עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by קובידון,

ברשותי משחק ARMA3 בבואי להפעיל את המשחק הוא כותב לי את השגיאה הבאה : program can't start because physx3_x86.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש וזה עדין לא עובד ברשותי הלפטופ הבא : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38717 חיפשתי ברחבי האינטרנט עזרה, לשווא. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by מושיאל אבוטבול,

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  3. קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. דיברתי עם TMS והם הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? מפרסם גם בחומרה, כי שם סביר שקנו כרטיסים לאחרונה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by galzo,

עשרות אלפי שחקנים התגודדו והצטופפו ביפן לפני שבוע, כדי להיות הראשונים שישיגו את ה- PlayStation 3. למרות הלחץ והתנאים הלא נעימים, השקת הקונסולה הסתיימה ללא אירועי אלימות מיוחדים. ומה לגבי ההשקה האמריקאית? אומנם ההשקה עדיין לא יצאה לדרך, אבל זה לא מונע מהאלימות להתחיל. עשרות האנשים שתפסו עמדה בסניף Best Buy בלקסינגטון, קנטקי לקראת אירוע ההשקה, נחרדו לשמע קולות ירי וכדורים שורקים. מכונית שעברה באזור ירתה לעבר התור הארוך קליעים מרובה אוויר, במה שנראה כרגע כמעשה קונדס (אם אפשר לקרוא כך לירי). ארבעה אנשים נפגעו מהאירוע המוזר הזה, וביניהם כתבת של ערוץ הטלוויזיה האמריקאי WKYT ששהתה במקום על מנת לראיין את הגיימרים הממתינים (ראו סרטון). אין מדובר בפציעות חמורות, אך לפחות שניים מהנ…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by overload,

מישהו זוכר את המכונה המופלאה של טים, משחק ממכר מאוד שיצא ממש מזמן (כשאני היתי בכיתה ב-ד שיחקנו בו). אני אני חושב (לא בטוח) שזה ההמשך שלו: http://www.gamespot.com/pc/puzzle/crazymachinesthewackycontraptionsgame/review.html אבל אני לא זוכר אם זאת אותה החברה או שזה חיקוי... מישהו יודע על מה אני מדבר :s05:

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Meir787,

כשאני מנסה לשחק בlost planet, המשחק לא עולה. אני לוחץ על משחק חדש, EASY, ואז כשהוא מסיים לטעון הוא פשוט נותן מסך כחול ומאתח. פתרון, מישהו ?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  7. מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה

8. Started by StreetRacer,

אהלן, מזמן לא שיחקתי במשחק טוב מהסגנון הזה, ובא לי לחזור לזה קצת. מהיכן כדאי לרכוש ? ראיתי באמזון גרסא להורדה ב-37 דולר. יש יותר זול ? http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40834ttlefield-32-Battlefield/dp/B005WWZUQ0/ref=pd_sim_vg_1

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  9. אגדת הכדורגל הארגנטינאית כבר לא מעוניין לתבוע את יוצרי המשחק Pro Evolution Soccer 2017 לכתבה

10. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

11. Started by avi2014,

הדעתי למשימה 7 בשלב השני מול הטנק. נשארתי עם 2 חיילים בלי רימונים. הורדתי את כל החיילים שלהם חוץ מאת הטנק איזה דרך יש לי בשביל להוריד את הטנק?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  12. אני משחקת אותו משחק במחשב ובאנדרואיד. באנדרואיד זה מחובר לחשבון גוגל פליי שלי ובמחשב זה לא. איך אני עושה שבאנדרואיד יהיה לי את מה שיש עכשיו במחשב? (חוץ מלפתוח עוד חשבון גוגל פליי) תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Delta Force Xtreme טוב רק רציתי להגיד דברים טובים על המשחק הזה .........פשוט כיף לשחק בו והגרפיקה מדהימה .......באמת מפתחי המשחק עשו שם עבודה מושקעת ......לעומתו לא אהבתי את הSWAT 4 .....לדעתי SWAT4 הוא יותר אכזבה מאשר הצלחה....ועוד במחיר של כזה משחק בסביבות ה300 שזה יקר מאוד.....

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by Mamimo,

עד כה במשחקי NBA LIVE שיחקתי ברמת הקושי הגבוה ביותר (עד 2003 NBA LIVE). ב NBA LIVE 2005 התחלתי ברמת STARTER לקחתי אליפות עם ה BULLS (כן, אילו של היום הגרועים). כעת אני מתחיל עונה חדשה והחלטתי לעלות רמה ולשחק ברמת ALL STAR והמשחק מאוד קשה, אי אפשר להגיע לזריקות פתוחות כמעט שלא לדבר על הטבעות. לטעמי קפיצת הקושי בין שתי רמות אלו היא גדולה מידי. מה אתם חושבים? באיזו רמה אתם משחקים? יש לכם אי אלו טיפים? תודה מראש. טוב התחלתי להסתדר... בכל זאת באיזו רמה אתם משחקים?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  15. יום לפני שהוא נוחת בפלטפורמת ה-uPlay במחשבי ה-PC, אתם מוזמנים לצפות ולהתרשם מתמונות וסרטוני השוואה של משחק הפעולה הפרהיסטורי מחר, ה-1 במרץ, יושק המשחק Far Cry Primal בגירסה שאמורה להיות האולטימטיבית והמרשימה ביותר שלו – זו שמיועדת עבור מחשבים אישיים, ומגיעה שבוע אחרי ההשקה לקונסולות הדור הנוכחי של סוני ומיקרוסופט. המשחק שהופך אתכם לצייד-על ושליט חיות הפרא בעידן העתיק זכה לביקורות חיוביות לרוב עבור גירסאות הקונסולות שלו, כשחלק מהמבקרים מעריכים יותר את המעבר הבלתי צפוי לתקופה שונה לחלוטין עבור סדרת Far Cry וחלק פחות, אך מה שמסקרן יותר במסגרת גירסת ה-PC (שבאופן טבעי תציע את אותה העלילה ואותה המשחקיות הכללית) היא איך בדיוק יוכל להיראות המשחק כשהוא אינו מוגבל בידי חו…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by kisin,

המשחק אמור לצאת בסוף השנה (אני לא אתפלא אם התאריך הזה יידחה) והוא מיועד לPS3 & XBOX360 ניתן לראות את התמונות בגודל הטבעי שלהם כאן: http://www.gfdata.de/archiv02-2007-gamefront/2783.html

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

כדוגמת generals ו red alert רק שנתון מתקדם יותר יש כאילו? ואם יש אותם בסטים אז עוד יותר טוב

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by ולרי88,

פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  19. היכונו להשקות הגדולות הבאות: The Witcher 3 ו-Carmageddon: Reincarnation ינחתו בחודש מאי, ואילו Batman: Arkham Knight יושק כמתוכנן, לכאורה, ביוני לכתבה: http://hwzone.co.il/the-witcher-3-%d7%9e%d7%96%d7%93%d7%94%d7%91-carmageddon-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%95-arkham-knight-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. כותרים עדכניים נהדרים משילים מעצמם את הגנות הקבצים ומצטרפים לחנות המקוונת הפופולרית - שמציינת את המהלך עם מחירי מבצע, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-saints-row-darksiders-%d7%95-metro-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91-gog-com/

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. Started by נדב,

אוףףף

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by KingYes,

אני שוקל האם לרכוש את החבילה הזו.. השאלה שלי האם יש גם עדכון גרפיקה/משחקיות לחבילה הזו, או שזה רק עדכון קבוצות. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by chmmr,

כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by MmIcK,

שמעו אני חדש באתר ואני מעונין לפתוח שרת ב Battlefield Bad Company 2 ניקרא לזה [HWZ] אזאתם רוצים?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.