משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לכולם אני "תקוע" במשחק וצריך עזרה. בשלב של הRUINS אחרי שמחלצים את המפקדת טקילה מהמלכודת צריך ללוות אותה עד לדלת המעבדה. אני מלווה אותה והורג בדרך את המפלצות ומשגיעים לדלת היא הולכת לצד ולא מפסיקה להשתעל ולעמוד במקום. לפי הסרט של השלב שראיתי היא אמורה לפתוח את הדלת ולא לעמוד בצד ולהשתעל וזה נמשך עד אין סוף. האם זה קרה לעוד מישהו? צירפתי את הסרט,זה בסוף הסרט מה שאני מדבר,לכו לסרט תחת השם" Aliens VS Predator 2010 (3) Walkthrough – Marine Mission 4 “Ruins” part 2 הנה הקישור:http://www.videogamesblogger.com/2010/02/05/aliens-vs-predators-walkthrough-video-guide-for-all-3-species-pc-xbox-360-ps3.htm
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק הדפדפן Urban Rivals שבימים האחרונים (מיום חמישי בערב ליתר דיוק) לא עובד באתר, ניסיתי בעוד מחשב ואצל חבר והגעתי לאותה תוצאה. אבל שניסיתי לשחק דרך האפליקציה באייפוד המשחק עבד חלק. יש איזה הסבר? המשחק לא עובד יותר בישראל דרך האתר או שהם עושים שיפוצים ושידרוגים לאתר שלהם ? תודה מראש מאור.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהולך לצאת sc2 האם מישהו יודע מתי הוא יוצא ומהם הדרישות שלו?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אינו עולה זה בגלל שאולי אינו מותאם ? פרט לכך, איך אני נכנס למגוון הווריאציות של המשחק הוא נותן לי גרסת דמו בתוך איזה טירה מעפנה ומשעממת. אציין כי המשחק המקורי אצלי. איך משחקים משחק רשת? מה אני אמור להגדיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם.. סוף סוף אני משחק במשחק מאפיה זה פעם ראשונה... אבל המפה של המשחק פשוט גרועה.. איך אני יודע לאן אני צריך להגיע חוץ מהמפה שיש לי בכפתור TAB זה לא כזה עוזר לי... זה מסובך אני לא יודע מה לעשות הינה תמונה אני ממש ממש בתהחלה: פאק משום מה לא מצליח לצלם... ק'יצר מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי? [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 22:28:33 HILP עזרה לעזור פליז?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אני ממש חייב שמירות, הגעתי למקום שאני פשוט לא מצליח לעבור. מצאתי כל מיני שמירות אבל כשאני משחק אני משחק רק עם סאם ולא עם מי שאני רוצה. בבקשה, תביאו לי שמירות שאני משחק עם מי שאני רוצה ולא עם סאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש מישחק איגרוף למחשב ולא מוצא, פעם היו מישחקים יפים של איגרוף והיום כל המישחקים של איגרוף יוצאים אך ורק לקונסוליות השאלה שלי אליכם הי העם מישהו יודע למה????? בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6151827.html ושמיתחשבים בזה שלWII יש כרטיס זיכרון מובנה שאני מעריך שיהיה אפשר לישתמש בו גם לשמירות בימקום ליקנות כרטיס ב40 דולאר זה מחיר מצוין לקונסולה + [תמיד חשבתי שהמסטר סיסטם היתה הקונסולה הראשונה של סגה ואמרתי את זה בפורום כמה פעמים אבל יצא לי ליקרוא בEGM שהיתה קונסולה מקדימה וגם שידרוג לקונסולה המקדימה אז קבלו - http://en.wikipedia.org/wiki/SG-1000_Mark_II אני לא רוצה שזה יהיה חלק מהדיון וזה נועד רק לתקן ולבקש סליחה על הטעות שלי]
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמה תעלה גרסת האספנים של RED ALERT 3 ומה יש בה?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
משחק חדש בגרסת Beta עם גרפיקה סבירה (תלת מימדית כמובן, פי כמה על זאת של Doom II) השוקל 96 KB בלבד!!! המשחק מקובץ בקומפרשיון אדיר!!! כמובן שזה משפיע על זמני הטעינה, על שטיפות המשחק ועל כמות ה- RAM הנמצא בשימוש. אך זאת בהחלט פריצת דרך אדירה! הנה לינק - http://www.theprodukkt.com/ זה דורש כמות Ram מינימלית של 512 Mb
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-