עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by imac,

לא להאמין הפינג שלי היה 7!!!! (ADSL 0.5)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הפינגים עכשיו פשוט בילתי ניסבלים המינימום שאני מצליח להוציא כשכלום דלוק,ואני אומר כלום! אני משיג 180 פינג בלחץ! זה בילתי ניסבל עם אני מצליח להרוג 3 במישחק אחד אני שמח! מה עושים? אני מחובר לזהב!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה

4. צמד הכותרים הבולטים מצטרפים אל רשימה הולכת ומתארכת של משחקים אשר מנסים להגן על עצמם מפני הפצה פיראטית בעזרת הכלים של החברה האוסטרית רק לפני כמה שבועות שמענו את המייסדת של אחת מקבוצות הפיראטיות הבולטות בתחום המשחקים מביעה ייאוש כמעט מוחלט מטכנולוגיות הגנת הקבצים של חברת Denuvo, ותחזית מאוד קודרת לעתיד התחום של פריצה והפצה חינמית של כותרי PC – והנה מגיע לו דיווח שמחזק לכאורה את הטענות, כשעוד שני כותרים חדשים ובולטים מתגלים כמי שישתמשו בשיטותיה של חברת התוכנה האוסטרית העולה. Rise of the Tomb Raider, שהושק רשמית אתמול לצד ביקורות חיוביות מאוד מכל כיוון, וגם Far Cry Primal המסקרן שיושק בתחילת מרץ, אושרו שניהם כמי שיתבססו על הגנותיה של Denuvo – לכאורה בגירסה חדשה ומתק…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. האם ה-Knuckles הם מה שיהפוך לדרישת הבסיס החדש במשחקי מציאות מדומה מתקדמים? לכתבה

6. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by KKK,

שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xxdragonxx,

אפשר להפעיל את המשחק הזה על SM2? כאילו יש איזה טלאי או משהו לעשות בשביל שזה יפעל? אותה שאלה לגבי ביושוק...

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  9. Started by KermitShor,

טוב רשמתי כבר באשכול אחר שיש לי בעיה עם המשחק איך שאני לוחץ על המגילה הראשונה הראשונה במשחק הוא עושה לי רסטרט למחשב עדכנתי דרייברים התקנתי מחדש ושום דבר. טוב אז יש לי בקשה... כדי להמנע מללחוץ על המגילה הזו אפשר סייב של המשחק בשלב הכי מוקדם שלו למי שיש ממש תחילת המשחק (אחרי שלוחצים על המגילה הזו.. ) אני מקווה שזה יעבוד icq 107686686 nitzan2222@walla.co.il בבקשה כי כרגע.. אין לי אפשרות לשחק בכלל במשחק הוא כל פעם עף לי ממש בהתחלה(המגילה שאני מדבר עליה- ישר אחרי שמסבירים לי איך לסובב את המצלמה ולזוז מסבירים על המגילות - כסף זהב וברונזה.. ואז אומרים לי ללחוץ על המגילה.. וברגע שזה קרה המחשב עושה ריסטרט

10. Started by BAGINS,

שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by esaly,

היי! התקנתי את המשחק ויש לי את מסך המחשב שלי ובנוסף LCD כמסך מורחב. לא ראיתי אפשרות בהגדרות של המשחק להרצה על ההמסך המורחב. במלא משחקים האופציה הזו די בסיסית. מישהו הצליח להגדיר משהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by mMmSaK,

שלום לכולם.. אחרי שיצא המשחק בחינם לכמה זמן ישר קפצתי על המציאה ואחרי זה כולם גילו שב windows 10 זה עושה בעיות, אמרו למצוא קובץ שמסתיים ב INI ואני לא מוצא אותו וזה בינתיים לא מראה תצוגה כמו שצריך. זה הופך את התצוגה לורודה בחצי אחד של המסך והחצי השני הכל שחור אולי אני צריך להתקין את המשחק מחדש? כי אין לי מכל האנשים בעולם אין את הקובץ הזה עדכון: הצלחתי להפעיל רק red alert 2 רגיל בינתיים ולא את היורי. עם היורי זה עדיין עושה לי את אותם בעיות ואני לא מצליח לסדר ומה לא שניתי. נסיתי הכל כבר

• 3 תגובות
    • 10.6k צפיות
  13. Started by Or94,

טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by TMRider,

שלום אנשים... לפני כמה ימים עשיתי סדר בספריית משחקים שלי, ומצאתי את המשחק המקורי (הגדול אני חייב לומר) "כוכב כחול" - מבוסס על חיל האוויר הישראלי - אם אני לא טועה בהוצאה של Jane's Combat Simulations ובפיתוח של PIXEL הישראלית. המשחק הזה היה פצצה עם מנוע גרפי די טוב לתקופה (1998 אם אני זוכר), ועכשיו ככה לפני הצבא, ממש בא לי לשחק בו שוב, בשביל המוטיבציה (יש לי אפילו ג'וייסטיק). הבעיה היא שמשום מה המשחק לא רוצה לעבוד על XP. הוא פשוט לא עובד :'( הפעם האחרונה שאני זוכר אותו פועל הייתה על חלונות 98 או ME אם אני זוכר נכון, ואני ממש ממש אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא דרך להפעיל את המשחק ב-XP. אם צריך עוד פרטים , בתגובות. סליחה על החפרנות, אני ממש ממש מתלהב מהמשחק. הרבה ה…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. כשאני משחק במשחקים שעובדים על FPS "גבולי" כמו CRYSIS או BF BC2 [הבטא] אני מרגיש שהמצאות FRAPS ברקע מכבידה על המחשב קצת.. אני מדמיין או שחישוב הפריימים של התוכנה אכן מוריד לי כמה FPS בודדים? תודה רבה [=

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by barcelona2002,

מישהו יודע איך להפעיל את המולטי פלייר בCALL OF DUTE כי כשאני רוצה להצטרף לסרבר של חבר שלי הוא אומר לי מחפש סרברים ככה חצי שעה והוא לא מוצא סרברים להתחבר אליהם מישהו - עזרה!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by chobo,

שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום! אני מנסה להפעיל את המשחק 18 wheels of steel. המשחק אינו תומך במערכת הפעלה שיש לי. רציתי לדעת אם בכול זאת יש דרך להפעיל אותו מבלי להשתמש במערכת הפעלה אחרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by johnwoo,

כשאני רוכש משחק חדש אני מחוייב להפעיל אותו כשהדיסק נמצא בכונן הדיוידי. יש אפשרות כלשהי לשחק במשחק ללא צורך בדיסק ההתקנה (אני רוצה לקנות את COD4, אבל לא מעוניין להיות תלוי בדיסק)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי משחק רשת שמיועד עבור רשת ביתית(כלומר לא אינטרנטית) הבעיה שלי שאני לא מצליח לשחק בזה, אני כותב localhost וזה כותב לי שמחשב היעד דחה באופן פעיל מה אני יכול לעשות?האם זה קשור לחומת אש של המחשב? אני חייב תשובה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yogev_k,

שלום לכולם. התחשק לי לחזור למשחקי הילדות שלי כמו כוכב כחול וחיל האוויר האמריקני. כמו שרובכם יודעים משחקים אלו תומכים בווינדוס הוותיק (98). כשאני מפעיל אותם על ה-xp הם לא עובדים טוב בכלל , בקושי עולים , נתקעים , רואים חצי מסך , וכו.... רציתי לשאול האם מישהו יכול לעזור לי באיזשהו פיתרון או משהו שאני יוכל לשחק במשחקים האלו. תודה מראש. יוגב.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by naoriko,

יש לי משחקים ישנים ואני רוצה להפעיל אותם במחשב והם פועלים או מהר מידיי או לאט מידיי יש איזה קובץ או משהו שמסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by GREATTHUNDER,

מה נשמע? יש אפשרות להפעיל משחקים ישנים על WINXP PRO ? ניסיתי להפעיל GTA (הראשון) והוא לא עלה הוא הציג לי את ההודעה הזאת: ניסיתי להפעיל אותו גם בתוכנת DOS שנתנו בטופיק של המשחקי נוסטלגיה וזה לא עבד. אח"כ ניסיתי להפעיל אותו בWIN בתוך campatibility שיניתי ל win95 וסימנתי את כל ה V ים, כלום אותה הודעת שגיעה ניסיתי גם להתקין RA1 וגם בו יש לי את אותה בעיה... יש בכלל אפשרות להפעיל את המשחקים האלה בווינדוס XP? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. Started by avive,

שבת שלום לכולם, אני משתמש בלפטופ 13.3 אינץ ובא לי לשחק במשחקים כמו SIMSITY 4 הבעיה היא שאין אפשרות בהגדרות משחק לשים אותו על מסך מלא ודי מתסכל לשחק שרק במרכז המסך יש תוכן. יש איזושהי תוכנה או אופצייה למתוח את המשחק שיוצג על מסך מלא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים