עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כולם כאן מדברים על AA ועל כל מיני הגדרות.. אני לא גיימר אבל אני נהנה לשחק לראות את המשחק בצורה הטובה ביותר. כל משחק אני נכנס ומשנה רק את הרוזלוציה ל 1200*1600 ואני רואה שכל ההגדרות על HIGE וזהו, איך אני עושה שאני יראה את המשחק בצורה הטובה ביותר , אילו הגדרות אני צריך לשנות? יש לי כרטיס מסך X1950XTX תודה רותם

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  2. שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by dorish83,

שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 512 זיכרון יעבוד על HIGH חלק? כי 2 עבד על 1280 HIGH ולא ראיתי שהיה בעיה.

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%96%d7%95%d7%99-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91-ac-unity-%d7%a0%d7%aa%d7%a7%d7%95/

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by saharb14,

האם כבר יש זומבים למשחק הזה (פרוץ) ברשת ? ואם אשמח ללינקים והסברים. תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  7. Started by dr computer,

http://www.camperstrike.co.uk/

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. אני צריך את הקוד וניראה לי שהגיע הזמן ליקנות את המחשק!!! אז עם מישהןא יודע בטוח שיש באיזו חנות בחיפה אז שיגיד לי. אני חיפשתי בכמה חנויות גדולות ולא מצאתי!!

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by adlanm,

תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by m4a1,

קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by Shoshinga,

שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום הורדתי את המשחק CABAL שחבר שלי אמר לי שאפר סוף סוף לשחק בו ישראלים דרך הגירסא של USA עכשיו אך שאני נכנס יש לי לאגים ופינגים אפילו בהתחברות לוקח לו כמה שניות עד שהוא מקבל את זה שאני לוחץ לו להתחבר אבל לחבר שלי אין לו שום בעיה עם המשחק. אחרי זה ראיתי גירסה נוספת של המשחק (SEA) ונשאתי גם אותה בה זה קצת יותר נורמלי ואם אני מצליח להיכנס אז יש לי פינגים די גבוהים אבל מצליח לשחק ולא כמו בUSA. מה שכן יש לי את הבעיה הזאת רק עם CABAL משחקים אחרים כמו COD4 ברשת אין שום בעיה ורצים יפה מאוד.... יש סיבה לכך? בשרתים האלה יש לא מאט ישראלים שמשחקים ולהם זה רץ יפה..... מה אפשר לעשות בנידון? עריכה: נשאתי אפשרויות של כיבוי הkaspersky ולהתקין מחדש לא עזר

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by xXaXdXaXrXx,

מישהוא יכול לישלוח לי לינק של הורדה ישירה בבקשה

15. אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  16. התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by fitch,

חברה אני ממש אוהב את המישחק hl ואני ממש מחכה בקוצר רוח לhl2 אז הינה המיפרט שלי תגידו לי עם המישחק יעבוד טוב ומה אני צריך לשפר... פנטיום 4 3000 kingmax 512 400ddr redeon 9600se לוח אם asus p4p800se dual ddr

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by THE-MASTER,

טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

20. אני לא מעוניין לשחק ברשת גם ככה גרוע בטירוף אז איך אפשר לשחק נגד מצב BOTS

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  21. כניראה שלא תספיקו ליראות אבל מומלץ להיכנס ל GAMESPOT (היחידים שהצלחתי להתחבר אליהם), כרגע יש את MODERN WARFARE 2 וניראה כאילו MS מראים עוד הרבה משחקים טובים.http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ המשחק ניראה מדהים! ערכיה: נגמר. XBOX360 הולך לקבל 2 חבילות של מפות לפני ה PC וה PS3. השלב שהראו היה בשלג וכל מה שראיתם בטריילרים קיים במשחק ב GAMEPLAY! בנוסף יש מלא שלג והפיסיקה ניראת טוב. VALVE עובדים על L4D2 והוא כניראה יהיה רק ל XBOX360 בהתחלה יצא בנובמבר, השנה והפעם גם עם chainsaw

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  23. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  24. התחלתי לשחק בזה המשחק לא ממש ידידותי למשתמש היה לי קשה בהתחלה לא הבנתי מה עושים בכלל אחרי יום יומיים של נסיונות הצלחתי כמה דברים אבל עדיין כנראה אני יודע רק 5% מהמשחק נקודה יפה שהגעתי אלייה זה שהצלחתי לשגר את עצמי ל ORBIT ואחרי זה גם להחזיר את עצמי לאדמה זה לקח לי הרבה נסיונות השגתי מסלול מסביב לקרבל ובנקודה הכי נמוכה שלו כבר הייתי בתוך האטמוספרה והקפסולה התחילה להשרף במהירות 3000 מטר לשניה לא הצלחתי להכנס למסלול שימשוך אותי לאדמה אז נזרקתי לסיבוב שני במסלול בפעם השניה שעברתי את הנקודה הנמוכה והקרובה ביותר לכוכב כבר נמשכתי לאדמה נשרפתי שוב הקפסולה איבדה שליטה אבל הצלחתי לפתוח מצנחים וליפול באמצע האוקיינוס לפי מה שאני רואה יש אנשים שמסוגלים ממש לתכנן משימות לכוכבים א…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by jean-paul,

מישהו יודע אם הסימולטור הזה עובד על xp pro ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.