משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.gametrailers.com/player/23072.html תהנו!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לוחץ על הדיסק בוחר את אשפה אחר כך מופיע לי חלון שמודיע לי לסגור כמה שיותר תוכנות אני לוחץ על אישור כמובן ואז על אינסטול מקליד את הקוד של המשחק לוחץ המשך מגיע להסכם הרישיון(אבל הוא ריק) לוחץ על YES ואז מופיע לי הבעיה שבתמונה המצורפת יש לי DX9C! ויש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
למי שאין סטים ולא בעניינים, היום יצא לשוק משחק RPG חדש. במשחק אפשר לשחק solo או coop עד ארבע שחקנים. לא מדובר בעוד משחק hack & slash ממוצע, במשחק הזה תגלו גיימפליי שונה לגמרי. מהדקה הראשונה במשחק תגלו גימיק מהפכני שנותן לכם ליצור קסמים מרשימה ארוכה של אלמנטים, כמו fire, earth, water, life, shield וכו. לאחר שבחרתם ברשימת אלמנטים מסוימת, תהיה לכם כמה אפשרויות להטיל קסמים: להטיל את הקסם על דמות מסוימת, אם זה אויב או ידיד, להטיל קסם מסביבך, או להטיל את הקסם על עצמך. למשל, אם בחרתם באלמנט life, אתם יכולים לרפות את עצמכם על ידי מקש אמצעי של העכבר, או לרפות ידיד על ידי מקש ימני. אך תזהרו, אם לא תכוונו טוב אתם עלולים לרפות את האויבים. במשחק יש גם רשימה מוכנה מראש של קסמים, כ…
-
- 28 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לרכוש את המשחק wolfenstein ii: the new colossus דרך steam, דרך האתר הרשמי שמפנה ללינק של סטים: https://wolfenstein.bethesda.net/en/order בעת הפניה לתוכנה - זה מחזיר לדף הראש של STEAM , כאילו המשחק לא קיים - גם בחיפוש. הרבה זמן לא השתמשתי בסטים, מה פספסתי? תודה עריכה: מסתבר שלא מוכרים את המשחק בארץ - בגלל הסמלים של הנאצים, למרות שאנחנו הורגים אותם במשחק.. איזה קטע....
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
היי לקראת היציאה של THE WITCHER 2 החלטי שאני חייב לסיים את המשחק הראשון...כן אני יודע תגידו לי הכי עדיף להתחיל מהתחלה עם אין לי שמירות שלי מהתקופה כשיצא המשחק...אבל לצערי אין לי ממש זמן...בגלל זה אני חייב שמירות מסודרות מבנאדם מסודר לפי פרקים או איך שהמשחק התחלק שם... אני ממש לא זוכר איפה נעצרתי אבל הייתי דיי מתקדם אולי אפילו לקראת סיום.... בהזדמנות אני יקרא ספויילרים של העלילה עד איפה שגעתי בזמנו כדי להיכנס לעניינים קצת... מישהו יכול לעזור לי עם השמירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי בשלב הזה שבהתחלה צריך להרוג 3 שכירי חרב לשבש איזה 5 מחשבים של תקשורת או מכ"מ או משהו כזה בקיצור אחרי המחשב השני אני שומר את המשחק נתחיל בזה שלקח לי בערך דקה וחצי לשמור שזה לוקח בד"כ 10-15 שניות ואז המשחק התחיל ממש לקרטע.. אפילו הסרטוני הדרכה תקועים כאלה וגם המוזיקה ברקע של המשחק.. טוב הפעלתי מחדש בהתחלה המשחק בכלל לא עלה לי זה היה נתקע משומה בלוגו של Playstation 2 נתתי למכשיר לנוח כמה דקות וניסיתי להפעיל את ה-PES 6 עובד כמו שצריך אפילו שיחקתי 40 דקות בכל מקרה ניסיתי שוב את הספלינטר סל ועכשיו הוא נתקע לי שאני מנסה להיכנס לשמירה שלי בשחקן יחיד מה לעזאזל קרה לזה ?! נ.ב הדיסק נקי מבריק ואין עליו אף שריטה..
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משחק והדיבור באנגלית אבל הטקטס באטלקית האם אפשר לשנות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלהפעיל את המשחק. יש שגיאה בויסטה כל פעם שמנסים להפעיל את המשחק על RAILWORKS PROC. האם מישה יכול לעזור לי איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 19:25:37 מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא פתרון לבעיה?או מכיר לחילופין סימולטור רכבות אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש משחק שעוסק בניהלו חווה/בניית חווה! משהו כמו שיש בפייסבוק,רק במחשב עצמו לא באינטרנט ולא אל תציאו לי את ה"יהודה החוואי" או איך שקוראים לזה! משהו בסגנון ZOO TYCON/ROLER COOSTER וכאלו ! שנה טובה,מתוקה הרבה בריאות הצלחה ואושר. תודה לכל התותחית שמקדישים זמן לאנשים אחרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן סיימתי את הCHRONICLES OF RIDDICK, ואני חייב לומר שהמשחק היה מעולה, יותר טוב מהמון משחקים שיצאו בשנה האחרונה. מתוכנן למשחק הזה המשך? היות ומדובר על החלק הראשון של הסרט... תודה!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מונטאג' מפחיד http://www.youtube.com/watch?v=6_Fa9N7dFRo
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-