משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
זהו תאריך היציאה של המשחק האדיר הזה, כתבתי את התאריך כדי לעדכן אנשים שלא יודעים! זה תאריך היציאה בארה"ב (17/10/2006) בישראל סביר להניח (באומדן) זה יהיה במחצית הראשונה של חודש נובמבר (11)
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בסרטונים הבאים המודר ‘Chubz’ מדגים איך DOOM היה נראה ומשוחק אם היה יוצא בתקופה הנוכחית, אותי אישית זה הצחיק מאד. מה שכן, הוא צודק לדעתי. http://www.shacknews.com/article/76656/doom-mod-pokes-fun-at-call-of-duty
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים
-
היי מישהו יודע מה אומרת השגיאה הזו ? ( מצ"ב צילום מסך) זה ממש בהתחלת ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אך המשחק נגמר עם כל הדברים וכל ההפתעות
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברצוננו להודיע על פתיחתו של קלאן חדש למשחק ארמה 2- קלאן ישראלי. הקלאן ירכז את שחקני ישראל במסגרת משחק אחת ויציע חווית משחק שונה ומאתגרת. הקלאן הישראלי, IDF, יתנהל בצורה בוגרת ואחראית וישאף למשחקים ריאליסטיים עד כמה שאפשר הן ברמת בניית המפות והן ברמת הפיקוד בשטח. מתאים לכם? הצטרפו אלינו! asaflivne4@gmail.com goldenfiver@walla.com ישנו גם פורום ואתר למשחק אך הם בבניה. לאתר הרשמי שלנו נב: חברי הקלאן הם בעלי עותק חוקי בלבד של המשחק. אם אין לכם עותק חוקי ואתם מעוניינים להצטרף לקלאן, שיקלו לרכוש אחד כזה. אני מצרף מספר תמונות מהמשחק הקבוצתי הראשון של הקלאן. במשחק השתתפו כ8 חברים אשר ביצעו פשיטה אל תוך שטח אויב, אשר בו נמצאו מספר בני ערובה, ועל הקבוצה היה לשחררם וללוות…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
צמד משחקי סדרת Metro 2033 במחיר שאסור לפספס, הנחות על כותריה החדשים של חברת Ubisoft ועוד הצעות קורצות מצפות לכם בחנות של פלטפורמת הגיימינג עד לתחילת השבוע הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עובר את הענק בבית קברות בשלב 5...?????
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=86094 אם כן אז מתי.. קוראים למשחק JAWS משהו.. ואני תמיד חיכיתי למשחק בסגנון כזה. אם זה יוצא ל PC אז אפשר לדעת גם מתי?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
סרטון השקה עדכני ותמונות מרשימות מקבלים את פנינו לקראת נחיתת הכותר המפורסם בחנויות בהמשך השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איך אפשר לגרום לכך שכפתור ה WINDOWS (זה במקלדת עם הציור של הסמל של windows) לא יתפקד בזמן משחקים - אני כל הזמן בטעות לוחץ עליו ויוצא לי מהמשחק. תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת - נועד לפתור ויכוח שלי עם בן דוד.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבנות או למחוק קירות במשחק הסימס 2... ממש מוזר.. משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד. מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-