצע הוא נתקע ויצא לי מהמשחק ולא נותן לי לטעון שמירות מהפרופיל שלי אבל לעומת זאת הוא נותן לי להתחיל משחק חדש כל פעם שאני מנסה להטעין שמירה הוא קורס לי אני יעלה תמונת מסך http://img263.imageshack.us/img263/8751/problema.jpg מישהו יודע לפתור את זה ??? נ.ב עידכנתי גירסאת כרטיס מסך יש לי מעבד C2D E8400 GEFORSE GTX 260 ZOTAC הגירסא המשופרת WINDOWS VISTA 32BIT 4GB RAM המשחק יש לו את כל הדרישות שצריך ומעלה לפני זה הוא פעל טוב אני לא מבין למה הוא קורס עכשיו
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תקופת הזמינות החופשית של Quake Champions קיבלה הארכה עד לתחילת השבוע הבא לטובת כל אלו שפספסו - ויש משחק נוסף שמחולק ללא עלות לרגל הצגת יורשו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academy פשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימים ממש ביטים דרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכול אני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני קניתי מאיביי את המשחק והורדתי אותו דרך סטים עם קוד שהמוכר נתן לי אחרי שאני משחק אני מרגיש תקיעות במשחק ולא נוח לשחק ככה יש לי משחקים כבדים שאין בהם תקיעות למשל: Call of Duty Advanced Warfare אבל בפרו יש לי ניסיתי כמעט הכל ממה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
בשנה שעברה ראינו לראשונה את DOTA 2 בתחרות שהתקיימה ב GAMESCOM (גרמניה), קבוצת Na'Vi זכתה במקום הראשון ובמיליון דולר. VALVE אשרו שהשנה The International יתקיים ב PAX PRIME (שהרבה יותר קרוב ל VALVE). כמו כן הם אשרו ש DK ו Na'Vi (שכניראה תגן על התואר) היו הקבוצות הראשונות שהוזמנו לתחרות. התחרות תתקיים בין התאריכים Aug 31 ו- Sept. 2 (הפרש התאריכים בין GAMESCOM ו PAX PRIME יחסית קטן). http://blog.dota2.com/
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי E8400@3.6GHZ HD4870 1GB TOXIC OVERCLOCKED בקיצור מספיק לדרישות ולא משנה כמעט על איזה הגדרות אני שם יש לי כזה FADE למסך שחור ובחזרה לאיזה מילי שנייה כל כמה פריימים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך לעזאזל ממגרים את המגיפה שפורצת באיזור תור 130? מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-