עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by ariel t,

Brave new world כל ה dlc לא כולל מפות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by TheWiz,

שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by צחי כהן,

אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by jungle-man,

ראיתי שאין אפילו תרד אחד בנושא וחשבתי, בתור שחקן WOW בעבר כי ראוי לציין: חבילת ההרחבה החדשה World of Warcraft - Mists of Pandria שוחררה שבוע שעבר ב27/9. אולי חוסר ההתענינות משקף את הירידה הדרסטית בכמות המשתמשים שבליזארד חווה בשנתיים האחרונות, גם אני אישית לאחר מספר שנים פרשתי סופית מהמשחק לפני כחצי שנה (לא היה קל להוציא את המחט מהווריד). בכל אופן למי שעדיין שם, תהנו מההרחבה החדשה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by amirx19,

אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות

7. Started by Big_Guy7,

עברתי לויסטה, והתקנתי פיפא 07 (היה מותקן ב XP ועבד בלי בעיות) מאז שהתקנתי, לא הצלחתי לגמור משחק אחד בפיפא כל פעם שאני משחק, או נגד המחשב או במולטיפלייר, יש שלב במשחק (לא קבוע, כל פעם דקה אחרת) שהמשחק נתקע, ותוקע את כל המחשב, ככה שאני מגיע למצב שמחייב ריסטסט. ניסיתי להתקין כמה פעמים את הפיפא, וגם מכמה התקנות שונות, ועדיין יש את הבעיה. איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל, ורק שתדעו חיפשתי באתר של האתר ולא מצאתי כלום........

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/cyberpunk-2077-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%9b%d7%96-%d7%91-witcher-3/

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  10. Started by yonatanR,

מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by ophirv,

בואו!

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  12. שנה אחרי היציאה ואחרי ההצלחה היחסית של משחק האימה Amnesia: The Dark Descent (כ 400,000 עותקים) עובדים כעת בFrictional Games על המשחק הבא שלהם: A blog post by Amnesia: The Dark Descent creators Frictional Games teased the team's early thoughts on their next project. Frictional's next game, currently in development at the company's Swedish studio, is going to be less of an overt horror title. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/09/amnesia-developer-39-s-next-game-to-be-quot-more-intellectually-demanding-quot.aspx

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  13. צמד הכותרים הבולטים מצטרפים אל רשימה הולכת ומתארכת של משחקים אשר מנסים להגן על עצמם מפני הפצה פיראטית בעזרת הכלים של החברה האוסטרית רק לפני כמה שבועות שמענו את המייסדת של אחת מקבוצות הפיראטיות הבולטות בתחום המשחקים מביעה ייאוש כמעט מוחלט מטכנולוגיות הגנת הקבצים של חברת Denuvo, ותחזית מאוד קודרת לעתיד התחום של פריצה והפצה חינמית של כותרי PC – והנה מגיע לו דיווח שמחזק לכאורה את הטענות, כשעוד שני כותרים חדשים ובולטים מתגלים כמי שישתמשו בשיטותיה של חברת התוכנה האוסטרית העולה. Rise of the Tomb Raider, שהושק רשמית אתמול לצד ביקורות חיוביות מאוד מכל כיוון, וגם Far Cry Primal המסקרן שיושק בתחילת מרץ, אושרו שניהם כמי שיתבססו על הגנותיה של Denuvo – לכאורה בגירסה חדשה ומתק…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. Started by kfirlion,

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by יוסי111,

שלום לכולם.. סוף סוף אני משחק במשחק מאפיה זה פעם ראשונה... אבל המפה של המשחק פשוט גרועה.. איך אני יודע לאן אני צריך להגיע חוץ מהמפה שיש לי בכפתור TAB זה לא כזה עוזר לי... זה מסובך אני לא יודע מה לעשות הינה תמונה אני ממש ממש בתהחלה: פאק משום מה לא מצליח לצלם... ק'יצר מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי? [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 22:28:33 HILP עזרה לעזור פליז?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by עודד ברטוב,

התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית

18. Started by taltola,

ראיתי באוריג'ין שמי שקונה את BF4 הגרסה הסטנרדט מקבל אחד כזה ומי שקונה את חבילת הדלוקס מקבל 3 כאלו. מה זה בכלל? איזה גרסה עדיף לקנות? מה ההבדלים בינהן?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  19. אולי יש אתר אחר להוריד את המשחק ..? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by Xilver,

תמונות חדשות http://ps3.qj.net/Resident-Evil-5-screens-to-come-out-in-next-Famitsu/pg/49/aid/81650

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  21. סרטון משחקיות ראשון בן 15 דקות מתוך Injustice 2, שיפגיש בין גיבורי העל ונבלי העל של DC Comics לקרבות בניחוח מורטל קומבט, אך בגישה שקצת יותר מותאמת לקהל היעד הצעיר יותר. מה דעתכם? https://goo.gl/duSgRs

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  22. היי, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הזו, התקנתי wolfenstein youngblood וגם כשההגדרות על LOW והורדתי בערך כל דבר אפשרי למינימום המשחק רץ ממש איטי ברמה שאי אפשר לשחק. המחשב שלי לא הכי חדש אמנם אבל עדיין סביר לדעתי שאמור לסחוב: מעבד i5-2500K 16 ג'יגה זכרון כרטיס מסך 980ti התקנתי אותו על הכונן SSD. ניסיתי קצת לעשות OC לכרטיס מסך עם after burner אבל זה בקושי השפיע על המשחק. ההגדות כרטיס מסך ב Nvidia Panel הכל מסומן ל Maximum Performance משחקים אחרים באותו סגנון עובדים סבבה לגמרי למשל Metro. תודה

23. Started by Nahum2,

מצאתי CDKEY! מישהו רוצה לשחק אתי?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by y_i_c,

שלום נתקעתי במשחק בשלב הרביעי. השלב שאחרי הצלת הטייס...עוברים למסך שהמטרה בו להגיע למקלט הראשי.... העניין הוא שאי אפשר להגיע למקלט הראשי...אפשר להגיע רק לבניין הישן חוץ מזה...שמצאתי שם כספת אבל לא מצאתי את הקומבינציה..... בתודה עידו

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  25. היי אנשים , אני יודע שכבר הרבה התלוננו לגבי זה , ביצעתי חיפוש , מצאתי ת'רד של יותר מ 100 עמודים , ולא היה לי כוח לחפש שעות שם =\ בכל מקרה , הבעיה היא כזאת : התקנתי Vista לאחרונה , ומאז המשחק בקושי זז (רצוי לציין שגם עם XP הוא לא עבד מיודע מה) הורדתי את ההגדרות את המשחק שהכל על Medium 600\800 view distance 80% בקיצור , הגדרות דיי נמוכות . המחשב שלי הוא : AMD 64bit 3500 1024 DDR ATi X850 XT Pe MSI K8Neo Platinium Edition בקיצור , מחשב סביר + , להרצת המשחק הזה. רצוי לציין שגם בויסטה , אני הורדתי את ה Aero , ועכשיו הוא נראה כמו windows 98 יותר גרוע מ XP . בלי שום eye candy בלי כלום! אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני מריץ את המשחק. המחשב פורמט לפני שבוע+ , ביצעתי בדיקת וירוס…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.