משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academy פשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימים ממש ביטים דרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכול אני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, האמת היא ששום כותרת לא תוכל לתאר את הבעיה ההזויה שיש לי, כשהפעלתי אותו לראשונה, שיחקתי גם כן עם שלט של PS4 במשך כשעה בערך, הכל עבד מצויין. לאחר כמה ימים שניסיתי לשחק שוב התחילה הבעיה, מיד מתחילת המשחק יש תקיעות כאלה שלא מאפשרות לשחק, זה קורה רק עם שלט מחובר, הקטע המוזר הוא שאם אני לוחץ אסקייפ בשביל להגיע לתפריט ולאחר מכן חוזר זה מסתר לכמה שניות ושוב חוזר! שוב זה קורה רק עם שלט מחובר אבל כפי שציינתי זה כבר עבד לי בצורה מושלמת עם שלט אז אני לא מצליח להבין את מקור הבעיה. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד בחינם תתנו לי את האתר-אני מנסה להשיג כבר חודשיים ברשת ואני לא מצליח!!!! מי שיודע באיזה אתר אפשר להוריד חינם שיתן לי את הכתובת-אם אתם לא רוצי םלכתוב פה תיכנסו לאיי סי שלי ותכתבו שם את הכתובת... אי סי קיו- 269177714 תודה רבה-אליאור! דרך אגב מבקשים ממני באתר הזה (http://www.rockstargames.com/classics/index.html) ZIP-נראה לי שזה קוד-מה אני אמור לכתוב שם?!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אנשים, אז יותר מעשור מאז ה CS הקודם החלטתי לשחק שוב מדי פעם. איפה אני מוצא שרתים ישראלים? אני כבר לא כל כך בעיניינים.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הפעלת ההתקנה של Age Of Empires III, כשהחלון של ה-InstallShield טוען, עולה לי ההודעהunable to install installshield scripting :1607 runtime הדבר לא קורה רק עם המשחק הזה אלא גם עם תוכנות שונות. מה פשר הדבר הזה? ממה זה נובע? למה זה קורה רק לי? ובבקשה, כיצד ניתן לפתור את זה? צירפתי תמונות של המקרה. בנוסף, לאחר התקנת המשחק CrashDay, כשאני מריץ אותו נפתחים לי שתי תוכניות בTaskMananger האחת בשם של המשחק והשנייה בשם "Black". המסך לא עולה ל-Full Screen אלא נשאר במסך שחור מצומצם, אולם אני שומע את כל הSound של המשחק.. לאחר כמה בדיקות גיליתי שכשעושים endtask לתוכנית בשם "black" אני מסוגל לראות את המשחק בתוך החלון הקטן, אך רק לכמה שניות ואז המשחק יוצא והחלון…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהבתם את Serious Sam: The Second Encounter כשרק הושק בתצורה השטוחה שלו? אתם ככל הנראה לא תרצו לוותר גם על ההמרה שלו ל-VR שזמינה כעת בפלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אחים שלי, יש דרך להוסיף את מקש הבאקדאוון לNBA 06 ??? למשל איזו העתקה לפינקס רשימות של המקשים[של NBA 06] מהפנקס רשימות של המקשים של NBA 05 את השורה או השורות של המקש באקדאוון??? בבקשה תכתבו דרך להוסיף את זה או שמשהו שמבין בזה קצת ינסה לעשות מה שאני רשמתי תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
משחק אינדי בסגנון roguelike: http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Overview -Choose from 3 Character classes - Marine, Scout, and Engineer, each with different advantages. -Go up levels and improve your skills by fighting monsters, salvaging technology, and crafting equipment and weapons. -Fight dozens of enemies from the Sword of the Stars universe. -Use over 30 weapons and armor-types including laser guns, flame-throwers, plasma cannons, powered Brawler armor and lightning blades. -Use randomized augmentation items to modify your weaponry and armor. They're different every play-through - you won't know what they do until you use them. -Find and craft spec…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מצטער מראש על כך שאני פותח דיון על משחק כלשהו ולא עושה דיון ראשי מושקע..לצערי אין לי טיפת זמן לעשות זאת כרגע.. אבל בכל מקרה,רציתי "להכיר" לכם משחק קטן ומגניב,שיצא לפני קצת יותר מחצי שנה לבוקס בלי הרבה רעש וצלצולים,יצא לפני כחודש למחשב באנונימיות כמעט מוחלטת..ניגשתי אליו בלי הרבה ציפיות או תקוות,מתוך סקרנות טהורה..ולהפתעתי גיליתי משחק קטן-גדול,כיפי,מרשים ועשוי טוב. המשחק מרגיש לי כמו שילוב בין אונימושה ודוויל מיי קריי..האקשן מהיר,קליל ומהנה למדי,ומתובל בהרבה מאוד QTE-QUICK TIME EVENTS,אממה,שבניגוד לרוב המשחקים,שבהם הקטעים הללו מונוטוניים,משעממים,עלובים או סתם מייאשים-כאן ישנו שימוש בהן בכדי להציג סצינות אקשן מרהיבות שפשוט תענוג לצפות בהן,ומה שהופך אותן לעוד…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אז ככה לצערי זה המחשב שלי 2.58 אינטל 533 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון 400 abit 17 guro
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
doom 3 פשוט נתקע לי כל הזמן ללא התרעה . יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro והורדתי את הדרייברים החדשים מכאן - Catalyst 4.9 - Windows 2000/XP מעבד intel p4 2.4 GHz אשר בזמן המשחק מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 50 מעלות שזה ממש לא נוראה ולא אמור לגרום לתקיעה פתאומית. מערכת הפעלה XP. ספק ג'נרי 300W. ram : 512 MB HT המחשב לא נתקע כלל כאשר איני משחק בdoom3, וכאשר אני משחק הוא נתקע בד"כ אחרי 30-60 דקות. אין לי מושג ירוק למה זה קורה ???. פרסמתי כאן הודעה בעבר ונאמר לי כי או שהספק מהווה בעייה (ואינני מבין כלל למה ואיך הוא יכול) או שישנה בעיית חימום אך לא נראה לי כי זו הבעייה מאחר וטמפ' המעבד סבירה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ב-Epic Games מצהירים כי משחקים הופכים למכניסים יותר לאחר שהם מוצעים חינם לגמרי לפרק זמן קצוב - ומקווים להוכיח את העניין בשיתוף פעולה מבטיח עם היוצרים והמפיצים של Total War Saga: Troy לכתבה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-