משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בשבועות האחרונים, התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" סדרת כתבות התוקפות את משחקי המחשב והוידאו... בכתבה טוענים מחנכים,מורים,ואנשי רוח ומשכילים כי המשחקים והאלימות פוגעים בחיינו.... האם זה נכון? לכתבה בגיימר
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא הבחנתי בתקלה עד שלא הייתי אצל חבר שלי שיש לו geforce 5200... הבעיה היא שיש לי geforce 4 mx 440 128m ובמשחק באופציות של הגרפיקה אני לא יכול לבחור שיראו אנשים ושהפנסים של הרכב יפעלו ...בקיצור יש לי תמונה..!!! http://n.rotter.net/User_files/nor/3feb621e1510b322.jpg מי שיודע למה זה קורה בבקשה שיעזור לי כי זה מ-ע-צ-ב-ן תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של NEC ומעבד דותן 1.7 וברגע שאני מפעיל פיפא 2005 המשחק רץ במהירות מטורפת על המחשב כאשר אני עובד על סוללה . העצות של EA לא ממש עוזרות בקטע... האם למישהו יש רעיון מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה להכנס למשחק.. אני מחפש סרברים אבל כל סרבר שאני רוצה להכנס אליו הוא אומר לי שאני צריך "פאנק באסטר" מותקן.. הקטע הדפוק הוא, שיש לי פאנק באסטר.. הורדתי גרסה חדשה של פאנק באסטר, הורדתי את העדכון האחרון למשחק, אפילו ניסיתי למחוק את הגרסה החדשה של התוכנה ולהתקין אותה מהדיסק המקורי של המשחק.. קיצר לא הולך לי :-\ יש למישהו הסבר? תודה CoinWalk
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
1) אם אני מתנתק מהמשחק ליפני הסוף של הסיבוב (למשל:5/7 ). האם הנקודות שלי ישמרו? 2) מישהו יודע כמה נקודות צריך ל1 הונור ? כל פעם אני שומע מספרים אחרים מאנשים אחרים. :-\ 3) יש לי את 1.9 וגם לי יש את הבעיה של הטיימד אוט. האם ההונור שאני מקבל נשמר בפרופיל שלי אפילו שיש לי טיימד אוט? זאת הפעם השלישית שאני מוריד את המשחק כל פעם אני מתעצבן בגלל שאין שרתים ויש מלא בגים, הפעם אני חושב שאני לא ימחוק אותו. :lsvader:
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי אנשים הורדתי את הדמו של המשחק bloodrane אך יש לי עיה איתו.. כאשר אני מפעיל על מהשחק ולוחץ PLAY קופץ לי ERROR בסגנון שהGPU שלי לא מסוגל ליצור VERTEX ויש לי בעיה בVERTEX PROCCESOR UNIT... יש לי GAIWNWARD TI 4200 128MB וניסיתי גם על כל מיניי דרייברים.. הצילו זה מחשק תותח ואי רוצה לשחוק בו!! תודה. עריכה: זאת השיגיאה המדוייקת: Video card error message Cannot create hardware vertex processing device. Please check with your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware vertex processing.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המעבד הוא 4670k i5. הם לא כ״כ ישנים וחבל לי לשדרג אם הם יעבדו סביר.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
משחק המירוצים שהושק לקונסולות בסוף השנה שעברה יסיים מקצה שיפורים ארוך במיוחד בעוד כחודש מהיום, ויגיע גם אל עולם ה-PC עם הבטחה לתמיכה במאפיינים מתקדמים Need for Speed המאותחל של EA Games הוא אחד הכותרים המעניינים ביותר שיגיעו למחשבים האישיים בחלק הראשון של שנת 2016 – וזאת למרות (וגם בגלל) שכבר הושק עבור הקונסולות בסוף השנה שעברה, תוך שהוא מקבלביקורות קרירות יחסית, על אף הנסיון להחזיר את המאפיינים הבולטים של כמה ממשחקי הסדרה האהובים ביותר מהעבר. כעת, במפיצה האמריקאית מצהירים שמשחק המירוצים השאפתני יושק לפלטפורמת ה-Origin שלהם ב-15 במרץ, כלומר בעוד קצת פחות מחודש מהיום. לצד מספר תמונות עדכניות, בחברה אישרו כי גירסת המחשב האישי תכלול אפשרות להרצה בקצבים של מעל…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מישהו משחק במשחק הזה? זה מעין "פורטל" רק ללא הפורטלים - משחק מעניין. אממה - אני תקוע בשלב עם השדה אנרגיה הכחול שמשגר את הבקבוק קטשופ (אפא שהשדות אנטי גרוויטציה שמרימים את הקופסאות לאפשר מעין סולם מאולתר). חיפשתי בגוגל ואין WALKTHROUGH למשחק (חוץ מהכמה דקות הראשונות ב YOUTUBE). מישהו אולי עבר את השלב הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת?? חשבתי שאמור לצאת ב2.11, מישהו יכול להביא לי תאריך אמיתי?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ראו תמונה, חלק מהDLC, אני לא מצליח להתקין למרות שרשומים לחשבון, רעיון?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
בקרוב מאוד יהיה לי את המשחק הזה ;D. אני חייב לדעת איך זה יפעל על המפרט הבא: INTEL P933 256 SDRAM לוח אם של ASUS לא יודע את השם המדויק אבל בפירוש זה לא SIS זה VIA. הכרטיס מסך בעל שם ארוך תסתכלו במפרט.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תודה מראש,ניר.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
זה תופס יפה בכל מיני בארים בחו"ל, באר או מישהו עם בית גדול משדר טורנירים של סטארקראפט (נגיד GSL או MLG) כמו שמשדרים משחקי כדורגל גדולים. מישהו יודע אם יש בארץ משהו דומה או בסגנון? נשמע לי מגניב
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/news.html?sid=6170006&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
Ensemble Studios making real-time strategy based on Bungie's money-making first-person shooter for Xbox 360s and PCs; Web site now live. http://www.gamespot.com/events/x06/story.html?sid=6158816&pid=935835&tag=topslot;action;1
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי... יש לי Voodoo 3 3000 ואני עובד עם Win98... כשאני נכנס למשחק WC3 יש לי בעיות בטקסטורות כאשר הצבעים מתערבלים והגופים מופיעים ללא צבע ובצורה ריבועית משהו.. אם מישהו יודע על דרך לפיתרון או דריבר/פאטש מתאים אנא עיזרו לי בתודה מראש, עידן.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-