עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הבחירה ביידכם , או שאתם רוצים שכל ליימר' פה יפתח ויהיה בלאגן ובסוף יזרקו פה מלא אנשים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מכוון שהמשחק נמכר במחיר גבוהה במיוחד, חשבתי שיהיה נחמד לשתף חנויות ודרכים זולות יותר לקנות את המשחק. - שלל אתרי הסידיקיים הגדולים, כגון CJS ודומיהם... המחיר נע בד"כ בין 200 ש"ח ל 230 ש"ח. *שימו לב שב CJS ישנן כמה גרסאות לבחור, והמחיר משתנה בהתאם - אתר שמצאתי היום, עם ביקורות די טובות ברחבי הרשת, ממוקם בבריטניה, מוכר סידיקיי + הרחבה ב 170 ש"ח SimplyCDKeys עוד אתר נחמד http://www.gamers-outlet.net/battlefield-4-origin-global-cd-key - פרוקסי תאילנדי ככל הנראה הדרך די בטוחה, עולה בסביבות ה 150 ש"ח, גרסא אנגלית - ונכנס ישירות לחשבון ה Origin שלכם (בלי עוד גורמים בדרך) הרבה מדווחים שלא מציליחם לקנות, אני עצמי נתקל בארור חסר הסבר למרות הכתובת התאילנדית הנכונה של המלון ש…

• 268 תגובות
    • 51.4k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, כפי שיהיה ניתן להבין מהשורות שיכתבו עבר הרבה זמן מאז שעברתי את "מכאוב המשאית בכניסה לבסיס...", ועכשיו הגיע הזמן לכתוב התרשמות כללית על המשחק, שהוא די טוב, למען האמת, רק הבעיה שלו, כמעט כמו של כל משחקי המחשב בימינו, היא הדרך שבה מפתחי המשחק החליטו לסיים אותה. הדרך שבה המשחק זורם היא מעולה, לדעתי, בכל שזה נוגע להתקדמות השחקן במשחק. אני מדבר על התיחכום שיש במשחק זה לגבי הסתננות לשטחי אויב, והאפשרות בשלבים מסויימים לשמור על השקט, גם בלי להכשיל את המשימה. דוגמא לכך היא כאשר צריך להסתנן לתוך הסחר, עם אפשרות לשמור על השקט בכדי שההתקדמות תהיה חלקה יותר. המפתחים גם השקיעו מחשבה בכך, שההפוגות האלה של התקדמות שקטה, מהוות מעין אטנחתות מאשקן רצוף, שממש לא חסר במשחק הזה. דבר זה, מ…

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לרכוש פס2, ואני צריך יעוץ בקשר למקום השנייה מצאתי את האתר הבא http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=718&CatCode= (אם זה בניגוד לחוקי הפורום-לנעול) השאלה שלי, אם האתר אמין והאם הגרסה של הפס2 מתאימה לשימוש בהתקנים שונים? (כי מאוד חשוב לי הגיבוי של המשחקים) *אם אפשר בלי תגובות כמו אל תקנה כי יוצא הדור החדש, את השיקולים שלי כבר עשיתי.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  6. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Victoryart,

שלום לכולם,😏 לפני מספר ימים פרסמו באתר הודעה על מצבע של humble,שבו אפשר להירשם לhumble ולרכוש COD ב12 דולר https://hwzone.co.il/main-games/שלושה-כותרים-נהדרים-מ-activision-במחיר-חסר-תקדי/ אני בקושי משחק במשחקים,ולכן אין לי כל צורך במנוי שהאתר מציע.. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל אותו,כדי שלא יחייבו אותי בחודש הבא בסכום נוסף? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. (RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by ag43,

מאוד אהבתי את האקשן, זמן הקליע ובעיקר את העלילה האפלה. יש עוד משחקים בסגנון? (לא חייבים להיות חדשים)

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Sence,

inVicious.pro @ Quakenet Unknown team with rising stars , z Z z z z ..! מחפש שחקנים לקבוצה שיהיו לפחות 17+ בוגרים כשצריך.. והכי חשוב בלי עבר של צ'יטים! למעוניינים להוסיף לסטים Sencenations או ליצור קשר בטים ספיק ! אתר בבניה .. בקרוב יעלה לאויר! Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/inviciouspro ESL Page: http://www.esl.eu/eu/codghosts/team/8055118/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

1.אני מנסה לעשות את התחרות הטבעות הזאת... לקחתי את בראיינט... אני בא לעשות הטבעה הוא עולה להטביע ויורד מהר בלי להטביע מה הקטע של זה? לפעמים אני מצליח בקושי להטביע... 2.בתחרות שלשות למשהו יש עצות לקליעות טובות? למה אני קולע רק 1 ל5 ככה... וכולם קולעים פוול...

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. Started by dark_zero,

תוכלו לתת לי משחקי רשת כמו GUNZ,XIAH,MU שהם בחינם ואפשר להוריד אותם דרך האתר שלהם אבל אל תביאו לי משחקים שדורשים כמו DOOM 3 או QUAKE 4

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

אני רואה צבעוני אך לא ראוה תשחקנים את את הכתפיים שלהם ובלי קהל הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA (להוריד את הגרסת INTERNATIONAL) או הרגיל של ה12 מגה? בזה אולי טעיתי כי הורדתי את הרגיל... אז מההבעיה? יש לי Gforce 4 mx 64ddr

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס מסך HD 4870 מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון ווינדוס XP התקנתי תמשחק Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW אני משחק ברזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 וגרפיקה גבוהה הכל רץ סבבה ורואים סבבה רק במשחק פתאום יש קצת ריבועים ירוקים כאלה מפריע מציק על הפנים ממה הבעיה? איך פותרים אותה? תראו תמונה http://img198.imageshack.us/img198/4207/95394797.jpg

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by חננב,

כמה אנשים כאלה יש פה? פריקים של זה? אנשים שהיו מעוניינים לרכוש/לבנות ציוד היקפי למחשב שלהם? אני בניתי לעצמי ידית הילוכים מאוד ריאליסיטית (6 הילוכים+רברס), הנדברקס וקלאץ בנוסף להגה הקיים. הייתי שמח לדעת אם יש עוד אנשים בכיוון או שמתעניינים כדי לפתח את התחום בארץ ולבסוף להרים ליגה באחד הסימולטורים (כמו הליגה הגוססת של Grand Prix Legends). אישית אני מאמין ש Live For Speed הוא הסימולטור הריאליסטי ביותר אם נתעלם מ GPL אבל הנושא פתוח לדיון. אנשים רק תראו סימנים חיים

• 77 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'( הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D "יש לי האמר, מי יכול עלי?!" HEHEHEHEHEHEHEHE

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Alex14,

טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by redead,

השלב שבו מתחילים נגד ארה"ב ואז גם נגד הסגולים שזה הגנרל הרוסי השני.. לא יעזור אני לא מצליח להרוג יותר ממקסימום 2-3 מפקדות.. ולא משנה כמה נאי מתרחב בסופו של דבר הורסים לי את הצורה.. מה הנשק הכי אפקטיבי בשלב הזה ומה לכל הרוחות לעשות כבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Adun,

אני רוצה להתחיל לשחק, השאלה היא האם המשחק הוא עלילתי? אם כן, אתחיל לשחק מ1... אם לא אז ישר מ3. נניח COD או היטמן ודד-ספייס הם עלילתיים ואם לא משחקים מההתחלה קשה להבין את העלילה (וחבל), שהיא חלק מרכזי מהמשחק עצמו. אז לכל אלו ששיחקו מהמשחק הראשון ועד השלישי, מה בנוגע לקרייסיס?

• 32 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. Started by Googleness,

לכל מי שפספס או מי שקיבל התקף נוסטלגיה.... מדובר בגרסה של "סיפורי מיתולוגיה" לAge of Empires ככה שיש את כל הנושא של עדינים, טכנולוגיה, בנייה של כפר וכולי אבל יש גם מערכת שלמה של "אלים", מפלצות מיתולוגיות וגיבורים. המשחק מלבד סקירמיש, מולטי, לאן, Direct Connect ועוד מכיל קמפיין ענק ומדהים מבחינת עלילה ששווה בהחלט לשחק... הגרסה החדשה עברה שדרוג גרפי, טכנולוגי והוכלאה ביחד עם Steam ו Twitch... כולל את המשחק המקורי, חבילת ההרחבה The Titans והקמפיין The Golden Gift... אחד המשחקים האהובים עליי מעולם רק בגרסה משודרגת... שווה למי שפספס... http://store.steampowered.com/app/266840/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by Aternus,

שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  24. היי חברה. כדי שנחזיק לכם את השרתים באוויר אנחנו צריכים להכניס אותם לפעילות תמידית ואנחנו נשמח לעזרה ממכם לגרום לשרתים להיות פעילים 24/7 כי בכל זאת כמה שיותר אנשים ככה יותר קל אז כל עזרה במילוי כל אחד מהשרתים שלנו יתקבל בברכה ! כל רשימת השרתים תמצאו כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/547896-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!#.U80-c7Hp1Zk נראה אותכם בקרב ותמשיכו לשחק יאלללה בייי !

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום. התחלתי בחיפוש אחר מפות חדשות למשחק CS 1.5, מכיוון שכבר נמאסו עלי המפות הרגילות.. לצערי כל מה שמצאתי היה המפות הרגילות שכבר יש לי אותם.. האם מישהו יכול יכול בבקשה להפנות אותי למקום בו יש מפות חדשות וטובות ל-CS? אם אפשר אפילו קובץ מקובץ בו יש את מיטב המפות החדשות. *זה יהיה נחמד מאד אם הבוטים (Pod Bot 2.6) גם יוכלו לעבוד על המפות האלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.