עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הגישה למשחקים בתוך שירות, ולא בתור מוצר, ממשיכה להתפתח במהירות - והופכת למטרה המרכזית גם עבור חברת Take-Two לכתבה

2. Started by IlanF,

בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה

4. Started by pooowa,

תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by WarMachine,

הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by weamir,

מי יכול לתת לי משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xwized,

אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  12. שיחקתי CSS עד עכשיו ונמאס כבר יש המלצות לאותו סגנון? שיהיה ממשק פשוט רצים והורגים ;D איך COD? שווה השקעה של 200 שח בשביל סיריאל?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום ! זקוק למשחקים שירוצו על הגרוטאה שלי (<---- מפרט מימין) , בסגנון של המשחקים שרשמתי בכותרת , כמו כן אשמח למשחקים אחרים שלדעתכם ממש טובים ושיוכלו לרוץ על המערכת שלי... תופתעו לדעת שיש משחקים שרצים סבבה על המערכת שלי למרות שהם לא מתאימים לה כביכול (כמו CS ,FARCRY ואחרים...) תודה על העזרה , גל נ.ב. לא לצחוק על הגרוטאה שלי... יום יבוא ויהיה לי מחשב חדש (כרגע עד תחילת הסמסטר אני לא זקוק לאחד...)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חברים, אני צריך המלצה למשחק מולטי חביב (דמו או חינמי) לרשת ביתית שכוללת פנטיום 4 עם X550 (רחמנא ליצלן) ופנטיום D עם 8600GT. שניהם עם 2 ג'יגה זיכרון. ה 8800GTX נותר בודד וגלמוד בירושלים הקרירה, גם ככה אני לא משחק בו בזמן האקדמיה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by zam,

אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by iakovl,

טוב אחרי בערך שנתיים שלא שיחקתי משחקי מחשב (צה"ל אתם יודעים) אני מנסה לחזור לדרך הוספתי כרטיס מסך למחשב לפני שבוע 2600XT, צנוע אבל מספק (אני חייל כאמור) עכשיו... המלצות מקום יש לי בשפע במחשב ( 1.5T) אז זרקו חופשי. מומלץ בתוספת תיאור קטן או 2

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by zag_zag,

בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. הכוונה בעיקר למשחקים עם "ערך מוסף" ולא ממש למטרת גיימינג. משחקים לגילאי 5-6 (לבתי האמצעית): * משחקים עם ממשק גרפי ברור או בעברית פשוטה. היא אמנם התחילה לקרוא אבל עדיין עדיף ממשק קולי בעברית ו/או ממשק בעברית פשוטה וברורה. * משחק שמשלב מיומנויות ראשוניות של שימוש במחשב (עכבר/מקלדת וכדומה). * עדיף משחק "חינוכי" הדורש חשיבה, זיכרון וכדומה ולא סתם טטריס... משחקים לגילאי 8-10 (לבתי הגדולה): * לא משחקים מהירים או כאלה שדורשים מיומנות מוטורית גבוהה במיוחד. * ממשק בעברית או אנגלית פשוטה וברורה. * עדיף משחקי חשיבה, ידע או הדורשים יצירתיות. אפילו משהו בסגנון פסיכומטרי למתחילים. * מחפש גם משחקי כניסה לעולם הגיימינג אבל בלי יותר מדי אלימות, יריות וכדומה וגם לא מהירים במיוחד…

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  22. קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by elif744,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזה שהוא משחק ל - PS2 כבר הרבה זמן לא קניתי משחק חדש אני רוצה משחק בסגנון אלף לייף סאן אנדראס ואולי גם סנובורד ( SSX3 ) תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. לצערי בשנתיים האחרונות לא היה לי זמן לגיימינג ונשארתי עם HD4850-1GB כי ממש לא היה טעם לשדרג במצב כזה. שאר המפרט חזק מאוד בגלל העבודה... מתישהו בשבוע הבא באים להתארח אצלי דרדקים בני 20+ שמתים לשחק על ה-LCD-TV שלי (40 אינטש, 1920X1080) אבל האמת היא שאין לי שום משחק משנים האחרונות אני חושש, ודאי לא מותקן. לא יודע איך הם יעבירו אחרת את הזמן... אשמח להמלצות על משחקי 1st\3rd person shooters טובים שירוצו על הגדרות טובות על המסך שלי עם הכרטיס הקשיש. אפשרי גם לרדת ל-1680X1050 אבל ממש לא כברירת מחדל. רק אם מדובר באמת במשחק יוצא דופן. לא יהיה לי זמן להתחיל לקסטם BIOS, לעלות ב-OC או לבדוק למה יש ארטיפקטים אז אנא - לא למתוח את הכרטיס הקשיש שלי לקצה. אני יודע שבזמנו המועדפים עלי…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים