עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

יוביסופט חשפה את Watch Dogs 2, שינסה לתת התחלה חדשה למותג עם קצת פחות יומרות מיותרות גם אם אהבתם מאוד את Watch Dogs הראשון מבית יוביסופט ויוביסופט מונטריאול, קשה להתווכח עם העובדה שהתוצר הסופי לא היה ממש זהה להדגמה הראשונה ועוצרת הנשימה שנעשתה לכותר אי שם בשנת 2012 – בין אם מבחינת האיכות הויזואלית ובין אם מנקודת המבט של המשחקיות. המפיצה הצרפתית הגדולה זכתה להרבה מאוד ביקורת ברשת (לצד הצלחה מסחרית נאה) על כותר העולם הפתוח שלה, ונראה שהייתה לכך השפעה כלשהי – משום ש-Watch Dogs 2 אשר נחשף כעת מרגיש כמעט כמו משחק שונה לגמרי. Watch Dogs 2 מציע עיר חדשה שאותה צריך לשחרר ממערכת המעקב הדרקונית ctOS (סן פרנסיסקו), דמויות חדשות, משחקיות שקיבלה אף היא כיוון קצת אחר – ובעיקר…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם ניתקעתי בשלב מסוים ואני מבקש ממכם אם תוכלו להשיג לי ציאט או טרינר אם זה מותר אני קיבלתי איזה צאיט ממשהו ולא ידעתי איך להפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. חבילת ה-Humble Bundle החדשה מספקת משחקים צנועים שגם נראים נהדר תודות למנוע הנודע של חברת Epic Games לכתבה

4. Started by redti,

קניתי את המשחק לא מזמן,התקנתי אותו היום התקנה מלאה אני לוחץ על המשחק יחיד זה בא לטעון פתאום זה יוצא ורשום לי את זה: ^1ERROR: Couldn't load ambient sound sets from sound/sound.txt הרבה משחקים ושירים רצים לי חלק עם הכרטיס קול אני לא יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by cousinIT,

היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Master-Chipsets,

אחרי "שהתקנתי" את הפאטצ' האחרון 1.12 הופיע לי השגיאה הבאה( מצורפת תמונה ) "התקנתי"- הודעת שגיאה גם כן (מצורפת תמונה שהוא לא יכול להתקין את הפאטצ') יש לציין שיש לי CD KEY מקורי ושניסיתי כבר הרבה פעמים להסיר את המשחק ולהתקין את הפאטצ' מחדש אך הבעיה לא נפתרה הורדתי גם מספר פעמים ממספר אתרים את הפאטצ' וניסיתי להתקין מה לעשות?! [attachment deleted by admin]

7. אני רואה שהתקופה הזאת מאוד מאוד מאוד יבשה,וכלום לא יוצא אז מעניין אותי לדעת מה הולך לצאת בתקופה הקרובה בז'אנר משחקי הפעולה.תקופה קרובה אני מדבר על אוגוסט-אוקטובר. תודה

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

מתי יוצא המשחק Delta Force: Reloaded ? :s05:

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אורח Si-Nom

היתקנית את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed ואז ניכנסתי למישחק ואז זה היתעין אחרי ההתענה זה ניכנס היראה לי תשכונה וישר יצא לווינדוס וזהו,אולי יש PATCH למישחק? כי לא מצאתי אני חייב לשחק בבקשה תעזרו לי.... :-[ ;D

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הtrainning נתקע בloading ותוקע את המשחק...יש קצת ארטיפקטים בשלבים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה ועוד כל מיני רק אצלי זה מלא באגים?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by lol_minbet,

המשחק שוחרר לחנויות וכבר הספקתי לסיים אותו: הגרפיקה מעולה והמנוע הצליח לאמץ מעט את הHD4890 שלי. עלילה זורמת, ודיבוב של השחקנים הראשיים ומוזיקה הרקע טובים. שלבים ארוכים ורואים שהשקיעו בהם. מערכת הנשקים והלחימה נגד המפלצות/רוחות אולי החיסרון היחיד במשחק, כשתשחקו כבר תבינו למה, נגד כל המפלצות יש אותה השיטת חיסול. מי שניסה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by shaul,

טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by pop153,

מה דעתכם על המשחק infernal העם זה משחק שווה להורדה? העם הגרפיקה יפה וריאליסטית? תספרו לי חוות דעת על המשחק בבקשה אני מוריד אותו.

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  16. קודם כל העיצוב של הסיביבות נראה מדהים!מגוון!וקטלני ביותר... שמתי לב ששופר הAI של האוייבים מה שבולט בסרטון הגיימפליי ה5 כאשר רובוט רודף אחריך סביב הבית,בצורה כל הגיונית ואמיתית... כל הקטע שזה ביערות גם מגניב..זוהי יכולה להיות סיבה לדחיית המשחק כי לוקח זמן לעצב שטח כזה גדול... מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by irav,

כשאני משחק במשחקים כמו COD2 FEAR או אפילו רימן3 אז המשחקים נתקעים לי אחרי 30שנית+- הוא ממשיכים ולפעמים הם לא ממשכים ואני חייב לחבות את המחשב מהכפתור..... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  18. אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by rroonnii,

גרפיקה לא בשמים בכלל, אבל שאין משחקים אז אין תלונות http://www.gametrailers.com/player/usermovies/229475.html דמו - http://www.gamershell.com/download_28910.shtml [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25638028&sid=6171079&tag=latestnews;title;0 אוי, מצוין! רק שיעשו אותו כמה שיותר קרוב לראשון ולא לשני שמיקרוסופט הרסו.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by swaninja,

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד בחינם תתנו לי את האתר-אני מנסה להשיג כבר חודשיים ברשת ואני לא מצליח!!!! מי שיודע באיזה אתר אפשר להוריד חינם שיתן לי את הכתובת-אם אתם לא רוצי םלכתוב פה תיכנסו לאיי סי שלי ותכתבו שם את הכתובת... אי סי קיו- 269177714 תודה רבה-אליאור! דרך אגב מבקשים ממני באתר הזה (http://www.rockstargames.com/classics/index.html) ZIP-נראה לי שזה קוד-מה אני אמור לכתוב שם?!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by LIOR42,

ידוע לי לי שיש אפשרות להישתמש בצלף במשחק אולי מישהו יספר לי איך משתמשים בו

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים