עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  2. שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by bbking,

היי חבר'ה באתר g2a יש את המשחק הזה https://www.g2a.com/just-cause-3-steam-cd-key-ru-ciss.html# המשחק מאוד זול וזה בסדר? אם אני קונה את המשחק ברוסית יש מצב להפוך אותו לאנגלית? תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by dorish83,

שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. ;D

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by talisman,

איך אפשר לגרום לכך שכפתור ה WINDOWS (זה במקלדת עם הציור של הסמל של windows) לא יתפקד בזמן משחקים - אני כל הזמן בטעות לוחץ עליו ויוצא לי מהמשחק. תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. NBA רץ בלי בעיה, כמו כל משחק אחר. אז למה דווקא זה לא?

8. Started by moshe6524,

אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by mtnm,

יש לי שבוע לחרוש עליו עד הגיוס

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by taltola,

ראיתי באוריג'ין שמי שקונה את BF4 הגרסה הסטנרדט מקבל אחד כזה ומי שקונה את חבילת הדלוקס מקבל 3 כאלו. מה זה בכלל? איזה גרסה עדיף לקנות? מה ההבדלים בינהן?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. לאחר דאבל קליק על קיצור הדרך אני מקבל את הארור הזה, אני לא יודע מה לעשות ומאיפה להתחיל אשמח לקצה חוט. :]

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by zoloboy,

יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  14. בואו לשמוע על עוד כמה מבצעים משתלמים מאוד בענקית הקמעונאות, שזמינים לזמן מוגבל לכתבה

15. Started by guyk,

הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. אליפות ישראל בLOL כבר כאן! לפרטים והרשמה: http://gamex.co.il/community/viewforum.php/f,163/

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה בקאונטר סטרייק 1.6 בעניין הFPS. כאשר האפ פי אס נמצא על 100 ואז פתאום הוא יורד ל80 לדוגמא הפינג עולה בצורה מטורפת. כך גם כשהוא נמצא על 100 אפ פי אס ועולה לדוגמא מעל ל100 אפ פי אס. השאלה שלי למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה. המפרט שלי הוא amd 3800 64bit asus m2n-e 1024 ddr2 667 x1800xt אינטרנט כבלים 1וחצי מגה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by qpalzm,

כל פעם שאני מריץ את המשחק קופצת הודעת Error הבאה: "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher" מה אני עושה?

19. Started by GTGAL,

שלום, קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראות נסיתי להפעיל את ‎GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  20. הדמו עבור היצירה החדשה מבית Capcom גורף שבחים רבים - ומצפה לכם ב-Steam כעת לכתבה

21. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. התחלתי לשחק בזה המשחק לא ממש ידידותי למשתמש היה לי קשה בהתחלה לא הבנתי מה עושים בכלל אחרי יום יומיים של נסיונות הצלחתי כמה דברים אבל עדיין כנראה אני יודע רק 5% מהמשחק נקודה יפה שהגעתי אלייה זה שהצלחתי לשגר את עצמי ל ORBIT ואחרי זה גם להחזיר את עצמי לאדמה זה לקח לי הרבה נסיונות השגתי מסלול מסביב לקרבל ובנקודה הכי נמוכה שלו כבר הייתי בתוך האטמוספרה והקפסולה התחילה להשרף במהירות 3000 מטר לשניה לא הצלחתי להכנס למסלול שימשוך אותי לאדמה אז נזרקתי לסיבוב שני במסלול בפעם השניה שעברתי את הנקודה הנמוכה והקרובה ביותר לכוכב כבר נמשכתי לאדמה נשרפתי שוב הקפסולה איבדה שליטה אבל הצלחתי לפתוח מצנחים וליפול באמצע האוקיינוס לפי מה שאני רואה יש אנשים שמסוגלים ממש לתכנן משימות לכוכבים א…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by exXxTreAm,

כשאני מתקין ת'משחק וצריך להכניס דיסק להמשך ההתקנה אז הוא מבקש ממני תמיד להכניס את הדיסק הבא לאותו כונן.... זאת אומרת שאם התחלתי להתקין ת'משחק דרך כונן f (כונן דיסקים) אז אני חייב להמשיך להתקין רק דרכו.....איך אני עושה ככה שאני ימשיך את ההתקנה דרך כונן אחר? הוספתי תמונה כדי שתראו למה אני מתכוון.....זה ממש דחוף [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by FPSbanana,

יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Galit17,

איך אני אמורה לכבות א ת האש בצד שמאל? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.