משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
כשאני מפעיל את המשחק NBA2K21 אין סאונד, אני משתמש באוזניות
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום כולם, חבילת בונוס חדשה וחינמית שוחררה לאחד המשחקים הגדולים של השנה: Unreal Tournament 2003. החבילה מוסיפה 6 שלבים חדשים לגמרי. "Unreal Tournament 2003, the first Digital Extremes Bonus Pack for the game released today at 1PM CST. Sizing in at around 195 Megs, the DE Bonus Pack includes 6 all new maps - 3 deathmatch, 2 CTF and 1 Bombing Run. לינק ישיר להורדה (גרסת ZIP) לינק ישיר להורדה (גרסת UMOD) לינק לאתר הרשמי של המשחק כמו כן, בנוסף לחבילת הבונוס יצא לאוויר העולם העדכון החדש למשחק: גרסא 2186. לינק ישיר להורדת העדכון (תודה ל BeyondUnreal על הלינקים). תהנו גיימרים!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
משהו יודע מהי הפקודה להפעלת מד רמות הפריימים לשניה ב ( SOF2 ( 1.3GOLD EDITION ? תודה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house תהנו
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להרוג את הכלב בסוף המשחק יריתי עליו כבר איזה 100 יריות מהbfg ואפילו מהעצמות שמקבלות כוח מהמתים ושום דבר זה לא מזיז לא {אגב השגתי את הנשקים האלו ע"י צ'יטים כמובן } תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי שהכריזו שהנונצקו יגיע בסטוק של כל ידית(התוסף האנלוגי) ואחרי שהראו פלסטיק שיחבר תידית אם הנונצקו לדבר דמוי אקדח הכריזו על תוסף הגה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9856 וכן זה ניראה דבילי מאוד בימיוחד שאין יתנגדות וברקס וגז לרגלים אבל כניראה יכללו את זה אם המישחק ויותר חשוב זה מסמן שיש הרבה אפשרויות לשנות תשליטה בידית אם כל מיני תוספים זולים וכן אפילו אני לא מיתענין בהגה הזה
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש משהו שמחרפן אותי מאז שהתחברתי לאינטרנט וזה למה תמיד החברות הקוריאניות עושות משחקים עקומים. המשחקים שלהם (לרוב mmorpg) פשוט נראים נורא גרפית ויש משהו עם הטקסטורות של הריצפה שממש הורג לי את העיניים. בנוסף הUI שלהם גרוע והגיים פליי לא רחוק. למה זה נראה כאילו הם בונים משחקים עם תוכנת "בנה משחק בעצמך" לילדים שרוצים לפתח משחק. יש לי הרגשה שאחת הסיבות זה שלרוב החברות יש מלא מלא משחקים שהם מנהלים בו זמנית במקום להשקיע במשהו אחד איכותי. תסתכלו למשל על המשחקים של המערב, הם עולים על המשחקים הקוריאנים בכמה רמות.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היום שיחקתי לי TFC (זה מוד של HL) בשרת ישראלי, והתחלתי להיות ראשון ברשימה, ואז פתאום איזה ניוביי דפוק עשה לי KICK VOTE בגלל שניצחתי , כולם הצביעו נגדי והעיפו אותי. עכשיו אני מנסה להיכנס כדי לעשות לו KICK VOTE, אבל השרת מלא. מוות לניוביי הדפוק הזה!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין. ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה. לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954 גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט. בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד. אני לא יודע אם זה …
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמידי שבוע אנחנו משחקים במסגרת הקלאן ליג האירופאי, מחר בשעה 20:00 אנחנו משחקים נגד קבוצה אוסטרית, המשחק הזה חשוב מאוד שכן אנחנו נמצאים חזק מאוד בתמונת העלייה לליגה מספר 2 וניצחון יכול לקדם אותנו מאוד, השידור יהיה בכתובת http://www.twitch.tv/jabotepwr בשעה 20:00 בדיוק, כולכם מוזמנים! יובל.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שיחקתי CSS עד עכשיו ונמאס כבר יש המלצות לאותו סגנון? שיהיה ממשק פשוט רצים והורגים ;D איך COD? שווה השקעה של 200 שח בשביל סיריאל?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המפיצה EA Games חושפת דרישות מערכת ומאפיינים גראפיים מפורטים עבור כותר הפעולה הטרי של יוצרי Call of Duty לכתבה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אגדת הכדורגל הארגנטינאית כבר לא מעוניין לתבוע את יוצרי המשחק Pro Evolution Soccer 2017 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לשלב שאני נמצא ביוון בטירה של Piere. תסתכלו בתמונה (מקווה שהעלתי כמו שצריך!) הגעתי למעין קיר כזה שצריך לירות בחורים שלו ואז יוצא מין אור.. לפני היריות בחורים: אחרי: חברה תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות!
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-