משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תהנו http://www.gametrailers.com/player/28750.html המשחק הגדול חוזר למנה שניה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט של הגדרות הגרפיקה ומעלה את רמת ה Level Of Details לרמה המקסימלית המשחק הופך להיות כולו חשוך ושחור מלבד רק אורות הרכב בו אני נוסע וכמה מנורות רחוב. כאשר רמת ה Level Of Details נמצאת במצב ברירת המחדל אין כל בעיה. צירפתי תמונת מסך הממחישה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי את STARCRAFT2 ואני ממש נהנה. אבל בגלל העבודה אני משחק מקסימום שעתיים ביום. האם יש דרך לתת לאחיינים שלי לשחק במשחק בזמן שאני בעבודה? כלומר שלהם יהיה פרופיל נפרד משלי (על החשבון שלי כמובן) במחשב אחר, בצורה שלא תשפיע על הפרופיל שלי? האם זה אפשרי? האם בליזארד מאפשרים דבר כזה מבחינת הרשיון?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כניראה שלא תספיקו ליראות אבל מומלץ להיכנס ל GAMESPOT (היחידים שהצלחתי להתחבר אליהם), כרגע יש את MODERN WARFARE 2 וניראה כאילו MS מראים עוד הרבה משחקים טובים.http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ המשחק ניראה מדהים! ערכיה: נגמר. XBOX360 הולך לקבל 2 חבילות של מפות לפני ה PC וה PS3. השלב שהראו היה בשלג וכל מה שראיתם בטריילרים קיים במשחק ב GAMEPLAY! בנוסף יש מלא שלג והפיסיקה ניראת טוב. VALVE עובדים על L4D2 והוא כניראה יהיה רק ל XBOX360 בהתחלה יצא בנובמבר, השנה והפעם גם עם chainsaw
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה מעולה http://www.gametrailers.com/player/31061.html
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אנשים... בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק... קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ... קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!! למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!! ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים... מה עושים???? מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי...…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך SAVE של Call of Duty 2 (עד הקטע עם הצבא האמריקאי או שמי שעבר את הכל אז שיביא בבקשה) אני צריך לא כי אני הגתי לצבא הברטי ובאיזה משימה זה ניתקע לי רצח אז אני צריך SAVE בבקשה. דרך אגב : המשחק די קצר אבל המלטי פלייר נירה לי שווה אני עוד לא ניכנסתי שאני יסיים תמשחק.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שאלה שהייתי קטן בערך בגיל 6 או 7 שיחקתי במשחק כזה שאתה צריך להרוס מלא חלליות ושאתה גומר להרוס אותן מגיעה אליך אוטו פיצה הוא צועק PIZZA MAN נותן לך פיצה ועוברים שלב בבקשה תגידו לי מה שם המשחק אם אתם יודעים על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
תמיד רציתי לשחק משחק מרובה משתתפים, תמיד שמעתי חוויות מהשתתפות במשחק כזה אבל אף פעם לא יצא לי ממש לשחק, עכשיו ששידרגתי את המחשב ויש לי משחק מלחמה שנראה לי ממש כיף לשחק ברשת הייתי רוצה לדעת איך אני נכנס לזה. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים. קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה. ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו... מה עוד מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קנית את המשחק דרך הסטים עשיתי לו שיתקין הוא מריץ לי את העלייה הראשונה לפני הפעלה הוא מבקש להתקין פיזיקס של נוידיה כשהכרטיס מסך שלי הוא HD7850 פעם אחת לא נתתי לו להתקין המשחק לא עובד אמרתי מה יש להפסדי אני יתן לו להתקין ועדיין זה לא עובד יש איזה בעיה עם המשחק הזה שהוא לא תומך בכרטיסים של AMD ()
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק פועל לי מצויין אבל הבעיה שאני יכל לעלות עד ל-768*1024 ,משום מה אין לי שם רזולוציות אחרות,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה.?ואני עם הפאט'צ החדש אגב
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני וכל צוות הנהלת HWzone רוצים לברך את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות שלנו Prim1Tive-Registrar HydroBull3T- Inspector שיהיה לכם הרבה בהצלחה איתנו בהמשך הדרך
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metro-2033-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הגרסה החדשה בסטים אחרי ששיחקתי בגרסה הישנה.. רציתי לשאול מה חדש בגרסה הזאת חוץ מה dlc שכלול... הבנתי שבמהלך המשחק הרגיל יש יותר ספרים שמלמדים אותך תרגילי לחימה וכאלה... מישהו מכיר? מה חדש במשחק הרגיל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-