עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני נורא התאכזבתי NFS קרבון גם מבחינת גרפיקה וגם המשחקיות והעלילה מעפנה ממה שקראתי עד עכשיו בפורום המשחק הכי שווה הוא טסט דרייבר הזה שכולכם מדברי ם עליו פה בפורום אז מה את אומרים..מבחינת גרפיקה ומשחקיות מה המשחק הכי טוב שיש כיום? (מירוצים כמובן) שווה לקנות את המשחק הזה? (לא להוריד :)

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Chamuelm,

כל הזמן יש בעיות למצוא משחק, ועד שמוצאים - הוא מתנתק או כל שניה מחליף הוסט. אהה וחובה לשחק TDM כי המערכת המפגרת הזאת לא יכולה לחבר אותי לעוד סה"כ 12 מתוך ה-1000 שמשחקים בזה עכשיו היום לא הצלחתי לשחק בכלל והאבסורד בזה הוא שבאלטר נכנסתי למשחק בשניה נ-מ-א-ס זהו סיימתי להתעצבן

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  3. ליצור משחקי וידאו זה כבר מזמן לא עסק פשוט או זול, והנה כמה דוגמאות בולטות לכך שהפקתו של משחק מוביל עשויה לעלות לא פחות מהפקה של שובר קופות הוליוודי לאט לאט, במהלך השנים, תעשיית הגיימינג הפכה לתעשייה שמגלגלת מליארדי דולרים בשנה, לצד העובדה שמשחקים הפכו להיות מורכבים יותר לפיתוח. לכן, אך זה רק טבעי שחברות המשחקים התחילו להשקיע יותר ויותר תקציבים בכותרים שלהן, במטרה להפוך לכמה שיותר אטרקטיביים עבור קהל הגיימרים. בשנים האחרונות, הסכומים הללו החלו אפילו לעבור את תקציבי ההפקה של סרטים שוברי קופות. אז אם תהיתם מי הם עשרת המשחקים שהושקעו בהם הכי הרבה כספים, בכתבה זו תגלו. Max Payne 3 חברת רוקסטאר ידועה כחברה שמשקיעה מליוני דולרים בהפקת המשחקים שלה, כך שא…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by za-david,

אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by MaGiCoD,

האנטר קילר מדהים שקרה לי היום! ספרו לי מה דעתכם!

6. Started by redead,

לפי מה שהבנתי פיפא ממה השתפר ורציתי לדעת מה מבין הכותרים החדשים יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by |x|_HITMAN_|X|,

היי חברה קודם כל מבלי לפגוע בכלל בפורום ובכלל באתר אני בחיים לא יצא לי להיות בHWz. ראשית כל רציתי להגיד לכולם שאני חדש במערת הזאת כמו שראיתם במספר ההודעות שיש לי ;D. בכל אופן אני מתכוון להמשיך להיות חלק מהאתר ומהפורום הזה בכלל, ולא נכנסתי לפה כמו רוב האנשים רק שיש להם בעיה אני מכור (כן כן אני בן 24) למשחק BBC2, רוב הזמן הייתי נכנס לשרתים חיצוניים כדי לשחק עד לא מזמן, התחלתי להיכנס לשרת של vgams (אני לא יודע עד כמה מותר לי להגיד את זה אז סליחה אם עברתי על איזה שהו סעיף), כמובן קיבלתי באן מהשרת משחק שלהם כי האדמינים שלהם הם ילדים בני 10 או משהו כזה... בנוסף לכל יש לי שרת פרטי שרץ באוויר (שאותו אני לא יזכיר). אני רוצה להתחיל לשחק קבוע בשרת שלכם ואיתי יבואו עוד חברים שא…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by ndv,

אני מתכוון למשחק שאמור לצאת עוד מעט....

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אהלן, אני חולה על המשחק הזה,סיימתי את 1 ו 2,ורק למען סדר העלילה רציתי להבין מי מהם הוא מי ואיך עומדים בסדר העלילה. תודה מראש.

10. Started by Jonnyboy,

עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by AvielGames,

שלום לכולם כאן אביאל בסרטון נוסף ! אני יודע שהסרטון לא ממש קשור אבל הייתי חייב לספר לכם על המקרה הזה טוב אז מצטער אם שמעו אותי מדי פעם טיפה עם רעשי מיקרופון כנראה שנשפתי יותר מדי או שהמיקרופון היה קרוב מדי אבל לא נורא זה היה בחלק קטן מהסרטון.. אם באלכם תספרו על המתיחה הכי מטורפת שלכם צפייה מהנה !! http://www.youtube.com/watch?v=SjPjgfUBQT0&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

13. קיבלתי KEY מקורי, לא משומש למשחק לסטים, אבל אני לא מתחבר לסגנון של המשחק. לכן, אני מוכר אותו ב15 דולר בלבד! (בסטים הוא עולה $50). אפשר לדבר על המחיר, מישהו מעוניין???

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

הSTEAM מתעקש להוריד לי משהו שקשר לSkyrim והוא שוקל 4.2GB... מה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Nakion,

שלום לכולם אני משחק במשחק הדפדפן Urban Rivals שבימים האחרונים (מיום חמישי בערב ליתר דיוק) לא עובד באתר, ניסיתי בעוד מחשב ואצל חבר והגעתי לאותה תוצאה. אבל שניסיתי לשחק דרך האפליקציה באייפוד המשחק עבד חלק. יש איזה הסבר? המשחק לא עובד יותר בישראל דרך האתר או שהם עושים שיפוצים ושידרוגים לאתר שלהם ? תודה מראש מאור.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by stingeR-,

מקווה שזה הפורום הנכון לדבר על זה , כשהתקנתי GTA VICE CITY במחשב החדש שלי (תוכלו לראות במפרט) אז אחרי כמה שניות שאני משחק יש עיוותים רציניים מאוד בגרפיקה. רציתי לדעת אם יש למשחק תיקון של זה או משהו כי אני פשוט חולה על המשחק והייתי רוצה לשחק אותו עם FPS גבוה.. הנה תמונה שמסבירה למה אני מתכוון (זה הגיע לי גם למצבים הרבה יותר קשים) :

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  17. היי אנשים, אז יותר מעשור מאז ה CS הקודם החלטתי לשחק שוב מדי פעם. איפה אני מוצא שרתים ישראלים? אני כבר לא כל כך בעיניינים.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  18. :jump:

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה כזאת PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by rikus,

עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?

21. Started by lir@n,

שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? בתודה מראש Lir@n

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  22. ואגב הנה משהו יפה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcgameshardware.de%2F%3Farticle_id%3D572171&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%96%d7%95%d7%99-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91-ac-unity-%d7%a0%d7%aa%d7%a7%d7%95/

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by trojan,

למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  25. יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• 5 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים