משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את היטמן וקופצת לי ההודעה המצורפת למטה כתמונה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
היי קיבלתי באן באחד משרתי COD5 ברשת. השרת הזה אהוב עלי ורוצה לבטל את הבאן. you are permanently banned from this server עשיתי את כל הפעולות שאפרט, ולא עזר לי כלום. מה עושים ? המשחק פרוץ כמובן והשרת הוא ציבורי פרוץ שעובד. החלפתי את הסיריאל של המשחק - לא עזר. שיניתי את האיי פי שלי - לא עזר עידכנתי PB לא עזר. הסרתי את המשחק + התקנתי מחדש - לא עזר. מה עושים? איך הם בכלל מזהים שזה " אני" גם לאחר הסרת המשחק + החלפת סיריאל ?? האם יש לשנות או למחוק ערכים בריגיסטרי או משהו אחר ? תודה חברים אשמח לתובנות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא עולה אני רואה את הסרטים ואז במקום להכנס לMENU זה מחזיר אותי חזרה ל WINDOWS . יש למישהו מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
תודה.. מנהלים לא ידעתי איפה בדיוק להשים את זה אם זה לא מתאים תעבירו, עמכם הסליחה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת היום ?...הוא יצא כבר?..., ואם כן האם מישהו מהפורום הצליח לשים את ידיו על המשחק?...
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://dlx.gamespot.com/pc/serioussam2/moreinfo_6133948.html שיהיה לכם ערב מואץ עמוס במפלצות חסרי ראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי תמשחק Command & Conquer Generals Zero Hour ב 30 שקל כן כן חח התקנתי אותו על המחשב שלי שמותקן בו ווינדוס 7 אולימייט והמשחק לא רץ לי כותב שגיאה ויוצא שמעת שיש בעיות עם הווינדוס וניסיתי למצוא פתרון אך ללא הצלחה אשמח לעזרה ממכם
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אני מחפש משחק מכות למחשב בסגנון TEKKEN או משהו דומה...... אם זה בדרך אימולטורים או איזושהי דרך ל חוקית נא לא לפרסם את כאן אלא לשלוח לי בפרטי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האמת היא שהשעה 3 בלילה ודי משעמם לי ובמקרה תפסה את עיני רשימה מעודכנת של המשחקים שעתידים ליפול עלינו בשלושה חודשים הקרובים אז מרתי לעצמי למה לא לפתוח איזה דיון. ולעניין,שראיתי את חודש ספטמבר פשוט נדהמתי מכמות הכותרים האיכותיים שאמורים לצאת בו,פשוט לא ייאמן,כל כך הרבה משחקים איכותיים שממש יהיה קשה לבחור מה לקנות! ( או במקרה של הרבה מאיתנו מה להוריד ) נתחיל עם 09/09 : Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (PC) המשך למשחק המדהים שכבש מאות אלפי שחקני רשת נלהבים בזירת הלוחמה (הדי צפופה האמת) של מלחמת העולם השנייה. ההמשך אמור להביא המון כלי נשק חדשים ומגוונים ,כלי רכב רבים , מטוסים חדשים , בינה מלאכותית משופרת וקוד רשת משופר וכמו כן גם מצב משחק חדש. http://www.tothegame…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הטים ספיק שלנו חזר לפעולה, כולכם מוזמנים לחזור לכתובת הבאה: ts.hwzone.co.il כידוע לכם ההרחבה היום נכנסה לתוקף חכו לשרתים עד שיתעדכנו ונוכל לשחק ביחד!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני היחיד שמשחק עדיין בJedi Academy או שיש כאן עוד מישהו שמשחק במשחק... (הכוונה למולטיפלייר)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ו EMPIRE EARTH? אני מחפש את הגרסאות האחרונות של סוג המשחקים הזה שהיה מאוד פופולרי פעם. אני מחפש למטרה כדי לשחק נגד חבר באינטרנט. מישהו יודע מה המשחקים הכי חדשים מהסוג הזה שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט? אפשר גם לקבל המלצות על הישנים (אם הם עובדים כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw.. עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב? ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)? וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק... תודה!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יצא לי לשחק קצת במשחק יריות החדש. לא מציג חידושים וגם אין לו מולטיפלייר! מבחינת משחקיות המשחק זורם חלק ומהר על רזולוצייה גבוהה (1024x1280) ועל ההגדרות הכי גבוהות. עלילה סבירה מינוס... יצא למישהו לשחק בזה ? אני התאכזבתי, לדעתי מולטיפלייר היה מביא הרבה יותר גיימרים ועושה את המשחק הזה ליותר טוב
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-