עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kip,

TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה

2. Started by dennis14,

יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by A.J,

מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by ShrekHunter,

ממשק בפולנית??? האם זה כל המשחק , דיאולוגים/שיחות והכל??? או שזה רק התפריט במשחק?????

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by לוח שנה,

שלום, מי שמשחק בגריד 2 ורוצה לשחק ביחד ברשת, בואו תרשמו פה ונארגן משחקים. שם הסטים שלי: guy3122.

7. Started by soldier,

קניתי כלפני חודש כרטיס מסך של AMD קיבלתי שתי קודים של CRYSIS3 וBIOSHOCK . אכשיו שבדקתי מאיל גיליתי ששלחו לי שתי נוספים LOL עם מישהו מעוניין ליצור קשר אישי . מי שיוצר קשר ראשון זוכה.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by D@nny,

כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

בשעה טובה BLIZZ מפרסמת את כל הקומבינציות החדשות! :jump: אבל הם לא אומרים מה כל דבר עושה, הם מחכים שהשחקנים יגלו. חלק מהמילים החדשות משנות לגמרי כמה builds הקיימים בעקבות הבונוסים הניתנים. כמו כן שחקנים "עניים" בלי חפצים חזקים/RUNES גבוהות ישמחו לדעת שגם הם יכולים עכשיו לקבל בונוסים מעולים! יצוין רק שהמילים הן לדמויות בLADDER בלבד http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml#new יאללה, אני עף לשחק!

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by RDS,

טוב אז אפשר המלצה לסימולטור טיסה? ניסיתי בעבר את FLIGHT SIMULATOR X, אבל הוא לא היה ממש קרב לפי מה שהבנתי.... אז שהמשחק יהיה כמה שיותר מציאותי... גרפיקה פחות משנה, אבל שלא יהיה ממש עלוב... כמו כן עדיף שהמטוסים יהיו יחסית חדשים... תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למדתי לשחק שש-בש ואני רוצה שתמליצו לי על איזה משחק שש-בש איכותי

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  13. למה זה לא נותן לשנות ל 85..100.....? תקוע אצלי על 60 מישהו ? :-\

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  14. מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by k22,

אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by DOGMA,

http://www.crysis-online.comDuring EA's Q2, 2007 earnings conference call, they revealed that the release date for Crysis has been pushed back to EA's next 'fiscal' year which starts on April 1. I and quite a few others consider this as good news. Mainly due to pc upgrading and all of that.Only time will tell when Crysis is really coming out. כאילו שמישהו לא ציפה לזה...

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by D-Viper,

עברתי כמה משימות במשחק עצמו, והגעתי למשימה מסוימת (הזאתי של הכריסטמאס) שבפעם הראשונה ששיחקתי בה הכל הלך כרגיל. אבל כששיחקתי בפעם השנייה אז זה יצא לי באמצע (שמתי לב שזה קורה אחרי שאני לוחץ כמה פעמים על מקש הפעולות של פתיחת דלת וכל זה). עכשיו זה לא נכנס לי בכלל למשימה. זה טוען, ואחרי הטעינה מראה את ההודעה הבאה: ניסיתי להתקין מחדש, אבל עדיין אותו דבר קרה. (נכנסתי דרך אותו קובץ Save אחרי ההתקנה מחדש), ניסיתי גם לעשות את השלב הקודם לו שוב, אבל זה לא עזר. מה עליי לעשות כדי שזה יפעל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by tombob667,

שלום לכולם אם יש מי שמעוניין בפרטנר למשחק WOT יש לי חשבון גם בארופה וגם ברוסיה (אם כי איני דובר רוסית) שעה שעתיים בערב טלפונית נוכל לשתף פעולה ב PLATOON tombob667@gmail.com

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

מקור איזה כיף, נורא אהבתי את Renegade

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by לא אומר,

שלום אני חדש פה.. ורציתי לבקש עזרה!! אם מישו יכול להביא לי את המשחק evil genius או starcrapt או את שניהם אני ישמח מאוד!! אני ממש מבקש!! אני מחפש את המשחקים האלה כבר שבועות ואני לא מוצא מאיפה להוריד.. אז בקשה תיהיו נחמדים ותביאו לי את אחד מהמשחקים האלו או את שניהם!!! בבקשה!! :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :(

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by DOGMA,

yet another jewel by "the escapist"

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by hakoki,

Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  24. בואו לשמוע על עוד כמה מבצעים משתלמים מאוד בענקית הקמעונאות, שזמינים לזמן מוגבל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים