משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לוקח כל כך הרבה זמן להחליף בגדים בגרסת ה PS2?? ולמה כש אני נוסע מהר מאוד במכונית ואני עוצר מהר רואים הכל מרוח כזה זה קורה בגרסת ה PS2. ראיתי שיש את GTA:VCS ל PS2 ו PCGAMES.CO.IL שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחצתי רגיל רק על המקש ~ ואז עלה לי החלון הקלדתי צ'יטים שמצאתי כמו god_mode_count=1 , give_all_weapons=1,give_all_ammo=1, ואף אחד מהם לא עבד מישהו יודע למה ואם כן שיסביר לי בצורה מלאה איך להפעיל צ'טים במשחק
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
סימתי את המשחק FEAR ובשביל לשחק במשחק ההמשך: First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point אני צריך לעדכן את המשחק הראשון לגירסה 1.08. הורדתי את העדכון וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שFEAR הראשון לא מותקן. מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
-
איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בשלב 5 והגעתי לגולבין הזה איך אני עובר אותו ?תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר מיואש ! אתם לא מאמינים.. הורדתי לפני שבוע-שבועיים את המשחק CZ .. עכשיו אני בא לשחק בו ברשת אבל משום מה הפינג שלי גבוהה.. למה? =כובע! מה שהכי מוזר הוא שלפני חצי שנה שיחקתי במשחק והוא פעל מצויין הפינג שלי היה בסדר גמור! ועשיתי הכול כדי שזה יחזור להיות נורמלי! סריקות ספייוואר, אנטיוירוס (למרות שזה לא נראה לי הם), פאטצ'ים , חשוב לי לציין שאין שום תוכנות פתוחות כאשר אני משחק.. בסוף לא ידעתי כבר מה לעשות אז התקשרתי לספק אינטרנת שלי נטוויזן ונציגת שירות אמרה לי שנטוויזן לא הכי טובה במשחקי רשת יענו הפינגים גבוהה כאשר משחקים ברשת.. אבל לפני חצי שנה זה היה בסדר!!! קיצר חברה אני לא יודע מה לעשות .. להחליף ספק אינטרנת למרות שאני לא בטוח שזה זה!!! למי שיש הצעות בבקשה תעז…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בקיצור - יש לי את המסך - Sam Syn Mas 730BF ואני גם משחק במשחק FLIGHT SIM יש לי שאלה בקשר ל FRAME RATE הRATE המקסימלי במצב רגיל במסך שלי הוא 60(אני מאמין שבכל מסך דק שטוח הוא ככה) ובקיצור האם אני יכול להגדיר את המשחק ל100 FRATE למרות שהמסך שלי מגיע ל 60 מקסימום??? האם יש איזה שהוא סיכון או שזה בטוח לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
איך אני מפעיל v-sync במשחק infernal ? הפעלתי בדריוור וגם בATI Tray tools, לא עוזר... תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-