משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שיניתי כמה דברים ב SYSTEM CONFIGORATION עכשיו אני לא יודע אם זה טוב... בקיצור איך אני מחזיר ל ברירת מחדל? :-\
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אחי רוצה לרכוש PS2 ואני אומצר לו על PS3 או XBOX 360 ו WII והוא לא מוכן לשמוע. האם שווה לקונת כיום PS2 במצב הזה? זה יוצא לו דיי זול. מה דעתכם? הרכישה שווה היום במצב? או שווה לחכות שהקונסולות הדור הבא יתבססו בשוק?
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי מודם 56K ותמיד היה לי בסביבות ה-200 פינג עם ווינדוס 98 ועכשיו שהתקנתי XP הפינג קופץ כל הזמן לאיזה 600 או יותר... אפשר לסדר את זה? צריך אולי להוריד איזה דריבר?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש איזה שהיא דרך להתחיל לשחק ישר מ IMORTAL THRONE?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ניסיתי לשחק ב FAR CRY דמו והייתה לי בעיה של שגיאה כלשהי CRITICAL EXPECTION משהו כזה, עכשיו התקנתי HALO דמו וזה נכנס למשחק, יוצא ורושם a problem occured initalizing direct 3d maybe direct 3d is disabled please run dxed משהו כזה, ואני הדלקתי את האשף של DIRECT X ובדקתי שם את DIRECT 3D והדיירקט 3D זמין ופועל , אני לא מבין אף פעם לא הייתה לי בעיה במשחקים ופתאום היום FAR CRY דפק לי ושגיאה ועכשיו HALO
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום נתקעתי במשחק בשלב הרביעי. השלב שאחרי הצלת הטייס...עוברים למסך שהמטרה בו להגיע למקלט הראשי.... העניין הוא שאי אפשר להגיע למקלט הראשי...אפשר להגיע רק לבניין הישן חוץ מזה...שמצאתי שם כספת אבל לא מצאתי את הקומבינציה..... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 :THE WAR CHIEFS בישראל אני מת כבר!! חסכתי כבר כסף לזה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל הזמן נתקע לי , פעם המשחק היה עובד מצויין עכשיו אני לא יודע מה קרה זה עושה לי תשגיאה הבאה, הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/oz80/CZ-P.JPG
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון משחקיות ראשון בן 15 דקות מתוך Injustice 2, שיפגיש בין גיבורי העל ונבלי העל של DC Comics לקרבות בניחוח מורטל קומבט, אך בגישה שקצת יותר מותאמת לקהל היעד הצעיר יותר. מה דעתכם? https://goo.gl/duSgRs
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
תמונה חדשה חושפת לנו את פרצופם של הנבלים אשר מצפים לנו בכותר הפעולה הטרי והמסקרן לכתבה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
- 2 followers
-
-
https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק יעבוד במולטי? כי במחשב אי אפשר כי צריך לקשר את הקוד של המשחק לחשבון בסטים.. גם בXBOX זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-