עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Snir1012010,

אנחנו מגייסים שחקנים לקלאן חדש בשם KodKod הקלאן תג הוא KoD הדרישות הם: SPM 500 + Accuracy 15% + Lvl 55 + K/D 1.20 + הנה קישור לפלאטון : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391762210390/ דבר נוסף : אנחנו צריכים שתהיו אקטיבים כל יום!

2. Started by yoni321,

אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by arik100,

שלום. אני זוכר ששיחקתי במשחק ישן ואני לא מצליח להיזכר איך קוראים לו. במשחק היה לך כהן שיכל לבנות מבנים אשר עלו משאבים. כדי להגיע למשאבים בונים גשרים. היו מבני הגנה והתקפיים. המטרה היא לתפוס את הכהן של היריב ולשם אותו בתוך מתקן עינויים בסופו של דבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by ולרי88,

יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  6. אהלן, התחלתי לשחק ב-Metro 2033. המיפרט שלי רשום בצד והמעבד שלי כרגע על OC של 2.7Ghz. אני משחק על 1440x900 והגדרות על High והמשחק מקרטע. בסביבות 20~30 FSP עם תקיעות מעצבנות כאלה. דרך הסטים אין יותר מדי הגדרות שאיתם אפשר לשחק ע'מ לשפר ביצועים. מישהו מכיר כל מני Tweaks שאפשר לבצע ע'מ לשפר את הביצועים של המשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  7. שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.

8. שלום לכולם רציתי לדעת האם יהיה המשך למשחק הגדול הזה Call of Duty

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. המוד הכי מושקע שיצא איי פעם לBF2 סוף כול סוף מגיע ביום שישי הזה Friday 14th December, 2007 at 19:00GMT אני על סף התעלפות אבל מחזיק מעמד ומאוד שמח שסוף סוף ההרגשה של BF המקורי תחזור אלי!!! אפשר כבר עכשיו למצוא הורדה של המוד הזה בטורנט אבל הוא יהיה מוגן בסיסמה שרק ביום שישי יגידו לנו מה הסיסמה למוד(קובץ ZIP או RAR). ככה שכדי כבר עכשיו להוריד שלא יהיה לחץ ביום שישי. תהנו!אני יודע שאני יהנה 110% מהמוד הזה! אתר ראשי: http://forgottenhope.bf1942files.com/main.php?lang=english טורנט להורדת המוד: http://80.190.246.101:6969/torrents/Forgotten+Hope+2.0.rar.torrent?64A61245F17B91D91709BA848AE22DE42FB340EA נ.ב זה מוד בחינם והוא חוקי[br]פורסם בתאריך: 13.12.2007 בשעה 00:02:31…

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by Stranger,

תודה!!!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by liav12,

למחשב של אחים שלי... :-\

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Slash87,

למה המשחק לא עולה לי?? אני מגיע לקטע שאני לוחץ start new game הוא מתחיל לטעון ובערך ב רבע לפני הסוף הוא קורס... קרה למישהו??

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

הגיע הזמן באמת http://www.fileplanet.com/promotions/supremecommander/open/landing.aspx

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by *NightMare,

חיייב עזרה... איפה תקיית השמירה של המשחק? אני רוצה לעשות ReInstall אבל שלא ימחקו לי השמירות

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by motizkn,

איך מדווחים על שחקן שמשתמש ב Hack? שיחקתי אם הבחור הזה jkdhtrye וכל כמה שניות מישהו מת ממנו. מבט חטוף בדף שלו ורואים דברים שלא מסתדרים לי. 2.62 הריגות לדקה אם סכין? הבן אדם מרמה. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/jkdhtrye/weapons/375989807/pc/

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.

18. Started by Shto,

הורדתי אתמול את המשחק שחבר המליץ לי, ונראה ממש מעניין... אבל כרגע אני נמצא בדילמה כמו רוב המשתמשים החדשים, איזו דמות לבחור? בתור שחקן לשעבר של UO האגדי, אני מכיר את הבעיה של לבחור דמות מתאימה שתעשה את עבודתה כמו שצריך. בעיקרון, אני אוהב קוסמים וקשתים, הבעיה איתם שהם או חלשים או מורכבים מדי למשחק (לא יודע ממש איך הם עובדים במשחק הזה), אבל לרוב הם מתוסבכים ודורשים המון מיומנות, ידע, שיקויים, סקרולים וכדומה. לעומת לוחמים, שלא ממש דורשים יותר מדי התעמקות או "מצרכים", ורק צריכים מגנים טובים ונשקים, ואז נשאר רק לרוץ לתוך אמבוש ולרסק את כולם בכל מקרה, עברתי על כל מיני כתבות שונות, סרטונים, קראתי המון תגובות בפורום הרשמי של המשחק ועדיין לא הצלחתי לג…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  19. התקנתי את ה-Splinter Cell {מקורי } ויש לי בעיה כמו שהיה כאן לכמה אנשים שרואים כמו משבצות לבנות גדולות וכל מקום שיש אור יש בעיות גרפיקה. בקיצר מישהו יכול להביא לי את התיקון למשחק? תודה מראש, מתן {מקורי }

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by liorgadidi,

[glow=gray,2,300]שלום.![/glow] אני רוצה לקנות משחק טוב. עכשיו לא משנה איזה קטגוריה הוא יהיה(ספורט,אסטרטגיה,לא יודע מה עוד) רק שהוא לא יהיה בסגנות כמו דיאבלו או המעניש(the punisher)-אני לא אוהב את סגנון המשחקים האלה... שמישהו הולך מאחוריך ויורה בך או דברים כאלה. תנו לי גם כמה המשחק עולה בחנויות שלא יהיה מוגזם-תתנו הצעות לא לפי המחיר זה לא מה שמשנה.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  22. אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  23. שלום. לאחרונה קראתי לע המשחק half life 2 ונוצר בי הצורך לראות את המשחק הראשון. ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים (1700 מגה הרץ גיפורס 2 וכולי),רציתי לדעת האם המשחק Half life (הראשון) יכול לעלות לי על המחשב אפילו שברשותי מחשב חדש עם מערכת ההפעלה windows xp. עוד שאלה היא האם ניתן עדיין לקנות את המשחק?,או שהפיתרון היחיד הוא הורדה בלתי חוקית מהאינטרנט?. תודה.

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by Fasil,

מי רוצה לערוך סרטון ויודע לערוך סבבה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. Started by fragon,

חירבנתי במכנסיים שראיתי את זה!!

דיונים חדשים בפורומים