משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
האם המשחק הראשון דרוש כדי להפעיל אותו או שזה משחק משל עצמו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הרקע מחליף צבעים, פה במקרה זה היה אפור. משחק ממכר לאללה! לינק להורדה http://ogl2dsdk.cosoft.org.cn/lumines.html
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אנשים. למי ששיחק במשחק הזה - מה עושים שמגיעים למערה של גובלני המים? יש מסביב לכניסה שלה ערפל ירוק רעיל שלא נעלם ולא מאפשר כניסה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה: An un-handled exception occured: 'Access violation exception'. Saved diagnostic file to 'D:\Games\Cellfactor Revolution\System\Reality Engine.dmp'. --------------------------------------------------------------------------------------------- Stack Trace: Address = 0x0 (filenamenot found) dllStartPlugin() Address = 0x3865dd7 (filenamenot found) Address = 0xe1aee900 (filenamenot found) Address = 0xa9e90004 (filenamenot found) Address = 0xe9000199 (filenamenot found) Address = 0x1f9c64 (filenamenot found) Address = 0x12ba1fe9 (filenamenot found) Address = 0x7ccae900 (filenamenot found) Address = 0xe5e9000b (filenamenot found) Address …
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אני מנסה להעלות את היטמן וקופצת לי ההודעה המצורפת למטה כתמונה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
טוב אז ככה לי ולחבר שלי יש תמשחק AOE 3 בקיצור אנחנו מנסים לשחק ברשת אבל לשתינו החיבור אינטרנט במחשב קבוע ובגלל זה אנחנו לא מצליחים לשחק ביחד בדקתי תאייפי שלו ושלי וזה אותו הדבר עכשיו התקנתי תשמחק במחשב השני שלי האאיפי שונה בספרה אחת אך עדיין קבוע ואי אפשר לשחק יש לכם מושג מה עושים יש איזה תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ערב צח, לפני קצת פחות משנה,היה משחק עם כדור שצריך להוביל אותו למקום מסוים,וזאת על ידי בניית המסלול ממוטות ברזל,בד,לוחות ברזל,אפשר היה שם להגדיר מתיחות וזה התמקד בפיסיקה של הכדור,מי זוכר על מה אני מדבר אשמח לדעת מה שמו של המשחק.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקנתי וכשאני בא להפעיל את המשחק אז זה עושה לי שלח אל תשלח מה עושים? יכול להיות שהקראק לא טוב? ועם כן אז אפשר קראק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סורס ואני רוצה לדעת אם יש הרבה שרתים ישראלי כמו בקאונטר סטרייק הרגיל
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני כל הזמן בונה עיר גדולה ואני כל הזמן מגיע למצב של 60 מבוגרים ו300 ילדים והם לא הופכים למבוגרים...כך שאני בערך יכול ליצור קבוצת לוחמים אחת...יש משהו שאפשר לעשות או שככה המשחק?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! 1)רציתי לדעת כיצד אני עושה עוד מקומות ב"טבלת" כוחות שיש כי יש לי רק 2 מקומות. בקיצר אז איך מוסיפים עוד מקומות לכוחות חדשים ככה שאני לא יצטרך להחליף ביניהם. 2)ועוד סקר קטנטן:איזה 2 כוחות לדעתכם הכי יעילים?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידנית או שזה רק שמירה אוטומטית??? כי זה מעצבן שהמשרות ממש רחוקות אחת מהשנייה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חובה לכל חובבי ה RPG, התחלתי אותו היום, משחק מהמם, קיבל ציונים גבוהים מכולם(מעל לפחות85%), מדובב כולו עם דמות מגניבה, קרבות כיפיים, עולם חדשני ומקורי על אמת! איזשהו מכונאי שאיבד את הצוות שלו בעולם זר והחייזרים שם חושבים שהוא המושיע שלהם(לא כזה חדשני) אבל הדמויות מאוד אמיתיות, והגיבור עצמו הוא דמות מצחיקה וCOOL כזאת...הרבה יותר משכנע מגוטיק..ואני חובב מושבע של גוטיק. קיבינמט למה אין משחקים כאלה חדשים?? איזה גאונות. (אגב החברה פשטה את הרגל מזמן, כמו כל המשחקים הטובים...אני צריך לחפש את כל החברות משחקים שפשטו רגל ולקנות את כל המשחקים שלהם -הם בטח הכי טובים שיש) בקיצור לא מאמין שמי ששיחק במשחק הזה יגיד שהוא לא מעולה. משחק משנת 99...3D PERSON SHOOTER כזה, אבל גרפיקה ממש לא מרש…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אתהמשחק JTF ויש לי 150 גיגה פנויים בכונן D ולמרות זאת הוא נותן הודעה שאין מקום פנוי מה הבעיה שלו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
C&C 3 HELLGATE Blizzard president Mike Morhaime ארוך אבל שווה קריאה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-