משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני נורא התאכזבתי NFS קרבון גם מבחינת גרפיקה וגם המשחקיות והעלילה מעפנה ממה שקראתי עד עכשיו בפורום המשחק הכי שווה הוא טסט דרייבר הזה שכולכם מדברי ם עליו פה בפורום אז מה את אומרים..מבחינת גרפיקה ומשחקיות מה המשחק הכי טוב שיש כיום? (מירוצים כמובן) שווה לקנות את המשחק הזה? (לא להוריד :)
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
באלו דרכים אני יכול לעלות את המהירות במשחק רשת יש לי ולחבר שלי מחשבים חזקים מאד כך שזאת לא הסיבה ,שנינו מחוברים לרוחב פס של 1.5 כך שזה נראה לי בסדר הורדתי גרפיקה וזה עדין לא עוזר הורדתי רזולוציה וגם זה לא עוזר אם למישהו יש עצות אני ישמח לקבלם.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה לוקח כל כך הרבה זמן להחליף בגדים בגרסת ה PS2?? ולמה כש אני נוסע מהר מאוד במכונית ואני עוצר מהר רואים הכל מרוח כזה זה קורה בגרסת ה PS2. ראיתי שיש את GTA:VCS ל PS2 ו PCGAMES.CO.IL שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחצתי רגיל רק על המקש ~ ואז עלה לי החלון הקלדתי צ'יטים שמצאתי כמו god_mode_count=1 , give_all_weapons=1,give_all_ammo=1, ואף אחד מהם לא עבד מישהו יודע למה ואם כן שיסביר לי בצורה מלאה איך להפעיל צ'טים במשחק
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סימתי את המשחק FEAR ובשביל לשחק במשחק ההמשך: First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point אני צריך לעדכן את המשחק הראשון לגירסה 1.08. הורדתי את העדכון וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שFEAR הראשון לא מותקן. מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
-
איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-