עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Alex89,

אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  2. נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by LazyBurger,

המשחק שוחרר לטורנטים כבר לפניי יומיים, אני קניתי (שששששש.), התרשמתי, ונתקעתי >.< לא יודע אם יש כבר אנשים אחרים שמשחקים בזה אבל אם כן, איך אני משיג את העבדים הכחולים? מצאתי את המערה שלהם אבל לא יכול לעבור את הקו ההגנה הירוק =[

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by cb,

שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by פיני1805,

שלום אנשים... נתקעתי במשחק CALL OF JUAREZ ואני לא מצליח להתקדם. הגעתי לשלב שבורחים מהאש שהאנשים מבעירים באיזשהו מקום. ברחתי דרך הגג והגעתי למן אסם כזה אבל אני לא מצליח לצאת ממנו..מצורופות תמונות...איך יוצאים ממנו?????? עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by ofir38,

המשחק לא נפתח.. ברגע שאני לוחץ עליו נפתח חלון ורשום windows היה צריך לסגור תוכנית זו.. ויש לי אפשרות ללחוץ על אל תשלח דו''ח שגיאות ותשלח דו''ח שגיאות.. ממה זה יכול להיות הבעיה הזו? המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל להריץ את המשחק?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by moshe6524,

אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. אין זכות יוצרים על שם או משהו כזה? http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_home.html http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;1

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by matankashi,

מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by amit123,

תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by QQQ,

סיימתי את המשחק הנ"ל בכל רמות הקושי ואהבתי אותו מאוד אשמח אם תביאו לי שמות של משחקים דומים תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  13. הבנתי שיצא פאץ' שמפעיל את המשחק על XP הורדתי אותו אני בא להתקין ועולה לי השגיאה הזאת http://img508.imageshack.us/img508/4537/drff9.jpg

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

אני בסוף השלב ראשון איפה שיש את הג'וק בסוף שזה בעצם הבוס של השלב זה היה גם אחד השלבים שבדמו קיצר איך הורגים אותו ??? כל פעם נגמר לי האנרגיה והחיים שלי יורדים אני בקושי מספיק להוריד לו חיים אפילו שאני שולח לו טילים לגולה הכתומה שלו...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by ilay22,

זה נראה כאילו אין קשר בין הגדרות לFPS של המשחק הכל בHIGH 1024-768 זה רץ ב 15 FPS הכל ב LOW 800-600 זה רץ ב 18 FPS :s05: איך זה יכול להיות, ומה ההגדרות שהכי מכבידות על המחשב? (מפרט בצד)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

http://www.gameslah.com/evolution/iboxing.htm

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2007/07/11/Ninja-Gaiden-Sigma-/p1 לפי דעתי, המשחק הזה מהווה ''תחרות'' ל-Crysis, שימו לב לאיכות המדהימה!!!.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום!!! מישהו יכול להביא לי הורדה של בוטים ל counter strike : source ? לחבר שלי יש את המשחק ושהוא לוחץ על create server יש לו אפשרות של פתיחה עם בוטים הנה ככה זה אצלו: ואצלי אין לי את האפשרות הזאת... איך אני יכול להוסיף בוטים למשחק (קורעים אותי ברשת ואני רוצה להתאמן) ? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. ממה יכולה להיות הבעיה המשחק רץ חלק אין קירוטע אחד אבל לפעמים הוא פשוט קופא אי אפשר לצאת למנהל המשימות ולעשות סיים משימה או סיים תהליך המוזיקה ממשיכה אבל חייבים לעשות ריסט צריך לבטל או להפעיל את ה- MIPMAP וה-frame limiter ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=846978&page=0&HighLight= ??? :

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אני מתקין ופתאום קופצת ההודעה הזאת שצירפתי בתמונה הורדתי ממייקרוסופט את הDIRECT 9C של ינואר 07 יש לי XP 64 BIT אגב ולא עובד, עשיתי ריסט לא עובד... אני תקוע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by ilay22,

איך עוברים את התולעת-שלג הענקית עם השפם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by Bam65,

דרישות המערכת הסופיות לקראת היציאה של BioShock BIOSHOCK PC SPECIFICATIONS Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disc space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better …

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.