עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם הקונסולה הצנועה הייחודית של נינטנדו תוכל לעקוף את היקפי המכירות של ה-PlayStation 4? לכתבה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

כול מידע יעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  5. ?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by BeNDeR,

אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המפיצה היפנית הגדולה מתנגדת עקרונית לקונספט ה-Loot Box שאימצו מקבילותיה - אך בהחלט מתכננת להציע לנו יותר ויותר משחקים המבוססים על קישוריות לרשת במקום על מצבים עלילתיים לשחקן בודד לכתבה

8. Started by blackbimer,

יש לציין שהכרטיס הוא sis 315 עם 128 מגה. או קיי לאחר שהתקנתי את המשחק המקורי דרך אגב אני לוחץ כדי להפעיל וצצה לי הודה "פולסקרין נוט פאונד" מישהו יודע או יש לו מושג מזה השטות הזאת..? כן אי יודע הכרטיס לא משהו (מישהו שמע עליו בכלל?!) אבל בכל זאת אני משחק בו משחקים כמו מקס פיין ,אי גי איי, אפילו פאר קריי עולה איכשהו אז מה הסיבה שמישחק שהוא בערך ברמה של מקס פיין לא עולה? מקס פיין רץ מדהים אצלי ולא ידוע לי שמטריקס הרבה יותר משכוכלל ממנו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA

10. Started by Lynch,

ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !

11. ההרחבה החדשה של משחק ההתגנבות האיכותי תמשיך את הקו העלילתי שלו, אך לא תדרוש אותו על מנת לפעול לכתבה

12. במפיצה האמריקאית חשפו את התוכניות שלהם לשנתיים הקרובות, עם התמקדמות במספר כותרים מצומצם בפרופיל גבוה EA רחוקה מלהיחשב החברה האיכותית והאהודה ביותר בנוף הגיימינג, אבל לא ניתן להכחיש את העובדה שהיא מחזיקה בכמה מהמותגים הגדולים והמצליחים ביותר בשוק הזה – ולפי התוכניות לעתיד הקרוב שאותן היא חשפה לאחרונה, נראה שהיא מתכננת להמשיך ולהתבסס על חיזוק שלהם, עם מעט מאוד הפתעות ונסיונות נועזים. במפיצת המשחקים הגדולה חשפו את לוח זמני ההשקה המיועד שלהם לשנה הקרובה – כאשר במהלך הרבעון הנוכחי (הרבעון הקלנדי השני, שהוא הרבעון הראשון של שנת הכספים במונחיה של החברה) יהיה זה משחק הפעולה-פארקור Mirror's Edge: Catalyst שיקח על עצמו את האחריות להוביל את ההכנסות קדימה. ברבעון הבא, בין ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DXter,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול ומה צריך לעשות כדי שאני אעתיק את השמירה שלי ככה שאני אוכל להמשיך לשחק במחשב אחר...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by ari,

שלום לכולכם אני חדש אז אם אפשר בעדינות העתקתי nba2003 מדיסק צרוב למחשב אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מהמחשב הוא מבקש את הדיסק מה עושים?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by YoniDahan,

טוב, אז הפאצ' המיועד יצא לאוויר (fall patch) ויש לא מעט דיווחים ברשת על בעיות כאלה ואחרות. לכל מי שעידכן, יש בעיות? אני עדכנתי והאמת אחרי כמה דקות של משחק, המשחק פשוט "קפא". מקווה מאוד שמדובר במקרה חד פעמי, אבל משום מה אני לא כל כך אופטימי :-) ובכלל, זה הפאצ' המדובר או שסתאם עוד 1.5 גיגה של עידכון אחר בכלל? http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-fall-patch-coming/

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. ההחלטה של סוני להסיר את המשחק המדובר מהחנות המקוונת שלה מאיצה משמעותית את התגובות החריפות הנחרצות נגד המפתחת - וכעת נראה כי כמה תביעות ייצוגיות על הטעייה מכוונת עלולות להפוך את המצב לגרוע אפילו יותרלכתבה

17. Started by SilentBob,

הפרק החדש בסדרת המשחקים האהובה מצליח לעצבן מעריצים וותיקים ומתנסים טריים כאחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הפארסה-של-might-and-magic-heroes-7/

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by icebreak,

http://www.cesspit.net/drupal/node/491 מספר משתמשים ב WOW כעסו על חלק מהאפשרויות של המשחק, וארגנו הפגנה של עשרות משתמשים אונליין בחלק מהמקומות... בתגובה BLIZZARD סגרו זמנית לכולם את החשבונות, על הפרת סדר העולם סתם מצחיק, בלינק למעלה יש הרבה תמונות של ההפגנה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש איזה משחק מעניין (משהו בסגנון WORLD OF GOO, MACHINARIUM ודומים) ממש לא חייב להיות חדש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-07-from-software-having-a-tough-time-porting-dark-souls-to-pc-frame-rate-issues-remain From Software לא יודעים מה הם עושים...

• 20 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by Anas-Nanas,

אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. חשבתם שהשיטות הקיימות כיום לשכנוע שחקנים לבצע רכישות של תוספות דיגיטליות בכסף אמיתי בכותרים המקוונים השונים הן בעייתיות? הטכנולוגיה של המפיצה האמריקאית הגדולה מצביעה על כך שזה הוא רק קצה הקרחון לכתבה

23. יש לי WARCRAFT3:FT ואני עם הפיירוול של ווינדוס ואני לא יכול להיות הוסט אני יודע שזה הפיירוול כי לפני הייתי עם ZA וסידרתי את זה אבל לא אהבתי אותו ומחקתי אותו ועכשיו אני עם הפיירוול של ווינדוס מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים