משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ואם אפשר גם את הקראק המעודכן... כי שמעתי שמה שיש בדיסק לא טוב... :-\
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/underworld-ascendant-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
כמו שאני רואה יש המון אנשים שמתלוננים על הבעיה של ההתנתקויות במשחק BF BC2 ואני יודע שאמרו שEA תסדר את זה אבל לפי מה שאני רואה המשחק יצא כבר לפני מספיק זמן בשביל לסדר את זה ועד היום אנשים משתגעים מזה.. מישהו יודע אם באמת EA תסדר את זה? ואם כן, ניתן להעריך את הזמן? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתהנו מהסרטון שלי,אני יודע שלא ערכתי את זה כול כך אבל בכול זאת מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=veMODczXLt0 Mahno_gaming
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
Brave new world כל ה dlc לא כולל מפות מיוחדות
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב BF2 ו DOOM3 על MAC בגרפחקה הכי יפה כן. http://video.google.com/videoplay?docid=8761684797348166748&q=battlefield+2+mac http://video.google.com/videoplay?docid=-7410145490296122920&pl=true ראו עד הסוף שם מראים שהגרפיקה על NAX
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
ראיתי שאין אפילו תרד אחד בנושא וחשבתי, בתור שחקן WOW בעבר כי ראוי לציין: חבילת ההרחבה החדשה World of Warcraft - Mists of Pandria שוחררה שבוע שעבר ב27/9. אולי חוסר ההתענינות משקף את הירידה הדרסטית בכמות המשתמשים שבליזארד חווה בשנתיים האחרונות, גם אני אישית לאחר מספר שנים פרשתי סופית מהמשחק לפני כחצי שנה (לא היה קל להוציא את המחט מהווריד). בכל אופן למי שעדיין שם, תהנו מההרחבה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם כבר יש זומבים למשחק הזה (פרוץ) ברשת ? ואם אשמח ללינקים והסברים. תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
חברי מועדון ה-VIP החינמי של חנות ה-Green Man Gaming יכולים לקבל את Mad Max, Advanced Warfare ו-Battlefield Hardline בחצי מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעים-מעולים-ב-gmg-מקס-הזועם-gta-ו-cod-בהנחות-ש/
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
משחק מעניין החברה בחינם נותנת לשחק שמה באנגלית:Fiesta online לאלה שמשחקים במשחק סקייפ של מנהל הקהילה הישראלית שמה Guy מתל אביב בקשו ממנו להצתרף לקבוצה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הורדתי ביושוק. ועכשיו המשחק ברוסית יש פאץ/תוכנה שיכולה לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כותרת. המפרט בצד. (HD7970, i5 3470, 8GB 1600MHz) רזו' - 1920*1080. ראיתי אנשים מריצים אותו עם 4XAA על 60FPS... הגיוני? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הזו, התקנתי wolfenstein youngblood וגם כשההגדרות על LOW והורדתי בערך כל דבר אפשרי למינימום המשחק רץ ממש איטי ברמה שאי אפשר לשחק. המחשב שלי לא הכי חדש אמנם אבל עדיין סביר לדעתי שאמור לסחוב: מעבד i5-2500K 16 ג'יגה זכרון כרטיס מסך 980ti התקנתי אותו על הכונן SSD. ניסיתי קצת לעשות OC לכרטיס מסך עם after burner אבל זה בקושי השפיע על המשחק. ההגדות כרטיס מסך ב Nvidia Panel הכל מסומן ל Maximum Performance משחקים אחרים באותו סגנון עובדים סבבה לגמרי למשל Metro. תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כאן אביאל בסרטון נוסף ! אני יודע שהסרטון לא ממש קשור אבל הייתי חייב לספר לכם על המקרה הזה טוב אז מצטער אם שמעו אותי מדי פעם טיפה עם רעשי מיקרופון כנראה שנשפתי יותר מדי או שהמיקרופון היה קרוב מדי אבל לא נורא זה היה בחלק קטן מהסרטון.. אם באלכם תספרו על המתיחה הכי מטורפת שלכם צפייה מהנה !! http://www.youtube.com/watch?v=SjPjgfUBQT0&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …