משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

מי שרוצה שיתן שם שלו קבוצה שהוא רוצה ואיי סי קיו ואנשים רציניים
- 

- 3 תגובות
 - 588 צפיות

- 

- 

שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה
- 

- 3 תגובות
 - 939 צפיות

- 

- 

שלום היום התקנתי שוב את SA ואחרי זה כשלחצתי על האיקון להכנס למשחק זה טוען ואז מפסיק אני חושב שזה עשה לי משהו דומה כשהתקנתי בפעם הראשונה אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות והמשחק לא מזויף 100% אמיתי תודה
- 

- 3 תגובות
 - 512 צפיות

- 

- 

כמה דברים 1. איך אני יודע באיזה גובה אני? Feet ? איזה שעון יש איך קוראים לו 2. איך אני יודע לאן לטוס בדיוק אחרי ההמראה ? אני מתכוון בדיוק של למצוא מסלול מסויים בעיר אחרת ולנחות ישר עליו 3. בהתחלה שאני ממריא, יש פעמים שצריך לנסוע למסלול, איך אני יודע איפה הוא? יש כמה טיפים למשחק? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 875 צפיות

- 

- 

יצא המשחק? לפני חודש פרסמו פה כתבה שהמשחק הולך לצאת ב17/15 למרץ. הוא יצא למחשב?
- 

- 3 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה
- 

- 3 תגובות
 - 642 צפיות

- 

- 

https://www.youtube.com/watch?v=6IZup2sPc7M תגידו מה אתם חושבים ואיך אפשר לשפר אם אפשר לייק וסאב (:
- 

- 3 תגובות
 - 693 צפיות

- 

- 

התחלתי להוריד את הדמו של Call Of Duty 4 לפני כמה דקות ההורדה היא דרך האתר YAHOO קבלו לינק: http://videogames.yahoo.com/events/call-of-duty-4/call-of-duty-4-demo/533701
- 

- 3 תגובות
 - 725 צפיות

- 

- 

עוד מעט מגיע אלינו FC2 ו גם BIA שיצא לא מזמן כבר כאן. בחודש האחרון, אחרי 3 חודש של עבודה עם הWindows ומספר וירוסים, נראה כי הביצועים קצת ירדו, במספר משחקים, חשים את זה בעיקר ב Warhead... שווה לפרמט?
- 

- 3 תגובות
 - 670 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח שרת ישראלי עשיתי חיפוש מצאתי אתר אחד מסכן שניקרא "Hypernia",אם למישהוא יש עוד מידעה אני ישמח לשמועה על זה. מה שחשוב שהלוקיישן יהיה בארץ .
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?
- 

- 3 תגובות
 - 824 צפיות

- 

- 

מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?
- 

- 3 תגובות
 - 551 צפיות

- 

- 

התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.
- 

- 3 תגובות
 - 960 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה בהתקנה של HF 2 תסתכלו רגע: http://www.cya.co.il/up02/05/10/14/696n2untitled.bmp אני לא מצליח לפתור את זה.. תנסו לעזור רגע...
- 

- 3 תגובות
 - 639 צפיות

- 

- 

כותרת אינה המפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Leadtek WinFast Geforce 7.3 GT 256 MB 128 BIT pci-x Ram:1g DDR2 667hz זהו ...
- 

- 3 תגובות
 - 662 צפיות

- 

- 

אחרי שאני משחרר את הבת ארובה מהבית ומתחיל לרוץ במעלה הנהר והורג מלא אנשים אני מגיע ל Cave System אבל המערה סגורה באבנים איך אני עובר את זה?!?!?! Plz Help
- 

- 3 תגובות
 - 533 צפיות

- 

- 

למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?
- 

- 3 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

שלום חברים! היום אפשר לקנות את המשחק ב 30% הנחה ב - 34.99 יורו בקנייה ב ORIGIN. בעוד מקבלים 30% הנחה על BACK TO KARKAND. זה לא הכי זול, אבל עדיין זאת הנחה נחמדה.
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שיחקתי ב-Portal 1,2 ב-Perspective וב-Limbo ומאוד נהנתי. מכירים עוד משחקים בסגנון?
- 

- 3 תגובות
 - 995 צפיות

- 

- 

היי, יש לי בעיה מאוד מעצבנת במשחק Assassins Creed, כשאני בא עם סכין להרוג מישהו, או מבצע פעולה שיש בה יותר מאלמנט אחד המשחק נתקע לי לשתי שניות, ואז חוזר למצב הרגיל. בדקתי בהגדרות של הגרפיקה, וניסיתי אפילו להוריד להגדרות יותר נמוכות כי חשבתי שאולי יש עומס על המערכת, אבל כלום לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות של Quality ו- Detail משהו.. הסמן היה לי על אחד לפני אחרון, ואני חושב שיש לי כרטיס שיכול לסחוב את המשחק הזה על מקסימום. גם המקשים במשחק הזה מאוד מבולבלים ונאלצתי לשנות אותם, זה נראה כאילו אני מפעיל את המשחק מאימולטור של PS3, בגלל התמיכה העלובה. ד"א, אם זה משנה יש לי את גרסת המשחק של RELOADED. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי גם כיצד אפשר לצאת מהמשחק? זאת המערכת שלי: E7200 4G…
- 

- 3 תגובות
 - 656 צפיות

- 

- 

תודה לעוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.
- 

- 3 תגובות
 - 654 צפיות

- 

- 

הורדתי מכוניות שונות ואופנועים וכו'..לאן שמים אותם? :-\
- 

- 3 תגובות
 - 925 צפיות

-