עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29800 כל כך שמח שMS לא הצליחה אם זה במחשב תשלום על כל דבר היה הורס את המחשב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by Sting,

אני כרגע נמצא בדרגת Master Sergeant ואמור לעלות לדרגת First Sergeant , אני לכאורה עונה על כל הדרישות מבחינת ניקוד וכל basic badges הנתונים שלי http://bf2s.com/player/46298587/ מערכת הדרגות http://bf2.com/content/Ranks מישהו יודע למה אני לא עולה בדרגה ? שכחתי משהו אולי ?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. כמובן שהכוונה לכאלה שאין כבר אפשרות בנויה בהם... לדוג': Capitalism 2

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. המפרט שלי רשום בצד, בכל מקרה בהמשך לטרד הזה שפתחתי ולא קיבלתי תשובה ברורה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550294.0 השאלה שלי כאן היא דבר ראשון, אם לפי הט׳רד שכבר פתחתי אין הבדל יותר מדי בביצועים במשחקים, אז מדוע כשאני מריץ היטמן החדש או farcry3 המחשב בקושי סוחב עם רזולוציה טבעית (1680-1050) והגדרות גבוהות? הרי הכרטיס אמור להספיק... אם אקבל תשובה גם לזה וגם האם כדאי לי לרכוש q9400 במקום הe8400 כי אראה הבדל ברור בביצועים והמעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך (אם הוא עושה בכלל) , אז אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה

7. Started by asafyy,

אם כן שלחו הודעה בבקשה בפרטי.

8. Started by Shavoigen,

שלום התחלתי אתמול לשחק בפיינל פנטסי 7 ואחרי כמה זמן שאני משחק ושומר סגרתי את התוכנה ועכשיו שאני מנסה להעלות שוב את השמירות הוא לא מראה לי שום שמירה מה אני לא עושה נכון? תודה לכל העוזרים נ.ב מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  9. מדריך 1.0: שלום כולם! אני כבר בערך חודשים עובד עם האדיטור הנחמד של CRYSIS והחלטתי לפרסם פה כמה מדריכים שלמדתי. התוכנה מאוד פשוטה לתיפעול אחרי שלומדים אותה קצת. המדריכים הם שלי ואין לאף אחד זכות לפרסם אותם תחת שמם או בלי אישור שלי! מדריך ראשון: יצירת שלב ראשון שלכם! 1) להתחלה יש להתקין את האדיטור שממוקם בתקייה SANDBOX 2 בדיסק של המשחק, עשו זאות. 2) הערה חשובה: לא לעדכן את המשחק לשום גרסה אחרת חוץ מהמקורי, לא 1.1 ולא 1.2. יש בהם באג שקורס כשמנסים להביא אוייבים למפה. 3) או קיי אחרי שפתחתם את התוכנה, תלכו לFILE -> NEW, יופיע לכם חלון כזה: כמו שאתם רואים סימנתי 2 ריבועים באדום, בריבוע העילון תתנו שם למפה, ובתחתון זה בחירה של גודל המפה שלכם... אנחנו ניבחר 512X5…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by id3232,

אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by azaz,

למה אסור לתת פה לינקים להורדה של משחקים או פורום בקשות למשחקים מה רע בזה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by navk2,

שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by shaul,

טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by sagi82,

מי מכיר משחק טוב ב steam בחינם שידבר איתי ומי רוצה שרת דיבור של steam

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

איפה אפשר להשיג וכמה הם עולים?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by lir@n,

שלום כולם !! לאחר התקנת המשחק LOTR The Return of the King הפעלתי אותו כולי נרגש וציפיה...בכל אופן מי שמכיר את המשחק יודע שאחרי הסרטון אתה כאילו נכנס לסרט... אוקיי נלחמתי עם כולם תיפסתי למעלה ירדתי למטה פיצצתי את העגלה אחרי זה יש סרטון ואז הוא אומר.. "הקרב על משהו נגמר ועכשיו מתחיל הקרב לארץ התיכונה" אחרי המשפט הזה המשחק זורק אותי החוצה עם קוד ארור מוזר.. יש למישהו מושג מה עושים? בתודה מראש לירן

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  18. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by hardware maniac,

אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  20. משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by a1516a,

גם כשאני עושה את ההגדרות על LOW המשחק לא רץ חלק..מרצד.. יש לי פנטיום 4 וגיפורס 6600 256 מגה,גיגה זיכרון פנימי,...גם המשחק הקודם (FIFA 2007 ) לא עבד טוב.... אצל עוד מישהו זה ככה?...יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by n9555,

אני נכנס למשחק ואז עושה חפש שרתים ב middlr east על כול ה latency וזה לא מצא שרתים ואז עשיתי אותו דבר אבל על כול אזור בעולם ואין לי שרתים!!!

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by udicol,

וואללה.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  24. הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה

25. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים