עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן, לאחרונה שמעתי על משחק אימה שיצא לפני חודשיים בשם Penumbra: Black plague הבנתי שמצד הביקורות הרשמיות המשחק קיבל ציונים צוננים למדי, ועם זאת, מצד השחקנים, כולם מהללים ומשבחים אותו. רציתי לדעת האם המשחק הזה שווה בדיקה? הוא טוב? מפחיד?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by moshe6524,

אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by POPSTAR,

שלום , אני חדש בפורום מקווה להשתלב , לא היה לי מה להביא אז הבאתי לכם ידיעה חדשה בבקשה . http://ps3.ign.com/articles/725/725847p1.html

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by yotamoo,

איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by coorva,

אם כן, אשמח לקבל לינק. תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by coorva,

התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by Nahum2,

Well I want to know if there is gary mod like program for medivle like game oblivion or something? I wanna create some movies but past once not future.....

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by barak_i,

שאלה שקשור לתוכן המשחק! נכון יש 2 אפשרויות לשים חלקים לאוטו- 1 כשאתה קונה חלקים מוכנים ו- 2 שת'בוחר ת'גדלים בעצמך והכל! אז פעם אחת הצלחתי לבחור תגדלים בעצמי כששמתי איזה Hood לאוטו הראשון שלי... אבל מאז אני לא יכול לשנות את הגדלים שם.... אני יכול לקנות את החלק, אבל לא לשחק עם הסולמות שם... כאילו זה חסום לי לא יודע... אולי צריך ללחוץ שם על משהו?? חחח סורי על הבורות...

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by ישראל אופרק,

Star Wars Jedi: Fallen Order שווה?

11. Started by neil4,

למי יש לינק למשחק אבל ריפ בבקשה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Yoav,

שחכתי איך קוראים לשלב, אבל זה השלב הראשון שבו יש את הקטע שהופכים את כוח המשיכה. בכל מקרה, הגעתי לקטע שבו אתה מגיע לבאר הזה בחזרה והרגתי איכשהו את כל המפלצות. הבעיה היא שזה מלא פורטלים שכאילו מגיעים לאותו מקום, ואני צריך איכשהו להפוך את הכבידה כדי להגיע לתחמושת למעלה (כפי שניתן לראות יש לי מעט מאוד..), ואני מנחש שלשם אני צריך להגיע בכל מקרה. אני מנחש שאישהו צריך להפוך את כוח המשיכה, אבל שאני יורה על הדבר הזה שמשנה אותו על הרצפה אין שום שינוי ואני לא מוצא אחד אחר (הזה שנמצא למעלה שהשמשתי בו מקודם משום מה לא עובד.. הוא שחור כאילו הוא נשרף).. עזרה, מישהו? ד"א, אני חייב לציין שזה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם, והוא רץ מצוין בהגדרות גבוהות עם AAX2 ו-AFX8 (ב-1024X768 כמובן…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by tomllic,

תגידו, זה רק אצלי או שגם לכם יש בעיית פינג בערך משבוע שעבר ?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  15. התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by שחר רצאבי,

כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. תקופת הזמינות החופשית של Quake Champions קיבלה הארכה עד לתחילת השבוע הבא לטובת כל אלו שפספסו - ויש משחק נוסף שמחולק ללא עלות לרגל הצגת יורשו לכתבה

18. Started by galh_5,

ח אולי זה נוסטלגיה אבל אני חושב שהמשחק הזה הוא ממש טוב חחחחחח פעם הייתי משחק מלא עכשיו אולי פעם ב-3 חודשים ממש אהבתי אותו

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by עידו אור,

Loading...

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by adilevy20,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עובר את הבוס הזה בשלב של הגיהנום שבו הוא מוציא חלליות קטנות עם פנסים עליהם ? אני לא מצליח לפגוע במפלצת שום דבר לא מזיז לו אלא רק בחלליות הקטנות האלה אבל הוא כל הזמן מייצר חדשות תודה

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by deelad,

מישהו מקיר CHEATS למשחק Devil May Cry 3 Special Edition PC

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by gkman,

שלום לכולם. בטח שמעתם על המשחק XIII בכל מקרה שיחקתי את הראשון ובסוף המשחק כתוב שהמשך יבוא. אז כשאני לוקח בחשבון שהמשחק יצא בכלל ב2003 חיפשתי את המשחק השני אבל לא מצאתי אותו למחשב ( יש לי אותו כבר מלא זמן בפלאפון) הוא יצא בכלל למחשב?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  24. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  25. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים