עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by oren99,

הוא של חברה טורקית, נראה לי, אבל יש גרסה באנגלית. בקרוב אני אשחק ויודיע לכם איך, אבל הוא נראה לא רע. http://youtube.com/watch?v=6RvOY9Bxnxk

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by gal_6,

שאני משחק ברשת עם חברים המשחק ממש איטי.. וראיתי איפשהו שאם אני גר במושב אז אי אפשר לשחק..זאת הבעיה? בבקשה עזרהה!!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by sasha,

שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by אמיר גולן,

לפני כשנתיים כשהתחברתי בפעם הראשונה לאפיק גיימס הם ביקשו ממני לשלוח מייל נוסף כגיבוי. פתחתי חשבון מייל במיוחד למטרה הזאת. אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי באתר ניסיתי להיכנס היום וקיבלתי הודעה שהם שולחים לי מייל לחשבון המייל החדש הזה מטעמי אבטחה. נכנסתי לכתובת המייל שחשבתי שהיא הכתובת ששלחתי בזמנו לאתר אבל התברר לי שלא קיבלתי לשם שום מייל מהחברה! אני תקוע ולא יכול להיכנס לחשבון שלי, ומה שהכי מעצבן שהתמיכה שלהם על הפנים. לא מגיבים להודעות שני שולח להם. מה אני יכול לעשות?

7. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by IlanF,

אולי אני אקפוץ לשחק קצת במולטי שהתעלמתי ממנו לחלוטין עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Jeka90,

למה כל פעם שאני רוצה לעשות חילוף באמצע משחק אנ לא יכול ומופיע לי הדבר שלמטה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Incomplete,

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by inbarigami,

היי לכולם אתמול [שישי] ב12:00 התחלנו מרתון גיימינג שכולו לטובת גיוס תרומות לעמותת חיים, הוא משודר בלייב דרך twitch.tv. חילקנו עד כה עשרות פרסים לתורמים ואספנו כ1500 ש"ח. המרתון מסתיים בשבת ב18:00 ועדיין נותרו הרבה פרסים לחלק ומכירות פומביות של דברים מגניבים ביותר. בין הפרסים שעומדים למכירה פומבית - תיבה של neverwinter, מפגש מציאות מדומה, פוסטרים ועוד! לרשימת הפרסים ופרטים נוספים אנא היכנסו לאתר שלנו - http://www.edfmarathon.com תודה ושבת נעימה, ענבר

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שני אירועי משחקים גדולים בשבוע החולף, טקס ה-Gaming Awards 2014 ואירוע ה-PlayStation Experience של סוני, זימנו לנו מפגש ראשון עם שלל כותרים חדשים ומבטיחים. בואו לגלות את מה שמכינה לנו שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a2%d7%a9%d7%95-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  13. Started by Croopy,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by full_clip,

בבקשה: https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download צריך חשבון Steam

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Godmoney,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/48759

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by Rondh,

סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. ראוי לציין שמדובר במערכת WIN7 ולפני כן, כשהיתה מותקנת XP SP3 הכל עבד בסדר. ניסיתי גם לעשות מצב תאימות ל-XP וההודעה נשארת

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  18. כמו שציינתי בכותרת, תוכלו להגיד לי ממה זה נובע (מה מקור הבעיה)? צרפתי תמונה. לאחר מכאן (אחר שלחצתי אישור) הוא כתב שהוא סוגר את BF (לא הגיב כראוי) ומחפש פתרון לבעיה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

שיניתי כמה דברים ב SYSTEM CONFIGORATION עכשיו אני לא יודע אם זה טוב... בקיצור איך אני מחזיר ל ברירת מחדל? :-\

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by Jonnyboy,

הורדתי את ENEMY TERRITORY QWAKE WARS, והכל עבד מעולה. עד שהייתי צריך לבנות שחקן. הבנתי שהקוד אמור להיות בחוברת. אבל שיחקתי בזה לפני איזה חצי שנה. והחוברת לא כל כך נמצאת בסביבה (אין לי מושג איפה היא).. על מה המפתחים הדפוקים חשבו לעזאזל?! נשים את הקוד על החוברת, שכולם זורקים לפח, ואז הם יקנו עוד סידיקי.... לעזאזל.. מה אני עושה עכשיו? שיש לי משחק מקורי והכל, והקוד המרגיז הלך? (יש לי את המשתמש הישן שלי, אבל אני לא כל כך זוכר את הססמה ואת השם משתמש שלו. ובשביל להחזיר את זה צריך את הקוד...) יש דרך כלשהי להוכיח להם שיש לי מקורי?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by dor123,

שלום: 1. כאשר אני מפעיל את המשחק Doom2 דרך Doomsday Engine גרסה 1.10 (גרסה אחרונה) במצב חלון, אינני יכול לבחור ברזולוציה הנמוכה מ-640x480. 2. כאשר אני נמצא בתצוגת מפה (לחיצה על Tab), ואני מסתובב, אז המפה עצמה מסתובבת והחץ שמסמן את מקומי, נשאר פונה כלפי מעלה (במקום שהמפה תשאר במקומה והחץ יסתובב, כמו בהפעלה ישירה ללא מנוע גרפי חיצוני או Doom95). שני התופעות קורות אך ורק במחשב שלי בלבד. במחשב של אבא שלי, שתי התופעות לא מתרחשות. ניסיתי להסיר את Doomsday Engine ולהתקין מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעיות?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Rumikdan,

במהלך גאטר ABUU המוכר כהרב דוד עשה ראונד נחמד במפה RAID ואני העליתי את זה אם אתם רוצים אתם יכולים לראות את זה פה : http://www.youtube.com/watch?v=WBhNQDZHFLc וחברה אני לא עורך אלה סתם עשיתי טובה לחבר והעליתי את זה. אם משהו יכול לעזור לי עם עריכות וללמד אותי אני ישמח. דרך אגב משלא הבין אז אני זה דני.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשת אז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתי כשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה? וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עליי האיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר טריקים ותרגילים ב-PES? אנא לשתף

• 8 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים