עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by David_Beckham,

http://www.gamershell.com/download_16174.shtml חיכנו לזה הרבה זמן ! הגיע הזמןןן :) :)

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by bbking,

אהלן חבר'ה אני קניתי מאיביי את המשחק והורדתי אותו דרך סטים עם קוד שהמוכר נתן לי אחרי שאני משחק אני מרגיש תקיעות במשחק ולא נוח לשחק ככה יש לי משחקים כבדים שאין בהם תקיעות למשל: Call of Duty Advanced Warfare אבל בפרו יש לי ניסיתי כמעט הכל ממה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by ztahie,

שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by sahargt,

משהו יכול לעזור לי אם הכפתורים אני שונא את זה שהמפתחים פשוט עושים העתק הדבק מהסוני למחשב לא יכולים לעשות את זה כמו FIFA

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  5. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  6. השלב הראשון מתוך מצב המשחק לשחקן יחיד בכותר הפעולה החדש והמוצלח זמין גם כעת להורדה ללא עלות עבור משתמשי ה-Steam ובעלי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 אחת ההכרזות של חברת Bethesda במסגרת תערוכת E3 2016 הייתה על כך שדמו עבור הפרק הטרי בסדרת Doom יהיה זמין להורדה והתנסות חינמיים – אך ורק לשבוע התערוכה עצמה. עם זאת, נראה שהדמו שכולל את השלב הראשון מתוך המצב העלילתי של הכותר עשה עבודה טובה מהמשוער – ובמפיצה הכריזו כעת על החלטה להמשיך ולהציע אותו למשך העתיד הנראה לעין, ללא תאריך יעד סופי חדש. להמשך: https://hwzone.co.il/עוד-הזדמנות-להתנסות-הדמו-של-doom-ימשיך-להי/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by elad76,

Counter Strike 1 Counter Strike 2 GTA GTA תהנו!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  8. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170509412757&ssPageName=STRK:MESELX:IT וזה דוד שלי מאמריקה מוכר!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by edi,

יש אפשרות לראות ב-3 מסכי מחשב שונים 3 תצוגות שונות בזמן אמת? כלומר מסך מרכזי תצוגה חזיתית, ימני והשמאלי מבטים צדיים, יש סיכוי בסימולטור של מיקרוסופט 2002 ? ואם לא אז יש משהו(אפילו פשוט) שזה כן אפשרי? יש לי XP PRO מישהו הצליח?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by johnwoo,

איך אני מוריד את השורה שמראה לי כמה FPS יש לי בזמן משחק. הפעלתי אותה ועכשיו אני לא זוכר איך לבטל אותה. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by -R-E-L-,

נראה מדהים http://www.gametrailers.com/player.php?id=14011&type=wmv&pl=game http://www.gametrailers.com/player.php?id=14012&type=wmv&pl=game הקיצור השני הוא לגירסת HD של הסירטון

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by yoel12,

שלום רכשתי לאחרונה קוד לbeta של rainbow six siege מבאג אשמח לדעת האם זהו קוד של pre order מכיון שהבנתי שpre order דרוש בכדי לשחק בbeta בנוסף אשמח לשמוע על תאריך התחלת הbeta

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

מנסה לשחק בPOSTAL 2 אבל המשחק יותר מידי מהיר

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by VanHalen,

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום, קניתי היום BF4 וBF4 PREMIUM (אם משנה אז מCJS CD KEYS). הקודים נשלחו והכל בסדר (כרגע הBF4 כבר בהורדה באוריגין). עכשיו, הכנסתי את הקוד של הפרימיום אבל לא מופיע לי כלום באוריגין.. זה אמור להיות ככה? זה סוג של תוכן פנימי של המשחק או שמשהו לא בסדר פה? תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by Odedb52,

אני משחק בגריד (אחלה משחק ), מסך 17, רזו' 1024, הכל על HIGH ו- ULTRA . 8XMSAA, ו- VSync. המשחק נראה מעולה פשוט, רק מה?.. במבט מתוך האוטו, כשמסתכלים במראה האחורית, זה נראה כמו NFS 1 או משו כזה... (סתם הגזמה, אבל נראה ממש רע עם קווים מפוקסלים כילו אין AA וכו') תמונת מסך מאוחר יותר אפרסם אם דרוש.. השאלה היא האם זה רק אצלי קורה או שזה באג כלשהו של המשחק? (עוד משו - כל פעם שאני שם 1280 ועושה ריסטרט למשחק, זה נשאר על 1024... ) תודה עודד.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי אני ישים כאן את השיא הראשון , מותר להשתמש באיזה מכונית שרוצים אבל רק במסלול DRAG 14 Vine Constraction(המסלול מהדמו) מי ששובר את זה מלך! : ד"א : אל תשימו לב לשם , אחרי שעשיתי פורמט(הייתי במשימה 105) אז שחכתי לשמור את השמירות של המשחק , אז הוא שלח לי את שלו כי הוא היה במשימה 101...

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by url,

היי, איך אני מסדר שאני אשמע גם קול כשאני משחק במשחקי dos ( כמו קין או דייב) מהתקופה הפרהיסטורית (מה לעשות זה מה שהvoodoo 3 שלי מאפשר לי) ?

19. Started by eladhor7,

שלום לכולם, אני כאן חדש במעכרת. אז ככה יש לי בעיה במשחק Colin McRae Dirt, התקנתי את המשחק, ואני נכנס לאיקון שלו ומופיעה לי הודעת שגיאה - "אל תשלח". ניסיתי להתקין את הפאצ שלו וגם זה לא עזר. ומה שמוזר זה שגם הגירסת דמו שלו, לא עבדה לי וגם היא רשמה לי -"אל תשלח". מה יכולה להיות הבעיה? והמעכרת שלי די מספיקה כדי להפעיל את המשחק. המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256 mb ram- 1791 mb ספק - hac \300 w

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by debilz,

שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה... כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה... איך אני מפסיק את הדבר הזה? עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע? תודה

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by RomaDev,

שלום! הורדתי השבוע את המשחק Duke nukem Manhattan Project המשחק הזה מצויין ואני ממליץ לכולם את המשחק!!!!!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

למישהו יש ציטים נגד הגבלת אוכלוסיה ב "Empire Eart

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by אאטטט,

פיפא 2011 יצא ב- DX11 ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  25. ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????

• 11 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים