משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
המשחק רץ על מחשב חדש וחזק... E8400 550W HD4850 על מסך 22" ולפעמים יש פסים כאלו שעוברים את המסך ומפריעים.. ניסיתי לשחק עם הHETZ של הקצב רענון של המסך וזה השפיע אבל לא פתר לגמרי את הבעיה... הHERTZ הכי גבוה שאפשר לשים זה 75 כל הדרייברים מותקנים ואני לא רואה סיבה לבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
תעיפו מבט בגלריות באתר הבא, בהחלט שווה עוגיה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה ומשובחת ועוד סופ"ש של הנחות ב-Steam מחכים רק לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,אני שמח להכריז על סדרת טורנירים של Pw Gaming, שתפתח כבר בשבוע הבא.בשלב הראשון אנחנו הולכים להריץ שני טורנירים ללא פרסים, על מנת לבדוק את הפורמט וכן הלאה, ובהמשך נתחיל לחלק פרסים בחסות הספונסר שלנו גיגהבייט. למרות שלשני הטורנירים הראשונים לא יהיו פרסים, אנחנו נשתמש בתוצאות שלהם על מנת לקבוע את הדירוגים לטורנירים העתידיים.הטורניר הראשון ינוהל על ידי ועל ידי יובל Pw|Yumi, וישודר ע"י יובל. בשלב זה אנחנו נערוך את הטורנירים במסגרת האתר z33k, ובהמשך נחליט אם להשאר שם. הנה הלינק לטורניר:http://www.z33k.com/games/starcraft2/tournaments/6325-pw-gaming-tournament-1אז נשמח לראות אתכם בטורניר, ובתקווה שהטורנירים יצליחו נגדיל את הכמות ונחלק פרסים מצוינים בהמשך בחסות הספונסר…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק ואני צריך פאץ מי שיוכול להביא לי ויש לו אותו אז שיתן לי בבקשה את הלינק להוריד ... תודה שמעון ..
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תודה . כל פעם המשחק נתקע אצריך לכבות את המחשב. אין שום הודעה אבל היה לי פעם אחת את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
החבילה החדשה של מיזם ה-Humble Bundle מאפשרת לכם לקבל את המיטב של סדרות המשחקים Company of Heroes, Total War ו-Dawn of War במחיר של 12 דולרים או פחות שבוע חדש בפתח – ואיתו עוד חבילת משחקים נהדרת ומשתלמת מאוד מבית מיזם ה-Humble Bundle הפופולרי, שממשיך להפתיע אותנו. כעת, החבילה מתרכזת במיטב משחקי האסטרטגיה אשר נמצאים בבעלותה של חברת סגה (Sega) היפנית, אשר הפכה לכוח עולה ומשמעותי מאוד בסצינה הזאת כשרכשה את המפתחת האמריקאית Relic. מי שיבחרו לשלם דולר אחד בודד או יותר, יזכו לקבל חבילה נהדרת עם המשחק Company of Heroes ושתי חבילות ההרחבה שלו, המשחק Warhammer 40,000: Dawn of War ושלושת חבילות ההרחבה שלו, המשחק Medievil 2: Total War וחבילת ההרחבה שלו, המשחק Rome: Total Wa…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
התקני קאונטר.... ועכשיו זה מעדכן את css רק בעיה אחת..יקל לזה עוד 845 שעות...שזה טיפה יותר מחודש... הממ ולא בא לי לחכות... יש איזה דרך להוריד את העידכון ולהתקין באופן ידני או משהו?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ever quest 2 שהפך להיות חנמי לפני כמה חודשים וזה משחק ממש נחמד לפי דעתי אומנם זו לא הגרפיקה הכי יפה שיש אבל היא מספקת. אז תהיתי לעצמי האם עוד אנשים ירצו לשחק בזה ואולי לפתוח גילדה לקהילה הישראלית (כמובן אם הקהילה תשגשג) אשמח לתגובות בונות
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למישהוא יש לינקים למשחקים חדשים, כמו WARCRAFT 3 ועוד? :asthanos:
-
-
טוב הגעתי לשלב שבו אני אמור לבחור דלת (יש שלושה דלתות) כדי לתפוס איזה בחור ממסעדה.... בחרתי את הדלת השמאלית וניכנסתי לאיזה מקום פסיכי שאין לי מושג איך לצאת ממנו :'( כל הדברים שם הפוכים והייתי בכל מקום והוא פשוט לא מסיים את השלב... מישהו יכול לעזור לי ? איך אני מסיים אותו ?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הנה לכם סיקור נפלא מאתר http://www.vgames.co.il/article/20084.html :vgames סרטון של המופע המלא: סרטון המשחקיות של Dishonored 2: טיזר של The Elder Scrolls: Legends(יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה) : סרטון הרשמה לבטא של Battlecry (יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה): סרטון המשחקיות של DOOM בסינגלפלייר (מאדים): סרטון המשחקיות של DOOM (גיהנום): סרטון הדגמה של המולטיפלייר וsnapmap של DOOM: ואחרון - ראשון FALLOUT 4: וסרטון נוסף של FALLOUT 4: מקווה שנהנתם
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדמו של Lost Planet (רק האל הטוב יודע למה..) וחמש דקות לתוך המשחק כל העסק נתקע. הייתי צריך לעשות reset למחשב (!!!) וב-event viewer נאמר לי ש-nv4_disp נכנס ללופ אינסופי. מישהו יודע משהו על זה? פישפשתי קצת בגוגל, אבל יש יותר מדי מידע שם, ורציתי לדעת אם מישהו כבר עבר את העניין ויכול לתת לי סיבה + פתרון (זה לא חזר שוב, וממילא העפתי את הדמו לקיבינמט, אבל עדיף להיות מוכן) מפרט מימין.. תודה, -דרור
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להחליף את הכונן של סטים שיוריד את המשחקים לכונן אחר? חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
המשחק שמפותח על ידי GRIN שהיא חברת פיתוח מעולה למשחקים תנסה לבצע משימה כמעט בלתי אפשרית לפתח משחק פעולה מגוף שלישי שמבוסס על סרט קולנוע. (שובר הקופות WANTED) זה בדרך כלל לא מצליח אבל הטריילר נראה אחלה תאריך היציאה המשוער-תחילת 2009 http://www.gametrailers.com/player/43410.html
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-