משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה גדולה כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי שצריך להתקין PATCH 1.11 וכשאני מתקין אותו הוא כותה שאפשר להתקין אותו רק בגרסה האנגלית או האמריקאית איך אני יכול לדלג על זה או שתתנו לי פתרון אחר בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
איפה אני מוריד אותו והאים זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תקופת הזמינות החופשית של Quake Champions קיבלה הארכה עד לתחילת השבוע הבא לטובת כל אלו שפספסו - ויש משחק נוסף שמחולק ללא עלות לרגל הצגת יורשו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
מסתבר שאני די מכור למשחק אבל מה? הוא מקרטע אצלי במחשב ויש נפילת פריימים די גדולה מכל תזוזה... אמנם לא ציפיתי ליותר מדי מהמפרט שכתבתי למטה אבל אשמח לעזרה. המשחק עבד סביר עד עידכון שיצא לא מזמן וכנראה העלה את הדרישות של המשחק נראה לכם שיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהחליף מעבד/כרטיס מסך שיכול לשפר את המצב? מצחיק שהמפרט הזה מריץ חלק CRYSIS 3 /Assassin's Creed IV: Black Flag / ועוד בסגנון עם גרפיקה יותר מכובדת בהרבה. בנתיים מה שניסיתי ללא הצלחה: להתקין על SSD, למחוק זבל/קבצים מיותרים/הגדרות גרפיות עד למטה/תוכנת בוסטר של RAZER amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה...
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן לאחי יש מחשב לא רע בכלל 4 gb זכרון וכרטיס מסך 8600gs 512mb הוא מנסה לעלות את המשחק באיכות הכי גבוהה והמשחק עולה אך איטי בפונקציה הבינונית המשחק טוב אבל איכות ירודה למישהו יש מושג עם זה חומרה או בעיה בהגדרות הכרטיס? המון תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אוסף אינדי חדש באותה מסורת של "תרום כמה שתרצה" http://www.humblebundle.com
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הורדתי דרך סטים את הדמו של באטמן, היה לי משעמם.. בכ"מ כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מבקש ממני להתקין את התוכנה של .NV http://i25.tinypic.com/2cfsew6.jpg ואני תוהה לעצמי, מה בידיוק אני אמור להתקין? אין לי כרטיס של NV.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואחרי שחיטטתי בהגדרות קצת של כיוון הרזולוציה...עשיתי רזולוציה גבוהה (אני לא זוכר אותה). אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי Out Of Range.... חברה מה אני יכול לעשות איך אני מחזיר את הרזולוציה הקודמת...? בקשה תעזרו לי...
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כבר המון המון זמן יש לי בעיות עם התוכנה המפגרת הזאתי, לצערי אני חייב אותה כדי לשחק בCSS ובDOD:S, כל פעם שאני פותח אותה,תמיד זה מעדכן,העדכונים נשארים על 0% שעות,מדי פעם עולים כמה אחוזים ונתקעים. בפעם האחרונה שיצא לי לפתוח אותה גיליתי שהמשחקים בפנים לא עובדים ואני צריך "לקנות" אותם. אז מחקתי את הClientregisrty.blob ואת הקובץ blob השני העליתי ושוב עדכונים,הפעם זה פשוט לא זז. אין לי פיירוול פועל,ואצל אח שלי שיש לו מחשב דיי גרוטאה יחסית לשלי אין בעיות עם התוכנה,מישהו יודע למה? אני ממש מיואש מזה כבר.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
צריך עזרה עם המשחק NBA2K18 . בחרתי לשחק ב season ובחרתי קבוצה לרוץ איתה ,הגעתי ללוח שנה להתחיל לשחק ואני במסך של לבחור נגד קבוצה לשחק ושם זה לא מתקדם יותר . עושה stimulates through date ומאשר וכלום לא קורה. אני רואה daily view שמה או cancel . מה עליי לעשות כדי לשחק ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני וכל צוות הנהלת HWzone רוצים לברך את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות שלנו Prim1Tive-Registrar HydroBull3T- Inspector שיהיה לכם הרבה בהצלחה איתנו בהמשך הדרך
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אנשים. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי PSP. מכיוון שאינני מכיר משחקי PSP חשבתי לבקש המלצות בפורום למשחקים שנחשבים מישחקי MUST כגון GTA. יש המלצות? הבהרה - אני ממש ממש לא אוהב משחקי ספורט או מירוצים.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברים, העלתי עוד כמה סרטונים לאחרונה, צירפתי את האחרון להנאתכם. אשמח להערות בונות ותגובות ענייניות! תודה וצפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם של MMORPG וניסיתי את ה TRAIL של swtor ומאוד נהניתי. יש לי שאלה שאולי תיראה טיפשית, אבל תסלחו לי כי אין לי שום נסיון במשחקים המוניים ברשת. יש אפשרות לחלוק חשבון עם מישהו שמשחק בצורה קבועה? או שיש לשרתים אפשרות לאתר שמשחקים בדמויות שונות ממחשבים שונים ואז חוסמים את החשבון? אני שואל מכיוון שאני משחק לעיתים רחוקות (עבודה, לימודים), ואני לא מתכוון בינתיים ליצור חשבון בתשלום, אז תהיתי אם זה נפוץ שמישהו אחר יאפשר לי לשחק דרך החשבון שלו בדמות שאני אפתח. שוב, יכול להיות שזאת שאלה שלא שואלים, אבל באמת שאין לי מושג, אז אל תצלבו אותי אם יצאתי אהבל\קמצן\שם-תואר-שלילי-כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-