משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
valve נתנו סוף שבוע חינם למשחק לכל מי שרוצה. מה צריכים לעשות? להוריד סטים (אם אין לכם..) ולהכניס לשורת הכתובת בדפדפן את הכתובת הזאת - steam://preload/440 אחרי זה תאשרו את המשחק בסטים, וההורדה תתחיל. *לכל מי שיש כבר את המשחק, אם אתם יכולים לשתף ip של סרברים טובים זה יהיה מעולה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
כתבתי עכשיו את זה מהסרטונים שיש לי על המשחק © כל התמונות לקוחות מהסרטונים ((((התמונות יצאו גדולות מידי אז כדי לראות את הכל תלחצו מאפיינים ותעתיקו את הכתובת))))) בין יתר הטכנולוגיות החדשות של CRYTEK למשחק החדש Crysis המנוע נקרא CryEngine 2 (ההמשך של המנוע של FarCry) Dynamic Day\Night Cycle - מעבר ראליסטי בין יום ללילה הכולל אורות תנועה של שמש ירח כוכבים והכל עם שקיעות מדהימות ---------------------------------------- Fully Interactive Enviroment - סביבה פעילה לגמרי עלים זזים אם הולכים לידים אם אתה יורה נוצר חור עצים יכולים ליפול בתים נהרסים הכלל ---------------------------------------- Sunrays + Diffuse Transmission - קרני שמש החודרות דרך הכל וראליסטיות כאיל…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן הורדתי את STEAM וקניתי את UT3. והשאלה שלי היא מאיפה אני מקבל את הCDKEY שלו ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואת הפאצ' עידכון ואחרי שאני נכנס למולטיפלייר הרשימת סרברים שלי ריקה אין לי punk buster אם זה משנה הנה תמונה: מה לעשות?! על מה ללחוץ?!
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני... בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו'). בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם. מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל …
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בבקשה: https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download צריך חשבון Steam
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש. טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה. עוד פרטים אצלי באתר. תהנו...
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה מציקה כשהתקנתי את המשחק GTA 3 וקבעתי את ההגדרות, מסתבר שהם נשמרו לעד!!! אני לא יכול יותר לשנות אותו כי אז המשחק פשוט לא שומר אותם וחוזר להגדרות שקבעתי בפעם הראשונה גם עם אני שומר את המשחק. מה אני יכול לעשות??? והאם מישהוא יודע איפה נשמרים ה SAVES בשביל שאוכל לגבות אותם ולהתקין את המשחק מחדש
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא מצליח להיכנס לgta_sa זה רושם לי grand theft auto sa requires at least directx version מה זה אומר??
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום BF4 וBF4 PREMIUM (אם משנה אז מCJS CD KEYS). הקודים נשלחו והכל בסדר (כרגע הBF4 כבר בהורדה באוריגין). עכשיו, הכנסתי את הקוד של הפרימיום אבל לא מופיע לי כלום באוריגין.. זה אמור להיות ככה? זה סוג של תוכן פנימי של המשחק או שמשהו לא בסדר פה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
-
המשחק שוחרר לחנויות וכבר הספקתי לסיים אותו: הגרפיקה מעולה והמנוע הצליח לאמץ מעט את הHD4890 שלי. עלילה זורמת, ודיבוב של השחקנים הראשיים ומוזיקה הרקע טובים. שלבים ארוכים ורואים שהשקיעו בהם. מערכת הנשקים והלחימה נגד המפלצות/רוחות אולי החיסרון היחיד במשחק, כשתשחקו כבר תבינו למה, נגד כל המפלצות יש אותה השיטת חיסול. מי שניסה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-