עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Xilver,

מישהו עלה על הדרך לשנות את הזמן בMy Player של הרבע? כי למרות ששיניתי בהגדרות, זה לא עובד בmy player. ולעוד מישהו יש בעיה עם הsimulate? לא משנה כמה אני לוחץ זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by bagetrek,

אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29800 כל כך שמח שMS לא הצליחה אם זה במחשב תשלום על כל דבר היה הורס את המחשב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  4. בהסבר שיש ב LIONETWORK אומרים לי לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות : SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי את השורות האלו בקובץ הזה. צירפתי אותו שתראו. יש פתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה

6. Started by Guy950,

הורדתי דרך סטים את הדמו של באטמן, היה לי משעמם.. בכ"מ כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מבקש ממני להתקין את התוכנה של .NV http://i25.tinypic.com/2cfsew6.jpg ואני תוהה לעצמי, מה בידיוק אני אמור להתקין? אין לי כרטיס של NV.

7. כותר הפעולה העדכני ביותר של Activision פוצח בשבוע היכרות ראשון מסוגו בגלגול הנוכחי לכתבה

8. Started by LazyBoy,

חדשות טובות למזילי הריר למינהם http://e3.gamespot.com/story/6210583/crysis-2-ps3-360-pc-bound

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. היי אני בשלב נדמה לי האחרון, הזה שאתה בבית כלא ומקבל פטיש שאתה צריך לעשות איתו 2 פעולות, ותמיד באים אליך אנשים שפשוט לא נגמרים. אותי זה ייאש כי אני לא יודע איך לעשות תהוצאה להורג כמו שהם מבקשים ואני הורג והורג וזה לא נותן רמזים. מישהו סיים תמשחק ויודע מה צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  10. כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. Started by myDGB blws,

פתחתי קבוצת מיקס למשחקי go4bo2 בעיקר ..אבל אם זה ילך אז אפשר גם ליגות אחרות כמו 3v3 2v2 וכדומה בלי הרבה דיבורים הינה הקבוצה: http://www.esl.eu/il/team/7871286 מי שרוצה להכנס שישלח לי הודעה בסטים אני יתן לו את הסיסמה. הסטים שלי : yonaben100

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  13. המפרט שלי רשום בצד, בכל מקרה בהמשך לטרד הזה שפתחתי ולא קיבלתי תשובה ברורה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550294.0 השאלה שלי כאן היא דבר ראשון, אם לפי הט׳רד שכבר פתחתי אין הבדל יותר מדי בביצועים במשחקים, אז מדוע כשאני מריץ היטמן החדש או farcry3 המחשב בקושי סוחב עם רזולוציה טבעית (1680-1050) והגדרות גבוהות? הרי הכרטיס אמור להספיק... אם אקבל תשובה גם לזה וגם האם כדאי לי לרכוש q9400 במקום הe8400 כי אראה הבדל ברור בביצועים והמעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך (אם הוא עושה בכלל) , אז אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  14. יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. מאיפה אני יוכל להוריד את הדמו של 2003 unrealtournament ?????? בקשה עיזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by Royz,

הגרסה החדשה 2.1 יצאה עם מלא שיפורים פתחתי פה פעם דיון מושקע עם הרבה תמונות ומידע - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319349.0 על מנת לשחק במוד צריך: 1)להוריד סטים אם אין. 2) משחק המבוסס על המנוע SOURCE של half life 2 כמו: hl2, hl2dm, hl2 ep1, hl2 ep2, dod source, css,tf2 3) Source SDK base מ steam tools (שוקל קצת וצריך אותו בשביל להפעיל כל מוד של hl2) יש המון שינויים מהגרסה קודמות: - 2 New Maps - 3 New Game Modes - Tons of fixes - Plenty of additions - Lots of balance changes For more check out our Readme Be sure to also check out our Player Guide while you download! קישור לסרטון הרשמי של המשחק: http://www.gamershell.com/download_23070.sht…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב יש לי שני מחשבים בחדר והם מחוברים בכרטיסי רשת וכשאני יוצר משחק ומנסה להיכנס אליו מהמחשב השני הוא נותן לי את השגיאה "conecton timed out" וכשהמחשב השני יוצר משחק אני פשוט לא רואה אותו ... ניסיתי להתקין פאצים שונים ועשיתי את האונליין אפדיט של המישחק וזה עדיין לא עובד ... מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  18. זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  19. מודעת שהגיע לרשת מוקדם מהמיועד מגלה כי מבצעי הקיץ בחנות המשחקים המקוונת עשויים להתחיל כבר ביום חמישי הקרוב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. הפעם roguelike בחלל. לא ממש חדש. נתקלתי בו במקרה. הביקורות טובות, הציונים מאוד גבוהים(84 metacritic). ניסיתי ואהבתי. המשימה: לברוח מצי ספינות המורדים שטסים בעקבותכם. לקפוץ ממערכת למערכת, ומסקטור לסקטור. בדרך להספיק כמה שיותר בזמן שצי המורדים מכסה את המפה כמו גל, לפני שאתם נמלטים לסקטור הבא. ואחרי הרבה נסיונות, וקצת מזל, אולי תגיעו לסוף המשחק עם מידע חיוני לכוחות הפדרציה, תביסו את ספינת הדגל של צבא המורדים, ותשימו סוף למלחמת האזרחים. מגוון גדול של נשקים, שדרוגים, ספינות, טקטיקות, אירועים מפתיעים. כיף וממכר מאוד.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by alonpartuk,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by MDK,

לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by winer100,

אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. הפעם פיצלתי לשני חלקים פשוט בגלל הכמות. זה ארגז ענק. והיו עוד דברים שלא נכנסו! תהנו חברים

דיונים חדשים בפורומים