עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by miaoo673,

TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by solidus,

טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by ולרי88,

יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. Started by neogod,

האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by n9555,

אני נכנס למשחק ואז עושה חפש שרתים ב middlr east על כול ה latency וזה לא מצא שרתים ואז עשיתי אותו דבר אבל על כול אזור בעולם ואין לי שרתים!!!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  6. יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש

7. Started by gil_k,

מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  8. יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by a_halachmi,

טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by id3232,

אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

האם יש ב XBOX 360 LAGS במשחקי רשת?? ;D

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Sting,

משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!

14. Started by ofer_mat,

למישהו יש ציטים נגד הגבלת אוכלוסיה ב "Empire Eart

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by d1v,

הגראפיקה טובה ועובד חלק על 1650X1050 8800GT q6600 2GB Ram ה AI אחד המפגרים הם לא יודעים מה הם עושים והמשחק לא מאתגר כ"כ. העלילה גם לא מעניינת..

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by sagi82,

מי מכיר משחק טוב ב steam בחינם שידבר איתי ומי רוצה שרת דיבור של steam

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by עידו אור,

Loading...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by winer100,

אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by deelad,

מישהו מקיר CHEATS למשחק Devil May Cry 3 Special Edition PC

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  20. אז הנה המדריך השני שלי רק שהפעם למי שלא יודע איך או איפה למצוא דברים שקשורים לחג מולד תיקים כובעים ואפילו נשקים נדירים http://www.youtube.com/watch?v=XKPGWo6sH74&feature=youtu.be תהנו

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  21. Started by barzanger,

אני מנסה להריץ את המשחק והוא לא מציג לי כלום על המסך כותב OUT OF FRICUENCY משו כזה ואחרי 20 שניות מתכבה כשאני חוזר לוונדוס המסך נדלק מה הבעיה ? אני לא מוצא את הדיון של המשחק בחיפוש אז פתחתי חדש מקווה שתעזרו תודה מראש בר

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  22. Started by amirx19,

אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות

23. Started by Master-Chipsets,

אחרי "שהתקנתי" את הפאטצ' האחרון 1.12 הופיע לי השגיאה הבאה( מצורפת תמונה ) "התקנתי"- הודעת שגיאה גם כן (מצורפת תמונה שהוא לא יכול להתקין את הפאטצ') יש לציין שיש לי CD KEY מקורי ושניסיתי כבר הרבה פעמים להסיר את המשחק ולהתקין את הפאטצ' מחדש אך הבעיה לא נפתרה הורדתי גם מספר פעמים ממספר אתרים את הפאטצ' וניסיתי להתקין מה לעשות?! [attachment deleted by admin]

24. Started by elad the master,

מישהו ? שיגיד לי ונראה מה קורה..

25. Started by BONO,

אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.