עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asili,

ולמי שיש את החיבור הכי מהר יארח למה כל דבר בארץ צריך לקחת שנה? ??? ??? ???

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by miro,

שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alexrta,

תגידו מה זה המשחק הזה PROJECT NOMADS הוא יפה?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. מישהו מכיר שרתים של MU שעולים בהם רמות מהר אני לא מדבר על האקים אלא פשוט שמקבלים XP גבוה כמוש היהי ב MUISRAEL למי שמכיר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Arturh87,

איפה אפשר להשיג FIX של VOODOO 3 לHITMAN 2

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נערך בתוכנה Sony vegas pro 11 צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אנשים מי שרוצה לראות את השידורים החיים של טורניר מספר 18 מוזמן להיכנס עכשיו לערוץ ה- Twitch שלנו: IGAisrael מי שצריך לעשות CHECK-IN שיכנס כבר עכשיו לעמוד הטורניר ויעשה זאת כאן: http://www.z33k.com/z/h35

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by --Shadow--,

לפי אתרים אלה רשום שהדרישות המומלצות הם 3GB זכרון פנימי... ממתי כל כך הרבה ? Recommemded System Requirements Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor 3 GB System RAM ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card 5.1 sound card Microsoft xbox 360 controller http://ve3d.ign.com/articles/news/36198/PCs-Explode-Assassins-Creed-Requirements-Revealed http://www.neowin.net/news/gamers/08/01/17/rumor-assassins-creed-pc-system-requirements המשחק צריך לצאת עוד 3 שבועות

• 42 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by Royz,

Natural selection הינו מוד לhalf life 1, בעבר היה למוד קהילה גדולה. כיום הקהילה קטנה ומבוססת על שרת ישראלי אחד. יש ניסיון "לחדש" את הקהילה ע"י משחק מאורגן. מי שמעוניין מחר לשחק שירשום את השם שלו בtopic בirc channel #ns.israel @ quakenet שרת:80.179.151.252:27019 המשחק יתחיל בשעה 16:00-17:00 מחר. (יום שישי ה14.4.06) להורדה: http://www.nsarmslab.com/files/ns_install_v31.exe מקווה לראות אתכם שם, Blade

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. http://www.twitch.tv/uknighted למי שלא מכיר. למי שמכיר ורוצה ללמוד טריקים חדשים. למי שרוצה לראות את כל משחקי ה canon כולל אלו שיצאו לפלטורמות ניידות. התחיל לפני 10 שעות.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  13. Started by wooper,

חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש לי הגה למחשב ... לא ממש מוכר משהו סיני כזה של 150 שקל והוא מאוד מאוד רגיש וכל סיבוב קטן של ההגה וכל האוטו מסתובב יש אפשרות לשנות את הרגישות ?! מתוך המשחק או מחוץ לו ... תודה ד"א יש הגה מקצועי שממש יש יכולת להרגיש תחושה של מכונית אמיתית ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by IlanF,

בעצתו של סיימון, פתחתי דיון ראשי על סטים, כל התלונות מקומן כאן מה זה סטים בעצם? סטים זאת תוכנה שנותנת לכם לארגן את רשימת המשחקים שלכם בחלון אחד. התוכנה תאפשר לכם להתקין את המשחקים שלכם בכל מחשב שמחובר לאינטרנט בתנאי שיש לכם את המשחק קנוי בתוך סטים, יש לכם שם משתמש וססמא, ויש לכם את הסבלנות להוריד את המשחקים למחשב כמו שאמרתי, כדי שמשחקים יופיעו לכם ברשימת המשחקים בסטים, צריך לקנות אותם דרך התוכנה. חלק מהמשחקים גם מגיעים בדיסק כהתקנה דרך סטים (משחקים של Valve) אם אני צריך לקנות את המשחקים מחדש, מה המטרה בתוכנה הזאת? חוץ מתוכנה לרכישת משחקים, סטים היא גם תוכנת מסרים, יש לכם אפשרות לצ'וטט עם חברים דרך סטים (בתנאי כמובן שגם להם יש סטים), בחלון התוכנה, או בזמן משחק. בנ…

16. Started by GameGems,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FreePwR,

שלום לכולם ! איזה כיף לבשר הודעות כאלו, אני שמח לבשר שחברת CoolerMaster מאמצת מהיום באופן רישמי את קבוצת Pw-Gaming החברה תתמוך בקבוצה ובשחקניה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה אני שמחים לצרף גורם כל כך חזק ודומיננטי כשותף בגיימינג שלנו ומקווים לייצג אותם, את עצמנו ואתכם בצורה הכי טובה שרק אפשר! בקרוב מאוד בשורות משמחות נוספות! יובל.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by fakeman,

למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום? נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kostik,

הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by stone cold,

טוב קודם כל אני לא מכור של RTS ובכלל מעדיף משחקי אסטרטגיה בתורות כמו פינל פנטזי טקטיק אדוונס וורז וכו שיש בקונסולות אבל עדיין אני אוהב מידי כמה זמן לטבול באיזה RTS קטן ושנימאס לי אני מוריד איזה טרינר ומחסל תאויבים כאילו היו נמלים קטנות > > > בכל מיקרה עברתי תמשימה הראשונה בCOH (בלי טרינר בינתים) והמשחק בהחלט טוב אבל לא ראיתי חידוש רציני מRTSים אחרים נכון הגרפיקה יפה גם בגרוטה שלי נכון איך שהמבנים נהרסים זה מגניב והסרטוני מעבר במקום אבל לי זה ניראה שיפור של דברים קימים ולא המצאה של הגלגל מיחדש אז למה לעזזל היה כל היפ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by matan007,

חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 3d7,

חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?

23. Started by IlanF,

איך המשחק, שווה לנסות? במחיר שיש לו עכשיו לסוף שבוע הזה בסטים זה לא נורא, אבל רציתי לדעת קודם איך המשחק לפני שאני משקיע בו כמה שקלים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

מתי זה צריך לצאת? שמעתי שירדו מהסיגנון של אנדרגראונד(נראה לי שזה יהיה יותר טוב)

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.