משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני חובב משחקי QUEST עוד מילדות ורציתי לקבל קצת המלצות לכמה טובים. שנת יציאה לא כל כך חשובה כמו כן גם גראפיקה זה לא גורם משפיע כל כך בQUEST. לאחרונה עברתי את AMNESIA - אחלה משחק מאוד מהנה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כדוגמת generals ו red alert רק שנתון מתקדם יותר יש כאילו? ואם יש אותם בסטים אז עוד יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני לא כל כך אוהב משחקי אסטרטגיה אבל אני ראיתי שהרבה חברים שלי דווקא משחקים במחשקים האלה . המשחק היחידי ששחיקתי זה DUNE2000 אם מישהו מכיר . יש לי אפילו את הדיסק המקורי איפשהו בבית . בתאריך ה10 אמורה להיכנס לי משכורת אז חשבתי לקנות לעצמי משחק אסטרטגיה . עכשיו חשבתי על לעשות חיפוש אבל אני לא יודע מה הרמה של כל המשחקים . אני מחפש משחק שיהיה קל להבנה וגם שיהיה קל לשחק בו והעיקר שאני יהנה ממנו . אמרו לי של המשחק Command & Conquer 3 הוא משחק נחמד שווה לקנות אותו ? יש לכם עוד המלצות על משחקים ?. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שצריכים לחשוב כדי להיחלץ ממצבים אבל גם שיהיה אקשן. לא חשוב לי מאיזה שנה. (אולי אתם יודעים אם יש ל"זהות בדויה"- הסרט, משחק?)
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחקי התגנבות או לפחות משחקים שזה אחד האלמנטים החזקים בהם הנה רשימה של משחקים טובים שאני זוכר ששיחקתי , אשמח להמלצות נוספות hitman splinter cell assassin creed manhunt Deus Ex spies must die thief
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות למשחקי fps טובים שאוכל להריץ על המחשב שלי מידע מערכת: inter core i3-4005cpu 1.70 ghz ram 4.00gb x64
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
משהו בסגנון של המשחקים הישנים והכייפים age of empires/red alert/Command and Conquer וכו' רק שלא יהיה מסובך יותר מידי עם כל מיני חיזרים ורובוטים שלא מהעולם הזה.. תודה D:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!
-
איזה משחקים אתם ממליצים למפרט הזה intel core 15 2300 כרטיס מסך: nividia gtx 520 זיכרון 6 gb ram תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להמליץ למשחקי מחשב בזאנר המירוצים והאסטרטגיה כרטיס גרפי radoen 1950x pro בכבוד רב
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
למישהו יש? המפרט של המחשב שאני מחפש להתקין עליו הוא כזה : פנטיום 4, 1.8GHZ 224 MB של ראם, כ. מסך של SIS עם 32MB כן, אני יודע, לא משהו.. גם ככה אני בקושי נמצא עליו :\ למישהו יש המלצה על משחק שיעבוד עליו טוב? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים תהיתי אם תוכלו לעזור לקשיש כמוני למצוא כמה משחקים טובים לשחק בהם. סוגי המשחקים שאני אוהב זה FPS, משחקים כמו DIABLO, ואסטרטגיה (?) כמו WARCRAFT, C&C וגם משחקים כמו HEROES. אשמח מאד להמלצות למשחקים חדשים. הכ. מסך שלי הוא 4870 אז אין בעיה שלא יסחוב משהו. תודה רבה מראש לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-