משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בוקר טוב לאט לאט מצטברים אצלי המון המון משחקים קלים. [משחקים בסגנון http://www.bigfishgames.com/], בקרוב תיהיה לי ספריה ענקית, ומה שעשיתי זה פתחתי תיקייה ב כונן D: , ובתוך התיקייה אני מתקינה את כל המשחקונים האלה, האם זה בסדר, או שעדיף במקום אחר, ולמה? לא רציתי להעמיס את כונן C... תודה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להסיר את הסאן אנדריאס מהמחשב שלי?! כשאני הולך להסר תוכנות, ולוחץ על הGTA, הוא נותן לי את ההודעה הזאת: Error Loading C:/progra~1/common/~1/instal~1/profes~1/run time/10/50/intel32/ctor.dll the specified module could not be found. מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי אנשים למי שלא מכיר אנחנו Ri5e והיום אנחנו מביאים לכם סרטון בו xtak,rushezz וdanikn מראים איך לעשות את הגליץ' בresistance, מראים כמה מקומות מגניבים שאפשר להגיע אליהם עם הגליץ' ועוד כמה טריקשוטים מגניבים בסוף. תהנו מהסרטון, תנסו את הגליץ' ואל תשכחו לתת בסאב ובלייק קומנטרי #4 גליץ' ברסיסטנס חלק ראשון |Ri5e Clan חבריי הקלאן היו רוצים לבקש מכם השחקנים לא לנסות את הגליץ' במשחקי המולטי כי זה יכול להרוס את חווית המשחק לכל השחקנים האחרים, לכו לפרייבט ותתפרעו!החלק השני ייצא ממש בקרוב, שווה לראות גם אותו!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בשנה שעברה ראינו לראשונה את DOTA 2 בתחרות שהתקיימה ב GAMESCOM (גרמניה), קבוצת Na'Vi זכתה במקום הראשון ובמיליון דולר. VALVE אשרו שהשנה The International יתקיים ב PAX PRIME (שהרבה יותר קרוב ל VALVE). כמו כן הם אשרו ש DK ו Na'Vi (שכניראה תגן על התואר) היו הקבוצות הראשונות שהוזמנו לתחרות. התחרות תתקיים בין התאריכים Aug 31 ו- Sept. 2 (הפרש התאריכים בין GAMESCOM ו PAX PRIME יחסית קטן). http://blog.dota2.com/
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מה-STEAM וכשהפעלתי אותו הגדרתי את רזולציות הגרפית ואחרכך התחרטתי ואני לא מוצא את להגדיר את המשחק מחדש... לא בתיקיה של הסטים ובתוך המשחק אין אפשרות לשנות אנא עיזרו לי ???
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחרונה המשחק "קופא" באמצע ויוצא החוצה לווינדוס. למישהו יש מושג למה...? (יש לי את המשחק די הרבה זמן - וכן, הוא חוקי...)
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
מעוניינים לנסות את Star Wars Battlefront וכותרים עדכניים נוספים בהנחה בלתי מבוטלת? יש לכם הזדמנות לעשות את זה עכשיו Origin, חנות המשחקים של הפלטפורמה האישית מבית EA Games, מצטרפת לכמה ממתחרותיה ופוצחת במיזם החנות ומבצעים לרגל בואו של האביב – אז אם יש לכם עניין כלשהו בכותריה של המפיצה האמריקאית הגדולה, כדאי לכם לבדוק זאת. במרכז העניינים ניצב Star Wars Battlefront, להיט הפעולה הגדולה שהושק בנובמבר 2015 וזמין כעת לרכישה בחצי ממחירו המלא – 30 יורו במידה ואתם גולשים מישראל, או 30 דולר במידה ותשתמשו בשירות VPN או DNS לגלישה מכתובת אמריקאית. מבצעים נוספים קיימים עם משחק הפעולה ההומוריסטי העדכני Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2 שמוצע ב-40 יורו, משחק הפלטפ…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום. הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם. קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים. בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת …
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!
-
-
חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-