משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת ה17 של blizzard, שלושה מראשי החברה ערכו מעין סיכום של ההתפתחות בשנים החולפות והציגו דברים מעניינים על הדרך שבה בליזזארד גדלה מחברה קטנה של כ3 אנשים שפיתחו משחקים פשוטים לקונסולת הסופר-נינטנדו למפלצת שמעסיקה אלפי אנשים ומפעילה את משחק הרשת הפופולארי ביותר אי פעם. (WOW) החלק הכי מעניין (בכל הנוגע למשחקים) הוא מצגת שהם הקרינו שהראתה את שמות כל המשחקים שהחברה אי פעם ביטלה. Starcraft: Ghost לא מופיע שם. זה לא סוד שבליזזארד מגייסת כבר תקופה ארוכה מפתחי משחקים לקונסולות הדור הבא, השאלה היא האם קיבלמו עכשיו רמז לבאות? מקור: http://www.gamespot.com/news/6185736.html?tag=latestnews;title;0
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי את המשחק, שיחקתי בו ברצף והגעתי לנקודה בה אתה צריך להציל את הבחורה. נכנסתי לחדר שמוצף במים, כתוב לי להציל אותה אבל אין ממה. אין מפלצות, הבחורה לא עושה כלום והדלת בקצה שהני של החדר המוצץ נעולה. מה עכשיו?!
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
NBA רץ בלי בעיה, כמו כל משחק אחר. אז למה דווקא זה לא?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
תיראו את המערכת שלי בצד ימין. מה אתם אומרים איך זה יעבוד אצלי ? אני אוכל להנות מזה ? ובכלל שאלה למי ששיחק המשחק הזה באמת כזה מלא בבאגים כי בגיים ספוט אמרו שהבאגים בסך הכול קטנים ולא כל כך נוראיים,וגם ראיתי סירטונים זה ניראה דיי סביל...
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel
-
טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לשחק ברשת גם ככה גרוע בטירוף אז איך אפשר לשחק נגד מצב BOTS
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי חבר'ה, עבר קצת זמן מהסרטון האחרון, מצטערים, זה פשוט תקופה קצת לחוצה מבחינת האתר שיעלה בקרוב וכו'... הנה המדריך שחיכיתם לו. מדריך הלחימה בשטח בנוי Battlefield 3 פרק שלוש האנג'ניר [עברית] לסיום שאלה קצרה, איזה תוכן הייתם רוצים לראות בהמשך שקשור במשחק? -סדרת שטח פתוח. -סדרת כלי רכב. -סדרת שיטות לשיתוף פעולה כחולייה. תהנו ואם אהבתם כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו: http://www.facebook.com/pages/Gaming...96588653804256
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם גירסת ההרחבה למישחק תהיה בחינם למי שרכש את המישחק המקורי או שייאלץ לשלם עבורה?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.
-
הכותרת אומרת הכל, ורק שתדעו חיפשתי באתר של האתר ולא מצאתי כלום........
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה החלטתי להצטרף לקהילת שחקני Counter-Strike, בנוסף לקהילת UT. בידי סידי של האלף לייף גירסה 1.0.0.0, ללא כל עידכונים, כולל סידי קי. אבקש לדעת מה עליי להתקין ולהוריד כדי לשחק בשרתי IGN. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-