משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שאני נכנס להגדרות ורוצה להפעיל את האנטי אליאסינג הוא מושחר לי ואי אפשר להפעיל אותו ואותו דבר גם לגבי הגדרות הSHADERS. יש לי FX5200 אז אולי הכרטיס חלש מדי והוא לא מאפשר לי? למרות שעכשיו הכל כמעט על המקסימום וזה פועל על 30 FPS אז אני רוצה להוריד לMEDIUM ולהפעיל אנטי אליאסינג..מישהו יכול להגיד לי איך משנים?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. שיחקתי לפני הרבה זמן ב monkey island 3 ו monkey island 4 וב grim fandango וממש אהבתי אותם. מישהו מכיר משחק טוב בסגנון ובאותה רמה?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק (מקורי וחדש) מארה"ב המחשב שלי עונה על כל הדרישות המצויינות בחוברת ההוראות הדרייברים שלי מעודכנים ויש מספיק מקום בדיסק הקשיח בעת ההתקנה ממש לקראת הסוף של הדיסק האחרון המשחב נתקע בעת העתקת קובץ AVI, ניסיתי להתקין את המשחק מספר פעמיים ובכל פעם הוא נתקע באותו מקום ואני נאלץ לעשות RESET מאחר והמחשב לא מגיב ואם אני מנסה להפעיל את המשחק כמו שהו הוא הותקן אני מקבל את ההודעה: FULLSCREN MODE NOT FOUND מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
משחק מעניין החברה בחינם נותנת לשחק שמה באנגלית:Fiesta online לאלה שמשחקים במשחק סקייפ של מנהל הקהילה הישראלית שמה Guy מתל אביב בקשו ממנו להצתרף לקבוצה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בתוספת לגירסה הייעודית של Doom, בחברת Bethesda מתכננים לשים את כל הקלפים שלהם על עולם ה-VR עם גירסאות מלאות של הלהיטים Fallout 4 ו-Skyrim, שלא יהיו זמינות לכולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 2 followers
-
-
חרי שאני מתקין אז שאני בא להיכנס למשחק זה עושה לי את ההודעה הזאת: pes2009.exe - שגיאת מערכת -{אין אפשרות לאתר רכיב}- הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3dx9_30.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. אז מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לכל מי שיש גירסא רוסית שהפך אותה לאנגלית בגלל שיצא (04.06) פא'ץ חדש ( וגם את הפרימיום שרכשתי גם P: ) צריך להוסיף מחדש תקבצים ... לקח לי חצי שעה עד שמצאתי את העדכניים ביותר ... אז למי שמסתבך הינה ... http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch בהצלחה ... ונראה אותכם בפרימיום ;]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צהריים טובים אין לי שמץ אבל כל כמה זמן שאני משחק במשחק, אחרי כמה דקות (לא קבוע, משתנה) המשחק מתנתק לי וכתוב לי "done" אם יש קשר אז הכרטיס שלי הוא 8800gt 512 עם זיכרון 2 גיגה 800 .
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שימו לב! יש באג בחלק מהעותקים של המשחק שגורם לכך שבקווסט של הכלא, אחרי שהרגתם את האיש בחדר עם האנשים המהופנטים (אתם תבינו שתגיעו אם לא הגעתם עדיין) לא מופיע יצור נוסף שאמור להופיע. במקרה הזה מה שצריך לעשות הוא כך: ללחוץ על ~ כדי להפעיל את הקונסולה. להקיש שם DebugMode 1 אח"כ להקיש שם dm_spawncreature M1Q2_DEVOUR והיצור יצטרף לחבורה שלך. כדי להרוג אותו תצטרך להקיש (באותה התיבה ממש): dm_cowsfromhell זה ישלח אליו פרות מעופפות. זה עלול גם להרוג בטעות את הHenchman שלכם אבל זה לא בעייה לחזור למקדש אחרי זה כי אתה צריך בכל מקרה עם המוח של היצור. זה הפתרון הזמני עד שביוויר תוציא תיקון.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שאלה שקשור לתוכן המשחק! נכון יש 2 אפשרויות לשים חלקים לאוטו- 1 כשאתה קונה חלקים מוכנים ו- 2 שת'בוחר ת'גדלים בעצמך והכל! אז פעם אחת הצלחתי לבחור תגדלים בעצמי כששמתי איזה Hood לאוטו הראשון שלי... אבל מאז אני לא יכול לשנות את הגדלים שם.... אני יכול לקנות את החלק, אבל לא לשחק עם הסולמות שם... כאילו זה חסום לי לא יודע... אולי צריך ללחוץ שם על משהו?? חחח סורי על הבורות...
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני משחק בדיאבלו ולא רואים איכותי בכלל מעבד:E6400 זיכרון:2 ג'יגה כרטיס מסך:9400GT 1024 אם אני ישפר רק את הכרטיס מסך נגיד ל 9600 זה ישנה את מראה המשחק משמעותי או שצריך כבר להחליף הכל?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראות נסיתי להפעיל את GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
New Grand Theft Auto IV Media Released http://www.shacknews.com/onearticle.x/51235
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד - העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי. קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי. למישהו יש פתרון? מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מזמן לא ביקרתם בניו-יורק ? CRYTEK מסדרת לכם פינוק במחלקה ראשונה עטופים ב-NANOSUIT 2
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המשתמשים מקבלים הוכחה נוספת לכך שקולם המשותף הוא בעל השפעה - המפיצה של כותר הפעולה מחליטה להסיר את מנגנון ה-Denuvo Anti Cheat החדש שיצר שלל בעיות ודאגות בלתי צפויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-