משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אוסף אינדי חדש באותה מסורת של "תרום כמה שתרצה" http://www.humblebundle.com
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה לתת לי שם של משחק חדש בסגנון של Command and Conquer??
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
האם batlle field 2:special forces הוא תוסף לבאטל פילד 2 או משחק בפני עצמו? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תעיפו מבט בגלריות באתר הבא, בהחלט שווה עוגיה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
eQuilibrium אני מצטער ששמתי פעמיים, פשוט לא ידעתי באיזה פורום לשים.... roster: שרון - sawyer steam id: STEAM_0:0:29499493 רעות - n1kita steam id: STEAM_0:1:27756567 נוריאל - thebearjew steam id: STEAM_0:0:30880277 נתן - razor steam id: STEAM_0:0:30137867 איגור - apostasy steam id: STEAM_0:1:28019145 sub: שוקי - falcon steam id: STEAM_0:1:30264617 איש קשר: שרון (SAWYER) פרטים ליצירת קשר אימייל lotr@netvision.net.il טלפון 054-44-83-780
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברים, העלתי עוד כמה סרטונים לאחרונה, צירפתי את האחרון להנאתכם. אשמח להערות בונות ותגובות ענייניות! תודה וצפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
תמליצו לי בבקשה על כמה משחקים טובים למחשב לחופש כי משעמם רצח , אני רוצה משחקי פעולה או מרוץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למישהוא יש לינקים למשחקים חדשים, כמו WARCRAFT 3 ועוד? :asthanos:
-
שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני קניתי מאיביי את המשחק והורדתי אותו דרך סטים עם קוד שהמוכר נתן לי אחרי שאני משחק אני מרגיש תקיעות במשחק ולא נוח לשחק ככה יש לי משחקים כבדים שאין בהם תקיעות למשל: Call of Duty Advanced Warfare אבל בפרו יש לי ניסיתי כמעט הכל ממה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בוינדוס 98 SE הGTA 3 עבד בסדר גמור בלי שום בעיות, אבל כשהחלפתי לוינדוס xp pro התחילה תופעה מאוד מוזרה במשחק : פשוט כל הטקסט הפך לקווים . בתפריטים של המשחק וגם במשחק עצמו כל הטקסט הפך לקווים וריבועים . האם למישהו זה קרה או יכול לעזור לי ? נ.ב התקנתי את המשחק מחדש בוינדוס xp pro .
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחרי שיצא הטלאי המעולה של היורוליג , אפשר לשחק ביורוליג. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר טלאי או כל דרך אחרת שבעזרתה אפשר לשחק עם קבוצות ה- NBA אל מול קבוצות היורוליג?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את המשחק,ואז שהתחלתי לשחק ראיתי שהגרפיקה ממש אבל ממש גרועה הרבה יותר גרוע מהמשחק הקודם (אני חושב שזה הגרפיקה הכי גרועה שראיתי) לא רק שלא רואים טוב הכל נראה ממש מטושטש ממש לא כיף לשחק ככה. יש לי כרטיס מסך קצת ישן אבל אני לא חושב שזאת אמורה להיות הבעיה. בהגדרות של הגרפיקה יש רק RENDER DETAIL ו רזולוציה שמתי רזולוציה 1024:768 ו RENDER 8 (כמעט הכי גבוה) ועדיין רואים גרוע,לא רק זה המשחק אפילו עם הגרפיקה הגרועה עובד לאט ובכלל לא חלק. איך אפשר לשחק ככה?? זה רק אצלי? הנה כמה תמונות
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למי יש אתRADEON9700 ושיחק בNWN? איך זה עובד עליו? חלק לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-