עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hedva,

אהלן שתי בעיות במשחק להגיע ב time trail ל 20E6 ולקדם את צבירת ה level לקראת ה- 100000 חוץ מה - רוורס רנק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by IlanF,

העכבר הפסיק פתאום לעבוד בסאן אנדראס. בתפריט אני יכול להזיז אותו, אבל אני לא יכול ללחוץ. במשחק עצמו, כלום לא עובד. אני מזיז את העכבר, המצלמה לא זזה. אני לוחץ (לירות) והוא לא יורה. אני מסובב את הגלגלת והוא לא מעביר נשקים. ניסיתי לאפס הגדרות, ניסיתי למחוק את קובץ ההגדרות וכלום לא עובד. בSA-MP העכבר עובד, בסינגל הוא לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לא הרבה אנשים יודעים שID יוצרים מנוע ובונים משחק שנבנה ספציפית ע"מ להדגים את היכולות שלו מתוך מטרה שאחרים יקנו את המנוע ויפתחו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיה שלהם. DOOM3 לדוגמא היה בעצם דמו ענקי למנוע החדש שלהם. בכנס Worldwide Developers Conference של חברת אפל, הchief technical officer של ID חשף לראשונה את המנוע שלהם לדור הבא והוא נראה מעולה! בלי להכביר מילים, הנה הסרטון: http://www.gamespot.com/video/939980/6172366/untitled-id-software-project-(working-title)-video-feature-1?tag=multimodule;picks;img;1 בחודש הבא הם יחשפו את המשחק שהם עושים ע"מ להדגים את המנוע. עוד חדשה מעניינת מהכנס היא שEA הודיעה שהיא תוציא ביולי 4 משחקים לMAC: ובנוסף הם הודיעו שמהיום הם (כמו בליזארד…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה שיראו את המשחק LIVE FOR SPEED ב2 המסכים שלי כמו פה http://www.metacafe.com/watch/322287/live_for_speed_on_3_monitors/ אבל רק אצלי יש 2 מסכים אז מסך אחד יראה לי את האמצע ומסך אחר יראה לי את הצד איך אני עושה את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות וגם בגוגל ולא ממש מצאתי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by pain_killer12,

שלום, יש לי בעיה במשחק, אני משחק ופתאום התמונה קופאת, נתקעת ואין מה עלשות חוץ מריסטרט. המפרט שלי הוא p4 2.4GHZ, 512 ram וכרטיס מסך 6600GT, וספק ג'נרי 500W. ד"א ההגדרות על low. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by DrOrZ,

המשחק Battlefield 2142 הוא משחק רשת בלבד ? כי כשאני נכנס אליו יש לוגין... תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SinfuL-,

התקנתי את הדמו אבל שאני מנסה להפעיל את המשחק המחשב כאילו מפעיל אותו אבל המשחק לא עולה ראיתי שהוא מופיע בתהליכים ואז נסגר לבד למה? מפרט: amd 2800+ 1gb ram 7600gt

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש משחק שאפשר לשחק בין מחשבים בחיבור בלוטות'. יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

לחבר שלי יש CZ ושהוא נכנס לא רואים כלום, המסך מתנהג כאילו אין סיגנל אני מניח שהמשחק נמצא על רזולווציה שלא נתמכת ע"י המסך כיצד ניתן לשנות את הרזולוציה מבלי להכנס למשחק? פעם המשחק עבד אבל הוא אמר לי שאחרי שהוא נגע שם במשהו הוא לא עובד יותר ניסיתי להתקין ולמחוק בצורה הכי פשוטה דרך הוספה/הסרה אבל לא מחקתי בצורה מסיבית דרך הרג'יסטי וכדומה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Spider76,

שלום, קיבלתי מאחי את המשחק (רק ללא החוברת...) מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך ניתן לעבוד עם ה- SKIL POINTS שמקבלים בכל רמה ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by nim901,

http://www.rockstargames.com/IV/

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Sex$Booster2007,

OFFICIAL RELEASE AT GAMESPOT http://www.gamespot.com/pc/action/overlord/download.html?sid=6172322&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=dltopslot README: Download Details -------------------------------------------- "OVERLORD" Demo ReadMe - 05/06/07 - v1.0 -------------------------------------------- I. Introduction - Specifications II. Installation III. Running the Game IV. Controls V. FAQs VI. Performance Issues VII. Known Issues VIII. Useful Web Sites -------------------------------------------- I. Introduction: -------------------------------------------- Thank you for playing the OVERLORD Demo. This file contains detailed technical inform…

• 70 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by mazam,

עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by mrsph666,

אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by davidcohen,

יש לי את המשחק far cry ואני בשלב מספר 19 בערך רציתי לדעת מה מספר השלבים המדויק שיש במשחק מי שיודע שיכתוב... תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

שלום אני זוכר שהייתי ילד קטן היה משחק אסטרטגיה מסוים שמאוד אהבתי אבל אבד לי במשך השנים.. אני אגיד כמה פרטים שאני זוכר והודה לכם אם תגלו אותו. - יש כזאת אש שיש אנשים מסביבה ליד המבנה הראשי.. - יש כזה פרצוף שמח ועצוב של הקהילה אם היא שמחה או עצובה (הורדת מיסים והעלאת מיסים) - זה משחק שמתקדם עם תקופות זאת אומרת בהתחלה הכל היה בנוי מעץ אחריי זה אבן ואחריי זה ברזל וכך הלאה.. - היו רוחות רפאים - היה מלך וממלכה שבונים אם אזכר בעוד אני אגיד =] תודה

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. ניסיתי ב YAHOO וריק שם..??

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. אני בשלב 20 ב main quest וכנראה ביצעתי איזו משימה שהיתה בכניסה למערה כל שהיא ואמרו לי שאי אפשר להכנס עם נשק (וכנראה שהסכמתי בקטנה ) ומאז אין לי נשקים וכלום בעצם ונראה לי כבר עברתי שלב מישהו יודע להגיד לי איזו מערה זו היתה כדי שאוכל לחפש שם את הנשק שלי ???

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. ;D התחדשתי לי במחשב,עם איזה משחק לחנוך אותו?,יש לציין לא שיחקתי בשום משחק שיצא בשנה שנתיים האחרונות ואם שיחקתי זה עם 5200 שזה לא נחשב חח אז עם איזה משחק לחנוך את המחשב החדש? אשמח לשמוע המלצות... המחשב: intel c2d e6320 gigabyte 965p - s3 2gb kingston 667 8600gt 256

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by cooper,

אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.