עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor31,

שלום קניתי את המשחק כשהוא יצא ואני מאוד אוהב לשחק ברשת אך הסי די רום שלי מאוד מהיר ושמשחקים המחשב נשמע כמו הליקופטר אז התקנתי קראק ומאז אני לא יכול לשחק ברשת האם מישהוא מכיר פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by natan805,

בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  3. אתר הבית מכיל המון מידע -http://www.ageofconan.com/ ז'אנר- Fantasy Online Role-Playing יציאה- 20/05/2008 בינתיים המשחק קיבל דירוג M (קרי,לגילאי 18 ומעלה) שזה טוב. http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26199900&sid=6185659&tag=latestnews;title;4 טריילר/טיזר http://www.stage6.com/user/avenfou/video/2188714/Age-of-Conan---HD שווה לעקוב http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanhyborianadventures/index.html?tag=result;title;0

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Aviv.H,

רצות שמועות שצריך מעבד עם 4 ליבות... עכשיו קניתי מחשב חדש לא מזמן עם 2 ליבות [לפני שפורסם המיפרט] המעבד שלי זה E8400 השאלה שלי אם אני יצליח להריץ את הGTA על הכי גבוהה ?? הכ.מ שלי זה HD4870

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

6. Started by Chamuelm,

המשחק יעבוד במולטי? כי במחשב אי אפשר כי צריך לקשר את הקוד של המשחק לחשבון בסטים.. גם בXBOX זה ככה?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by ולרי88,

פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by zahiz007,

היי, אני מחפש משחקי טיסה (לא משהו כמו FLIGHT SIMULATOR X), אלא משהו כמו הכוכב הכחול בזמנו. בקיצור, משחק שמשלב קצת אקשן. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. המשתמשים מקבלים הוכחה נוספת לכך שקולם המשותף הוא בעל השפעה - המפיצה של כותר הפעולה מחליטה להסיר את מנגנון ה-Denuvo Anti Cheat החדש שיצר שלל בעיות ודאגות בלתי צפויות לכתבה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  11. יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by קובידון,

ברשותי משחק ARMA3 בבואי להפעיל את המשחק הוא כותב לי את השגיאה הבאה : program can't start because physx3_x86.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש וזה עדין לא עובד ברשותי הלפטופ הבא : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38717 חיפשתי ברחבי האינטרנט עזרה, לשווא. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by e.s,

אני צריך עזרה במשחק unreal איך פותחים שרת ב- unreal בכולם יוכלו להכנס אליו ולשחק??

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by overload,

1) אם אני מתנתק מהמשחק ליפני הסוף של הסיבוב (למשל:5/7 ). האם הנקודות שלי ישמרו? 2) מישהו יודע כמה נקודות צריך ל1 הונור ? כל פעם אני שומע מספרים אחרים מאנשים אחרים. :-\ 3) יש לי את 1.9 וגם לי יש את הבעיה של הטיימד אוט. האם ההונור שאני מקבל נשמר בפרופיל שלי אפילו שיש לי טיימד אוט? זאת הפעם השלישית שאני מוריד את המשחק כל פעם אני מתעצבן בגלל שאין שרתים ויש מלא בגים, הפעם אני חושב שאני לא ימחוק אותו. :lsvader:

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Funkyzord,

???

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by xXaXdXaXrXx,

מישהוא יכול לישלוח לי לינק של הורדה ישירה בבקשה

17. Started by chmmr,

כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  18. או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  19. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by hackermeir,

הורדתי אותו בחינם כלומר חוקי מ- gamershell (המלא). אחרי זה התקנתי הכל בסדר ,שיחקתי אבל יש בעיה יש לפעמים שהמשחק נתקע לשתי שניות וממשיך לעבוד וגם אחרי רבע שעה של משחק המשחק מתרסק לגמרי ויש הודעת שלח אל תשלח. ניסיתי להתקין עוד פעם אבל לא מחקתי את השמירות והפרופיל וזה לא עזר אותן בעיות. יכול להיות שהבעיה היא בשמירות או בפרופיל כלומר לנסות להתקין את המשחק בלי אותם הדברים הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by redead,

אני בעיר השלישית במשימות בקאזינו יש לי שם משימה שאני צריך להגיע לשדה תעופה לקחת מטוס ואז לטוס לאיזה מקום שמסומן לי במפה אבל שאני מגיע לשם אני לא רואה כלום וכנראה אני מפספס איפה אני אמור לנחות כי כל נחיתה שלי באזור הוא אומר לי לחזור למטוס.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  24. עדכנתי ל גרסא 1.3 עכשיו ה SAVE שלי פגום ואי אפשר לעשות LOAD בקיצור יש איזה פקודה בקונסול או משהו להעביר מפה\שלב הבא ?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by SaXtoR,

שלום אני וחבר רוצים לשחק יחד במולטיפלייר, , מעין סרבר אישי כזה, עכשיו כמובן שהוא מבקש IP וכל שאר הדברים, השאלה שלי איך נרשמים והאם צריך לקנות חשבון? יש שרתים קיימים שאפשר להיכנס אליהם? כמו במשחקים מסוימים עם התוכנה STEAM וכו', פה אני יודע שזה עובד עם GAMESPY לא?? צריך לקנות סרבר פרטי/משתמש או משהו בסגנון ? אני איך אני נרשם ועושה את הפעולות הבאות בשביל לשכן מחשב ליד מחשב/שכן ליד שכן ? תודה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים