עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה

2. Started by penny1,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם EA פריסמו PATCH ל NBA LIVE 2007 ...כזה שמתקן באגים וכאלו ובנוסף מאחר ואני מעט מאוכזב מ NBA LIVE 2007 רציתי לדעת איפה אפשר להוריד עדכון של ROSTER ל NBA 2006 ובנוסף האם יש אפשרות לעדכן שמצב המשחק של עונה יהיה מסודר לפי סדר המשחקים של 2007 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  3. יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Bug2000,

יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. האם יש השפעה שלילית על ביצועי משחק כלשהו אם התקנתי אותו על המחיצה שלא מכילה את מערכת ההפעלה (ב-D ולא ב-C)?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by adlanm,

אם כן האם אנחנו, היהודים נמצאים גם שם? כי שמעתי אודיו לוג של דוקטור אחד והוא אמר שאחד צעק בארמית

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by הטרול,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את המשחק *** Mortal Kombat Deception*** בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by a_halachmi,

טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by DivineS,

זה לא COD אבל זה פשוט מדהים. הדבר היחיד שאני לא כל כך אוהב ואני חושב שהרס לו טיפה בכמה חלקים זה השירים... אבל כל השאר האפקטים פשוט מטורפים ולפי דעתי הוא עשה את זה ממש טוב זה לא OVEREDIT מרוח שלא רואים ולא מבינים כלום זה בידיוק כמו שצריך.

13. שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by talsa,

יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  15. היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Versace,

שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  19. נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by golanWAN0,

אז ככה יש לי בעיה בneed for speed underground 2 אז ככה. כשאני מפעיל תמשחק הכל סבבה אחרי כל הסרטונים וכל זה.. זה מגיע למסך הפתיחה ואני רואה שחור!! וגם כשאני משחק לא רואים תמכוניות רואים שחור למה??? בבקשה תעזרוו לי !!דחוף אני כבר מת לשחק ! מחכה לתגובות בי......

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by JustNo,

בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

מה אתם אומרים על כל אלא שמוכרים cd key דרך EBAY??? שווה משהו כי פעם קניתי ואחרי איזה חודשיים קיבלתי באן מפאנק באסטר שאומר שעוד משיהו משתמש באותו מפתח אז רציתי לדעת אם עוד משיהו פה התנסה עם זה ולא הצליח או שזה סתם מזל גרוע ומישהו הצליח לגנוב את שלי כי סה"כ אני דיי מרוצה מהמשחק אבל חבל על הכסף אם זה סתם רמאות

23. Started by Rule The Pc,

סליחה על השאלה המפגרת אבל איזה משחק היום מומלץ שהוא בסגנון של MOH. משחקיות רשת גם חשובה אבל לא הכי חשובה.

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by avner0075,

כדיי שהמולטיפלייר יעבוד איזה פאצ' צריכים להוריד?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  25. הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה

דיונים חדשים בפורומים