עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by solidus,

טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אני סיימתי אותו עם הסוף הרע למה הקשבתי לאטלס ואחריי זה סיימתי עוד פעם אבל עם הטוב ואחשב אני עומד לסיים בפעם השלישית כנראה עם הסוף הטוב אייזה סוף היה לכם?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  4. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  5. מעוניינים לנסות את Star Wars Battlefront וכותרים עדכניים נוספים בהנחה בלתי מבוטלת? יש לכם הזדמנות לעשות את זה עכשיו Origin, חנות המשחקים של הפלטפורמה האישית מבית EA Games, מצטרפת לכמה ממתחרותיה ופוצחת במיזם החנות ומבצעים לרגל בואו של האביב – אז אם יש לכם עניין כלשהו בכותריה של המפיצה האמריקאית הגדולה, כדאי לכם לבדוק זאת. במרכז העניינים ניצב Star Wars Battlefront, להיט הפעולה הגדולה שהושק בנובמבר 2015 וזמין כעת לרכישה בחצי ממחירו המלא – 30 יורו במידה ואתם גולשים מישראל, או 30 דולר במידה ותשתמשו בשירות VPN או DNS לגלישה מכתובת אמריקאית. מבצעים נוספים קיימים עם משחק הפעולה ההומוריסטי העדכני Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2 שמוצע ב-40 יורו, משחק הפלטפ…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-remake-in-the-source-engine-spotted/ אם יש משחק שדורש רימייק מודרני (מלבד HALF LIFE 1 ו - DEUS EX 1) זה SYSTEM SHOCK 2, הלוואי שייצא משהו כזה מתישהו.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. אורח Si-Nom

היתקנית את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed ואז ניכנסתי למישחק ואז זה היתעין אחרי ההתענה זה ניכנס היראה לי תשכונה וישר יצא לווינדוס וזהו,אולי יש PATCH למישחק? כי לא מצאתי אני חייב לשחק בבקשה תעזרו לי.... :-[ ;D

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  8. ;D הנה ביקורת http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by idofr,

היייי כולם בשעה טובה אחרי שסיימתי י'ב והייתי תקופה מכובדת בחו"ל חזרתי הבייתה וממתין לגיוס (או ללימודים ) בנתיים אני לא עובד ויש לי הרבה זמן פנוי אז אני צריך בבקשה המלצות למשחקים. אני משחק פעולה - גוף ראשון ואסטרטגיה זמן אמת (אבל עם בסיסים, לא רק להזיז כוחות ממקום למקום) מה שיש לי בנתיים זה: אסטרטגיה - c&c3, warcarft3 שניהם מדהימים אבל די ישנים פעולה - COD4 (סיימתי היה מדהים), crysis (לא אהבתי) (אני שוקל את הcrysis החדש, שמעתי שהוא יותר מהיר ועם יותר אנדרנלין), UT3 (בדרך) יש לכם עוד המלצות? כל דבר שיעביר לי קצת את הזמן בצורה יותר אינטראקטיבית מאשר לראות טלביזיה כל היום. (ורק כדי לא לצאת חסר חיים - אני יוצא וכמעט כל יום פשוט תמיד יוצאים בלילה גם כי חם וגם כי חלק מהחברי…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Vlad3,

שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. Started by liav12,

אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by alexrta,

מישהו יודע מתי NBA LIVE 2003 יוצא למחשב? אולי מישהו יודע את הדרישות של המשחק???

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  13. אין לי מה להוסיף....... ;D

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by orgabay87,

הורדתי את המשחק נ"ל והוא פועל לי בצורה לא חלקה כמו משחקים אחרים. כרטיס המסך שלי הוא GTX260 מעבד 2.13 כפול ליבות זיכרון של 3GB ומסך 24" של ASUS 2MS ניסיתי לשנות את הרזולוציה לקטנה יותר מה-1920/1080 שהוא מעלה בתור ברירת מחדל זה לא עזר. מה עוד ניתן לעשות בכדי לשפר מהירות התגובה של המשחק?? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by nehmia,

התקני קאונטר.... ועכשיו זה מעדכן את css רק בעיה אחת..יקל לזה עוד 845 שעות...שזה טיפה יותר מחודש... הממ ולא בא לי לחכות... יש איזה דרך להוריד את העידכון ולהתקין באופן ידני או משהו?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב יש לי שני מחשבים בחדר והם מחוברים בכרטיסי רשת וכשאני יוצר משחק ומנסה להיכנס אליו מהמחשב השני הוא נותן לי את השגיאה "conecton timed out" וכשהמחשב השני יוצר משחק אני פשוט לא רואה אותו ... ניסיתי להתקין פאצים שונים ועשיתי את האונליין אפדיט של המישחק וזה עדיין לא עובד ... מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Tom3bar,

קיבינימט ! אני משחק לי בכיייף מסיים שלב.. ואני לא מצליח לעלות לשלב הבא כי זה אומר לי שחסר לי כוכב או משו, ואין לי שום אפשרות שלב אחר ! יענו אני תקוע ?! מהתחלה ?! הצילו ! תודה תום.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by 1immortal,

כנראה תחת שם אחר , ורק בפיתוח של monolith , אבל אני מאמין שהם בהחלט לא יאכזבו . לקוח מכאן : http://www.totalvideogames.com/news/F.E.A.R_Sequel_Confirmed_9359_5525_0.htm

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. Started by urich,

טוב בעקבות הירידה במחיר קונסולת ה ps2 אני שוקל לקנות את המכשיר כי יש לי pc פשוט לאינטרנט אבל לא מספיקחזק למחשקים חדשים. הבעייה היא שהמשחקים יקרים פחד מה אתם חושבים

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  21. שלום הבעיה הזאת קראה גם במחשבים של חברים שלי... אני לא ממש יודע מה גרם לה אבל הבעיה היא שאני מתחיל תמשחק סופר בערך עד 3 ואז הוא ניתקע וזה לא תקיעה כאילו המחשב ניתקע ריסטרט זה כמו תקליט שבור! נגיד יריתי וזה ניתקע, אז התמונה תישאר תקוע והסאונד חוזר על עצמו... בלופים! ואחרי חצי דקה המישחק חוזר לעצמו ונתקע שוב כעבור 3 שניות ב3 שניות האלה שמתי לב שבNET_GRAPH (איפה שכתוב את הFPS ושאר השטויות כגון UL\DL, פינג וכדומה) יש שם שורה שכתוב בה "MS:" ומספר שמגיע ל10000 בערך שבדרך כלל אין שם מספר בכלל...

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. מי שהוא יודע מיאפה אני מוצא איזה שהוא רשימת סרברים של סופר הירו אבל רק של סופר הירו בבקשה!!:i ;) :-*

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?

24. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה?! תגידו מה אתם אומרים על המשחק המטדור- El Matador איך המשחק יפה כי נתנו לי עם אני לא טועה ציון 5 אבל נראה לא רע יש לו גרפיקה טובה ויש את הקפיצה הזאת שהזמן נעצר משו מגניב כזה... זה התמונה של המשחק: http://image.com.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/921000_54921.jpg אז מה אתם אומרים המשחק שווה שיחוק? כי אני רוצה לרכוש אותו עוד היום אז תודה מראש (:

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  25. זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.