משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את שני המשחקים, ובשניהם הגעתי לאמצע המשחק והפסקתי לשחק בהם. אבל עכשיו אני נהייתי מאוד סקרן לגביי העלילה של שני המשחקים: מי רצח את המשפחה שלו, מה קורה בגרסה השנייה? בקיצור מההתחלה עד הסוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
-
שלום האם הג'ויסטיק הבא(ועוד דגמים בשוק שאתם מכירים) יכול לשמש כתיבת הילכים למשחק מחשב(למשל Need for Speed Rivals - למחשב- ועוד משחקי מכוניות למחשב)? קישר לתמונה: http://jpg.co.il/view/5572ebe0a89b0.png/ והאם ההגה הבא מתאים גם הוא לאותם סוגי משחקים http://jpg.co.il/view/5572ed16b6d59.jpg/ תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
השאלה בכותרת?? חשבתי שאמור לצאת ב2.11, מישהו יכול להביא לי תאריך אמיתי?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את SWAT 4 ובשמחה התקנתי אותו סיימתי כמה משימות ואז יצאתי מהמשחק, וכשיצאתי הוינדואוס (XP Home Edition) מראה מסך כחול עם טקסט שאני לא מספיק לקרוא וישר מאתחל ת'מחשב את הקריירה הוא לא שומר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג למה זה קורה המפרט שלי: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB DDR400 Asus Ti4600 HEC 300W
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון 1.01 לbattlefield 2 אבל בזמן ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה patching failed, ואח"כ כותב שההתקנה הסתיימה בהצלחה. כמובן שהמשחק לא התעדכן. יש פתרונות??
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי הרבה תקיעות ב EE2 , בהתחלה זה היה קורה אחרי משחק של 15 ד' המסך היה קופא למשך שניה כל 5 שניות , אז הייתי יוצא מהמשחק וחוזר אח"כ והכל היה בסדר (עד הפעם הבאה). היום זה כבר נהיה ממש מעצבן :bash: , אני לא מצליח לשחק אפילו שניה אחת וכבר מתחילים התקיעות במסך (כל שניה המסך קופא לשני שניות) כמובן שיניתי את ההגדרות למינימום וביטלתי את ה- OC במעבד+ כ. מסך. ראוי לציין שאין לי בעיות כאלו בשום משחק אחר (Pariah ,Riddik,Boiling Point). מפרט חלקי:מעבד P4 3.0C ,R9800P , זיכרון 1G. אני מאוד אודה אם תוכלו לתת עצות או פתרון לדבר המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אינו עולה זה בגלל שאולי אינו מותאם ? פרט לכך, איך אני נכנס למגוון הווריאציות של המשחק הוא נותן לי גרסת דמו בתוך איזה טירה מעפנה ומשעממת. אציין כי המשחק המקורי אצלי. איך משחקים משחק רשת? מה אני אמור להגדיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
היום ניסיתי את war rock , שהוא משחק FPS מולטיפלייר חינמי , סטייל AA, קצת מזכיר את BF2 , ואני חייב לציין שהוא בכלל לא רע! מגוון הנשקים מצומצם , הגרפיקה לא מדהימה , אבל בהחלט מספקת בהתחשב בזה שמדובר במשחק חינמי לחלוטין , משחקיות לא רעה והוא רץ חלק לאללה תנסו ותגידו מה אתם אומרים - http://www.warrock.net הערה- לינק ההורדה של המשחק משום מה לא עובד לי ולאנשים אחרים לא בFF ולא באקספלורר, אם גם לכם זה קורה תורידו את תוכנית ההתקנה המצומצמת מכאן - http://warrockpatch.nefficient.com/kipawar...arRockSetup.zip ואז התוכנית תוריד את השאר, ואל תשכחו להירשם באתר ולקבל משתמש\סיסמה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה היא במשחק GTA VICE CITY כי כאשר אני נוסע הרבה זמן במהירות גבוהה הכביש מתחיל להעלם... זה יכול להיות בגלל שעשיתי טוויקינג לכרטיס מסך ובגלל שהוא לא יציב זה קורה? אבל זה לא קורה הרבה ככה פעם ב.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן החלטתי לחזור לשחק בפיפ"א כמו פעם. אני מעוניין לדעת איך מבצעים כל מיני טריקים עם הכדור ודריבלים. חיפשתי ברשת, כנראה שלא חיפשתי נכון. מישהו יכול לעזור לי להבין איך עושים טריקים במשחק הזה? אני משחק עם המחשב אגב.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
התקנתי את 1.4 לאחר שהתקנתי את 1.33 וזה לא עובד!!זה תקוע במסך פתיחה... אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadow-boston-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-fallout-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-