עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by Nahum2,

מצאתי CDKEY! מישהו רוצה לשחק אתי?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  3. גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה

4. Started by צחי כהן,

אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שיודיע לי!!!!!! *אני כבר ניסיתי להוריד באימיול (מהאתר של "לייונטוורק") מי שיודע מאיפה אוכל להוריד בחינם שישלח הודעה או יכנס לאיי סי שלי ושם יתן לי את הכתובת של האתר... איי סי קיו- ********* תודה רבה-אליאור!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Rotem Bachar,

שלום לכולם, לאחרונה נפתח שרת חדש במשחק Garry's Mod. השרת הינו PerpRP. צוות האדמינים והמתכנת מציעים הרבה איוונטים וישנם הרבה אפשרויות בתוך השרת לדוגמה: לשתול סמים ולמכור אותם-לעשות הרבה כסף. להיות בעבודה מסודרת-כבאי,שוטר,פרמדיק,ראש עיר, סוואט (כמו ימ"מ). כבאי: יכול לכבות שריפות ומקבל כבאית , שוטר: אוכף את החוק ועוצר פושעים, פרמדיק: מרפה אנשים ומחיה אנשים, ראש עיר: לקבוע חוקים , סוואט: שומרים על הראש עיר, פשיטות על בתים של מבוקשים. לקנות מכונית פרטית. להכין הרבה נשקים וחומרים שאפשר למכור בשוק-עוד דרך לעשות הרבה כסף. השרת רק נפתח. זאת אומרת, שכולם מתחילים באותו שלב ובאותה רמה אז אין לכם ממה לחשוש. השרת אינו רק שרת ישראלי, השרת משלב אנשים מכל העולם אך התנא…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  7. בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200. בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר. וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל... תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by asihiz,

אפשר לקבל קישור להורדה מהרשת????

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 512 זיכרון יעבוד על HIGH חלק? כי 2 עבד על 1280 HIGH ולא ראיתי שהיה בעיה.

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  12. הי חברים! פרק חדש עלה היום בשיתוף עם Game Gems (סבטה)! הפרק עונה על שאלות בסיסיות כמו "מה זה אמולטור", "מה זה ROM" וכו', וגם נכנס קצת לאיך אמולטור עובד (לא יותר מדי). זאת אמורה להיות היכרות עם הנושא, או העשרה למי שכבר מכיר ורוצה לשמוע קצת המלצות. מומלץ בחום לכל מי שרוצה קצת נוסטלגיה או ללמוד משהו על הנושא (ואני בטוח שיהיה לכם הרבה מה להוסיף!)

13. Started by shpigeli,

ואם אפשר גם את הקראק המעודכן... כי שמעתי שמה שיש בדיסק לא טוב... :-\

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by Rumikdan,

במהלך גאטר ABUU המוכר כהרב דוד עשה ראונד נחמד במפה RAID ואני העליתי את זה אם אתם רוצים אתם יכולים לראות את זה פה : http://www.youtube.com/watch?v=WBhNQDZHFLc וחברה אני לא עורך אלה סתם עשיתי טובה לחבר והעליתי את זה. אם משהו יכול לעזור לי עם עריכות וללמד אותי אני ישמח. דרך אגב משלא הבין אז אני זה דני.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  15. צמד הכותרים הבולטים מצטרפים אל רשימה הולכת ומתארכת של משחקים אשר מנסים להגן על עצמם מפני הפצה פיראטית בעזרת הכלים של החברה האוסטרית רק לפני כמה שבועות שמענו את המייסדת של אחת מקבוצות הפיראטיות הבולטות בתחום המשחקים מביעה ייאוש כמעט מוחלט מטכנולוגיות הגנת הקבצים של חברת Denuvo, ותחזית מאוד קודרת לעתיד התחום של פריצה והפצה חינמית של כותרי PC – והנה מגיע לו דיווח שמחזק לכאורה את הטענות, כשעוד שני כותרים חדשים ובולטים מתגלים כמי שישתמשו בשיטותיה של חברת התוכנה האוסטרית העולה. Rise of the Tomb Raider, שהושק רשמית אתמול לצד ביקורות חיוביות מאוד מכל כיוון, וגם Far Cry Primal המסקרן שיושק בתחילת מרץ, אושרו שניהם כמי שיתבססו על הגנותיה של Denuvo – לכאורה בגירסה חדשה ומתק…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  16. הורדתי פיפא 2002 ואז הורדתי את הקראק לעיברית והקראק מתרגם חלק מהמשחק ובשאר אין טקסט:

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  17. אולי יש אתר אחר להוריד את המשחק ..? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by ras81,

שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by tombcatz,

ככה זה לפחות נראה תאריך ההפצה הרשמי לארה"ב הוא ב-20,כלומר-היום...אם זאת-אף אחת מחנויות המשחקים לא התחילה לשלוח עותקים למי שהזמין,וכמו כן אף אחד לא הצליח להשיג עותק של המשחק עד עכשיו...למרות שהוא כבר אמור להיות בחנויות. תאריך ההפצה הרשמי באירופה הוא ב-23,ככה שיכול להיות שבט'דה החליטו לדחות ביום-יומיים את ההפצה בארה"ב מבלי להודיע על כך. מרגיז?מאוד,אני מת כבר להשיג ת'משחק.

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by dude1001,

אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by bigdedi,

שלום התקנתי את המשחק סימס 3 במחשב והבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל את המשחק אחרי בערך 2 דקות המחשב שלי מתכבה האם מישהו יודע מה הבעיה ? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.