עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אדר39,

יש לי windows vista והתקנתי בו fifa האתקנה הייתה טובה הכול טוב אני ניכנס מראה לי את הwindows ברזולוציה גבוהה כאילו זה ניכנס ועושה לי ריסט מה עושים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by t-macc,

אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  3. שלום לכולם! לא מזמן התחלתי לשחק במשחק התותח הזה אחלה גרפיקה אחלה סאונד אחלה משחקיות בקיצור משחק שווה! עכשיו נתקעתי פה הינה תמונה: http://www.2send.us/uploads/31726bbe25.JPG תראו מה אני עושה איך אני פותח תדלת הזאת? ניסיתי הכול גם אין לי מנה [כוח] מה עושים פה מישהו יודע אולי?! טוב תודה מראש ולילה טוב

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם יצא כבר episode 2 ?

5. Started by coorva,

האם קיים cheat שמעביר אותי שלב 1 קדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by bogdant,

הורדתי תמשחק הזה מ GAMERSHELL בערך 750 מ"ב החשב אני מקבל קובץ ראר פותח אותו ובתיקיה יש איקון של ה EXE ן האוטוראן להתקנה בקיצור האיקון לא עובד זה מדליק מסך שחור לשניה ואז חוזר לשולחן עבודה ואין כלום ו ההתקנה קשה אני לוחץ עליה מגיעה לשלב מסוים ו לפני ההתקנה עצמה ואז זה אומר לי שאני צריך DIRECTX 9 או יותר ואני הורדתי את החדש ביותר של 2007 מה עושים תודה ??[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 16:03:24 תודה???[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

חלקכם זוכרים אותי.. זה לא הדיון הראשון שלי על המשחק מכיוון שיש לי הרבה שאלות ואני רוצה להיות בטוח שאני מוצא בזבוז נכון לכספי. 1. יש לי פינגים יחסית גבוהים בדמו, איך אני מטפל בזה? 2. מה זה PUNKBUSTER [או איך שלא כותבים את זה] ומה זה עושה? כל פעם שמוציאים אותי מסרבר זה רושם לי.. 3. מדיי פעם המשחק פשוט יוצא, פשוט יוצא לגמריי לחלונות אפילו בלי הודעת השגיאה של קובץ הEXE ולעשות אל תשלח

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  9. כותרת

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by עמוס ז,

כנסו להצביע ולהשפיע. להצבעה כנסו לכאן http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1008430

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה התקנתי את ההרחבה החדשה למשחק טיטאן קווסט אבל כשהתחלתי לשחק בה משום מה אני מתחיל מחדש את טיטאן קווסט עצמו ולא את הקמפיין החדש של ההרחבה! יש לכם מושג למה? :s05:

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by cb,

אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אוקי אז לאחר שרכשתי את המשחק, Test Drive Unlimited, גיליתי שבכדי לשחק אונליין אצטרך לרכוש מנוי של gamespy... יש אפשרות להרשם ל-gamespy בחינם? יש אפשרות לשחק אחרת באונליין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. אני משחק כהרגלי במשחק, Garry's Mod דרך הסטים. עכשיו המשחק עובד ברשת טוב מאוד, שאני מנסה לעשות משחק רגיל בלי אף אחד, אני מקבל את ההודעה הזו. עכשיו העיניין הוא שאתמול שיחקתי במשחק, היום בבוקר אני הפעלתי את המחשב ומנסה להריץ את המשחק וכלום רק הודעת שגיאה. תודה מראש לעזורים. [attachment deleted by admin]

15. Started by amit123,

השאלה בכותרת.... שיחקתי קצת בקודם...ככה שאני יודע פחות או יותר במה מדובר.... וגם...על איזה הגדרות הוא יעבוד לי?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by dj_horse,

אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. תנו לי שמות למשחקיים לילדים לדוגמא דייב פקמאן יש אתר למשחקים האלה?.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by JHONLEV,

את משחק צפדע נינג'ה , משחק ישן לעלה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. מדובר על משחק ברשת (לא מול אחרים!). אוטוטו יוצא בימים הקרובים גירסה חדשה יותר מורכבת. המשחק הוא די פשוט, ישנו נתיב בו עוברים שיירות של יצורים שונים, כל שיירה בתורה, ויש לחסל אותם לפני שהם מסיימים לחצות את הנתיב. הגירסה החדשה שתצא יותר קשה (אמורה להיות) לביצוע. קישור למשחק http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ כאן קישור ישיר להסברים על המשחק. http://novelconcepts.informe.com/viewtopic.php?t=329 תהנו ;D

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. ;D כמובן שהוא גם יתמוך בDX10

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by kobi-50,

היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.