עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר טריקים ותרגילים ב-PES? אנא לשתף

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  2. או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  3. יש לי את שני המשחקים, ובשניהם הגעתי לאמצע המשחק והפסקתי לשחק בהם. אבל עכשיו אני נהייתי מאוד סקרן לגביי העלילה של שני המשחקים: מי רצח את המשפחה שלו, מה קורה בגרסה השנייה? בקיצור מההתחלה עד הסוף. תודה.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by gshhar,

האם המשחק הזה כבר יצא ואיך הוא?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by sEEdy,

יש גרופ אחר כבר פדידה שלח אותו אתמול כולם להיכנס אליו זה מאוד חשוב לקהילה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by TheWiz,

שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  8. זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  10. אהלן וסאלן בפרץ של נוסטלגיה הורדתי היום את c&c gdi95 שנמצא באינטרנט בחינם באתר החברה. בעיקרון המשחק מותאם לwin95 שהוא אם אני לא תועה 16\32 bit. אני משתמש בwin7 64 bit. וגם שינוי בהגדרות הcompatibility לכל ווינדוס אחר לא עזר... thx

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by KKK,

היי מישהו שיחק במשחק? הבנתי שזה כמו הרחבה למשחק ה1 עם 19 משימות חדשות... http://www.meqantr.com/call-duty-american-rush-2-t15925.html?s=d87b5e8ca90abca5e6170822d888e8a1&

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by lev-27,

אתמול התחיל אצלי באג מאוד מוזר ב-SC2. במהלך המשחק המסך קופא, אבל המשחק ממשיך לרוץ ברקע. הבאג מופיע באופן אקראי כעבור זמן משחק מסוים. משחקים אחרים עובדים בלי שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by zahiz007,

היי, אני מחפש משחקי טיסה (לא משהו כמו FLIGHT SIMULATOR X), אלא משהו כמו הכוכב הכחול בזמנו. בקיצור, משחק שמשלב קצת אקשן. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. http://www.youtube.com/watch?v=Cknnb03nT78 http://ps3.ign.com/articles/857/857913p1.html

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  16. היי חבר'ה, גם לכם יש פינג גבוה במשחק? יש כאן מישהו שמשחק עם 4 קווים (צבע ירוק)? Black ops 2 כמובן..

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

החברה היפנית נהנית מתקופת פריחה מחודשת ומאמינה כי קונסולת ה-Switch תוכל לחלוף על פני כלל המכירות של הדור הקודם שלה בתוך פחות משנה מאז השקתה לכתבה

18. כמו שאני רואה יש המון אנשים שמתלוננים על הבעיה של ההתנתקויות במשחק BF BC2 ואני יודע שאמרו שEA תסדר את זה אבל לפי מה שאני רואה המשחק יצא כבר לפני מספיק זמן בשביל לסדר את זה ועד היום אנשים משתגעים מזה.. מישהו יודע אם באמת EA תסדר את זה? ואם כן, ניתן להעריך את הזמן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  20. היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. המהדורות המשופרות של Mafia 2 ו-Mafia 3 לא ממש עומדות בציפיות ומייצרות יותר בעיות מתוספות - סיפתח שאינו מעודד במיוחד לקראת ההשקה המתוכננת של הרימייק עבור המשחק המקורי בעוד מספר חודשים לכתבה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. Started by sasha,

שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by dennis14,

יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)

• 8 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.