משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אהלן! מאז שקנינו מחשב חדש עם מעבד אינטל E5200 אני לא מצליח להריץ את המשחק JETPACK http://www.adeptsoftware.com/jetpack/ אני לוחץ על קובץ ההרצה והוא כותב לי את השגיאה הבאה: jetpack.exe the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. CS:0000 IP:000a OP:d9 0d 8b 01 70 Choose 'close' to terminate the application ומופיעים שני כפתורים CLOSE או IGNORE כשאני לוחץ IGNORE שום דבר לא משתנה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אחותי ממש אוהבת את המשחק ומתבאסת לאללה שהוא לא עובד..
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב התחלתי היום את המשחק והגעתי למשימה שאני צריך למצוא מישהו עם מפתח מעל הראש שלו ולעזור לו לעשות משהו ואז להעיף אותו מהמשפחה שלו. מצאתי מישהו והוא נתן לי משימה אבל בכל פעם שאני מגיע לנקודה איפה שהמשימה אין שם אף אחד שקשור אליו ואני לא יודע מה צריך לעשות. איך עוברים את זה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי למה אחרי שאני עובר שלב אותו שלב נישאר בסימון אדום ואומר שאני צריך לעשות אותו שוב?! חשוב לציין שבכל שלב יש 2 גנרטורים ותמיד על אחד מהם אני לא מצליח להשתלט,כלומר הוא אפילו לא נותן לי,רק אחרי שאני הורג להם תמלך והשלב כביכול ניגמר,אז אני מגלה שאני צריך לחזור לשם חזרה ולעשות את כל השלב מהתחלה!!! ורק אז הגנרטור השני ניתן להשתלטות,יש לציין שהגנרטור שעליו כבר השתלטתי כששיחקתי לראשונה בשלב אכן ניראה כבר שהוא שלי ומסומן בכחול..נימאס לי לחזור כל פיעם על השלבים! ועוד משהו,יש תמשימות הגנה שאחרי שהשתלטתי על שלב לאחר מכן מתווסף משימות הגנה ושוב גם כאן כשאני מסיים תמשימת הגנה לאחר כמה זמן היא שוב חוזרת לי!!! זה רק אצלי?! אולי באג?! זה קצת מאוס ההיתי אומר.. לעזרתכם…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המשחק guitar hero למחשב. ורציתי לדעת: יש דבר כזה בכלל למחשב? ומה כדאי: גיטר הירו, רוק בנד, ואיזה גרסאות שלהם כדאי? אני צריך עזרה, כי אני ממשלא מבין בסוג משחקים הזה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים תהיתי אם תוכלו לעזור לקשיש כמוני למצוא כמה משחקים טובים לשחק בהם. סוגי המשחקים שאני אוהב זה FPS, משחקים כמו DIABLO, ואסטרטגיה (?) כמו WARCRAFT, C&C וגם משחקים כמו HEROES. אשמח מאד להמלצות למשחקים חדשים. הכ. מסך שלי הוא 4870 אז אין בעיה שלא יסחוב משהו. תודה רבה מראש לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק הראשון של assassins creed וכבר המון זמן שאני מחכה למשחק השני אתם יכולים להגיד לי את הזמן שהוא יצא ולמי שיש טריילרים בבקשה להראות לי אותם כי אני מחכה למשחק הזה משחקק נדיררר .....!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/48084.html הטריילר החדש מגלה לנו משהו שפחות או יותר כבר ידענו ומגלה שהמשחק יתרחש באיטליה בתקופת הראנססנס
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אח שלי מצא אותו בGAMESPOT ומצאתי עליו קצת מידע, http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=1G1GGLQ_IWIL261&q=2+days+to+vegas&meta= תראו תמונות ומה שרשום בIGN, לפי התמונות של המכוניות זה נראה כמו GTA או WHEELMAN כזה חחחח.. אז כמה שאלות: ידוע מתי יצא ? אם יצא בכלל ? זה סדרה של משחקים ? מה אתם חושבים עליו עריכה: יצא בQ4 2009 לפי האתר הרשמי של היצרן: http://www.steelmonkeys.com/en/projects/2dtv_game
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שפעם מזמן ראיתי על המשחק (עוד שהיה לי GF6200) על מישהו שהוציא פאץ שגרם לשיפור הטקסטורות בצורה אדירה במשחק HL2 וכל התוספים שלו, אני זוכר שראו על הפנים של השחקנית שם ממש את הנקבוביות בעור והיתי בהלם מאיך שזה נראה... איפה ניתן למצוא את זה? אני לא רואה שזה קיים באתרים ממש. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: XP כ.מסך: מובנה של אינטל GMA3100 מופיעה הודעה עם השגיעה הזאת Unable to get video memory size from directdraw ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך ובדקשתי שמותקן directX 9.0c כל שאר הדרישות מתאימות מישהו יודע מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל...יש כזה משחק שאפשר חופשי לשחק משחקי קלפים ברשת מול אנשים?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-postal-iii/49946 עכשיו אתם מבינים למה פיתוח משחק עולה מיליונים? ד"א - לגבי העובדת שעונה למיילים - על זה נאמר A (WO)MAN GOT TO DO WHAT A (WO)MAN GOT TO DO(DO)
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות על המשחק FALLOUT 3. קניתי לפני פחות משנה כרטיס מסך 4850 TOXIC של ספיר, באותה הזדמנות גם שדרגתי זכרון. אך לא היה לי מסך טוב כדי לראות במה אני משחק והמעבד גם לא תרם לאווירה של המשחק עם יצירת צוואר בקבוק לכ.מסך . אך לפני כמה ימים השתדרגתי ממסך CRT 16 של PROVIEW (שזה בעצם סמסונג עם מדבקה אחרת), למסך LCD 22 של SAMSUNG דגם T220P. אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים מאוד על המשחק (FALLOUT 3), החלטתי לקנות את המשחק ולשחק בו על מקסימום הגדרות ורזולוצייה גבהה מאוד (1920X1200 - כי אחרי הכול עם מסך כזה לא משחקים על LOW). אך לפני שאני קונה את המשחק אני חייב להיות בטוח בכך שהמערכת שלי תריץ אותו. (וכן לכל מי שבספק אני באמת קונה את המשחקים שלי - אלו ששווים את כספם כמו…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מסתבר שיש לא מעט ואולי אפילו טובים- THRONE OF DARKNESS http://www.mobygames.com/game/windows/throne-of-darkness/screenshots/gameShotId,93117/ אם אתם מכירים כאלה, אבל רק נדירים/לא מוכרים בבקשה ואם הם טובים אז אדרבא.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המשחק שוחרר לחנויות וכבר הספקתי לסיים אותו: הגרפיקה מעולה והמנוע הצליח לאמץ מעט את הHD4890 שלי. עלילה זורמת, ודיבוב של השחקנים הראשיים ומוזיקה הרקע טובים. שלבים ארוכים ורואים שהשקיעו בהם. מערכת הנשקים והלחימה נגד המפלצות/רוחות אולי החיסרון היחיד במשחק, כשתשחקו כבר תבינו למה, נגד כל המפלצות יש אותה השיטת חיסול. מי שניסה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-