משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שאני רוצה לקנות קונסולה, עכשיו אני לא יודע איזה כדאי ולמה. כרגע אין תקציב, אז לא להתפרע עם ההצעות למחירים שך 2500+ יש לי פלאזמה תומכת HD ד''א. אז מה כדאי ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את המשחק ושאני מעלה אותו אני לא רואה כתב בתפריטים ובמשחק רק ריבוע צהוב יש לי WINDOWS XP HEB ATHLON 1600+ VIA KT266A תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש כזה משחק כמו יוגיאו (YU GI OH) אבל יותר מעניין עם כל החוקים? או שאולי יש משחק של יוגיאו אבל עם כל הכללי?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2008 בשעה 12:57:34 יש כזה? אין כזה?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
צריך עזרה עם המשחק NBA2K18 . בחרתי לשחק ב season ובחרתי קבוצה לרוץ איתה ,הגעתי ללוח שנה להתחיל לשחק ואני במסך של לבחור נגד קבוצה לשחק ושם זה לא מתקדם יותר . עושה stimulates through date ומאשר וכלום לא קורה. אני רואה daily view שמה או cancel . מה עליי לעשות כדי לשחק ?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום יש לי שמות משתמשים שונה בין BF3 לBC2 ואני רוצה שזה יזהה שאני למעשה אותו משתמש. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק הוא מעלה את הסרט אבל כשהוא אמור להעלות את מסך הטעינה הוא לא עולה והוא זורק אותי לWIN, הדיסקים עצמם טובים, אני כבר לא יודע מה לעשות :-\ המערכת היא: AMD ATHLON THUNDERBIRD 800MHZ VOODO 3 לוח- (לפי CPU-Z) AMD-5X-W977 WIN XP PRO + SP 1 128 MB SDRAM PC 133 בתודה מראש, naorai
-
-
היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום!!! אני מחפשת משחק יפה של מכות לps2 אבל שיהיה זול שירן (בת)
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה שלומכם? הכל בסדר? מצויין אז רציתי לדעת כמה חברה פה עדין משחקים בWOW ואולי ככה נדע אחד על השני. אולי אנחנו משחקים על אותו השרת? אני: Shadowrun 46 Night Elf Warrior Server: Khadgar Mining 285 / Blacksmithing (Armorsmith) 267 ועובד על Undead ?? Priest Same server עוד פרטים עליו ברגע שהוא היה מוכן לחשיפה. אז ספרו קצת על עצמכם...
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-