משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משחק באינטרנט MapleStory , לאחרונה בשעות בין השעות 17:00 עד 24:00 ויותר מאוחר. קורים דברים מוזרים.במשחק בדרך כלל נראה לאגים.למה זה קורה לאגים? מישהו מכיר את המשחק הזה? מישהו ניתקל בתופעה הזאת? בתודה מראש -מיכאל חג שמח לכולם...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הפעם זה טריילר אמיתי ולא בדיחה ל1 באפריל: http://www.gamespot.com/pc/strategy/stalinvsmartians/video/6207699?tag=gumballs;title;1 אני חייב לציין שזה הטריילר הכי תמוה שיצא לי לראות בחיים שלי. נראה לי שכמה מפתחי משחקים רוסים שתו יותר מדי וודקה זולה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג את חוברת המשחק של סים סיטי 4 או אולי לכוון אותי לאדם הנכון שמשחק במשחק תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה זה Trainer? אך מפעלים את Trainer זה: Command And Conquer Red Alert 3 Uprising PLUS 4 Trainer תודה!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מהסוג הזה, אבל יותר חדש... מישהו מכיר\ממליץ?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/48648.html?type=flv משחק שינסה להתחרות ב - L4D המצליח (ששיעמם אותי נורא). מבחינת גרפיקה ומגוון נשקים המשחק נראה יותר טוב (וגם המפלצות נראות לא רע).
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק (דרך אגב משחק אחלה) ואני לא מצליח להסיר אותו. אין במשחק בכלל קובץ UNINSATLL. גם בהוספה והסרה של תוכניות הוא לא מופיע. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאיזה משחק גרפיקה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי מבקש את המלצותכם למשחקים כבדים בסיגנון גוף ראשון , כך אוכל לבדוק את כרטיס המסך שלי MSI R4850 OC
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש מפות חדשות למשחק ?Age of Mythology - The Titans Expansion יש לי את המשחק הרבה שנים יש מפות חדשות שהם עידכנו שאני יכול להוריד אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי פה פעם באיזה דיון שדיברו על החנות הזאת שמוכרת משחקים במחיר מגוחך... אז מסתבר שזה אמיתי ויש כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html אני הזמנתי משם את: Gothic Universe כל סדרת גוטיק (כולל 3) Heroes of M&M 3 CompleteExclusive הירוס 3 וכל התוספות. Codename Panzer Platinum 1+2 מארז מיוחד שכולל את PHASE 1 + 2 יחד עם דיסק בונוס ומדריכים. Defcon מוכר לכולם. Darwinia גלוי וידוע לכולם. Two Worlds Royal Edition מהדורת אספנים מיוחדת מפוצצת בבונוסים. כל זה ב327 כולל משלוח וזה לפני שאני יודע אם יש הנחת משלוח כי הם הבטיחו הנחה למשלוח אם לוקחים כמות.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
במשימה עם המטוסי חמקן. יש לי מן כיפה אדומה שאם אני נכנס אליה אז אני נכנס לטווח של ה נ.מ. איך עוברים את המשימה הזאת? אך אני משמיד את הסוללות בלי להיפגע? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במשחק עצמו הדמויות אמורות לדבר באנגלית? או שהן מדברות איזה שפה לא מובנת ורק התפריטים הם באנגלית? כי כשאני משחק זה נשמע כאילו הן מדברות ג'יבריש :s05: תודה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער אם יש דיון ראשי ולא כתבתי בו, אני לא הצלחתי למצוא אותו.(אז אם יש קבלו את התנצלותי והעבירו את שאלתי לדיון הראשי) בכל מקרה עד היום עבד המשחק באופן מושלם והוא לא אמור להוות בעיה למפרט שלי..אבל עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא רת לרוב חלק ואז יש קטעים של נפילת FPS ושוב חוזר ל FPS רגיל...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חדשות טובות למזילי הריר למינהם http://e3.gamespot.com/story/6210583/crysis-2-ps3-360-pc-bound
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כניראה שלא תספיקו ליראות אבל מומלץ להיכנס ל GAMESPOT (היחידים שהצלחתי להתחבר אליהם), כרגע יש את MODERN WARFARE 2 וניראה כאילו MS מראים עוד הרבה משחקים טובים.http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ המשחק ניראה מדהים! ערכיה: נגמר. XBOX360 הולך לקבל 2 חבילות של מפות לפני ה PC וה PS3. השלב שהראו היה בשלג וכל מה שראיתם בטריילרים קיים במשחק ב GAMEPLAY! בנוסף יש מלא שלג והפיסיקה ניראת טוב. VALVE עובדים על L4D2 והוא כניראה יהיה רק ל XBOX360 בהתחלה יצא בנובמבר, השנה והפעם גם עם chainsaw
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נתקעתי ממש בתחילת המשחק בשלב שבו צריך לקפוץ על החבל כדי לעבור לצד השני של הגשר. אני עולה על החבל כמו שמצויין במשחק אבל לא מצליח לבצע שום תנועה (אפילו לא לרדת מהחבל). ניסיתי את כל האופציות והמקשים אבל כלום לא קורה. מבקש עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק כמו בכותרת, שלא יהיה סטייל WoW ודומיו.. שיחקתי עד לא מזמן Knight Online US ושרתים פרטיים, אבל למעלה מ- 5 שנים במשחק הזה הספיקו לי.. שיהיה מהנה העיקר, ושאוכל לשחק עם חברים... אנחנו בד"כ ב- Ventrilo איזה 8 איש ככה.. שיהיה חינמי. תודה מראש..!
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מאז 4X4screamer לא מצאתי משחק ג'יפים איכותי וסקרימר כבר זקן, מישהו מכיר משחק ג'יפים חדש בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אנשים! חשבתי שזה יתאים יותר לחלק הזה של הפורום, מפני שפה כולם מתעסקים ומבינים טוב יותר בתוכן המשחקים, לעומת רוב הדיבורים שבפורום כרטיסי המסך. במחשב הקודם שלי, היה לי RADEON 1950 PRO, ואני די משוכנע שבשלבים שבהם נלחמתי בנמלים הגדולות הללו- ה-ANTLIONS...אז הן היו מבריקות כאלו.. כאילו היה עליהן איזה SHADER יפה, שהבריק בהשתקפות עם הסביבה. עכשיו יש לי NVIDIA GTX260...והכל נראה מדהים! חלק וחד יותר...א-ב-ל, אני לא רואה את ה SHADER הזה על הנמלים. אז אני מנסה להבין, האם דמיינתי שהיה כזה דבר עליהן? או שאני צודק, ושאולי ישנה בעיה [או שככה זה פשוט? כאילו ATI תומכים יותר ב-HL2 מאשר NVIDIA? ]. אני מתכוון לחיות הללו: http://www.wurb.com/stack/wp-content/uploads/2008/04/hl2-…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-