עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נמאס לשחק נגד המחשב, רוצה אויב אמיתי ;D המסנג'ר שלי: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by adlanm,

תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by tals,

איך אני יכול לסדר שיעבוד? אם אפשר בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by (Matan77(Dlixez,

אוקיי , הקלאן נפתח לפני חודש בערך , עשינו כמה אימונים לא היה עדיין PCW תחרותי .. כרגע אני מחפשים עוד כמה שחקנים להעלות את כמות השחקנים ובכלל לשפר את הקלאן (:דרישות לקלאן : TeamSpeak 3.0K\DR 0.90+Level 20+נסיון בסדרת BFוהמון רצון לשחק ! הקלאן הוא לא אך ורק קלאן תחרותי אנחנו נהנים תמיד לשחק בתוך קבוצה , אימונים יתבצעו פעם בשבועיים לפחות או פעם בשבוע .. רשימת שחקנים : Founder : Ben · Xivereno · Xivereno --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Managers Ido · R3dJoKeR · R3dJoKeR Sub-Managers Daniel · Dr_DrecK · Dr_DrecK --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Members : Matan · Dlixez · Dlixez --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Yoel · Yoelsha · Yoelshaכרגע החדר של הקלאן נמצא בטים ספיק פרטי מי שמעונ…

5. Started by Nonister,

אהלן חברים, המונק נפתח, זהו אתר מעריצים קהילתי חדש למשחק דיאבלו 3. האתר בנוי בצורה קצת שונה, מנקודת מבט מאוד RPGית של המשחק. אנחנו נשמח אם תיכנסו ותגידו מה אתם חושבים. כל ביקורות תתקבל בברכה – אנחנו רוצים לשמוע מה לא אהבתם, מה הייתם מתקנים, משפרים או כל דבר אחר שהייתם עושים שונה. תודה על זמנכם. www.Monk.co.il

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. אהלן, לאחרונה שמעתי על משחק אימה שיצא לפני חודשיים בשם Penumbra: Black plague הבנתי שמצד הביקורות הרשמיות המשחק קיבל ציונים צוננים למדי, ועם זאת, מצד השחקנים, כולם מהללים ומשבחים אותו. רציתי לדעת האם המשחק הזה שווה בדיקה? הוא טוב? מפחיד?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שנה אחרי היציאה ואחרי ההצלחה היחסית של משחק האימה Amnesia: The Dark Descent (כ 400,000 עותקים) עובדים כעת בFrictional Games על המשחק הבא שלהם: A blog post by Amnesia: The Dark Descent creators Frictional Games teased the team's early thoughts on their next project. Frictional's next game, currently in development at the company's Swedish studio, is going to be less of an overt horror title. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/09/amnesia-developer-39-s-next-game-to-be-quot-more-intellectually-demanding-quot.aspx

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  8. תודה לעוזרים. http://www.angelfire.com/hero/lol0/lod.jpg

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  9. סוכן העל ריקו רודריגז עומד לחזור למשימת הפיכה צבאית נוספת, כך נראה לכתבה

10. התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by BoRiS.K,

יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by talsa,

יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by EnerGy,

שלום! אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר מכן הקתנתי את BF2 ואת הפאטץ 1.41 ואני מקבל שגיאת patching failed. ניסיתי להוריד מחדש, להתקין מחדש ועוד כמה דברים שקראתי כמו למחוק את הTEMP אבל שום דבר לא עזר :'( יש הצעות ?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by Shlomi32,

כשאני מתחיל לשחק במשחק, כל המשחק קופץ. יש לי Ge-Force 2 Mx 200 64Mb דרייברים הכי חדשים. עזרו לי בבקשה לגלות מה הבעיה כאן....

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  16. שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד. מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב? תודה

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by barak_i,

שאלה שקשור לתוכן המשחק! נכון יש 2 אפשרויות לשים חלקים לאוטו- 1 כשאתה קונה חלקים מוכנים ו- 2 שת'בוחר ת'גדלים בעצמך והכל! אז פעם אחת הצלחתי לבחור תגדלים בעצמי כששמתי איזה Hood לאוטו הראשון שלי... אבל מאז אני לא יכול לשנות את הגדלים שם.... אני יכול לקנות את החלק, אבל לא לשחק עם הסולמות שם... כאילו זה חסום לי לא יודע... אולי צריך ללחוץ שם על משהו?? חחח סורי על הבורות...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  18. אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by X_Dror,

משחק חדש בגרסת Beta עם גרפיקה סבירה (תלת מימדית כמובן, פי כמה על זאת של Doom II) השוקל 96 KB בלבד!!! המשחק מקובץ בקומפרשיון אדיר!!! כמובן שזה משפיע על זמני הטעינה, על שטיפות המשחק ועל כמות ה- RAM הנמצא בשימוש. אך זאת בהחלט פריצת דרך אדירה! הנה לינק - http://www.theprodukkt.com/ זה דורש כמות Ram מינימלית של 512 Mb

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by WarMachine,

לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295 כעת למשחק הבא, Prey. משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה. נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא …

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by EFSenable,

היי, משום מה ה-GTX 670 שלי לא נכנס למצב עבודה (כלומר בוסט) כשאני משחק MW3 (ורק MW3). הוא נשאר ב-915mhz בעוד שבמשחקים אחרים הוא עולה ל-1130Mhz...התדר של הזיכרון לעומת זאת כן עולה.. האם זה עניין של דרייברים ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by asiko123,

קודם כל, למי שלא מכיר את המשחק הנה מידע: BattleForge הוא משחק אסטרטגיה בזמן אמת של חברת EA . במשחק 4 אומות שהולכים לפי צבעים חשוב לציין שלכל אומה יש יכולות אחרים. הנה ארבעת האומות: אש-FIRE קרח-FORST טבע-NETURE אופל-SHADOW במשחק כמה אפשרויות ביניהם PVP, PVE PVE-משחקים נגד המחשב, אפשר ביחד עם אנשים יש מפות שאפשר בהן 4 אנשים מול המחשב, יש אפילו 12 אנשים נגד המחשב.. PVP- משחק נגד אנשים אחרים, אתה משחק נגד אנשים אחרים בקבוצות או כולם על כולם המשחק הוא משחק מרשים ביותר שבו במקום לבנות ביניינים כמו כל משחק אסטרטגיה פה, EA חשבו לעשות משהו קצת שונה, הם החליטו שהמשחק יהיה מופעל ע"י קלפים !

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. לכל מי שיש גירסא רוסית שהפך אותה לאנגלית בגלל שיצא (04.06) פא'ץ חדש ( וגם את הפרימיום שרכשתי גם P: ) צריך להוסיף מחדש תקבצים ... לקח לי חצי שעה עד שמצאתי את העדכניים ביותר ... אז למי שמסתבך הינה ... http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch בהצלחה ... ונראה אותכם בפרימיום ;]

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by black T.I,

אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי

25. היי מישהו יודע מה אומרת השגיאה הזו ? ( מצ"ב צילום מסך) זה ממש בהתחלת ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.