משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מחשב יחסית ישן, שמצליח בקושי להריץ את Battlefield 4 בהגדרות נמוכות.. קניתי כרטיס מסך HD6570 ועדיין זה לא שיפר את זה משמעותית.. מה עושה לי את הצוואר בקבוק? מפרט: כרטיס מסך Radeon HD6570 1G 650MHg. מעבד Intel core 2 duo E6550 1992.49MHg. זכרונות 4G DDR2 398.5MHg. (העתקתי מCPU-Z) מה צריך להחליף כדי שהוא יעבוד בלי תקיעות ברזולוציה נמוכה, או בנונית? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי תמחשק שאני יודע שהוא קצת ישן NEED FOR SPEED אני לוחץ על אינסטול מכניס תקוד לוחץ על YES ומה כותב שאני צריך להתקין DIRECTX 9 או מעל למרות שאני יודע שכבר יש לי הורדתי שוב פעם התקנתי לפחות 3 פעמים ועדיין כותב את הדבר המעצבן הזה הורדתי דרייבירים של NIVIDIA לא הולך עדיין כותב צריך להתקין דירקס 9 או מעל מישהו יכול להפחית ממני את העצבים וההתכוציות בלב ולעזור לי פה??? תודה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 13:46:46 דרך אגב זה NEED FOR SPEED MOST WANTED
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב למשהו...ואני תוהה אם יש עוד אנשים שחושבים \ מרגישים כך.. בתקופה האחרונה [החל מספטמבר ועד דצמבר], היה גל רציני של משחקים חדשים. תקופה שכל גיימר מושבע חיכה לה כדי להתחיל ולנסות את מכונות המלחמה [AKA PC] שיושבות להן בחדר. ולמרות שממש ציפיתי לתקופה הזו כדי להעשיר את ספריית המשחקים שלי ההולכת ומתיישנת, שמתי לב למשהו - אני פשוט לא מצליח להכנס לאף משחק, הכל כ"כ לא מעניין שזה מדהים. וזה לא שהמשחקים הם לא כיפיים - להיפך - הם יותר דינאמיים, יותר מתוחכמים, יותר יפים יותר "הוליוודיים" מפעם, ובכל זאת - משהו שם פשוט...משדר תחושת BEEN THERE DONE THAT. אני אזרוק כמה וכמה דוגמאות: RED ALERT 3 - אומנם המשחק מחזיר אותנו לסדרת C&C הקלאסית שאנחנו כ"כ אוהבים, אבל זה כבר לא זה…
-
- 57 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
-
שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.gamerankings.com/xbox360/995751-call-of-duty-modern-warfare-3/index.html נראה כמו עוד המשך מוצלח וסולידי.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קהילת הגיימינג האיכותית של HWzone פותחת ליגה למשחק CS:GO עם שרתים חדשים ופרסים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%aa-csgo-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי כשאני נכנס לרשימת הסרברים מופיעה הודעה כזו: error dowloadind servers list yo need to enable outgoing UDP conecctions on port 49001 to see other servers כש 5 דקות לפני נכנסתי בלי בעיה לא עשיתי שום שינוי במחשב או משהו כזה(חוץ מלהפתר סופית מהspeedfan) ניסיתי להתחבר גם אחרי שכיביתי את ה firewall ואת nod32 מישהו יכול לעזור? (אגב הfirewall של הווינדוס כבוי) תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
armed assault או RAINBOW SIX VEGAS ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נואשות מחפש משחקי RPG חנמיים.. משחקים שאפשר להוריד בחינם לא חובה שיהיו משחקי רשת
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
באיחור קל (המשחק יצא בתחילת 2012) יצא לי לשחק במשחק Katawa Shoujo ("בנות נכות"). המשחק מספר על היסאו, תיכוניסט שמגיע לפנימייה המיועדת לתלמידים עם נכויות, לאחר שמתברר שהוא סובל מפגם בלב. בתיכון החדש הוא צריך ללמוד להתמודד עם המגבלה שלו, להכיר חברים חדשים ולמצוא אהבה. המשחק הוא Visual Novel, דהיינו הוא סוג של סיפור אינטראקטיבי עם נקודות שבהן אפשר לבחור כיצד להתקדם בסיפור (ז'אנר פופולרי למדי ביפן), ויש הרבה כיוונים בהם העלילה יכולה להתקדם. הוא מכיל תוכן מיני בוטה אבל לא הרבה, התוכן המיני איננו הדגש העיקרי של המשחק (בניגוד למשחקים אחרים בסגנון), והמעט שישנו משמעותי ברובו לעלילה (אפשר לכבות אותו, אבל אז אפשר לפספס חלקים חשובים לדעתי). אחד הדברים המרשימים הוא תהליך הפיתוח של ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא לאתרי אינטרנט - לא בא לי להתחיל לחפש חנויות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו טיפים או משהו? אני משתגע... אני יודע את המקשים... אבל אני פשוט לא מסתדר עם זה? אני תמיד איך שהו מתרסק או שישר מפילים אותי אני מת להצליח..
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתי קטן הטכנאי מחשבים התקין לי אמולטור לפלסטיישן (1) על המחשב ומתישהו זה הפסיק לעבוד או משהו... בכל מקרה, מישהו מכיר אחד כזה? אני מאוד רוצה אחד! אה ורצוי שיהיה חינמי תודה! אה, אין עדיין אמולטור לps2 נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום התחלתי לשחק ב MW3 ברמה קלה ועברתי כמה שלבים ועכשיו אני לא מוצא שום דרך להעלות את רמת הקושי במשחק ! מישהו מכיר איזו דרך חלופית ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-