עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by jeyjey,

האתר שלהם לא עובד כבר מהבוקר... חשבתי אולי הם שינו כתובות עקב שינוי השם ל"gamerpro" ניסיתי gamerpro.co.il gamer-pro.co.il חיפשתי בגוגל לא מצאתי למישהו ידוע משהו?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by Jexsu,

http://www.twitch.tv/jexsutv http://www.twitch.tv/jexsutv http://www.twitch.tv/jexsutv

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by עידןאופיר,

האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. כותרת???

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!

6. לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. אחרי האכזבה מהפרק שהושק לפני שנה וחצי, בחברת EA Games מתכוננים להשקה של כותר מירוצים חדש עוד השנה, אשר יציע גישה מרוככת להגנות מפני פיראטיות לכתבה

8. פשוט ה anti aliasing נראה על הפנים בשני המשחקים האלה שאני לא מסוגל לשחק. בכל אופן אם אין את האפשרות מישהו יכל להציע לי משחק מכוניות בסגנון עם גרפיקה טובה ו AA טוב?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

המשחק רץ על מחשב חדש וחזק... E8400 550W HD4850 על מסך 22" ולפעמים יש פסים כאלו שעוברים את המסך ומפריעים.. ניסיתי לשחק עם הHETZ של הקצב רענון של המסך וזה השפיע אבל לא פתר לגמרי את הבעיה... הHERTZ הכי גבוה שאפשר לשים זה 75 כל הדרייברים מותקנים ואני לא רואה סיבה לבעיה. תודה לעוזרים

11. לחבר שלי יש בעייה במשחק במחשב הנייד שלו קרה למישהו גם ?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הtrainning נתקע בloading ותוקע את המשחק...יש קצת ארטיפקטים בשלבים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה ועוד כל מיני רק אצלי זה מלא באגים?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by Vlad3,

שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. Started by trz_tz,

אני רוצה לשחק עם חבר אבל אני לא מבין תעניין אם האי פיי וגם כול הקטע לארח או ההפך מישהו יכול לעזור בבקשה??? אני ישמח מאד

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by POD,

תסתכלו על התמונה. זה בראיית לילה ב- FAR CRY. תגידו לי אם ככה זה צריך להיראות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ROEY--1,

שחום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש - יש לי בעיה קטנה בו כאשר אני מעלה משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט מקטין ממזער אותם לשורה הקטנה למטה אבל אני שומע את המשחקים פועלים ורצים..כאשר אני לוחץ על מנת להגדילם שוב הם עולים לרבע שנייה ושוב פעם ממוזערים לאחר שאני לוחץ עליהם לפעמים איזה 15 פעם להגדילם הם מסתדרים ועולים--חלקם לא עולים כלל... אם מישהו מכיר בעיות שעלולות לגרום למקרה זה תעזרו לי בקשה...

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  17. יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  18. זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. משחק הפשע מושק בחנות ה-GOG כשנה וחצי אחרי שהחל להימכר לראשונה, במסגרת צעד שעשוי לקבל גיבוי גם מיוצרים אחרים בעתיד לכתבה

20. Started by Xilver,

אני מוכרח לדעת את ההבדלים, הפרטים שמשנים, ומדוע לעזאזל הפרשי המחירים בין פלייסטיישן 3 לבין xbox360 גדולים כל כך? *צריך לציין שסרקתי את האינטרנט הלוך ושוב בסירטוני השוואה וביקורות על משחקים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  21. התקנתי את המשחק והוא עולה אני רואה את הסרטים ואז במקום להכנס לMENU זה מחזיר אותי חזרה ל WINDOWS . יש למישהו מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by thegodx,

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Classified,

מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by bagetrek,

אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים