משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מי קשור במילחמה אני קשור אני בארנה מי משחק איזה כח אתם ?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לכל חובבי ה Mech Fighting תראו את זה Official Hawken Gameplay (work in progress) אני לא פאן של המשחקים מהסוג הזה אבל.... כל תא בגוף שלי רוצה את המשחק הזה !!!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לחזור למשחק ומן הסתם התחלתי לחפש מודים שישפרו אותו. מצאתי שני מודים שטוענים שהם ההמשכים הלא רשמיים לטלאים של המשחק ומתקנים המון באגים. הנה: 1. http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=7347 2. http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=19510 איזה מהם להתקין ? אולי את שניהם ? (לא תהיה התנגשות ?) יש לי את ה - UTILITIES הבאים: MORROWIND GRAPHICS EXTEDER, MORROWIND SCRIPT EXTENDER ו - MORROWIND ENHANCED. על אילו מודים אתם ממליצים ? (יש לי מספר מודים של טקסטורות ואת המודים של LGNPC, את ATMOSPHERIC SOUND EFFECTS, Dracandros' Voice, THE LOST ARTIFACTS OF MORROWIND) איך המודים של ששוחררו בינתיים ע"י צוות TAMRIEL REBUILT ? מומלצים ? (…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …
-
באחד משיטוטיי השונים באתרי המשחקים ברשת בחיפוש אחר משהו שווה נכנסתי לי ל"בקרוב" של המשחק הזה לאקס בוקס 360, האמת היא שאף פעם לא ממש אהבתי את הסדרה הזאתי אבל שכראיתי את הגרפיקה בתמונות נשארתי די בפה פעור. שתי התמונות האחרונות הן אלו שהכי הדהימו אותי, איזה איכות ואיזה רמת פירוט, האם בכך הגענו לרמה חדשה של פוטו-ריאליזם?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם EA פריסמו PATCH ל NBA LIVE 2007 ...כזה שמתקן באגים וכאלו ובנוסף מאחר ואני מעט מאוכזב מ NBA LIVE 2007 רציתי לדעת איפה אפשר להוריד עדכון של ROSTER ל NBA 2006 ובנוסף האם יש אפשרות לעדכן שמצב המשחק של עונה יהיה מסודר לפי סדר המשחקים של 2007 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6151827.html ושמיתחשבים בזה שלWII יש כרטיס זיכרון מובנה שאני מעריך שיהיה אפשר לישתמש בו גם לשמירות בימקום ליקנות כרטיס ב40 דולאר זה מחיר מצוין לקונסולה + [תמיד חשבתי שהמסטר סיסטם היתה הקונסולה הראשונה של סגה ואמרתי את זה בפורום כמה פעמים אבל יצא לי ליקרוא בEGM שהיתה קונסולה מקדימה וגם שידרוג לקונסולה המקדימה אז קבלו - http://en.wikipedia.org/wiki/SG-1000_Mark_II אני לא רוצה שזה יהיה חלק מהדיון וזה נועד רק לתקן ולבקש סליחה על הטעות שלי]
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לדבר על זה , כשהתקנתי GTA VICE CITY במחשב החדש שלי (תוכלו לראות במפרט) אז אחרי כמה שניות שאני משחק יש עיוותים רציניים מאוד בגרפיקה. רציתי לדעת אם יש למשחק תיקון של זה או משהו כי אני פשוט חולה על המשחק והייתי רוצה לשחק אותו עם FPS גבוה.. הנה תמונה שמסבירה למה אני מתכוון (זה הגיע לי גם למצבים הרבה יותר קשים) :
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בואו להכיר כמה מהפרוייקטים השאפתניים ביותר שיצרו מעריצים אדוקים בהתבסס על משחקי הוידאו האהובים עליהם, אשר נקברו בטרם עת בשל בעיות משפטיות שונות ומשונות כשמשחק מצליח להכנס ללב של קהל הגיימרים ולרכוש לו קהל נאמן של מעריצים, תמיד תמצאו כמה מוכשרים מביניהם שינסו להביע את האהבה הזאת ביצירת תוכן נוסף משלהם. במקרה שלנו, זה מתבטא כמובן גם בפיתוח של משחקים – שיכולים להיות כל דבר בין משחק שמוסיף תוכן חדש לסדרה, לבין רימייק ואפילו דימייק, יצירת משחקים חדשים כאילו יצאו לפני שנים. בעבר כבר יצא לנו לדבר על כמה משחקי מעריצים מוצלחים במיוחד (ואתם מוזמנים לבדוק אותם אם עדיין לא הייתה לכם ההזדמנות), אבל לצערנו לא כל משחק מעריצים זוכה לראות אור יום. כיוון שמדובר ביצירה שמבוס…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כותרת אני צריך לתכנן את הנסיעות ורוצה לדעת מתי הגמר של ה MW3 מתחיל ונגמר
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כאן חדש במעכרת. אז ככה יש לי בעיה במשחק Colin McRae Dirt, התקנתי את המשחק, ואני נכנס לאיקון שלו ומופיעה לי הודעת שגיאה - "אל תשלח". ניסיתי להתקין את הפאצ שלו וגם זה לא עזר. ומה שמוזר זה שגם הגירסת דמו שלו, לא עבדה לי וגם היא רשמה לי -"אל תשלח". מה יכולה להיות הבעיה? והמעכרת שלי די מספיקה כדי להפעיל את המשחק. המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256 mb ram- 1791 mb ספק - hac \300 w
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-