משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי קומפליט(גירסה 4) והשביתה הורגת אותי משיעמום אז יש לי זמן לשחק! תכתבו מסנג'ר או אייסי פה או בהודעה פרטית.... אנא ציינו אם אתם נובים גמורים או לא...
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/news.html?sid=6170006&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בוקר טוב, תקראו פה : http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ וציטוט קטן מהידיעה : תמיד טענתי שאין כמו ה-PC
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב בעקבות הירידה במחיר קונסולת ה ps2 אני שוקל לקנות את המכשיר כי יש לי pc פשוט לאינטרנט אבל לא מספיקחזק למחשקים חדשים. הבעייה היא שהמשחקים יקרים פחד מה אתם חושבים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק בעזרת דיימון טולס.. אבל זה פשוט לא עובד. זה קובץ ISO. יש למישהו רעיון? זה קורה לי כבר עם כמה משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, לאחר שאני מוריד את המשחק, אפשר לצרוב אותו לדיסק?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חברה יש לי אתה משחק PURE עכשיו שכשהייתי משחק בו בXP הוא היה עולה מה זה מהר...וזמני הLOADING היו ממש קצרים עכשיו כשיש לי ויסטה והתקנתי את PURE כל פעם יש לי LOADING של איזה דקה דקה וחצי וזה ממש מעצבן....למה אני צריך להמתין כל כך הרבה?? עריכה: עוד פרט ששכחתי לציין הוא שזה לא יצר לי קיצור דרך בתיקיית משחקים... הרי זו תיקייה מובנית בויסטה שאחרי שמתקינים משחק מסוים יש שם את קיצור הדרך שלו עם דרישות המשחק וכל השטויות האלה פשוט זה יורת יפה מה שאני עשייתי זה יצרתי ידנית אבל לא רואים את האייקן יפה עם דרישות המערכת (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) רק אציין שהמשחק עובד חלק רק שזמני ההמתנה מאוד ארוכים משום מה...
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה המצב חברים , אני פותח דיון זה בשביל לחשפש לי עורך שיהיה מוכן לערוך פראגים מPCW וESL וכל זה... תודה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
-
מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!
-
המשחק רץ על מחשב חדש וחזק... E8400 550W HD4850 על מסך 22" ולפעמים יש פסים כאלו שעוברים את המסך ומפריעים.. ניסיתי לשחק עם הHETZ של הקצב רענון של המסך וזה השפיע אבל לא פתר לגמרי את הבעיה... הHERTZ הכי גבוה שאפשר לשים זה 75 כל הדרייברים מותקנים ואני לא רואה סיבה לבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
ואם אפשר בבקשה גם קישור להורדה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קיבינימט ! אני משחק לי בכיייף מסיים שלב.. ואני לא מצליח לעלות לשלב הבא כי זה אומר לי שחסר לי כוכב או משו, ואין לי שום אפשרות שלב אחר ! יענו אני תקוע ?! מהתחלה ?! הצילו ! תודה תום.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בדוק שכבר מישהו ראה את זה ואולי אפילו פרסמו את זה כאן.. אבל אין לי מושג ולא עולה כסף לפרסם שוב - http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479 מצחיק וחמוד..
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים, Dead space bundle הכולל את שני המשחקים בסדרה ב-8 דולר. http://www.gamefly.com/Download-Dead-Space-plus-Dead-Space-2-Bundle/5005281/?adtrackingid=cmju029 אני אישית ממש אהבתי את המשחק הנ"ל, אחד המשחקים היותר טובים והמפחידים ששיחקתי.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-