עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.rockstargames.com/IV/

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by liav12,

למחשב של אחים שלי... :-\

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by debilz,

שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  4. עם מדריכים והכל..

5. Started by ofer_mat,

למישהו יש ציטים נגד הגבלת אוכלוסיה ב "Empire Eart

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by ranran,

כתבתי עכשיו את זה מהסרטונים שיש לי על המשחק © כל התמונות לקוחות מהסרטונים ((((התמונות יצאו גדולות מידי אז כדי לראות את הכל תלחצו מאפיינים ותעתיקו את הכתובת))))) בין יתר הטכנולוגיות החדשות של CRYTEK למשחק החדש Crysis המנוע נקרא CryEngine 2 (ההמשך של המנוע של FarCry) Dynamic Day\Night Cycle - מעבר ראליסטי בין יום ללילה הכולל אורות תנועה של שמש ירח כוכבים והכל עם שקיעות מדהימות ---------------------------------------- Fully Interactive Enviroment - סביבה פעילה לגמרי עלים זזים אם הולכים לידים אם אתה יורה נוצר חור עצים יכולים ליפול בתים נהרסים הכלל ---------------------------------------- Sunrays + Diffuse Transmission - קרני שמש החודרות דרך הכל וראליסטיות כאיל…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by MDK,

לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  9. אולי אני אקפוץ לשחק קצת במולטי שהתעלמתי ממנו לחלוטין עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by arik100,

הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. צופים להנאתכם בגיימינג בשידור ישיר ב-Twitch? כעת תוכלו גם לבצע רכישות של כותרים במקביל לכתבה

12. Started by k22,

יש לי את השחק דיאבלו 3 ואני משחק גם במחשב שלי וגם במחשב אחר אתמול הוא כבר לא נתן לי להיכנס במחשב הוא הביא לי את זה ומאז אני לא יכול לשחק הוא מפנה אותי לאתר של ביזארד אבל אני לא זוכר את השם שלי והאימיל ולא זוכר את השם משפחה מה אפשר לעשות בשביל לשחק

13. פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  14. הכותר החדש בסדרת משחקי האקשן-תפקידים יוצע בחינם לבעלי ה-Xbox One והמחשבים האישיים - במודל עסקי ששואב רעיונות מ-League of Legends וחבריו לכתבה: http://hwzone.co.il/fable-legends-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-moba/

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by miaoo673,

TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by cold fire,

יש לחבר שלי oblivion מקורי יש מהאריזה, הבעיה היא כזאת שתוך כדי המשחק (אחרי איזה 20-30 דקות משחק) המשחק יוצא ויש הודעה של windows שהתוכנית בצעה שגיעה ולכן הסתיימה(או משהו כזה...) האם יש בעיה במשחק או שיוכל להיות שרק בדיסק שלו?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  19. אני רואה שהתקופה הזאת מאוד מאוד מאוד יבשה,וכלום לא יוצא אז מעניין אותי לדעת מה הולך לצאת בתקופה הקרובה בז'אנר משחקי הפעולה.תקופה קרובה אני מדבר על אוגוסט-אוקטובר. תודה

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by הטרול,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את המשחק *** Mortal Kombat Deception*** בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by SilverCivic,

שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by Googleness,

גרסא מחודשת למשחק שכוללת את המשחק המקורי + החבילת הרחבה. ים של עדכונים ושדרוגים, מולטיפלייר פעיל ועוד ועוד.... בקיצור יש מבצע כרגע לגרסה הזאת ב 5 דולר בסטים. אולם! תבדקו את הספרייה שלכם במידה והיה לכם את המשחק (אפילו ללא הרחבה) בסטים לפני שהגרסה הזאת יצאה קיבלתם אותו בחינם. http://store.steampowered.com/app/475150/ .

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by maphisto,

טוב אז יצא עדכון לדמו אבל בכל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא עושה הסרה של הדמו לחלוטין ניסיתי גם קודם להתקין את העדכון ורק אז את המשחק כמובן ללא הצלחה ! אם למשהו יש הערות או שהצליח אז אני ישמח

• 5 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים