משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200. בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר. וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
אוקיי.... אחרי שעידכנתי את המשחק ל1.02 אז כל הזמן האנטי וירוס שלי שולח הודעה... ויוצא מהמשחק..... כאילו המשחק ממשיך לפעול אז אני לוחץ OK לאנטי וירוס וחוזר למשחק ואחרי שנייה עוד פעם יש הועדה וזה יוצא לווינדוס.... והמשחק עדיין רץ ברקע ואז אני לא יכול לשחק....... ויש לי את המשחק המקורי! עשיתי לאנטי וירוס DISABLE ועדיין הוא ממשיך לשלוח את ההודה הזאת...... או לעשות PRIMIT או לעשות BLOCK ושני האפשריות לא פועלות..... איך אני מסדר שהאנטי וירוס לא יקפוץ על שנייה .? זה NOROTON ANTI VIRUS 2005 תודה! נ.ב אין מצב שאני מוחק אותו!
-
אתם יודעים שצריך מעבדים+זכרוונות+כרטיסי מסך טובים בשביל להפעיל את המשחק ואף אחד לא ישפץ את המחשב שלו בשביל משחק ששווה (בערך) 200 שקל גם אתם חושבים כמוני?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%96%d7%95%d7%99-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91-ac-unity-%d7%a0%d7%aa%d7%a7%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך משחקים ב-Heroes Complete ברשת?? עם העולם וכל זה..??
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה החלטתי להצטרף לקהילת שחקני Counter-Strike, בנוסף לקהילת UT. בידי סידי של האלף לייף גירסה 1.0.0.0, ללא כל עידכונים, כולל סידי קי. אבקש לדעת מה עליי להתקין ולהוריד כדי לשחק בשרתי IGN. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עשרות אלפי שחקנים התגודדו והצטופפו ביפן לפני שבוע, כדי להיות הראשונים שישיגו את ה- PlayStation 3. למרות הלחץ והתנאים הלא נעימים, השקת הקונסולה הסתיימה ללא אירועי אלימות מיוחדים. ומה לגבי ההשקה האמריקאית? אומנם ההשקה עדיין לא יצאה לדרך, אבל זה לא מונע מהאלימות להתחיל. עשרות האנשים שתפסו עמדה בסניף Best Buy בלקסינגטון, קנטקי לקראת אירוע ההשקה, נחרדו לשמע קולות ירי וכדורים שורקים. מכונית שעברה באזור ירתה לעבר התור הארוך קליעים מרובה אוויר, במה שנראה כרגע כמעשה קונדס (אם אפשר לקרוא כך לירי). ארבעה אנשים נפגעו מהאירוע המוזר הזה, וביניהם כתבת של ערוץ הטלוויזיה האמריקאי WKYT ששהתה במקום על מנת לראיין את הגיימרים הממתינים (ראו סרטון). אין מדובר בפציעות חמורות, אך לפחות שניים מהנ…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בתוספת לגירסה הייעודית של Doom, בחברת Bethesda מתכננים לשים את כל הקלפים שלהם על עולם ה-VR עם גירסאות מלאות של הלהיטים Fallout 4 ו-Skyrim, שלא יהיו זמינות לכולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
שנה אחרי היציאה ואחרי ההצלחה היחסית של משחק האימה Amnesia: The Dark Descent (כ 400,000 עותקים) עובדים כעת בFrictional Games על המשחק הבא שלהם: A blog post by Amnesia: The Dark Descent creators Frictional Games teased the team's early thoughts on their next project. Frictional's next game, currently in development at the company's Swedish studio, is going to be less of an overt horror title. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/09/amnesia-developer-39-s-next-game-to-be-quot-more-intellectually-demanding-quot.aspx
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק בlost planet, המשחק לא עולה. אני לוחץ על משחק חדש, EASY, ואז כשהוא מסיים לטעון הוא פשוט נותן מסך כחול ומאתח. פתרון, מישהו ?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סרטון משחקיות ראשון בן 15 דקות מתוך Injustice 2, שיפגיש בין גיבורי העל ונבלי העל של DC Comics לקרבות בניחוח מורטל קומבט, אך בגישה שקצת יותר מותאמת לקהל היעד הצעיר יותר. מה דעתכם? https://goo.gl/duSgRs
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מבצע סוף הקיץ בחנות המשחקים המקוונת נמצא ביומו האחרון בהחלט, אז החלטנו לקנח עם עוד עשרה מחירי מבצע קורצים בהחלט שיספקו לכם זמן איכות בתקופת החגים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-שנגמר-עוד-עשרה-מבצעי-משחקים-מע/
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק כמו בכותרת, שלא יהיה סטייל WoW ודומיו.. שיחקתי עד לא מזמן Knight Online US ושרתים פרטיים, אבל למעלה מ- 5 שנים במשחק הזה הספיקו לי.. שיהיה מהנה העיקר, ושאוכל לשחק עם חברים... אנחנו בד"כ ב- Ventrilo איזה 8 איש ככה.. שיהיה חינמי. תודה מראש..!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-