משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאין אפילו תרד אחד בנושא וחשבתי, בתור שחקן WOW בעבר כי ראוי לציין: חבילת ההרחבה החדשה World of Warcraft - Mists of Pandria שוחררה שבוע שעבר ב27/9. אולי חוסר ההתענינות משקף את הירידה הדרסטית בכמות המשתמשים שבליזארד חווה בשנתיים האחרונות, גם אני אישית לאחר מספר שנים פרשתי סופית מהמשחק לפני כחצי שנה (לא היה קל להוציא את המחט מהווריד). בכל אופן למי שעדיין שם, תהנו מההרחבה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי לכולם באתר http://www.techpowerup.com/downloads/Games/ אני השתעממתי ולחצתי סתאם על השם של משחק Cellfactor Revolution והורדה מוכן תוך חצי שעה ואז התקנתי ת'המשחק ומוכן ,נכנסתי לשחק והגרפיקה ממש מהממת בדיוק בדיוק כמו CRYSIS ממש מוגזם כמו DX10 ויש בו רובוט כמו בCRYSIS וגם נשקים אותו דבר בדיוק אחת שאהבתי זה הגרפיקה ממליץ לכם להוריד ת'המשחק זה מלא Cellfactor Revolution עם כ.מסך מסדרת גי'רפוס 8XXX (אפשר גם מסדרת 7XXX) הלניק: http://www.techpowerup.com/downloads/544/Cell_Factor:_Revolution_Full_Game.html
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך אם לשים את זה פה או בכללי, אז שמתי פה מקסימום תעבירו. http://www.edgefiles.com/download/dl5.edgefiles.com/nfsunlimited.net/movies/nfsu2_061704_01_qthigh.mov תבלו ;D (צריך נגן Quicktime בשביל לראות תטריילר)
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? בתודה מראש Lir@n
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/cyberpunk-2077-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%9b%d7%96-%d7%91-witcher-3/
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
כל סדרת far cry במבצע בסטים. מה מהם מומלץ להתנסות למי שמעולם לא שיחק בסדרה ואין לו זמן להכל?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משחק דפדפן אשר לאחרונה תורגם לעברית מחפש אחר שחקנים ישראלים רציניים, שמוכנים להשקיע מזמנם החופשי בפיתוח מדינת ישראל וקידום קהילתה במשחק. שם המשחק הנו אירפבליק. המשחק מדמה עולם חדש הזהה למציאות הקיימת - ישנן יבשות, מדינות וצבאות. במשחק קיימות 70 מדינות, אחת מהן היא מדינת ישראל, אולם מדינת ישראל הנה אחת מ-20 המדינות החלשות יותר במשחק. אחת הסיבות לכך הנה הקהילה המצומצמת והצעירה יחסית. אנו מחפשים אחר מוחות מבריקים ושחקנים בעלי מוטיבציה שיכולים להוביל אותנו קדימה בתחום הצבאי, הכלכלי, הדיפלומטי והתקשורתי. בשבועות האחרונים הצטרפה ישראל לברית חדשה כחברה מייסדת. בעקבות ההצטרפות לברית ישראל נמצאת תחת סכנה - הצבא הטורקי עלול לפלוש לשטחי ישראל בכל רגע ולמחוק את ישראל מן המפה. טורקיה …
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת של קאנטר סטרייק ואני מחפש חברה שנותנת את השירות הזה מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בתוספת לגירסה הייעודית של Doom, בחברת Bethesda מתכננים לשים את כל הקלפים שלהם על עולם ה-VR עם גירסאות מלאות של הלהיטים Fallout 4 ו-Skyrim, שלא יהיו זמינות לכולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משהו יודע מהי הפקודה להפעלת מד רמות הפריימים לשניה ב ( SOF2 ( 1.3GOLD EDITION ? תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שאני נכנס להגדרות ורוצה להפעיל את האנטי אליאסינג הוא מושחר לי ואי אפשר להפעיל אותו ואותו דבר גם לגבי הגדרות הSHADERS. יש לי FX5200 אז אולי הכרטיס חלש מדי והוא לא מאפשר לי? למרות שעכשיו הכל כמעט על המקסימום וזה פועל על 30 FPS אז אני רוצה להוריד לMEDIUM ולהפעיל אנטי אליאסינג..מישהו יכול להגיד לי איך משנים?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, אני Knight, סגרתי את השער של אובליביון, החזרתי את הטבעת האבודה של האיש המת, ואז יצאתי מהעיר וזהו אין יותר חץ לאן ללכת?! לאן אני הולך עכשיו? תמיד הייתי הולך אחרי החץ, עכשיו אני אבוד, הכל אפור, יורד גשם, אין שום חץ, אני אבוד ליד העיר שעולה באש. (סגרתי את השער שנפתח, הרגתי את כל המפלצות שנותרו בעיר, החזרתי את הטבעת, קבלתי הודעה שסיימתי את ה quest, יצאתי מהעיר שמח, ואין לי שום חץ לשום מקום! בכלל, אני לא מבין עד עכשיו מה אני עושה במשחק הזה, אני סתם הולך לפי החצים, מסיים משימות כמו שרוצים ממני, שוחט את כל האויבים, אבל על מה המשחק? מה אני אמור לעשות? אני שניה אחת בלי החץ האדם - ירוק ואני אבוד טוטאלית! עזרהההה
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-