משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צהריים טובים אין לי שמץ אבל כל כמה זמן שאני משחק במשחק, אחרי כמה דקות (לא קבוע, משתנה) המשחק מתנתק לי וכתוב לי "done" אם יש קשר אז הכרטיס שלי הוא 8800gt 512 עם זיכרון 2 גיגה 800 .
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-serious-sam-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9c/
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
עברתי לויסטה, והתקנתי פיפא 07 (היה מותקן ב XP ועבד בלי בעיות) מאז שהתקנתי, לא הצלחתי לגמור משחק אחד בפיפא כל פעם שאני משחק, או נגד המחשב או במולטיפלייר, יש שלב במשחק (לא קבוע, כל פעם דקה אחרת) שהמשחק נתקע, ותוקע את כל המחשב, ככה שאני מגיע למצב שמחייב ריסטסט. ניסיתי להתקין כמה פעמים את הפיפא, וגם מכמה התקנות שונות, ועדיין יש את הבעיה. איך פותרים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לשלוח לי למייל לינק של הורדה למשחק הזה ? daniel_n2@walla.com[br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 15:56:47 מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. המשחק האחרון של נבחרת ישראל בגביע האומות של Clanbase יתרחש הערב, בשמונה. המשחק לפרוטוקול בלבד כי נבחרת ישראל במקום באחרון בבית, ונבחרת פורטוגל במקום הראשון אך אנחנו עדיין ננסה לנצח כמובן. ייצגו את ישראל הערב: PwR|eman NOM|Blight qTp|BHMaster PwR|Shadowmoor השידור בכתובת http://he.twitch.tv/igaisrael בעתיד הקרוב אני אפרסם פוסט מסודר עם סיכום הטורניר הזה ולקראת הטורניר שלנו באתר ה ESL.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי נוריאל ויש לי את הבטא של DOTA2 כרגע אני משחק לבד אבל אני יותר מאשמח לשחק עם ישראלים אז לכל אלה שיש להם את הבטא אתם מוזמנים להוסיף אותי לסטים!!! aiman19933 ניק: THEBEARJEW
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין את הפאץ' של tower wizard, שמתי את הקבצים בתיקיות הנכומות(DLCfrostcrag.bsp וDLCfrostcrag.esa בתיקיה D:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion\Data ואת DLClist.txt נD:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion). כשאני פותח את המשחק אני לא מקבל שום פתק או קווסט ואני לא מוצא את המגדל במקום שהוא אמור להיות. מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שהפאץ' יפעל ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בסרטונים הבאים המודר ‘Chubz’ מדגים איך DOOM היה נראה ומשוחק אם היה יוצא בתקופה הנוכחית, אותי אישית זה הצחיק מאד. מה שכן, הוא צודק לדעתי. http://www.shacknews.com/article/76656/doom-mod-pokes-fun-at-call-of-duty
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
בכל נסיון התחברות ל Steam, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : למישו זה עוד קורה?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
למי שיש את המשחק או יודע איפה למצא את המידע הזה, בבקשה שיענה. אני לא מצליח למצא.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני משחק בדיאבלו ולא רואים איכותי בכלל מעבד:E6400 זיכרון:2 ג'יגה כרטיס מסך:9400GT 1024 אם אני ישפר רק את הכרטיס מסך נגיד ל 9600 זה ישנה את מראה המשחק משמעותי או שצריך כבר להחליף הכל?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-