משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ככה זה לפחות נראה תאריך ההפצה הרשמי לארה"ב הוא ב-20,כלומר-היום...אם זאת-אף אחת מחנויות המשחקים לא התחילה לשלוח עותקים למי שהזמין,וכמו כן אף אחד לא הצליח להשיג עותק של המשחק עד עכשיו...למרות שהוא כבר אמור להיות בחנויות. תאריך ההפצה הרשמי באירופה הוא ב-23,ככה שיכול להיות שבט'דה החליטו לדחות ביום-יומיים את ההפצה בארה"ב מבלי להודיע על כך. מרגיז?מאוד,אני מת כבר להשיג ת'משחק.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הSTEAM מתעקש להוריד לי משהו שקשר לSkyrim והוא שוקל 4.2GB... מה לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים שעובדים על FPS "גבולי" כמו CRYSIS או BF BC2 [הבטא] אני מרגיש שהמצאות FRAPS ברקע מכבידה על המחשב קצת.. אני מדמיין או שחישוב הפריימים של התוכנה אכן מוריד לי כמה FPS בודדים? תודה רבה [=
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עד כה במשחקי NBA LIVE שיחקתי ברמת הקושי הגבוה ביותר (עד 2003 NBA LIVE). ב NBA LIVE 2005 התחלתי ברמת STARTER לקחתי אליפות עם ה BULLS (כן, אילו של היום הגרועים). כעת אני מתחיל עונה חדשה והחלטתי לעלות רמה ולשחק ברמת ALL STAR והמשחק מאוד קשה, אי אפשר להגיע לזריקות פתוחות כמעט שלא לדבר על הטבעות. לטעמי קפיצת הקושי בין שתי רמות אלו היא גדולה מידי. מה אתם חושבים? באיזו רמה אתם משחקים? יש לכם אי אלו טיפים? תודה מראש. טוב התחלתי להסתדר... בכל זאת באיזו רמה אתם משחקים?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
כניראה שלא תספיקו ליראות אבל מומלץ להיכנס ל GAMESPOT (היחידים שהצלחתי להתחבר אליהם), כרגע יש את MODERN WARFARE 2 וניראה כאילו MS מראים עוד הרבה משחקים טובים.http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ המשחק ניראה מדהים! ערכיה: נגמר. XBOX360 הולך לקבל 2 חבילות של מפות לפני ה PC וה PS3. השלב שהראו היה בשלג וכל מה שראיתם בטריילרים קיים במשחק ב GAMEPLAY! בנוסף יש מלא שלג והפיסיקה ניראת טוב. VALVE עובדים על L4D2 והוא כניראה יהיה רק ל XBOX360 בהתחלה יצא בנובמבר, השנה והפעם גם עם chainsaw
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בזה המשחק לא ממש ידידותי למשתמש היה לי קשה בהתחלה לא הבנתי מה עושים בכלל אחרי יום יומיים של נסיונות הצלחתי כמה דברים אבל עדיין כנראה אני יודע רק 5% מהמשחק נקודה יפה שהגעתי אלייה זה שהצלחתי לשגר את עצמי ל ORBIT ואחרי זה גם להחזיר את עצמי לאדמה זה לקח לי הרבה נסיונות השגתי מסלול מסביב לקרבל ובנקודה הכי נמוכה שלו כבר הייתי בתוך האטמוספרה והקפסולה התחילה להשרף במהירות 3000 מטר לשניה לא הצלחתי להכנס למסלול שימשוך אותי לאדמה אז נזרקתי לסיבוב שני במסלול בפעם השניה שעברתי את הנקודה הנמוכה והקרובה ביותר לכוכב כבר נמשכתי לאדמה נשרפתי שוב הקפסולה איבדה שליטה אבל הצלחתי לפתוח מצנחים וליפול באמצע האוקיינוס לפי מה שאני רואה יש אנשים שמסוגלים ממש לתכנן משימות לכוכבים א…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתקין את הג'טיאיי בגרסאת דיוידי אני עושה התקנה מלאה, בסוף ההתקנה שזה מגיע לקובצי אודיו זה רושם לי ככה: מה עליי לעשות 1?!? אני נואש אני מת לשחק כבר במשחק תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המותג החדש והנוצץ של באנג\'י ואקטיוויז\'ן צובר תאוצה נאה, ויזכה גם להמשכיות לכתבה: http://hwzone.co.il/destiny-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כותרים עדכניים נהדרים משילים מעצמם את הגנות הקבצים ומצטרפים לחנות המקוונת הפופולרית - שמציינת את המהלך עם מחירי מבצע, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-saints-row-darksiders-%d7%95-metro-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91-gog-com/
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
-
היי חברים פרסמתי גיימפליי לNFS החדש ..אשמח אם תגידו איך יצא/הצעות לשיפור/ לייק לסרטון (זה בחינם ) יתקבל בברכה הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" במחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1 2 סתם רציתי לפרסם קצת (((: אין לי כוח להכין עוד אחד חשבתי על לעשות אחד כל חודש אבל פשוט לא זורם יותר \: האיכות והFPS גרועים אז אין טעם להדגיש את זה. עריכה::: ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-