משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
http://finance.yahoo.com/news/thq-inc-secures-asset-purchase-185300188.html זה לא משפיע על הפרוייקטים שכרגע בפיתוח. היו הרבה חברות שחזרו מהמצב הזה (MARVEL למשל). נראה כאילו Humble Bundle אפשר להם להחזיק עוד שבוע ולא יותר מזה אם רואים את המשחקים ש THQ אמורים להפיץ בשנה הקרובה נראה כאילו יכול להיות שהחברה תצא מזה: Metro: Last Light South Park: The Stick of Truth Company of Heroes 2 Saints Row 4 ואולי גם HOMEFRONT 2 שמפותח על ידי CRYTEK. שיהיה להם בהצלחה...
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
גירסת המחשבים האישיים של אחד המשחקים המתקדמים ביותר בסביבה תוכל סוף סוף לפעול ברזולוציה האמיתית של המסך, בהנחה שיש לכם חומרה מתקדמת מספיק בכדי לאפשר זאת בתחילת החודש ראינו את Remedy Entertainment, יוצרת Max Payne ו-Alan Wake, משיקה את Quantum Breakעבור קונסולת ה-Xbox One ועבור המחשבים האישיים. משחק הפעולה השאפתני שמשלב בתוכו מעין סדרת טלוויזיה קצרה אשר מרחיבה ומעמיקה את העלילה זכה לקבלת פנים סבירה אצל המבקרים עם ציון ממוצע של 77 מתוך 100 (לגירסת הקונסולה), ובמפיצה מיקרוסופט מיהרו להצהיר כי מדובר בהצלחה הגדולה ביותר בדור הנוכחי עבור מותג טרי שאינו חלק מסדרת משחקים קיימת – אך במקביל בחרו להתעלם באלגנטיות מגירסת ה-PC, אשר הושקה באופן בלעדי לחלונות 10 ולחנות …
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין. ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה. לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954 גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט. בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד. אני לא יודע אם זה …
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
די נמאס לשחק בחו"ל עם כל הפינג הגבוה הזה .....אני כנראה יורה בדמות של מישהו שנמצא כבר מאחורי הגב שלי ודוקר אותי עם סכין ( כולם כמו סופרמן שם ) תשובה זריזה יאללה חברה בואו נרים פה משהו !!! הגולש ...
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
INVESTMENT FOR WASTELAND 3 מה דעתם על השקעה בפיתוח המשחק? מישהו יכול לעשות סדר: סדר גודל של השקעה? ממתי המשקיע יראה רווחים?ואם כן כמה האם תושבי מדינת ישראל יכולים להשקיע,ואם כן מה שיעור המס על הרווחים האם ההשקעה נראית לכם כדאית? אני אישית מעריץ נלהב של הסידרה https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/invest/
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני וחבר רוצים לשחק יחד במולטיפלייר, , מעין סרבר אישי כזה, עכשיו כמובן שהוא מבקש IP וכל שאר הדברים, השאלה שלי איך נרשמים והאם צריך לקנות חשבון? יש שרתים קיימים שאפשר להיכנס אליהם? כמו במשחקים מסוימים עם התוכנה STEAM וכו', פה אני יודע שזה עובד עם GAMESPY לא?? צריך לקנות סרבר פרטי/משתמש או משהו בסגנון ? אני איך אני נרשם ועושה את הפעולות הבאות בשביל לשכן מחשב ליד מחשב/שכן ליד שכן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
Wildman Video Update #1: Prototype Gameplay and Q&A
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אינו עולה זה בגלל שאולי אינו מותאם ? פרט לכך, איך אני נכנס למגוון הווריאציות של המשחק הוא נותן לי גרסת דמו בתוך איזה טירה מעפנה ומשעממת. אציין כי המשחק המקורי אצלי. איך משחקים משחק רשת? מה אני אמור להגדיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת אני לא חובב גדול של RALLY אבל את הסדרה הזאת של המשחקים אני לא מפספס. היה לי את 02. ב03 היו שיפורים והיה מאוד מציאותי 04 נראה ממש ממש טוב. הגראפיקה ה נזק לאוטו מאוד מציאותים. המנוע גראפי חבל"ז הרצתי אותו ב ברמה הכי גבוהה והוא הלך חלק. (אני רק מקווה שישתמש באתו מנוע גראפי לTOCA RACE DRIVER 2 לדעתי זה הולך להיות משחק שיחליף את NFSU). בכלל לא נרא לי שיצא משחק RALLY יותר טוב מהסדרות של COLIN MACRAE RALLY. מספר תמונות: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally04/screenindex.html מה דעתכם על המשחק?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
זו פעם שלישית שאני שואל את זה ועוד לא ענו לי הסנסטיבטי של העכבר שונה ... המהירות של מלעלה למטה שונה מהמהירות של ימינה ושמאלה וזה פשוט נורא מעצבן בקושי אפשר לכוון ככה ! מישהו יודע איך לסדר את זה ? בטוח נתקלתם בזה...
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רצות שמועות שצריך מעבד עם 4 ליבות... עכשיו קניתי מחשב חדש לא מזמן עם 2 ליבות [לפני שפורסם המיפרט] המעבד שלי זה E8400 השאלה שלי אם אני יצליח להריץ את הGTA על הכי גבוהה ?? הכ.מ שלי זה HD4870
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
CtlAltDefeat vs SG╪Yuvalshot מאת IRTrogdor המפה השניה שעליה ישחקו השחקנים, היא Antiga Shipyard. היא מפה גדולה יחסית עם התרחבות שניה קלה להגנה, ולאחר מכן, קשה מאוד להגן על בסיס רביעי. מפה שמתאפיינת בבסיס מרכזי מרווח, שיורד להתרחבות הראשונה עם רמפה צרה. ההתרחבות הראשונה היא בעלת המשך ארוך יחסית (מקום שאפשר להחביא בו דברים), ורמפה רחבה. הרמפה של ההתרחבות השניה מאוד קרובה לרמפה של ההתרחבות הראשונה, ולכן יחסית קל להגן עליה. אבל יש מחסום שביר שנכנס מכיוון אמצע המפה לתוך האיזור של ההתרחבות השניה. שני השחקנים פותחים עם פתיחות רגילות יחסית, יובל (YuvalShot) פותח עם פורג' והתרחבות מהירה, וקונטרול (CtlAltDefeat) פותח עם פול בלי גז, וממשיך להתרחבות מהירה. אחרי שקונטרול רואה שז…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום האם הג'ויסטיק הבא(ועוד דגמים בשוק שאתם מכירים) יכול לשמש כתיבת הילכים למשחק מחשב(למשל Need for Speed Rivals - למחשב- ועוד משחקי מכוניות למחשב)? קישר לתמונה: http://jpg.co.il/view/5572ebe0a89b0.png/ והאם ההגה הבא מתאים גם הוא לאותם סוגי משחקים http://jpg.co.il/view/5572ed16b6d59.jpg/ תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אמור להיות משחק מצויין! יש פה פרסומות על המשחק ונכנסתי עכשיו לאתר נראה מצויין! והיה כתוב available now הנה האתר http://www.2kgames.com/24/site.html שמתי לב רק עכשיו שזה רק לPS2 אני מקווה שיצא גם המלא
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון 1.01 לbattlefield 2 אבל בזמן ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה patching failed, ואח"כ כותב שההתקנה הסתיימה בהצלחה. כמובן שהמשחק לא התעדכן. יש פתרונות??
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-