משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
הדעתי למשימה 7 בשלב השני מול הטנק. נשארתי עם 2 חיילים בלי רימונים. הורדתי את כל החיילים שלהם חוץ מאת הטנק איזה דרך יש לי בשביל להוריד את הטנק?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברי קהילה יקרים, Israel Gaming Association גאים להציג את טורניר IGA Season 1! על מהלך הטורניר: הטורניר מחולק לחמישה Clashים, שבהם שחקנים יתחרו על פרסים ועל Seeding לתחרות ה-Championship. בכל Clash, השחקנים מתמודדים על 50$ + פרסים נוספים – ובנוסף השחקנים מתחרים על Seeding) Seeding - ככל שמגיעים גבוה יותר בתחרות, מקבלים יותר "ניקוד"). בסוף חמשת הClashים, 32 השחקנים עם הניקוד הגבוה ביותר יכנסו לתחרות ה Championship. ה-Seeding חשוב גם לתחרות ה-Championship עצמה, כאשר השחקן בעל ה-Seeding הכי גבוה, ישחק נגד השחקן עם ה-Seeding הכי נמוך (מקום 1 נגד 32, מקום 2 נגד 31, מקום 3 נגד 30 וכו'). כך שלשחקן בעל ה-Seeding הגבוה ביותר, יקבל בתיאוריה (כי במציאות מי יודע מה יכול לקרות…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהולך לצאת sc2 האם מישהו יודע מתי הוא יוצא ומהם הדרישות שלו?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שימו לב! יש באג בחלק מהעותקים של המשחק שגורם לכך שבקווסט של הכלא, אחרי שהרגתם את האיש בחדר עם האנשים המהופנטים (אתם תבינו שתגיעו אם לא הגעתם עדיין) לא מופיע יצור נוסף שאמור להופיע. במקרה הזה מה שצריך לעשות הוא כך: ללחוץ על ~ כדי להפעיל את הקונסולה. להקיש שם DebugMode 1 אח"כ להקיש שם dm_spawncreature M1Q2_DEVOUR והיצור יצטרף לחבורה שלך. כדי להרוג אותו תצטרך להקיש (באותה התיבה ממש): dm_cowsfromhell זה ישלח אליו פרות מעופפות. זה עלול גם להרוג בטעות את הHenchman שלכם אבל זה לא בעייה לחזור למקדש אחרי זה כי אתה צריך בכל מקרה עם המוח של היצור. זה הפתרון הזמני עד שביוויר תוציא תיקון.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש איזה משחק שמהדהד לי ככה חלש בזיכרון שאני מת לדעת איך קוראים לו עכשו אני לא זוכר אם שיחקתי בו בפליסטיישן או במחשב וזה הולך ככה: אתה משחק בדמות ילד עם כובע וכלב (לא סגור על הכלב) יש לך רובה שהוא מין שואב כזה שבעזרתו אתה שואב\מחסל מפלצות שחורות כאלה דומות לצללים או שהן צללים וזהו אתה מטייל ככה בשלבים בהרים וביערות ומציל תעולם מהצללים האלו איכשהו הזכיר לי קצת את oddworld נ.ב יש עוד משחק ששיחקתי בו בפלייסטישן נראה לי קוראים לו omania או משהו כזה אתה משחק נינגה מיסתורי כזה שקופץ על גגות וזורק תכוכבים האלה זה בערך מה שאני זוכר תודה מראש!!!!!
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום נתקעתי במשחק בשלב הרביעי. השלב שאחרי הצלת הטייס...עוברים למסך שהמטרה בו להגיע למקלט הראשי.... העניין הוא שאי אפשר להגיע למקלט הראשי...אפשר להגיע רק לבניין הישן חוץ מזה...שמצאתי שם כספת אבל לא מצאתי את הקומבינציה..... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אנשים , אני יודע שכבר הרבה התלוננו לגבי זה , ביצעתי חיפוש , מצאתי ת'רד של יותר מ 100 עמודים , ולא היה לי כוח לחפש שעות שם =\ בכל מקרה , הבעיה היא כזאת : התקנתי Vista לאחרונה , ומאז המשחק בקושי זז (רצוי לציין שגם עם XP הוא לא עבד מיודע מה) הורדתי את ההגדרות את המשחק שהכל על Medium 600\800 view distance 80% בקיצור , הגדרות דיי נמוכות . המחשב שלי הוא : AMD 64bit 3500 1024 DDR ATi X850 XT Pe MSI K8Neo Platinium Edition בקיצור , מחשב סביר + , להרצת המשחק הזה. רצוי לציין שגם בויסטה , אני הורדתי את ה Aero , ועכשיו הוא נראה כמו windows 98 יותר גרוע מ XP . בלי שום eye candy בלי כלום! אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני מריץ את המשחק. המחשב פורמט לפני שבוע+ , ביצעתי בדיקת וירוס…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך משחקים ב-Heroes Complete ברשת?? עם העולם וכל זה..??
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם כבר יש זומבים למשחק הזה (פרוץ) ברשת ? ואם אשמח ללינקים והסברים. תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, גם לכם יש פינג גבוה במשחק? יש כאן מישהו שמשחק עם 4 קווים (צבע ירוק)? Black ops 2 כמובן..
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כותרת. המפרט בצד. (HD7970, i5 3470, 8GB 1600MHz) רזו' - 1920*1080. ראיתי אנשים מריצים אותו עם 4XAA על 60FPS... הגיוני? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אי אפשר יהיה לעשות AA http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030718155730.html
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6207185/?tag=topslot;img;1 הגרפיקה נראית ממש מציאותית!
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אתר הבית מכיל המון מידע -http://www.ageofconan.com/ ז'אנר- Fantasy Online Role-Playing יציאה- 20/05/2008 בינתיים המשחק קיבל דירוג M (קרי,לגילאי 18 ומעלה) שזה טוב. http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26199900&sid=6185659&tag=latestnews;title;4 טריילר/טיזר http://www.stage6.com/user/avenfou/video/2188714/Age-of-Conan---HD שווה לעקוב http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanhyborianadventures/index.html?tag=result;title;0
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-