משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הנה סקירה של PCGAMER בנושא. http://www.pcgamer.com/2012/12/21/the-best-graphics-mods-of-2012/
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
למי יש אתRADEON9700 ושיחק בNWN? איך זה עובד עליו? חלק לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
זה כותב לי שאין קובץ ישן ,או שהוא לא מצא את הקובץ :s05:
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא עובד! אחרי הFIX שסמתי כלום לא עוזר..זה ניכנס לשנייה ויוצא ל windows מישהו יודע משהו על זה?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היה לפני כ-10 שנים משחק שקראו לו Messiah המשחק היה תינוק כזה עם כנפיים שהוא המשיח והוא יכול להכנס לתוך אנשים ולשלוט בהם... ממש אהבתי אותו בכל מקרה, השאלה היא האם מישהו מכיר את המשחק? ואם כן מישהו יודע אם יצא לו המשך או משו דומה? תודה מראש, שקד.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש. טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה. עוד פרטים אצלי באתר. תהנו...
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי שצריך להתקין PATCH 1.11 וכשאני מתקין אותו הוא כותה שאפשר להתקין אותו רק בגרסה האנגלית או האמריקאית איך אני יכול לדלג על זה או שתתנו לי פתרון אחר בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בוקר טוב, תקראו פה : http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ וציטוט קטן מהידיעה : תמיד טענתי שאין כמו ה-PC
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ניסוי מעניין של EIDOS לתת לשחקנים לשלם את מה שנראה להם מחיר הוגן על המשחק הבא בסדרת Championship Manager לינק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
Star Wars: The Force Unleashed, המשחק יוצא גם למחשב או שאני סתם מחכה?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש משחק של מטוסי או מסוקי קרב....שיהיה משחק טוב וגרפיקה מעולה....תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-