משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן הורדתי את STEAM וקניתי את UT3. והשאלה שלי היא מאיפה אני מקבל את הCDKEY שלו ?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכל תותחי הפורום... אני נעזר בכם לא מעט ותמיד אחד מהמוחות המבריקים פה חילץ אותי מבעיות או נתן המלצה טובה ... הפעם זה רציני - אני על סף טירוף - הצילו!!!!!!!!!!! אני ממש באמצע המשימות באי השלישי בgta3 הרגיל ומשום מה החלטתי לשחק עם המודים מבלי(שימו לב) בלי לגבות שום דבר... מיותר לציין שהמשחק נדפק והוא נתקע ישר על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש אך הוא תמיד נתקע באותה בעיה (קופץ חלון ובו כתוב " unhandled excepetion c0000005 at address : 004f8b99 מה אפשר לעשות? איך אפשר להציר את השמירות שלי(איפה הן שמורות?) אם אי אפשר ...אפשר להשיג שמירות של אנשים אחרים? איך אפשר לגרו…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
CD Project RED פרסמו סרטון של 48 דקות משחק מתוך Cyberpunk 2077. מראה על הקצה מה מצפה לנו מהמשחק שעדיין נמצא בפיתוח ולא הוכרז תאריך יציאה. מוסבר בסרטון שזהו עדיין משחק בפיתוח ולכן יכולים להיות שינויים שיתווספו כשהמשחק יצא וגם הגרפיקה ועוד הרבה דברים יכולים להשתפר עד אז. לדעתי נראה ממש טוב גם מבחינת המשחקיות וגם איך שזה נראה כרגע. Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק השלישי בסדרה המצליחה של From Software וגם התואם מבית קאפקום, Dragons Dogma, מקבלים דרישות חומרתיות רשמיות לגירסאות ה-PC אם אתם אוהבים משחקים מאתגרים ומלאים במפלצות, החודשים הקרובים אמורים להיות חיוביים מאוד בשבילכם עםDragon's Dogma: Dark Arisen, משחק ההרפתקאות-פעולה של קאפקום שנוחת סוף סוף במחשבים האישיים לאחר כשלוש שנות בלעדיות בקונסולות, ובעיקר עםDark Souls 3 שמבטיח לספק אקשן מאתגר ומלוטש יותר מאי פעם. האם המערכת שלכם תוכל להתמודד עם הצמד-חמד הזה? התשובות לפניכם. על מנת להפעיל את Dragon's Dogma, שמיועד להתחיל להימכר דרך פלטפורמת הסטים ב-15 בינואר, תזדקקו לכל הפחות למערכת מבוססת חלונות ויסטה או מערכת חלונות עדכנית יותר (אין ציון אודות הדרישה לגירסת 64 ביט,…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המפגרת אבל איזה משחק היום מומלץ שהוא בסגנון של MOH. משחקיות רשת גם חשובה אבל לא הכי חשובה.
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ראו תמונה, חלק מהDLC, אני לא מצליח להתקין למרות שרשומים לחשבון, רעיון?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה מציקה כשהתקנתי את המשחק GTA 3 וקבעתי את ההגדרות, מסתבר שהם נשמרו לעד!!! אני לא יכול יותר לשנות אותו כי אז המשחק פשוט לא שומר אותם וחוזר להגדרות שקבעתי בפעם הראשונה גם עם אני שומר את המשחק. מה אני יכול לעשות??? והאם מישהוא יודע איפה נשמרים ה SAVES בשביל שאוכל לגבות אותם ולהתקין את המשחק מחדש
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה כבר מלפני יומים הוא אומר עוד כמה דקות פתאום הוא החליט להראות לי את ההודעה הזו שלפני זה הוא שיחק רגיל והכל היה טוב .. וזהו כלום לא עוזר.... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ec%ec%e0%20%f9%ed.JPG למה זה עושה לי את זה אין כל סיבה ... אני רוצה לשחק ... אני שילמתי כסף כמו כל בן אדם אחר... הוא אומר כמה דקות הדקות האלה יומים
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בין התאריכים 20-24 באוגוסט מתקיימת תערוכת משחקים גדולה בברלין. הרבה חברות מנצלות אותה להדגמות והכרזות שונות ואנו ננסה כאן להביא ריכוז ביקורות וחדשות מהתערוכה. נשמח לראות גולשים שיתרמו לדיון עם לינקים משלהם לחדשות ודיווחים מהתערוכה. האתר של gamespot שמסקר את התחרות: http://www.gamespot.com/events/leipzig07/index.html Far Cry 2 First Look http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177348&pid=942192&tag=topslot;title;1 Crysis Updated Hands-On - It's Almost Done http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177188&pid=931665&tag=topslot;title;2 Spore Impressions http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177159&pid=92…
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ואם אני מת אני מתחיל ממש בהתחלה זה מעצבן. אפשר שאני ישמור איפה שרוצה?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אהלן, הורדתי את הדמו של Lost Planet (רק האל הטוב יודע למה..) וחמש דקות לתוך המשחק כל העסק נתקע. הייתי צריך לעשות reset למחשב (!!!) וב-event viewer נאמר לי ש-nv4_disp נכנס ללופ אינסופי. מישהו יודע משהו על זה? פישפשתי קצת בגוגל, אבל יש יותר מדי מידע שם, ורציתי לדעת אם מישהו כבר עבר את העניין ויכול לתת לי סיבה + פתרון (זה לא חזר שוב, וממילא העפתי את הדמו לקיבינמט, אבל עדיף להיות מוכן) מפרט מימין.. תודה, -דרור
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היום לאחר ששיחקתי כחצי שעה המסך קפה ולא יכולתי לשחק, הייתי חייב לסוג את המשחק. קיבלתי את הודעת השגיאה הזו: אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה אשמח לתשובה מהירה ועזרה. בתודה מראש, תומר.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק sacred 2 איך הוא? תודה מראש:] עוד שאלה קטנה מה הסגנון של Fallout 3 לא ממש קלטתי מחיפוש תמונות בגוגל.. ואם אפשר חוות דעת בשורה על המשחק הזה (=
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-